"Sluta häll whisky i ögat på mig!"

Jag lever för farmen! Jag går upp på morgonen för att få skörda pumporna och går och lägger mig i noga avvägd tid för att tajma jordgubbsskörden. Sjukt tragiskt men oxå väldigt kul. Mitt liv som arbetslös har resulterat i att Farm Ville och Paradise Hotel styr mitt liv. Jag måste nå  nivå 16 imon!
Idag har mina pållar fått nya dojjor. Det var välbehövligt! Speciellt som Lillebror plockat av sig den ena. (dock hade Meppe och Svante tappat bort 3 var!!) Det var viktiga dojjor den här gången för det blir dom här som får åka till England och springa VM snart. Jag börjar längta lite!! =)
Har även ridit gymkhana på en B-ponny idag. Ägarna trodde den hade gått gymkhana innan. Mycket möjligt! Kan lova att jag inte satt många minuter på den stackars lilla ponnyn iallafall!
Kom nyligen hem från lite Vindrickningsövande hos min kära granne. Bäst är att Jannika tycker det är lika äckligt med vin som jag gör, och att hon är i klass med min seriositet när det gäller Farmen. Vi har i princip bara druckit vin och farmat i nästan fem timmar.
Jag har vart lite duktig idag med. Först dressyrade jag på Cäs. Blir mycket sånt just nu! Sen röjjde jag på loftet med Sven-Olof. Nu är allt gammalt golv borta och det ska läggas nytt. Se red jag ut en sväng på LB. Han var världsbästast idag. Uppförde sig riktigt ordentligt! Han är en stor pojke nu! =)

Gaad vad jag borde sova nu. Jannika har bestämmt ridning kl 10.00. Får nog ställa två väckarklockor om jag ska ta mig upp! Jag vill ju läsa mer i boken som jag lånade av Moa. Och så ska jag ju skörda jordgubbar om en timme. Kanske likasåväl inte ska gå och lägga mig alls idag. Meen då kommer jag vara så grinig imon så det var en dålig idé!

Gonatt till sen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0