Stort Svart Hål

Det är svårt när någon inte förstår vidden av sina handlingar och allvaret i situationen. Men frågan är om det ens spelar någon roll längre...

Tur att vi ska iväg å hoppträna nu så man får annat att tänka på!

Fan!

Fan oxå!


Tur i oturen

Stopp på jobbet, har slappat i över en timme redan. Slask å blask ute, det är sånnahär dagar man inte vill ha häst.

Så illa när man får sina misstankar bekräftade. Är det nu jag får säga jag visste väl det..?


Ojoj

Den här lilla räkan kommer nog inte bli så glad när hon vaknar..!?!



Jahaja

Nu slutar folket att festa å här sitter jag å väntar på att bygga bil...


Världscupen!


Over

Finalen avklarad! Gick lite bättre idag iaf. Gjorde "bara" en tabbe! Cäs var underbarast!
Ikväll blir det partaj!

Sitter å mölar göttigt med Anna å Sara i en lounge. Lyx! Hoppningen börjar strax.




Jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå.

Dag 2 avklarad. Vi ligger fortfarande tvåa, dock med lite sämre förutsättningar inför imorgon. Jag red skit idag igen. Blir så galet stressad! Tror det kan vara krocken förra året som ställer till det i min skalle, men annars har jag ingen förklaring för mitt ridande faktiskt.

Ponnyerna är omhändertagna iaf. Cäse är iordninggjord för morgondagen. Hoppas innerligt att det går bättre imon, annars känns det nog som att jag aldrig mer kommer vara med.

Nu ska jag ta en dusch å sen är det bara att krypa ner i sängen med en film.


Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig!

Lever på hoppet men det kommer snart att dö.

GHS


GHS

Första tävlingen avklarad! Min insats var inget att hänga i granen men de andra var grymma så vi ligger helt ok till ändå. Äva var asgrymm i debuten där inne å missade inte en enda grej! Nu blir det shopping! Bör spana lite på hästbuss..?


Om 12 timmar...

...är vi troligtvis inne på Scandinavium å värmer upp! Wiie! Ponnyn fick sig en omgång med klippmaskinen idag. Han är även badad och fönad. Får se om han fortfarande är ren imorgon bitti.

Sitter med Äva å kollar lite på Nasse-filmen. Blir å sova snart så man orkar hela dan imon!

Nu har det börjat!

Å jag är så himla sugen på å åka till Scandinavium. Men idag får det bli nödvändiga grejer...jobba, mocka, rida TW å klippa Cäse. Blir nog allt som hinns med idag. Är så avis på de som får gå idag!!!!!!


Pubafton

Ikväll äre pubafton på Alleby. Borde verkligen skynda mig men det går sååå långsamt å få på sig kläder. Segt! Men det blir kul sen =)

Onsda

Galen dag igår. Kaos på jobbet, nya bilar som kom in, upplärning av ny tjej på ny bil som inte ens jag kunde själv, kasta på mig ridkläder, hets ner till Scandinavium, klump i magen, bytte bilen mot hästen, red lite, gick dåligt, lasta ponny, åka å handla, köra till GFRK, ingen landskamp, käka, må dåligt, ingen ordentlig uppvärmning, uppvisning, red asakasst, snäll Cäs iaf, dålig stämning, hem, ny ponny i stallet, sötnöt, in å duscha, mot Torslanda, mys, deckade.
Kan sammanfatta dagen som hysteriskt obehaglig! Brukar inte känna mig SÅ stressad!

Dagen hittills;
Vaknade 03, borsta bissarna, somnade, vaknade 05.30, frukost på sängen, gå upp, göra sig iordning, åka till jobbet, slappa.
Men nu är det snart lunch å sen börjar en hysterisk eftermiddag! Men idag är vi iallafall två som kan hjälpas åt.

Förövrigt hann man iallafall se igår att det är riktigt grymma lag vi ska möta! Usch, ett ordentligt uppryck till fredag kanske! Måste passa mina växlingar oxå. Och hålla mina nerver i styr. Men som tur är är alla andra i laget helcoola :)


Namnam


Tjockisdan!

Nu börjar det närma sig! Idag ska vi ner å träna på scandinavium en sväng. Sen blir det direkt till GFRK för landskamp. Mammsen å Leifsen är snälla och kör ner den Bästa så jag slipper ta så mycket ledigt från jobbet.

Våran gruppledare hade vart gullig å bakat semlor idag, så det blev en på frukostrasten. Bra start på dagen!


En Guldbil I Fabriken!

Livet skrattar fortfarande mig rakt upp i fejset! Längtar så himla mycket till fredag! Vill inte hoppa över dagarna innan men ändå, det får gärna bli fredag snart!

Det kom in en guldfärgad bil innan. Alltså ett guldfärgat chassie. Jag blev helt lyrisk å började gapa om guldbilar! När jag kollade nästa gång var biljäkeln borta! Jag var helt hundra på att det var hallisar som spökade och skämdes rejält! Trodde lite att jag blivit galen! Som tur var hade Emma oxå sett det, det var ju bara ljuset som låg på så den såg guldfärgad ut. Sjukt skumt!


Början på en ny era?

Jävla skit! Den här dagen har vart totalt värdelös! Förhoppningsvis har nästa vecka mycket bra att bjuda på. Vissa delar går inte att komma undan =)

Så extremt jävla besviken. Fan!

...

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig



Nu Börjar Det

Ska strax dra mig ut i stallet å fixa så Cäs å TW blir redo för träning. Wie wie wie!

Allt är bara ett stort jävla skämt...

...fast jag skrattar inte.

Det Här Är Inte Meningen Med Livet

Enough is enough...

Snart ere helg!

Sitter å väntar på att klockan ska slå 15.48 så man får gå hem. Ska bara åka å köpa mat till pållarna å sen ska jag bädda ner mig i sängen å kolla lite tv. Det blir träning sen men jag måste verkligen vila innan.


Det blir prinsessan som får åka idag..


Älskade Ponny!


Snörvel

Blir lika förvånad varje gång över hur jobbigt det är att vara förkyld. Man känner sig så himla ofräsch när man går runt å snörvlar som ett jävla dagisbarn.

Mannen hade fixat go middag å choklad igår. Jättefint!!

Dagen började kasst med ett oönskat mejl. Skit!


Bra jobbat kära kompis!

Nu verkar det vara min tur att bli sjuk. Dock är det bara lite snuva å ont i halsen än så länge. Försökte få mina kollegor att tycka synd om mig men dom fick mer panik å tyckte jag skulle gå hem så jag inte smittar nån. Vilka veklingar. Det var ju sympati jag ville ha!

Lugn dag på jobbet iallafall även om arbetsfördelningen är minst sagt helgalen.

Igår var det träning med laget igen. Ändring av konstillation igen men det gick bra. På torsdag är det TW som får vara med å träna. Kanske kanske blir det Scandinaviumdebut för henne med.

Idag är det alla hjärtans dag iallefall. Får bli lugn kväll å mys med hjärtat.


Sötgöte

Träffade Annelies å Artos lilla kille för första gången i helgen. Så himla himla söt! Blir nog barn nån gång i framtiden..! :)


En obehaglig distans, en konstig känsla nånstans.

Riktigt lugn helg. Var ledig i fredags så vi gick på eftermiddagsbio jag, mannen å hans morsa. Såg En Gång I Phuket, helt okej film. Igår var det planerat fika med Moa men det råkade bli fika, häng, köra lite taxi, käka lite mat, kolla lite film, möla lite godis, köra lite taxi igen, göra en krukkupp, ta en sväng till Sjömarken, kolla på hus, hälsa på Jenny på Brasseriet, försökt hjälpa fulla människor (som inte var tillräckligt fulla), å kolla på mer hus. Var hemma halv fyra i morse så har verkligen inte sovit överdrivet mycket inatt.




Snart händer det!

Nu är det inte långt kvar. Om lite drygt två veckor ska vi in på Scandinavium igen. Jag tror det är sjätte gången för mig, å fjärde för Cäs. Jag borde inte bli nervös men blir det ändå. Dock släpper det värsta när man väl är inne. Hjälper även lite att det inte är helt fullsatt första dagen.
Ska bli gött å träna ikväll. Finns en del växlingar jag absolut måste förbättra! Och en del annat oxå...

Näe bara 5 bilar kvar innan helg, dags å rappa på! :)


Det finns inget snällare!


Gött

Blev så så så glad när älski ringde nu å sa att han kommer å sover med mig. Synd bara att det är för att hans vatten inte fungerar å han precis spelat match så är i stort behov av en dusch. Meeeen jag är fett nöjd ändå å livet känns lite lättare igen. Det var verkligen inte mycket som krävdes!! =)

Knäpp

Aah, jag börjar verkligen bli knäpp. Vet varken ut eller in eller nånting. Har suttit på kommitémöte i tre timmar å är totalt tom i bollen. Verkligen inget speciellt sådär jag känner mig bara tom. Eller full... mest full faktiskt! Lite som att allt står mig upp i halsen. Näe måste bara sova! Å hoppas att man vaknar lycklig. För det här är nog bara en dålig dag. Men först måste jag duscha. Och tvätta håret! Undra om man kan strunta i det idag..? Gör nog det fan. Orka.

Det är nog för mycket jag. Jag å jag å jag. Har inte vart såhär ego sen Jesus gick i kortbyxor. Usch!

Äh

Är på sådär bra humör just nu. Men ny vecka...nya möjligheter! Ska gå å lägga mig snart å invänta mannen som är på fotbollsträning.
Har bakat en kaka till kommitémötet imon. Hoppas den blev bra för jag måste visst hinna rida både Cäs å TW imon innan mötet så det blir tajt å hinna göra en ny. Men jag bangar att smaka innan, det man inte vet har man inte ont av. Å det är after eight i den så hur illa kan de va..?


Goomorroon!

Vart uppe i tid idag iaf. Hunnit med en sväng till gymmet, en dusch å frulle. Nu blir det kaffe å kolla lite på filmen vi somnade ifrån igår.
Inget planerat för dagen. Aaaaasgött!!


Aaah sötaste!


Marabou Black

Namnamnam!


Fan

Jag orkar inte bli besviken igen...


Min mamma säger att jag är speciell

Lite väl mycket tid över på jobbet idag kanske...



RSS 2.0