1:a advent

Sov lite för länge idag. Trodde det var måndag dessutom. Gomorron!
Moa å René var här innan å käkade å fika. Mysigt! Men jag fick inte Moa att rida den här gången heller... =/

Igår vart de kalas för Leif. Väldigt trevligt! Fast det kom lite för mycket folk som inte var beräknade. Amanda var snorsöt och viskade till mamma Helena att jag hade Bamse-lakan. Men det är ingen hemlighet, för HELLOO, JAG HAR BAMSE LAKAN i min säng just nu!! Man måste bejaka sin barnsliga sida! Filippa matade Leopold med sallad. Och förmodligen har vovven slickat på alla tallrikar så jag tänker äta på plasttallrikar i en vecka! Bacillskräck näärå!

Imon....imon ska bli en dag när jag hinner mycket! Väl? Nu ska jag nana. Fast först jag jag planera morgondagen med min man. Eller....jag ska planera och han ska helst bara finna sig! :p Speciellt när jag ska ta hand om mina pållar, måla utsidan på stallet och måla flaggpinnar! Så måste vi ju börja julklappsshoppandet!


Dagens bild:
(kommer troligtvis bli en återkommande grej)

Carro å Clabs på Valand för exakt ett år sen
Kom hem nuu!


tisda

Känner mig lite sådär halvstressad. Gick ändå upp ganska så tidigt idag jue. Har hunnit med allt stallgöra, ridit Lillebror, vart på IKEA (och runt omkring halva hisingen för säkerhets skull). Skulle beställa bänkskiva till köket. Kul att det är minst 6 veckors leveranstid på den. Inget helt kök till jul... =/

Nu ska jag ut å rida TW. Vi ska rida lite gymkhana och träna på att stå uppställda snällt i starten.
Sen ska jag å Leifs lägga lite mer utsida på stallet och måla det.
Så kommer bejbi hem från sin truckkurs. Han bor här hela veckan. MYS!
Sen är det bara träning och kommitémöte kvar. Så ska jag ju iofs hem å skriva två jobbansökningar. Men seeen kan jag gå å lägga mig.


Sjukt mysig söndag vart det. Vi var hos Moa å käkade å drack glögg å kollade på Twilight. Sen gick vi ner till bion å såg New Moon. Som små barn på julafton var vi =) Fast jag lipade lite, och det brukar man ju inte göra på julafton, helst! =D

tårta

Igår fyllde Leif och René år, vilket resulterade i dubbelt med tårta för min del! =D

På förmiddagen vart de träning och på kvällen kalas hos René. Riktigt god mat, och snyggaste (& såklart godaste) tårtan.
Leif ska ha kalas nästa lördag istället.

Ikväll blire bio! Jag är så sjukt pepp! Kan det inte vara kväll nuuuuuuuuuuuuu!?!

Ullared

Har lurat upp pållarna extra tidigt idag, för vi ska till Ullareeed! Jag har lovat mig själv att inte köpa typ nånting. Får la se hur det går...

Är snortrött verkligen. Hoppas vi tar husbilen ner så man kan sova.

Sov bort nästan hela dan igår. LB visade att han minsann kan galoppera, mest hela tiden...även när det skulle vara skritt...eller trav....så kan han ju faktiskt gallopirera!! =D Söta ponny!
Cäs rymde ut i regnet och geggan när jag skulle raka honom så han var ingen söt ponny. Hade fått vänta två timmar på att han skulle torka hyfsat. Kommer stå på dödalistan i flera dagar!
Var å tränade på TW med. Gick helt okej. Bäst var att hon gick på transporten på första försöket både dit och hem. Utan linor eller mutor! Oxå fin ponny dåe!

Näe, nu ska jag ut å ge pållarna sin krafft och släppa ut dom. Sen ska jag väcka min man.

Pusspuss molntuss

Attans i baljan

Segt med regn! Har jobbat hela morgonen på Scandinavium. Vi har byggt scen till Cliff Richard. Att gamla farbrorn orkar uppträda!?! Iaf så var jag glad att jag var hemma såpass tidigt å kan rida pållarna när det är ljust. Meeeeen det regnar jue! Då är mörker bättre. Tänker fasiken inte rida i det här!
Ska dessutom jobba inatt med å riva scenen igen. Snacka om onödigt mycket jobb för en spelning!

Å nu åkte Leif iväg för å handla utan att ta med mitt brev som jag måste, måste ha postat idag. Vilket gör att jag kommer få fixa det själv, gärna innan brevlådan stänger! Töms heter det nog visst. Jädra snor!!

Jag måste börja öva på att inte svära! Ska till Ullared med Leif, Mamma, Moster GB, Moster Greta, Mormor, Kusin Johanna och eventuellt Christofer på fredag. Greta och hennes man är ju sådär vilt troende. Ber bordsbön å grejjer. Å jag lyckas alltid svära hur mycket som helst när jag träffar henne. Försöker verkligen tänka på vad jag säger och begränsa mitt redan alldeles urkassa ordförråd men det blir bara värre för tusan. Men attans i baljan får man säga! Inte gärna satan i gatan dock. Inte för att det är och svära men ska försöka vårda mitt språk lite. Borde börja med straff när jag svär. Jävlar, fan och helvete skall iallafall raderas till fredag! =)

Jag hittar så mycket ponnysar nu! Det är tur att vi inte har nån box ledig! Inte för att jag behöver eller har tid med nån mer. Har ju världens bästa redan! Två gymkhanapånnisar och en Lillebror! =)

På söndag ska vi gå å se New Moon. Alla 15 eller 16 tjejor. Så ska vi dricka glögg hos Moa innan. Jag längtar!!

Kasst

Den goda gärningen gick det sådär med. Jag höll mig lugn när jag ville bli arg innan. Det är en indirekt god gärning. Väl? Så har jag vart gullig mot mamma heeelaste dagen. Det är iaf ett litet plus i kanten..?

LB fick stövlar idag! :p

Jag blir så trött!


Snor!

Jag har vart sjukt irriterad i en hel vecka nu. Tänkte att Måndag jaaa, här ska börjas om på ny kula. Mmm, yeah right! Jag har vart lika satans snorirriterad idag med. Så nu måste jag skärpa mig om det ska finnas nån liten chans kvar att tomten ska komma på julafton. Imon ska jag göra en god gärning. Allra helst ska jag göra en god gärning varje dag fram till jul. (kommer med allra största sannolikhet inte att hända)

I lördags rinde René till Björn Rosenström och E-type. Vi tyckte det var en sååå bra idé efter lite alkohol. Den där Björn är en ruskigt trevlig prick! E-type svarade inte.

Dressilyrade på TW och LB idag. Fick även klippt TW. Och halva Lillebror. Blev så hungrig sen. Så får ta resten imon. Ponnyfanskapet drog sönder Cäsis SM-täcke. Stryk ska han ha!!

Nu borde jag sova. Eller jag borde gjort det för längesen. Har dock hittat ett jobb som jag inte skulle ha nått emot nånstans så jag ska nog försöka få ihop en liten ansökan först. Seeen nana. =)

loveydovey

En liiiiten uppdatering dårå...
Är hos Moa å René. Pojkarna är hos hämtar bilen hos Jerry. Å jag passar på att datorisera lite för bejbis dator är trasig.
Igår vart de bartömning hos Jerry. Mycket trevligt! Sen tog vi en taxi in te stan och drog te X & Y.
I förrgår var vi hos Katrin. Kollade på Idol, käkade pizza och förfestade lite. Sen drog jag å Moa in te Trädgårn och hängde med alla miljoners miljarders 18-åringar. Jag blev utslängd, inte okej!
Idag gick vi upp klockan två å sen har vi bara käkat å kollat på tv. Sooooft!! =D


Onsda

Har fått gjort massa idag. Mockat, ridit 2 kusar, ringt viktiga samtal, kollat upp viktiga grejjer, fyllt i viktiga papper, målat stolpar, städat mitt rum. Dammsög även lite på nedervåningen. LB gick så jäkla snorbra idag! Fina, fina ponny!
Dock har jag ätit för mycket pepparkaksdeg. Inte så smart!

Nu ska jag nog ta å åka så jag hinner till gymkhanamötet. Sen kommer bejby!

Christofer Hagman

Jag saknar dig!!!!!!!!!!

Regn å slask

Det bara regnar å slaskar. Har gjort hela jädra dan! Tänkte ridit i morse men sköt på det. Så nu måste jag ut med djuren. Bläääääääääääää!
Har vart med mamma och shoppat 4 täcken och massa mat.

Det är bara att ta tjuren vid hornen, på med regnställ och ut i slasket!

Come As You Are

Mamma hade gjort otroligt god Fars Dag-middag idag. Med galet god efterätt. Känns som om jag aldrig ever ska orka äta något mer igen.

Har jobbat på Scandinavium idag igen. Inte alltför slitsamt. Liiite pain med tanke på några incidenter i onsdags. Minns inte exakt vad som sades men nivån var ungefär; -"Whats the weather like in Alaska"? - "I grew up playing hockey!" 
Det gick även smärtfritt med French-Canadian killarna även om Anneli var smått hysterisk innan och även jag kände viss ångest. Lite sorgligt att säga hejdå ändå.
Jobbade såklart med Dreads-bruden, det var baejj. (Vi råkade prata lite väl högt i onsdags i diskussionen om hur ofräscht det är med dreads när tjejenmeddreadsensomviintevetnamnetpå stod precis framför) Det var verkligen inte snällt gjort men det var faktiskt inte meningen!
Kom även på Milkman/Magichands med att spana in mitt ass när jag puttade case. Verkligen inte okej!!
Sa även "Här var det ju väldigt svart!" i ALLDELES fel tillfälle, men jag vill tro att jag faktiskt räddade upp situationen igen. (?)

Mina ponnysar blev lite lidande för jobbet idag så imon ska jag borsta och mysa lite extra. Även rida totalseriöst såklart! Men det blir lite jobb på GFRK imon med.


Always On My Mind

Fick köpt lite material innan iaf. Och ett riktigt tjockt guldfärgat vintertäcke till LB. Så fick jag skynda mig massor till träningen på GFRK. Å sen skynda till Borås. Har duschat å fixat så nu ska vi till Moa å René å käka och dricka Rosa Pantern. Fast Moa vet nog inte det riktigt än... =)

Money!!!

Nu ska jag och bejbi ut å köpa gymkhanamaterial.

Har fått in 12.000 kr på mitt konto som jag inte vet varför. Får göra slut på dom innan nån inser att dom gjort fel! =)

Up

Har kollat på Up. Den var sorglig!!! =(

Idol

Sov till halv fyra idag. Snacka om att ha vänt på dygnet! Så jag har inte hunnit med så mycket. Fixat med pållarna, det har tagit mesta tiden. Nu är jag med bejbi och mölar godis å kollar på Idol. Mys!

Jag och Anneli blev NäStAn vittnen till ett inbrott inatt. Jag ska aldrig mer gå ut efter klockan nio!

Mössjö Potató

Så har jag visst vart dålig på det här igen. Fick skäll idag. Bad, bad!

Kom nyss hem från träningen med TW. Det var en snel dam idag. Gjorde 4-flagg två gånger utan att trampa på hållaren och dessutom knatade hon på transporten som vilken elithäst som helst. Fin tjej!

Idag fick mina bäbisar sprutor. Veterinären trodde LB var en hingst. Pretty najs!! =D


Igår var jag å Täm P på Rockbaren. JAG HATAR ROCKBAREN! Vettig musik började spelas först vid halv ett och då var det ju inte mycket tid kvar innan stället stängde. Men annars var det mycket trevligt! :p


Näe, nu ska jag duscha å sen iväg å hämta Täm P för ett nattligt åk.

"Jag är en snäll pojke och dricker min mjölk"

Har jobbar på Scandinavium hela dan idag. Har byggt för Cirque Du Solei. Jädra trevlig dag faktiskt. Synd att jag är så satans trött. Dessutom har jag snoront i en tand. Men jag har knaprat ett par Panodil så det känns bättre. LB gick kalas innan med. Najsmajs! Imon ska jag å TW galoppträna. Alltså träna på att galoppera... Så på kvällen blire utgång med Täm P och Cirque Du Solei teamet. Jag följer mest med som förkläde.

I lördags vare partaj hos Moa. Jag klarade inte mitt uppdrag (Jenny gav mig ett jätteelakt) Dessutom drack jag alldeles för många Rosa Pantern. Tror inte det var nån annan som fick mer än en. Sjukt ego av mig! Men det blev en bra fylla och ännu bättre utgång. Blev dock uppraggad av en tjej... =/ Hann inte reagera då jag trodde det var min nyfunne krogvän. Men hon fattade nog ganska snabbt att det inte riktigt var min grej. Synd iofs, för hon verkade ju jättegullig! =D
Inte lika skoj å vakna på morgonen dock. Vi lyckades iaf vinna SMet och fick käka segermiddag och dricka champagne. Det blir även Scandinavium 2010 för våran del. =D Snorskoj, jag längtar allra redan! Mindre kul att jag och Sandra skulle åkt till Norge den helgen och ridit Nordic Pairs. Menmen, det är absolut värt det!









Igår kom Leifsen hem med en dvd som man kan spela över videoband till. Riktigt gött! =) Han fick leta länge efter en sån. Är visst inte så inne längre. Så nu kan jag spela över alla gamla vhs filmer på dvd. Naajz.





 

Hjälp

Är så trött så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till! Men nu ska jag ut å rida LB och seeeeen kanske jag kan få lite ledigt! =)

SM guld

Vi vann!!!!! =D Kom precis hem från segermiddagen. Är totaldöd. Får skriva imon istället för jag kommer somna vilken sekund som helst. =/

Natti!

RSS 2.0