Liiiite fiinare!

Dagen har bestått av ridning med Anna å Lena. Var inte alls så alert i morse men släpade mig ändå upp ur sängen för en tur i snön med dom muntra. =) Sen åkte vi till Casinot å käkade brunch. Anna hade snackat upp den så sjukt mycket så jag blev inte alls impad. Men, gillar man oliver så rekomenderas den skarpt. Vi tog även en sväng till Allum å jag fick köpt en tröja. Najs majs. Sen vare träning på GFRK. Grymma ungar har jag! Hem å ta in kusarna å direkt till solariet med Janne. Hem å sprang en runda å nu är det dags å dra sig ut för en promenix med Lego å TW. HJ inspirerade mig som tusan igår!!

Passar huset ikväll för mamms å Leifsi är på resturang å Opera. Ska ha stereon på högsta volym hela kvällen, det lär hålla spökena borta!!! =) 

Trevlig kväll igår som tillbringades på La Village med Carro, Clara, Catrin å hennes man, HJ, Arvid och två andra snubbar vars namn inte lagrades i mitt minne ens för 5 minuter. Jag är en dålig människa. Clara var i extas ett tag när hon upptäckte att Henrik Berggren i Broder Daniel satt vid grannbordet.

Jag handlar inte på ÖB...bara på ICA....liiiite fiiiinare!!

Det är bara Clara och fångarna som dricker mäsk...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0