I Gent

Himla trevlig resa med gött gäng, det enda som saknas är mitt nät! Visade sig när vi landade i Belgien att mitt nät är spärrat för utlandet. Har ingen möjlighet att lösa det så får helt enkelt leva med det. Ber till gud att det inte händer nått akut hemma bara!

Annars flyter det på bra! (För dom flesta då, en kille blev hemskickad idag) Vi är i fabriken på dagen och jag är med världens goaste belgare. Dagen startar dessutom med en helt outstanding hotellfrukost! Det finns allt - och lite till! Sängen är enorm, rummet är så man går vilse (jag kunde inte ens hitta toan först) och har stora fönster med utsikt åt två håll. Igår kväll var vi å käkade revben på Amadeus. Hur gott som helst!
Snart är det dags att ge sig ut i jakt på föda! Många viljor här och så mycket som borde hinnas med. Ska släppa min smirnoff ice nu, dra en borste genom håret och sen gå ner till hotellbaren å joina resten.





Love Me Like You Do

Fastnat i soffan med ett glas vin. Lyssnar lite på Sam Smith å försöker få klarhet i om mina kort är spärrande för utlandet.
Dagen startade med en promenad till stallet. Mockade å fixade för pållisarna och startade sedan operation röjja ut min skrubb i gamla rummet. Packade bilen full av massa kartonger så körde Leifsen över till mig å hjälpte mig att bära ner i min källare. Blev två vändor med leksaker, barbiesar, pussel, tidningar, böcker, kläder å gossedjur men nu är det mesta ute iaf!
Sen tog jag å mammsen en sväng till Backaplan för å käka och shoppa lite. Blev ett par skor å en tröja för min del. Fick skynda hem för å hinna lasta Meppen och åka på hoppträning. Efter en uteritt på Brosh och massa hejdåpussar på mjuka mular så kunde jag åka hem.

Taxin kommer kl 04.40 så jag tror att jag å vinet bör börja packa nu!

Hoppträning på Mr M ❤️




Sons Of Trilogiq

Då är flygbiljetterna bokade till Gent nästa vecka och grymma vännen Anneli kommer från Karlstad å passar mina kusar. Hur bra som helst, jag behöver verkligen träna på åka bort!
Och veckan efter blir det nog lite kvällsjobb - det går bra nu! :)
Men verkar som det blir hem å skynda sig i stallet idag! Misstänker att det är två små pigga påwnisar hemma som helst vill ut å fräsa. Wiiie!


MysTisdag

Promenad i snön med tottosarna...

Kvällsfikamys med Carro

Å deg framför TVn :)

RSS 2.0