Hoppkurs

Började dagen med superfrukost! Har nog aldrig i hela mitt liv gillat frukost så värst, utan är mer en kvällsmatsperson. Men nuförtiden, sen ett par månader tillbaka, så kan nog frukosten vara en favvo ändå!! Åkte och handlade pellets till hästarna och sen mat till mig själv. Svängde förbi gymmet och sprang ett par km på bandet, stretchade lite och hinkade vatten. Sen hem och mocka för pållarna innan det var dags att göra sig redo för kurs.

Vart två vändor till Alleby idag på hoppkurs för Tomas Torgersen. Första vändan var det teori. Mycket snack om fokus. Väldigt intressant och saker man har användning för i det mesta. Åkte hem å red Brosh och hämtade Merlin för att åka andra vändan till Alleby. Ridpasset gick okej, varken mer eller mindre. Får ta tag i mig själv lite mer tills imorgon bara! Meppsson är en klippa iallafall! Mestadels =p

Dags att nana sig nu! Har suttit i två timmar och bara slösurfat för ovanlighetens skull. Så jävla najs, borde göras oftare! Men nu får det bli en dusch å sen sängen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0