Omotiverad

Allt är bara skitsegt jue! Allt är lixom över. Nyår är ju inget att se fram emot direkt. Skulle gärna stanna hemma å kolla på film eller nått. Är första året jag överväger att inte festa. Men det ska bli trevligt hos Moa å René... Jag får helt enkelt ge fasen i att dricka så mycket bara.
Vill att de ska hända nått!! Ge mig snö eller sommar för tusan!

Wie!

Det är ju så jävla skoj å köpa hästsaker! Jag vet inte varför och jag kan verkligen inte hjälpa det! Idag fyndade jag ett stalltäcke med hals till Cääsi. Han  lär behöva det för snart åker klippmaskinen fram igen! Han fick även ett finigt Pessoa-schabrak av mamms, en tolksele och en tömkörningsgjord. Till mig själv köpte jag ett par ridbyxor och en ridjacka. Är alldeles för nöjd!
Inte hunnit göra så mycket mer idag.... Ska vänta på Bejb nu så ska vi gå på bio å bara ta de lugnt.

..

jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mig svag
men jag vågar
inte väcka dig nu
jag skulle ge dig
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Frisk som en nötkärna igen!

Det går att supa bort bacillusker, det har gårdagen visat. Och inte var dom svårsöpna heller. Fyra halvmesiga drinkar och en Smirnoff Ice är allt jag fick i mig igår, ändå är allt snörvel borta! Fick dessvärre tillbringa halva natten i toalettstolen, men nu tror jag att jag är friskare än nånsin. Tänk vad mycket lite sprit kan göra! Dock vekar det som att min kropp har lite svårt att bestämma vilken sjukdom den ska ha; förkylning eller magsjuka..?

Gårdagen var trevlig. Mest första delen. Förförfestade hos Kisse. Det var jag, Kisse, René, Arto, Artos nya tjej Annelie, Patrik, Jennie och Andreas. Det gick bra sådär en kvart. Sen välte René ut en halv öl över Arto. Mindre smidigt, och Arto blev mindre glad. Grabben är ganska pryd och ojade sig en del över sina blöta byxor. Hade vart helt okej med det om nu inte Arto prompt skulle spruta ner sina byxor med Kisses parfym. Snacka om att jag höll på att ta fel kille resten av den kvällen. Andra missödet var såklart Arto inblandad i oxå. Han råkade välta ner en prydnadstomte som stod i fönstret när vi var påväg att gå. Stackarn fick vild panik och ångest och började i desperation knöla ner hundralappar i lerfiguren, och satte sedan tillbaka huvudet på sin plats. Jag skrattade så jag höll på att kvävas!
Förfestandet fortsatte hos Elin innan vi gick till Hotellet.

26:e borde vara helig. Men jag hade uppenbarligen inte fattat det där med att inte boka in saker. Råkade tydligen lova för några dar sen att jag skulle vara med och träna just precis den 26:e. Alla är väl ändå bakfulla så man kan likagärna ta bort den dagen ur almanackan!?! Jag fick iaf tillsist sätta mig i bilen och köra nio mil till Alingsås. Jag tackar min mor och Leif för att dom faktiskt körde min ponny dit och besparade mig minst tre timmar! Träningen gick  iaf, men det lär bli en ytterst spännande uppvisning på söndag!!!
Körde hem min ponny, käkade lite julskinka, la lite nytt golv i mitt rum och åkte hem. Nu tänker jag bara softa och ladda för rea-shopping imon!!! Kanske blir det bio med på kvällen med Bejb.

Love my life!

Tjipp å Hej

Paaartey!

Jag har lagt ner 2 timmar på mitt hår och det börjar redan falla ihop! Men jag är fett partysugen och tänker ge alla förkylningsbacilluskerna en omgång som dom sent ska glömma!!!!!!!!!!!!
Have fun!

Döende!

Jag är näst intill döende! Iallafall känns det så. Jag nyser och snörvlar nått otroligt! Vill bara gå och lägga mig å dra täcket över huvudet. Men det har jag ju egentligen inte tid med. Borde ju göra mig iordning och åka till Kinna. Jag vet inte ens om jag borde gå ut ikväll, ännu mindre supa. Men jag tänker göra det, om jag så ska krypa ner till Hotellet.
Hmm...jag borde nog ringa Moa och höra hur landet ligger.

Leif höll på att pröva nya ugnen när jag åkte från gården. Han pillade på alla knappar som gick. Ja hoppas han inte råkar bränna ner stället. Det vore dumt, och mamma skulle bli jättearg!

Jag tycker riktigt, riktigt synd om mig själv just nu!!

Jahapp!

Så var denna julaftonen oxå över...
Är riktigt nöjd! Har ätit lagom mycket julmat (kanske lite mycket julgodis dock) och fått massa fina paket! Har sett nästan hela Kalle och faktiskt kommit hem i hyfsad tid!

Igår var det som sagt julfirande hos Kisses mormor. Liite jobbigt att träffa hela släkten, men mest skoj såklart! =) Fick den gröna DKNY parfymen och jättefina ljusstakar av Kisses föräldrar. Och mumsig choklad av Kisses Mormor. Naajz!
I morse var det inte lika lyckat dock. Tycker synd om min bejbi som är nästan dödssjuk! (Män blir ju det!) Och kanske inte kan följa med till hotellet imon... Jag hoppas innerligt att Moa tar hand om mig isf!

Å vettni va....jag har bott i ICA-Stigs hus en sommar! Det är lite galet... :p

En dag kvar!

Nu äre bara e dag kvar! Om det ändå ville ta å komma lite snö... Jag vill tolka efter min ponny juue! Om det nu går...


Idag är det julmiddag hos Kisses mormor i Kinna som gäller. Tomten kommer och det är ingen som vet vem det är. Ska bli jättemysigt!

Idioter!

Det finns alldeles för många jävla idioter just nu! Ett skott i pannan skulle dom ha och det är vad jag önskar dom! Dock är det inte värt att sitta i fängelse för den sakens skull så jag tror jag släpper det här och helt enkelt litar på att dom får vad dom förtjänar ändå!

Stressig dag! Traskade omkring i stan i morse med Bejb och handlade sista julklappen och sprit till juldagen. Då är det Hotellet som gäller!!! Sen satt vi i bilkö i en timme. Snabbt hem å käka. Städade i mitt nya rum så Leifsi kan lägga nytt golv. Red Cäs. Hem å duscha. In till stan å shoppa med Pannis. Sen bjöd hon mig på middag på Pasta House och bio! Vi såg Twilight. Anna blev alldeles överexhalterad! Det är garanterat för att hon inte fått nått på alldeles för länge. På onsdag åker hon tll Thailand och är borta en månad. Jag kommer sakna henne något kolosalt! Men hon kommer ju hem ganska snart igen. Då har även Lena kommit hem från USA. Helt underbart! Mycket party och långa skogsturer lär de bli...

Jag har iaf världens bästa Pannis, Pojke å Ponny!

Det finaste jag har!



All I Want For Christmas Is You

22 år

Jag känner mig inte äldre! Är förmodligen precis lika jävla barnslig som igår! Förutom ont i halsen och påsar under ögonen är det precis som vanligt! Jag drömde massa mardrömmar inatt. Vet inte varför.... Först drömde jag om Jennifer. Massa konstiga saker helt tvärt emot vad som är sant. Sen drömde jag att jag fick inbrott i min bil och så förvandlades bilen och blev Kisses gamla bil. Så förvandlades den igen och blev Kisses bil fast guld färgad. Och sen var det inte ens min bil längre. Dom snodde iaf stereon och jag var megaledsen. Så drömde jag massa om jobbet med.
Vet inte om det är något som tynger mig eller om jag faktiskt bara hade lite otur inatt.

Jag har iallafall inte fått ett enda paket än. Har önskat mig ett manegekort så jag hoppas jag får det! Dock har jag fått väldans många grattis sms! Det är jättegulligt! Tack alla!!! Anna ringde mig i morse och skulle sjunga för mig. Jag klickade henne. Det var mindre bussigt! Men hon har lovat att sjunga för mig när jag kommer till stallet sen... =)

Mamma tände på idén om ponnyn jag vill åka å kolla på. Bara Leif som ska övertalas med, och sen ska det ju hittas tid att göra det på med. Inte så lätt i dessa juletider :p

Hela dan igår gick åt till julshopping och träning. Men nu har jag iaf köpt alla julklappar uton en halv. Jag är nöjd!


Äntligen!

Äntligen, äntligen ledigt! Jag har väntat helt galet länge på denna stund! Nu har jag tre veckor som jag kan ägna åt min ponny, man och det nya hemmet! Det är bara snö och en julgran som fattas så hade livet vart komplett! Snö kommer säkert tids nog men julgran blir det dåligt med i år! Kommer lipa ihjäl mig men vi har helt enkelt ingenstans att ställa den. Det blir för bökigt med renoveringen! Dock har Leif gjort nån tragisk "ljusgran" från våran flaggstång, bestående av fyra ljusslingor som han har ordnat lite med. Han tror på allvar att det ska trösta mig. Jag säger inget. Han får gärna tro det! =)
Dagen har gått så himlans långsamt, nästan lika långsamt som igår! I slowmotion såg jag hur jag hissade ner ett tak över Ilyas arm när vi skulle sätta tak en av dom största lastbilarna. Stackarn fick bara fram nått mummel. Tog ett par sekunder innan jag ens reagerade! Tur att han inte blev illa skadad för det var hans sista dag på Volvo idag, för gott!

Har iaf lyckats riva en vägg idag. Leif gick loss med sågen och jag med kofoten! Det är jobbigt det där att förstöra saker! Men det kommer säkert bli asabra när vi byggt nya trappan och sådär. Jag längtar!

Åååh, jag hittade precis en ponny som jag vill åka å kolla på! Det skadar ju faktiskt aldrig att åka och kolla!?! Ska höra vad mamms säger imorgon.... Isf får jag nog börja tjata nu på Leifsi att han ska bygga fler boxar. Det får han nog ändå göra snart om Frida behöver en... Gärna en till Hanna med! Vill att Caruso kommer nu, nu, nu!

Borde nog sova snart. Ska upp tidigt och shoppa dom sista klapparna med mammsen!

1 dag kvar

Bara en arbetsdag kvar nu! Sen äre julledigt! Jag behöver det... Idag snoozade jag två timmar för mycket fastän jag visste att jag borde gå upp, städa, laga mat och åka till min ponny. Dessutom somnade jag på jobbet. I en stol. Sittandes. =/
Iaf så fick Leifsi övertalat mig att åka å köpa golv och tak till mitt rum. Det känns bra att ha det gjort. Halva vardagsrummet är iaf helt klart så nu kan vi börja flytta. Efter kalaset på lördag då, som vi ju måste ha i Backa.
Sen red jag ut en sväng med Jannika. Hade galet bråttom för jag skulle på möte på jobbet. Det blev en helgalen tur. Jannika hittade en väg där hon red för ett par år sen. Det märktes kan man säga. Vi fick hoppa över diken och fällda träd för å komma nånvart. Cäs var nöjd. Åsn var lika åsnig som vanligt!
Jobbade med värdens segaste människa idag. Tror aldrig en dag har gått så segt ever! Dessutom tog han dom bra delarna av balanserna. Idiot. Han borde fortsatt vara pizzabagare! Jag älskade mitt jobb men just nu är det bara bajj! Alla underbariga personer försvinner och kvar finns bara ett gäng nötter! Och en jäkla massa lastbilar... Galet tur att det är 24 dagars ledigt sen!!

Ännu en helg.

Jag blev på bra partyhumör tillsist i lördags. Det var riktigt trevligt! Förutom divierse kärleksintriger hos värdarna för festen, kall kebabrulle och jätte ajajigt skavsår på lilltån så vare perfa! Tillochmed dagen efter var helt okej. Huvudvärk fine, men jag kom nog lindrigt undan ändå. Bejb var bästast och handlade, lagade mat å diskade å lagade mat en gång till.
Dock har jag en del blåmärken eftersom det lärdes ut självförsvar på fyllan i lördags. Jag borde nog gå en sån kurs. Fast nykter. Det sas en hel del smarta grejjor. Fast jag vill inte jättemycket att någon ska kasta sig på mig bakifrån femhundra miljoner gånger och försöka strypa mig. Den femhundramiljonteen gången kanske jag kan lyckas använda kraften på rätt sätt och möjligen slingra mig men jag vettefan om de är värt det.
Slapp söndag. Gick mest åt till att sova, käka, kolla film, sova, käka, kolla film, gå en promenad och gå å lägga sig igen. Tog bussen hem i morse och är såå glad för att det tar minst fyra veckor innan jag måste sätta mig på den bussen igen. Man blir helt enkelt galet bortskämd av att köra bil jämt!


Party

Det blir party ikväll även fast jag tragiskt nog bangat Emelies födelsedagsfest. Ska nog hitta nått sätt att straffa mig själv ikväll för att jag är så tråkig! Party med Kisse å René istället. Jag är inte ens sugen längre men tror att det nog släpper efter fössta gråggen!
Nu ska jag åka å träna mina grymmiga tjejor så dom kan vinna KM allihopa!?! Det hade vart rätt iaf =D
Jag älskar min pånni mest av allt i hela världen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najs majs!

Sen dag. Tog alldeles för mycket sovmorgon, som vanligt! Hade egentligen tänkt shoppa kläder idag men vi fick ägna mycket dagen åt att grusa Cäs å Svantes hage. Ridit ut å hittat ny ridväg med Ässtrid å Sandra. Najs majs!
Exprimenterat lite med vax....som funkar bra men gör galet ont!! Det är sann smärta!!

Nu ska vi ta en sväng till Borås å käka hos Moa å René. Kolla lite idol finalen å mysa...

Torsdag

Mycket har hunnits med idag... Jag har köpt iallafall hälften av mina julklappar! Gött kött!! Brukar alltid vara ute efter den 20:e å tro att det bara är å knata in i första bästa affär och köpa första bästa grejj. Det funkar aldrig. Jag får alltid sån galen ångest att jag köper saker som folk inte vill ha. Jag tror inte att det brukar hända överdrivet ofta men i år har jag verkligen försökt pricka in mer än någonsin vad folk kan vilja ha. UTAN ÅNGEST!
Så hela förmiddagen har jag å morsan å moster sprungit runt och shoppat klappar. (Livet är väl alltid en tävling!?) - Jag köpte flest =D
Sen åkte jag hem å slog in alla paketen och så åkte jag till gården och pussade på min skruffelponny, men mest målade jag i mitt rum! Leifsen å Elins papps la halva vardagsrumsgolvet. De blir fräscht!
Nu ska jag duscha å plocka undan allt julklappspapper som ligger slängt överallt. För snart kommer min bejbi!! =)

Snö

Ännu en tre-dagars-vecka avklarad! Börjar bli alldeles för bortskämd med det. Minns inte ens hur det är att jobba fem dagar ju. Det lär ju bli ett problem sen när jag ska söka andra jobb. Men nu är det iaf bara en tre-dagars-vecka kvar å sen e de låååång julledighet!! =D

Igår var jag å Leifsen å beställde köket. Det var en spännande historia! Men det blev iaf ett ekkök med rostfria vitvaror. Mee like! Det kommer på min födelsedag. Så nu vet jag iaf hur den dagen kommer se ut...=/ Men det är ett riktigt najsigt kök iallafall! Leifsi åkte och köpte golv till vardagsrummet med. Hoppas han har börjat lägga det så man kan se hur det blir. Jag målade även taket i min sovalkov igår. Det blev riktigt bra, jag ska nog söka jobb som målare sen :p

Inatt drömde jag om Saags. Jag saknar den ponnyn massor!

Nu ska jag iaf ut å julhandla med morsan!

DET SNÖÖÖAR!!

2 år

Idag är det exakt två år sedan jag träffade världens sötaste kille. Det mest söta var att han kom ihåg det och ringde mig prick klockan tolv inatt. Inte ens jag tänkte på det ju! Lovely!

Jag hade en vän...

...som jag känt jättelänge. Vi gjorde allt tillsammans!  Men nu är vi inte vänner längre.
Enjoy life bruden, allt rampljus på dig!


Nu ska jag åka till gården och rycka tag i Leifsen så vi kan åka och beställa kök!!


Btw så överlevde jag tandläkaren igår... Fast det var knappt. Jag glömde andas i 30 minuter. När vi var klara tyckte jag vi kunde ta det andra hålet direkt likasåväl, så man fick det avklarat. Jag försökte förklara att det inte alls gjorde ont att borra utan bedövning så det fick hon göra hur mycket hon ville, och att hon bara kunde kleta på lite grejjs sen så jag blev av med skiten. Hon orkade inte... Mest tror jag att hon ville ha en extra lång rast!

Tandläkaren

Jepps, jag ska till tandläkaren om den timme. Ska laga en gammal lagning som lossnat. Jag har såååån ångest. Knaprar på allt jag ser, för att sedan få galna villjaspykänslor. Har tillochmed fått en extralång tid för att tandläkaren ska kunna ta de lite fint och varsamt med mig. Jag vägrar ta bedövning, det är fan det värsta! Sist skulle min tandläkare ha lite terapi med mig. Hon tog fram en spruta, utan nål eller bedövningsmedel och höll upp den och skulle förklara. Jag började störtlipa! Som ett litet jävla barn... Så det blir nog inget med det. Jag kör helt enkelt utan den dära vidriga bedövningen som gör en helförlamad i halva fejset sen.

Mysig helg iaf! Bejb hade gjort galet god tacogratäng när jag kom till honom i lördags. Mums vare! Så vi har mest degat resten av helgen.... Gått promenad. Lyssnat på julmysik. Gick förbi Moa å Emilia å sa hej. Så har vi hunnit se ett par filmer med. =)

Nu ska jag ta tag i mig själv och förbereda resten av dagen med tandläkare, pålle och jobb...


Go bild!

Hahaha! Go Skapet!!


juljuljul

Gårdagen var förmodligen inte den bästa i världshistorien. Det började med att jag å Kisse skulle ut å julshoppa. Tidigt hade vi tänkt! Kanske var det mest jag som hade tänkt det... När klockan ringde klockan nio hände inte ett skit. Vi somnade om och vaknade inte förrens klockan tolv. Jag kastade snabbt på mig kläder och smink och var väldans upprörd för jag tyckte minsann Kisse kunde sparkat upp mig klockan nio!!! Vi kastade iallafall i oss frukost och tog räserbilen in till stan! Väl framme käkade parkeringsautomaten upp mina tior. Tio minuter senare, och en lite argare och mer bortgjord Kimp, kunde vi börja vårat julshoppande. Dock var Kisse mest intresserad av kläder till sig själv medans jag fick mer och mer ont i magen för varje julklapp jag inte hittade! Det fortsatte så resten av dan. Jag fick köpt flourskölj, mössa och vantar, underkläder och en liten julklapp till Leif, medans Kisse hittade snygg T-shirt och en mössa som han var världens sötaste i. Man kan säga att egoshoppingen dödade julklappsshoppingen!

På kvällen vare fest på Oscars kontor. Jag behöver inte gå in på detaljer men det urartade som vanligt. Securitas kom och mötte en nästan helnaken Oscar och en halvnaken Slavic i dörren. Tobbes (ex)brud fick flipp på mej och skulle döda mig för att jag råkade stå minde än två meter från Tobbe. Svartsjukare brud får man leta efter!!! Hon var så galet patetisk att jag faktiskt skrattar när jag tänker på det. Hade det inte vart för att jag inte vill ha mitt hus ner-eldat så hade jag nog spottat henne rakt i ansiktet. Men lite hyfs får man ju ha i kroppen! :p
När vi stod å väntade på bussen fick vi sällskap av tre polisbilar. Barn skall inte dricka alkohol. Det bevisades tydligt igår! Fast egentligen var det mest synd om dom... Tur vare iallafall att polisen var där då jag faktiskt tror att den galna bruden satt och lurade i buskarna. Tur att jag hade Matthew och Oscar som livvakter! =)

Nu ska jag iallafall åka till Alingsås och träna med mitt monster. Leifsen får hämta mig för jag är totalt okapabel att köra bil just nu! Bajs vad jag mår illa!

En ny vän!

Idag flyttade Svante in hos oss. Skitbra trodde jag det skulle bli! En vän till min stackars ynkliga ponny som dom andra bara mobbar! Det här blir kalasbra tänkte jag! Ända tills Svante lastades av på gårdsplanen och Cäs kaxigt tryckte fram sin nästa å frustade på Svante. Surprice! Alla hoppade högt! Det var nog där Cäs körde sig i botten, för sen var han inte så kaxig längre! Svante valde precis vilken höhög han ville käka ur, å när han ändrade sig och ville smaka lite på nästa hög var det bara för Cäsen att flytta på sig!
Cäs är världens mesigaste! Sparkar någon mot honom så springer han undan, nafsar någon efter honom så springer han undan, knuffar någon på honom så springer han undan, och ibland räcker det faktiskt med att någon tittar på honom så springer han undan! Men jag ser fördelen i det här, han skadar sig aldrig särskilt allvarligt! Och det låter knasigt men den ponnyn kan verkligen ta hand om sig själv! Jag tror dock att Cäs har lärt sig att när jag är i närheten så skyddar jag honom. Igår skulle jag gå ut å ge hästarna deras lunchkrafft. Alla hästarna stod borta på åkern. Cäs stod närmst och kom därför fram först varpå han fick sin hink på en lite avsides plats. Men då kommer Merlin ångandes! Jag röt och viftade åt honom men inte förrens jag stod två steg ifrån honom reagerade han och vände. Castor, det magra stackars djuret, hade vid det här laget övergett sin hink men kom tillbaka då Merlin var bortviftad. Tror ni inte att Merlinfanskapen kommer tillbaka. Jodå! Fastän jag ställt ut dom andra hästarnas hinkar. Denna gången hade han verkligen bestämt sig för att hinna äta all Castors mat först å spara sin egen till sist. Jag tog helt enkelt en tom hink och kastade på honom. Det fick fart på åsnan! Han gav upp och gick och åt sin egen havre varpå Castor kunde äta sin egen mat i lugn och ro. Dock tyckte Castor att han var mera hungrig när han var klar med sin hink. Han tog ett par steg mot Jackie som knappt hunnit äta halva sitt käk. Jackie blev förståss skitsur å visade arga minen mot Cäs, vilket ju är helt förståeligt! Min lilla ponny tittade på mig med stora rådjursögonen....tittade på Jackie...tittade på mig...tittade på Jackie... Och så höll han på! Jag är säker på att det lilla monstret fattade att han aldrig skulle kunna komma i närheten av hennes mat, men jag kunde ju!? Snälla!!! Det var en komisk situation det dära. Ibland är kusarna så himla smarta. Iallafall inbillar jag mig det. Behöver jag tillägga att jag faktiskt tjyvade en näve havre av Jackie och min ponny nästan välte omkull mig av lycka. Sorry Eekie - lovar att ge henne en extra morot imon!


Skitdag!

Den här dagen har vart riktigt jävla skiit! Jag vet inte vart jag ska börja ens...

Men de jag vill få fram är att det vart en skitdag!!

Otolkningsbart!

Jag drömde mardrömmar inatt! Vaknade mitt i natten och var bajjrädd! Tänkte hysteriskt att jag måste tänka på nått bra! Tänkte lite på Castor och gymkhana och somnade om inom en halv minut. Denna gången drömde jag dock att 1. jag blev vittne till ett rånförsök 2. att jag låg å solade och blev invarderad av insekter (hmm...nåja, det komm EN insekt men den snygga grannen sa att det var den 22:e å att det alltid va invasion då, snacka om att jag uppenbarligen har noll koll på datum!) Är det nån som är drömtydare? Jag skulle behöva en sån nu. Eller bara en jävligt bra psykolog... Okej, ogivande drömmar, men jag drömde något pyttelite mer intressant. Jag drömde att i rånförsöket så fick Carro sån panik att hon tappade sin sko på en spårvagn. Sen schasade hon runt mig å Clara på stan å tvingade oss å leta efter den. Fastän Clara hade bråttom hem till maten. Det sista jag sa innan jag vaknade var iaf -"Clara kom hit, du är ju jävligt bra på döingar" (jag hade hittat en "död" uteliggare i ett träsk, dock reste han på sig precis efter att jag ropat till Clara).
Jag tänker inte ens försöka mig på att tolka de där drömmarna, men de senaste har nog med min syn på Carro å Clara att göra gissar jag..

Nu tänker jag åka till gården å måla mitt rum.

Mys

Mamma ringde å väckte mej...kvart i tio....det är inte okej! Jag hade ändå ställt klockan på tio jue! Hon stressade mig gärnet å sa att jag skulle åka med Leif och beställa köket. Och så mumlade hon nått om ljust golv. Jag hörde inte riktigt, det är totalt meningslöst att snacka med mig den första kvarten efter jag har vaknat! Men nu har jag iallafall lagat mat till jobbet. Mikaelas Pasta Carbonara blev det. Får se om den blev god, annars får jag helt enkelt dricka mig mätt på varm choklad, och en melonhalva. Jeei.
Iallafall så ska jag försöka måla klart mammas å Leifs rum idag. Kan tänkas att jag behöver morgondagen oxå för att bli klar. Så ska vi sätta upp adventsjusstakarna i sadelkammaren med. Myyyyys! =)

RSS 2.0