Grymmish

Så jäkla lång (men riktigt rolig) dag igår. Är helt död här på jobbet, men det var det verkligen värt! Förutom regnet på morgonen å galna ponnysar på framridningen så gick allt kalas! Det var två väldigt trötta å nöjda ponnysar som klev av bilen hemma sent igår kväll.

Både Cäs å Mathilda gjorde sin allra första dressyrtävling!


Pansar-Broshan var tämligen nära att platta till ett stycke funktionär på ärovarvet - två gånger..

Vinst för Allebylaget

Bara att försöka härda ut arbetsdagen, sen en snabbis till gymmet, hem å rida och så bums i säng! Roligare än så blir det nog inte idag.

Heztnördizh

Låång dag i stallet idag. Gick hemifrån åtta i morse och kom hem för en stund sen. Helt jäkla slut! Men det står två styck badade och knoppade ponnysar i stallet som är redo för Bohuscupen omgång 1 i ponny dressyr imon. Det får man ändå vara himla nöjd med!

Suger att vi tappar en timme inatt. Jag får inte ens sova mina åtta timmar om jag går å lägger mig nu. Men får bli lite sömn mellan klasserna imorgon. Prio på att kolla klart på Ginas show och baka klart nutellacheesecaken. Helst ska jag byta front på två lådor i köket och åka å träna på gymmet oxå. När jag ska vara i stallet igen? Klockan 06.10.

Ego morgon

Så impad över att folk fortfarande går in här fastän jag är sämst på att uppdatera! <3
Haft en chill ego morgon som har innefattat tv-tittande, promenad, frukost och lite planering. Dags att ta sig i kragen och åka bort till stallet för å tömköra Broshan. Verkar som min söta medryttare Hedda mockat å gjort höet för alla pållar, riktig lyx! 
Finfin dag utan massa måsten, dessutom skiner solen! :)

RSS 2.0