Chillchill

Ligger på altanen å solar lite medans Cäs å Mepp får nya pjux. Har en timme på mig innan jag måste fixa det sista med hästarna och förbereda mig för jobbet. Kort vecka iaf, tur det!! :)




Somnar Halvt Olycklig Ikväll

Tävlingsdagen idag blev inte riktigt som planerat kan man säga...

En riktigt onödig dag! Har gråtit som ett barn å skrattat som en tok om vartannat. Är så ledsen för min halta ponny!! Men har nog ändå en liten känsla av att detta inte är något allvarligt! Vill ha imorgon nu!

Kvällsmat och Twilight!




Mums

Blev fika å shopping i stan innan! Väldigt trevligt! 

Anneli bakade morotskaka medans jag red, så blev mycket kaka å te till Trolljägarna nu på kvällen! Kommer somna mätt och nöjd sen! Först ett avsnitt av The Exes. Och en dusch! Och urplock av tvättmaskinen! :/




Ledig

Tog ledigt från jobbet idag, hur gött som helst! Vaknade lite sent men då hade redan Anneli mockat åt mina pållar, så jäkla gulligt! Tänkte ta en sväng till gymmet medans hon fixar lite med sitt företag. Sen är det häng på stan som gäller tror jag. Ridningen får vänta tills ikväll, är ju ändå ledig =)
Har lite svårt att slita mig från tdb, har hittat lite tävlingar jag vill åka på. Får se om jag vågar anmäla mig bara, fegtjej86 lixom. Nä, dags att rappa på! Finns mycket vi vill hinna idag ju!

Hoppkurs

Började dagen med superfrukost! Har nog aldrig i hela mitt liv gillat frukost så värst, utan är mer en kvällsmatsperson. Men nuförtiden, sen ett par månader tillbaka, så kan nog frukosten vara en favvo ändå!! Åkte och handlade pellets till hästarna och sen mat till mig själv. Svängde förbi gymmet och sprang ett par km på bandet, stretchade lite och hinkade vatten. Sen hem och mocka för pållarna innan det var dags att göra sig redo för kurs.

Vart två vändor till Alleby idag på hoppkurs för Tomas Torgersen. Första vändan var det teori. Mycket snack om fokus. Väldigt intressant och saker man har användning för i det mesta. Åkte hem å red Brosh och hämtade Merlin för att åka andra vändan till Alleby. Ridpasset gick okej, varken mer eller mindre. Får ta tag i mig själv lite mer tills imorgon bara! Meppsson är en klippa iallafall! Mestadels =p

Dags att nana sig nu! Har suttit i två timmar och bara slösurfat för ovanlighetens skull. Så jävla najs, borde göras oftare! Men nu får det bli en dusch å sen sängen!


Hådbrö!

Red dressyrlektion för Linda idag på min lilla kille! Gick kalasmycket bättre än förra veckan iaf. Dock tyckte Linda att jag var lite kass på att styra så hon föreslog att jag skulle låtsas att Broshan var blind. Såg ju framför mig hur Brosh hade blindkäpp, ögonlappar å hela kittet så satt å garvade för mig själv, å styrningen blev om möjligt ännu sämre!

Bara två pass kvar på jobbet innan helg! Imorgon och lördag är det hoppkurs på Meppen. Och på söndag kommer min gamla kompanjon Anneli å bor hos mig ett par dagar. Kommer bli en finfin helg! Vet inte om jag ska inleda den med en sväng till gymmet eller mys hos ett stycke man. Får klura lite till på det :P


Nära döden!

Haft jordens värsta bakfylla idag. Måste ha vart straffet för alla mina synder. Väldigt rolig kväll igår och nu när jag mår lite bättre så vågar jag ändå säga att det var värt det!! Kanske dröjer lite innan man kan äta igen men har inte tid å vänta på det då det står tre kusar i stallet som ska motioneras. Woho vad jag är taggad! Not! Återstår att se om man orkar släpa sig ut till Alingsås ikväll och fortsätta firandet. :)

RSS 2.0