1:a advent

Tillbringade lördagskvällen hemma med hästar, hund å man. Fick vara chaffis åt Mammsi å Leifsen som var på partaj. Men dom var duktiga å ville bli hämtade tidigt. Gamla människor...suck! :p

I morse var det till å åka till GFRK på Pay and Jump med TW å Alicia. Dom var grymma å hade ett litet "stopp" i första rundan men var felfria andra.
Sen mockning, solning, å en sväng till LB. Lämnade hö och nya tyglar å passade på att borsta och mysa lite. Fina lillkillen!!

Världens storm, två av granarna har vält i trädgården, men har iallafall missat huset.

Nu är jag hos mannen. Film, kaffe å världens godaste mintglass!! 1:a advent it is.


Fredag

Gött med fredag igen. Ser riktigt mycket fram emot party ikväll. Tyvärr gör inte mannen detsamma å det är han som har förfesten så får ta å gå ner å peppa honom. Sånt där vänder så fort :)
Först hem å dressyra på Cäsen. Han var himla mjuk igår så hoppas det sitter i idag oxå!


Snart e de jul!

Hade världens julfeeling i morse å satte i mig fem skivor vörtbröd. Snart är det jul.. Då ska det pyntas, baka lots of julgodis å tolkas efter Cäsen.

Visar sig att vi är lediga nästa fredag. Passar perfa eftersom vi ska på julbord med jobbet. Gillar mitt jobb lite ändå :)

Hem å tömköra TW sen å eventuellt skritta ut Meppe en sväng om jag hinner. Han lär ha träningsvärk efter gårdagen. Sen blir det gymkhanaträning med kidsen på GFRK.


Alla Vill Till Himmelen

Dagen började med fet försovning. Mannen fyller år idag å vi skulle käka mysig frukost men fick istället kasta oss i kläderna och köra räser till jobbet. Många kollegor som är sjuka så det finns å göra så att säga!

Sen var det bara hem å mocka, ta hand om Cäsen, å fixa Meppe för träning i Kba. Gick kasst idag, verkar vara så varannan träning sådär :)
TW å Alicia ska iallafall hoppa Pay And Jump på GFRK på söndag. Spännande! :D

Ska ner å spana lite på vad morsan köpte på Ullared idag. Jag fick bl.a. En kalassöt ljusstake med luvor å fötter. Längtar som tusan tills man får börja julpynta.
Så kommer mannen så är det nattinatti å ny arbetsdag imorgon. Jippi.


Lillabroren Och Musse i hagen

Snuffisar


Mer Än Tomt

Igår körde jag LB till Elin. I morse åkte vi hela familjen å kollade när han släpptes ihop med Elins ponny Musse. Det gick kalas å dom busade helt galet mycket. tror dom små knoddarna är ganska lika så dom kommer nog få mycket kul ihop. Kändes inte lika jobbigt när vi åkte hem å jag visste att han var så glad. Kommer sakna honom massor men vi komer hälsa på honom två gånger i veckan iallafall. =)

Sen var det hem å ha gymkhanaträning med Anna, Astrid, Hanna å Pontus. Gick bra å dom var duktiga allihopa.
Sen har jag även hunnit ha lektion för Elsa, tvättat, krattat löv, städat, lagat mat (Liza kom å höll mig sällskap) å nu ska jag stryka en jobbtröja å dra mig mot mannen.

Nu börjar mitt nya softa liv. Gud vad mycket tid jag kommer ha!

Tomt

Kom ganska precis hem efter att ha lämnat Broshan hos Elin. Han fick en väldigt fin box å ny kompis. Dessutom är Elin å hennes familj kalastrevlig så det borde inte bli några problem. Men det känns ändå ledsamt att han inte är hemma. =(

Har tänt ljus å bäddat ner mig i sängen nu iaf.

Aggrodamp

Mitt humör ligger i lä om man jämför med folket på jobbet. Jisses...


You Learn

Bösig dag på jobbet idag. Sen var jag tvungen att hinna motionera bäde Cäs Å LB innan träningen. Hann inte käka. Å tränigen gick kasst. Plus att jag är dödstrött. Ingen bra dag helt enkelt.
Slänger mig i duschen å sen bums i säng!

Jag Hatar Att Jag Älskar Dig

Finaste hjärtat



Ångest

Så kanske LB flyttar till Anneberg på söndag. Ångest över om jag kan släppa iväg min lilla prins ens för ett par veckor. Vill helst gråta lite å säga att han måste stanna hemma :(


Fotboll

Ligger nerbäddad i soffan med mannen å kollar fotboll. Sverige spelar kasst. Men dom har fräsiga tröjor iaf :)


Du Är Det Finaste Jag Vet

Dödens dag med huvudvärk på jobbet. Kom på att det säkert var kroppens sockersug som satte in så får faktiskt skylla mig själv. Har blivit alldeles för mycket godis förra veckan.

Direkt när jag kom hem så stod Cäsen reda för dressyrlektion för Marie Louise. Gick såklart käpprätt åt helvete men hoppas på att lite pussel ligger till nästa träning.

Sen bar det av till Camilla för hoppträning på El Meppo. Han verkade ha smält kriget från vårat dressyrpass igår å gick som en kung hela träningen. Hoppade 135 kalasfint. TW var med oxå med Alicia å även hon skötte sig. Kan nog bli en ganska käck hoppeponny av henne oxå med tiden.

Försökte mig på en insats med att stryka lite men är helt enkelt för trött. Dax å borsta bissingarna å krypa till kojs. Hoppas mannen har spelat klart sin match snart så han ringer innan jag hunnit somna. =)

Nattinatti




Buspowpow...


Fjeedag

Vi försov oss i morse. Vilket resulterade i slarvig frukost och mördarfärd till jobbet. Jag är nämligen ett sånt as som alltid är sen å därför aldrig har tid å skrapa bilen ordentligt å vänta tills imman försvinner. Detta resulterar såklart i att jag inte ser ett skit mer än väglinjerna å skulle kunna köra ihjäl diverse löst pack som är ute på morgonjogging. Måste bli ändring på detta!

En annan sak det måste bli ändring på är mina sömnvanor. Jisses vad trött jag är jämt! Tro det är förra lördagen som spökar fortfarande.. Satt uppe halva natten å spelade Buzz. Så var det upp tidigt på söndagen å tävla. Jävligt tight var det men vi vann tillsist med 0,5 poäng. Ponnyn gick som en prinsessa! Snacka om att jag deckade hårt efter segermiddagen på kvällen! Å sen dess har jag inte kommit ikapp. Ikväll lär det inte bli så överdrivet mycket bätte. Förferra hos mig med Äva, Putte, Coco å Emilla. Sen in till stan. Jag ska dra mig hem tidigt. Det är ett löfte! ;)

Bara tre bilar kvar å bygga innan frukostrasten...jag ska lägga mig i en pall sova!!


Jag blir så arg...eller ledsen...eller...jag vette fan vad jag känner längre.

Varför ska jag ens försöka?

Det är fan inte rättvist!!

Stackars Bissen som får genomgå en ny operation idag. Stygnen hade släppt i underkant. Operationen i sig är väl ingen fara men tiden efter när han ska ha tratten å deppar ihjäl sig är jäkligt ledsam. Vill ha en frisk Bisse nu nu nu! Men förhoppningsvis går denna operationen bättre å han får ha kvar sitt öga.

Själv är jag inne å jobbar på min lediga dag. Likasåväl så man har nått annat å tänka på. Fast just finns det inget att göra mer än att vänta..



RSS 2.0