Min Värld

Hade ställt klockan tidigt i morse men när jag vaknade öste regnet ner så drog täcket över huvudet å somnade om. Så härligt när man kan göra så!! Kom upp i hyfsad tid iallafall så stallet är fixat å hästarna är motionerade. Har även hunnit se ett avsnitt av Ensam Mamma Söker och hinkat massor av te. Får bli ett avsnitt av Elsas värld oxå innan jag drar igång lite städning och sen kommer det bara vara att packa sig iväg till jobbet. Får smita en sväng sen för å åka å träna våran sista träning innan SMet på söndag.

Var med i budgivningen på en superfin lägenhet igår men stannade, ångrar mig lite nu! Den var verkligen superfin! Är å andra sidan jäkligt renoveringssugen så hoppas det kommer ut något kul snart, ska ringa mäklaren på onsdag så kanske han hade en lägenhet som var till salu!

Ska passa på att chilla liite till innan dagen drar igång på riktigt! =)

Så Jävla Gött!

När Walk Of Life spelas på radion å alla kollegorna visslar från sina bilar då vet man att det snart är helg!! :)

Lägenhetsvisning

Obehaget som uppstår när det är ett gammalt hemsläp som håller i visningen. Med sin tjej dessutom. Världen är så jävla liten!

Det Kommer Aldrig Va Över För Mig

Snart dags å ta lite rast på jobbet. De flesta åker å käkar på nått trevligt ställe men själv tänkte jag åka å kolla på lägenhet. Har hittat en jättetrevlig som dock kanske är lite väl liten. Men ska åka å kolla iallefall! :)

Hade en riktigt chill morgon. Sov lite extra, åkte till gymmet, hem å köra lite frihetsdressyr ala KimpiBroshiStyle, ta en lång dusch å go frukost som uppladdning för sista arbetsdagen för veckan.

Imorgon blir det dejt med min fina Pannis. Laga lite käk å sen trycka mycket godis till nån film. Välbehövlig kvalitetstid!


Blir Så Jävla Trött På Mig Själv!

Jävla skitträning var det idag. Var inte helt bra vän med min ponny å red allmänt kasst. Lixom inget som kändes sådär asbra bara.. Fick stressa som tusan till jobbet så det var väl kanske en stor bidragande faktor. Mammsi filmade iallafall så ska kolla på detta spektakel när jag kommer hem. Känns tryggt å rida i ett så jävla grymt lag iallafall!!
Såklart så tajmade jag största trängseln på jobbet när jag kom direkt från träningen svettig å hästig. Var ju sen så blev liksom tvungen att knö mig in i största folkmassan. Hatar själv när folk som luktar unk knör sig! Aldrig mer oduschad in på jobbet igen!

Längtar tills min Coco-vän vill börja gymma med mig! :)

Blev ingen dressyr på Cäs i morse, istället gav vi oss ut i skogen å galopperade bland gula löven. Skrattade så mycket så jag inte kunde bromsa ordentligt å höll på att rida över en liten tant som var ute å gick. Min fina ponny med massor av humor! ❤️

Bad Day

Vaknade i morse å tittade ut genom fönstret. Insåg att det kalasregnade så gick å la mig igen å drog täcket över huvudet. Ibland får man göra så!!
Hållt på å regnat hela dagen ju så blev väldigt slappt idag. Därför blir man inte så glad när man kommer till jobbet å hela kylen är full av nb'sar!!
Lyckades även spilla massor av glykol på mig själv så det såg ut som jag kissat ner mig. Inte min dag helt enkelt...

Imorgon är det en ny dag, å då är vi på hugget igen! Cäs å LB ska dressyra på morgonen å sen är det träning på TW. Ska be min mor filma så jag kan tokgranska vad vi ska förbättra!

En Annan Värld

Härliga underbara helg! Blev äntligen utgång igår! Först vare middag å bowling med laget. Supertrevligt! Å sen en liten förferra, å sen skakade vi rumpa hela natten. Dagen har mestadels tillbringats med att ta igen förlorade sovtimmar.

Precis käkat en ny god maträtt som Leifi gjort efter en kass hoppträning på Broshan. Gick så jävla dåligt!! Vi jobbade inte alls som ett team utan det var totalt kaos. Men det blir bättre med tiden hoppas jag. Tänkte gå ut i stallet å pyssla med honom lite så han inte är ledsen efter den dåliga träningen! Å imon får vi fortsätta träna på samma övning.
Fast medans Broshan torkar så åker jag nog å köper en fet godispåse som jag kan mysa ner mig med till en film sen. Mannen vann sin fotbollsmatch idag och därmed sin division. Han är nog ute å firar med sitt lag ett tag får jag en känsla av..

Traditionell Tacofredag

Underbara fredag! Sov lagom länge i morse, gick å handlade, gymmade, städade, promenerade, red ut en ganska lång sväng på Brosh å nu är jag nerkrupen i soffan iklädd chillkläder med mannen å har precis knökat två tacosar. Hur gött som helst!!
Nu blir det idol å vi har bunkrat med godis, glass, kakor, kaffe, chips, morötter, dipp, nötter, å julmust! Ska det va så ska det! :) mysmysmys kväll med verklig höstfeeling!
Taggar som fan för träning på TWn imon bitti!!

Oasen

Vart med Bengtsson å klappat sköldpaddorna å dom jävligt stora fiskarna i Oasen. Ett litet tillhåll på jobbet där man kan luncha eller bara hänga, som Volvo lagt många miljoner på. Väldigt fint är det iallafall! :)








Nu är det lunch å sen bara två pass kvar innan helg. Yippie!!


Hehe

Håller på att rensa bland undanplockade gamla skolgrejjer å sånt. Hittade den här...


Om Du Vill Ha En Idiot Lägg Din Hand I Min

Härliga onsdag med finfint väder och bara en ponny att rida! Hann även till gymmet i morse å sen en promenad och lite städning på eftermiddagen! Delvis min mans förtjänst som gjort matlåda till mig och mammi som mockade idag! Bästaste!

Var dock så sjukt osugen på att jobba idag, vilket jag ändå inte känner så ofta.
Fick tillochmed huvudvärk när jag svängde in på parkeringen! Suck!
Hade lite infostopp idag oxå för dom skulle informera om nya kalasfabriken vi ska bli. Nån har "tänkt till"... Istället för att bygga på två flöden så ska det byggas på ett. Shit alltså vad dumma idéer dom kommer med ibland! Jeje, skall bli spännande att se hur det går, i december 2015 vet vi svaret.

Nu ska jag masa mig upp till omklädningsrummet å basta lite innan det är dags att säga hejdå till kollegorna å åka hem till min bättre hälft å krypa ner! :)



Du ser ut som att du sålt haschet å fått en snetändning..!

Åååh vad jag är nöjd med helgen! Iallafall med ponnyn!! I lördags var hon lite hysterisk på inridningen men lugnade sig efter första grenen. Igår var hon bara helt underbar! Jag som måste lita mer på henne bara så kommer det bli ännu bättre! Tagga träning på lördag! Tror även att vi ska ut en sväng med SM-laget och käka lite. På söndag är det hoppträning på Broshan oxå. Skojskoj!

Precis vart inne på Personlig Utvecklings Samtal hos chefen. Känner mig sugen på att gå ut å jobba röven av mig, det är gött!! :)

Tio saker du förmodligen inte visste om mig!

 
1. Jag är tragiskt dålig på att komma ihåg namn på folk...
 
2. Jag vill verkligen ha barn. Bara inte just precis nu...
 
3. Jag har aldrig smakat på ärtsoppa! Och kommer med största sannorlikhet aldrig göra det heller...
 
4. Jag är rätt bra på att spara pengar. Har ett par hundra tusen sparat än så länge...
 
5. Jag pallar inte att kolla på skräckfilmer överhuvudtaget. Blir supernojjig å drömmer mardrömmar...
 
6. Jag har ingen idol eller någon jag direkt ser upp till...
 
7. Jag har himlans lätt för å gråta. När jag är glad, ledsen, arg, besviken, rörd...ja nästan för allt ju...
 
8. Jag har en papps som har tre bröstvårtor. Även hans mormor har det. Undra om kanske mina tilltänkta barn ärver det..? Hehe!
 
9. Jag var starkaste tjejen i klassen i skolan.
 
10. Jag tycker defenitivt Ben&Jerry´s Peanut Butter Cup är den godaste glassen ever!
 

Lillkillen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder tagna av bästaste Annie!
 
 
 

It´s Been Written In The Stars

Efter en helmysig kväll med min man är det snart dags att nana sig. Måste fodra pållarna klockan sex imorgon för att sitta på Lil.B halv sju å vara redo att lämna Skändla klockan åtta, med min mor som även hon är en av de största tidsoptimisterna i Gbg. Vi får väl se hur det går... Iaf ska vi vara framme å lasta av kusarna runt klockan 14 å vila dom en stund innan vi fortsätter mot arenan och Kingsland Oslo Horse Show.
Fick ett mess av min syrra som är ute och svirar. Blev lite avis, men utgång kan man ju ta en annan helg! =)
Sussa sött folket!




Äntligen fredag!

Skönt att få sova lite längre i morse! Behövde nog det. Även hunnit en sväng till gymmet, som var ovanligt knökat för en gångs skull! Har folk inget jobb att gå till!? ;P Käkat lite frulle å ska snart ta tag i mig själv å gå ut och fixa i stallet! Har som vanligt massor jag vill göra men för ovanlighetens skull så känner jag mig inte så stressad över det. Kan vara för att mannen lovat att fixa käk ikväll så jag kan komma lagom till Idol/fotbollen eller vad vi nu ska kolla på. Upp tidigt som tusan imorgon bitti för å hinna rida Brosh, släppa ut alla hästarna, mocka å duscha innan vi ska åka klockan åtta!

Helt Skakis!

Blev stoppad av en civilpolis på hemvägen nu från jobbet. Blev änna irriterad när nån jäkel började blinka med helljus bakom mig på Holmvägen. Sådär lagom kaxig när blåljusen kom på! Många tankar som hinner flyga genom huvudet, men allt var i sin ordning å dom var bara ute å letade efter två killar som hade stuckit från en bil (eller nått sånt). Tack som fan till Leif iallafall för att han hade bytt framljuset å bakljuset som var trasigt häromdagen. Hade vart lagom skoj å åka på böter!
Fortfarande lite skakig å kommer nog inte somna direkt nu. Ska läsa lite å hoppas att John B dyker upp inom det närmsta då jag måste upp tidigt å gärna sitta i sadeln på första hästen (förmodligen Cäscäs) klockan 7.15. Jeje det är iallafall fredag imon så det kan jag nog överleva!

Var med Leifsen å kollade på ny hästtransport idag men inget är bestämt än... Mer än att den vi har sjunger på sista refrängen å behöver en ersättare.
Även haft lite koll på budgivningarna på hemnet idag, och fick stor lust att köpa hus. Drömma går ju!

Nattinatti!

Hejhej från ett regnigt Skändla

Det regnar såntdära extra blött regn idag. Men vad gör det när man har ett par spetsade ponnyöron framför sig! :)




Du Gjorde Mig Lycklig Och Förvånad

Haft en lite omtumlande natt så är aptrött! Denna dagen har gått i ett.
Precis vart ute å nattat hästarna. Myser ner mig med en kopp te och sen får det bli nattinatti för mig med! Veckan som kommer ser gött lovande ut för lite gymmande! =)
 
Bild från hoppträningen igår; 
 
 
 
 
 

Wie wie wie!

Hann med en promenad, mockning och utsläpp i morse innan det var dags att åka å fixa barret. Både klippning och slingor som Nattis fixade. Härligt att ha det gjort!

Nästa helg blir lite extra rolig då jag å TW får åka med Alingsåsarna å rida på Oslo Horse Show. Ska bli riktigt kul å se hur hon funkar på en sån arena. Jag blev ju glatt överraskad på AEG tidigare i år så hoppas hon funkar lika bra för ännu mera publik! Min fina lilla tjej!

Kärlek till livet

Awesome dag idag ju! Sov en halvtimme extra...hela sex timmars sömn inatt! (Sömn är tyvärr en bristvara för tillfället) så glad i hågen åkte jag till gymmet en snabbis å sprang femman på bandet. Finfin tid idag, var väl bara överskottsenergin som behövde få utlopp nu när jag inte hunnit träna på länge. Effektivt får bli min grej nu om jag vill komma igång igen! Sen hem å mocka å rida Broshan. Vi var ute å red lite först, cantrade på en äng. Jag nynnade diverse sånger för min stackars lilla ponny men han verkade nöjd trots min falska stämma å frustade ikapp. Å sen blev det lite seriös dressyr inför träningen på fredag. Man måste öva på sin läxa ju!
Gjorde en insats med gräsklipparen oxå, vilket var SÅ mycket enklare nu när jag fattat att det finns ett handtag man kan hålla inne som gör att den går själv å man slipper knuffa omkring den. Skyller på att jag bott i lägenhet hela min barndom å aldrig behövt klippa något gräs.., tog mig dock lite vatten över huvudet å började klippa våran gräsbana/hage/kommeraldrigblifärdigmark. Hade bestämt mig för att flexa till jobbet idag för att hinna klippa klart men så tog bensinen slut. Tur det!! Annars hade det blivit ännu mindre sömn inatt. 

Idag var en sådan dag när allt slit och all tid man lägger ner känns så himla värt ändå...



RSS 2.0