Så Var Den Veckan Över!

Slut. Det gick för fort såklart! =(
Men kul har det varit!! Siter å kollar på svtplay från gårdagen å stör ihjäl mig på småsaker. Var rätt nöjd från början men nu ser jag massa saker som jag skulle gjort istället. Jaja, det är ju försent nu lixom!
Ponnyn har iaf skött sig! Både på banan och hemma (inte rullat sig smutsig en enda gång!!)
Bästa underbara djuret!



I´t Aint Over

Sitter å väntar på att tvättmaskinen skall bli klar så jag kan hänga upp tvätten och gå å lägga mig. Vissa saker som måste bli torra tills imon annars hade jag fullständigt skitit i tvätten!
Är galet taggad för tävlingsdag 2 imorgon! Dock är det inte alls bra att vara taggad nu för då hinner men få värsta downen till imon. Skall försöka koppla bort och tagga om imorgon istället.
Tävlingen igår gick förjävla dåligt! Sjukt mycket nerver!! Väldigt besviken på mig själv såklart då min ponnyskrutt skötte sig utmärkt. Helst vill jag gå och gömma mig men det är faktiskt bara att rycka upp sig och försöka göra det bättre imorgon.

Jobbat idag, sen hem å mockat, motionerat pållar och haft träning med GFRK-folket. Men resten av veckan får det bli mycket häng på Scandinavium!!

Nepp, betala lite räkningar och drömma en stund om en lägenhet jag spanat in å sen får det bli sängen. Ställer nog klockan å går upp om en timme för tvätten =)

Dags för första tävlingsdagen!

Hem nu å hämta ponnyn!
Badade honom igår så håller alla tummar å tår att han inte har rullat sig idag!!


SCANDI VECKAN!!!!

Nu händer det, nu är vi inne på Scandinavium veckan! Har gått sjukt fort och det som är värre är att veckan kommer vara över alldeles för snabbt. Bara att försöka hinna njuta så mycket man bara kan. Jag jobbar rätt mycket denna veckan ändå, har bara tagit ledigt halvdagar ons och fre.
Men känns ändå bra att ha att göra så hinner man inte bli så nervös!
Idag är det träning inne på arenan. Tur att jag har en snäll mamms å Leifs som kör ner det ädla djuret så jag kan jobba klart å sen köra räser direkt ner.

Har knappt hunnit förbereda mig alls i helgen för det har vart full rulle! Igår hann jag iaf putsa all utrustning.
I lördags var vi och firade Anna som har fyllt 25. Först var vi och badade i Varberg och sen på Ullared å shoppade. När vi kom hem så grillade vi korv och käkade tårta med resten av stallgänget. Efter det var det bara att ägna hästarna lite tid innan en snabb dusch och klädbyte för å åka till Coco på laghäng. Sma bla var med plus god mat och mycket tjöt. Väldigt trevlig kväll.
Söndagen tillbringades helt i stallet. Hoppade Broshan, tömkörde TW, hade träning med barnen, kollade på hundkursen, det kom en tjej och provred Merlin, putsade och fixade och packade för idag.
Är rätt så schleten nu! Men inget jag hinner tänka på :)


Näst sista Scandinaviumträningen!!

Idag var det dags för näst sista träningen. Jag var måttligt taggad till en början och det blev inte bättre när Blommse visade sig ha ajaj i ett ben. Men Coco hämtade ett nytt stycke kött å sen blev det ganska så bra ändå! Kul träning var det, även fast min Cäs verkligen känns som en farfar. Det här lär nog bli det sista Scandinaviumet för vår del. Han får gå så länge han vill å orkar men såhär chill har han aldrig tatt det! Är en bonus i upphoppen iofs :)
Kul ska det bli iaf å vi är grymt pepp på nästa vecka!!!

Dags att nana sig nu. Saknar ett visst sms som inte verkar vilja skickas till mig. Men kan inte vänta på det hela kvällen så nu är det jag å sängen i...6,5 timme! Sen upp till jobbet igen :/
Nattinatti


TGIF

Jobbar med en snubbe som luktar sjukt mycket svett och dessutom envisas med att sjunga ikapp med radion. Sångrösten är verkligen något han borde hålla för sig själv. Men vad gör det, det är ju fredag!!! :D

.

Ganska så baej onsdag. Började dagen med att för första gången sen jag var liten försöka äta havregrynsgröt. Usch usch usch vad jag kommer få träna mer på det för det var verkligen inte jättegott! Hur kan alla käka denna gegga till frukost? Jaja ska ge det några försök till.
Annat baej är att min GL hjärntvättar mig med hemskheter som man inte vill tänka på. Det mjukstartade lite lätt med framfall (visste inte att det fanns nått sånt?) förra veckan men har eskalerat till hur skevt världen är uppbyggd och utomjordingar och grejjer. Jag börjar bli totalt skruvad.
Ännu mer baej var att mitt nät på telefonen slutade fungera och fick tips av den djupaste, mörkaste killen på avdelningen att starta om den. Bra idé om det inte vart för att mitt simkort låste sig. Palla lixom! Fick åkt hem å hämtat koden iaf och kom såklart för sent tillbaka till jobbet. SUCK!
Dessutom har jag dödens träningsvärk i benen efter gymmet i måndags. :/

Men nu är det bara att försöka vända dagen. Hem efter jobbet å rida å sen med CJ till polisgymmet å träna. Kan ju bara bli bra! :)


Mys

Räkor, choklad och Lets Dance. Livet kunde vart sämre :)
upp tidigt för jobb imorgon. Ångrar verkligen att jag sa ja!


Fredag

I eftermiddag kommer Håkan Lundell å kollar på Cäs, TW å lite andra pållar i stallet. Som jag har tjatat om detta men just nu är jag inte alls sugen på att höra vad han har att säga. TW får han gärna hitta fel på för hon har tid att vila men jävlar om han hittar nått på Cäs! Fast det är ju dumt om ponnyskrutten skulle gå å ha ont nånstans så det är väl bra att få svart på vitt iaf. Han börjar ju ändå bli gammal nu å det viktigaste är att han mår bra!!




Det var så mycket enklare bär man var liten..!

Fy fy fy vad jag hatar att vara vuxen å ta bajjiga beslut! Det skär i mitt hjärta och eventuellt kommer min mor aldrig att förlåta mig. Eller min fina vän :(


Fina, underbara ponny!

Träning med laget idag å ponny var underbaraste farbrorn som vanligt. Så mycket kärlek till honom!!!


RSS 2.0