I´m On A Boat

Soft dag. Åkte med Cäs till Ale Spa i morse. Det blev helt plötsligt bråttom och mamma tyckte vi skulle ta en annan  väg än sist. Jo men smaaaaart! En långtradare hade vält så det var ganska så väldigt mycket stopp! Men vi kom fram till sist iaf, även om det kändas som en evighet...
Cäs gick i bassängen nästan på första försöket å sen fick han stå och sola massa länge. Asgött verkade han tycka det var idag! På vägen hem åkte vi förbi Tre Hästar och köpte en flug-mask som går ner över näsan. Han behöver det för hans lilla rosa näsa får ajaj annars! Ungefär en timme hann han ha på sig den innan han och Lillebror med gemensamma krafter bitit sönder den.
Red ut på Lillebror. Det går kalas både i skritt och trav sålänge man inte ska rida förbi en hage eller dylikt. Då blire bom stopp.  Så blev de en sväng på Mepplin med efter.
Skulle ju ridit med Lena imorgon bitti. Bajs då att jag ska till min jobbcoach och att Jannika ska rida Mepp imon. Får helt enkelt bli en annan dag. Lena var förbi en sväng nyss å snackade lite iaf. Najs majs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0