Jag Följer Med Dig Hem Ikväll För Jag Vill Inte Vara Själv

Massa skoj imon med fin vän! Och sen blir det middag hos systeryster.
Helst får tiden stå helt still nu!

Hem Ljuva Hem

Har haft en riktigt bra resa men det är ändå sjukt najs å vara hemma igen. Ligger på vår halvbyggda altan å solar. Har vart ganska duktig å ridit ett dressyrpass på Cäs i morse. Nu står han å Broshan inne å vilar. Ska rida Brosh oxå så fort jag orkar. Annars är det tvättning som gäller. Detta eviga tvättande!! Inget planerat för kvällen än. Å händer det inget skoj så är jag gärna hemma å tillbringar mer tid med mina pojkar. :)


Ijs

Chillar lite i Holland i väntan på att fortsätta resan hemmåt. Det är sinnes varmt! Inte trodde vi att det skulle bli en sån här solsemester...


Häng


Hittat internet!!!

Underbart väder i Wales å vi har hittat internet på en pub här! Igår vann vi B-finalen. Grymma tjejer å Shoggi! Idag är det slappdag med mycket solande och imon blir det att åka till Royal Welsh och kolla första delen av A-finalen. Har haft en riktigt grym vecka! Kärlek till världens bästa PlayStation!!


Redo För VM 2012

Äntligen känner jag mig redo att åka! Har packat å packat. Knölat in å plockat ur. Vill verkligen inte glömma nått men dumt att ha med sig för mycket oxå. Speciellt som det kommer bli riktigt trångt ner med tre extra passagerare och två extra packningar från folk som flyger ner. Såg inte så ljust ut ett tag. Från att ha varit bland de minst skadedrabbade laget så stod vi helt plötsligt med tre skadade ponnyer. Danne med svullen bog, Tequila med korsförlamning å TW som var halt. Danne fick lite vila å behandling av Stefan så hon är redo. TW behövde bara nya skor så även hon är redo. Sämre är det med Tequila dock. Inte en chans att vi får tag i en lika snabb ponny men är det någon som kan hoppa upp på en ny tosseponny så är det Ulle så det kan nog bli helt okej ändå. Norskarna har kört hit ikväll så vi kan slå följe ner till Wales. Svenska+norska ponnyer (+Cäs) står redo nere i stallet. Imon kl 8 bär det av. Vm 2012 wiie! Är så mycket som händer just nu så det är med väldigt blandade känslor jag lämnar landet. En del av mig vill stanna hemma och fixa allt medans en annan del bara vill ta pick å pack å dra. En del av mig vill att tiden ska gå fort som tusan medans en annan del av mig vill att tiden står still. Men en sak är säker...jag ska verkligen ta vara på den här tävlingen. Har världens grymmaste ponny med mig. Underbart att ha med sig en ponny som man slipper passa och oroa sig för 24/7. Livet leker, jag ska sluta oroa mig! Nu kör vi! Klockan är ställd på 05.00 för en springtur innan hästarna ska ha frukost kl 6. Blir lite sömn iallefall. Nattinatti Kommer sakna mina pojkar så mycket när vi är borta!! :(


Hmm

Fick låna en bok av Robin att läsa på resan. Kan tolkas på olika sätt..?


Det går inte så bra nu!

Kaoz!

Det bästa åt den bästa

Cäs får behandling :)


Jag Skulle Aldrig Ha Tålamod Nog Att Bli Förstådd, Ingen Känner Mig Så Väl Som Du


Haha


Was It Something I Said Or Something I Did

Lite sovmorgon idag var inte fel! Men nu blir det å sätta igång å utnyttja semestern!! Slappa kan jag göra ner till Wales =)
Ska ta tag i ponnyerna först iaf. Har tid hos frisören kl fem. Var där igår å klippte å idag blir det å slinga. Sen hoppas jag att min bby är frisk så vi kan ha en myskväll bara hon å jag!

Upp å hoppa!

Rida Cäse nu på morgonen innan alla Sveriges blinningar vaknat. Så tar jag LB ikväll! Tror vi tar å hoppar några skutt som omväxling!


Påväg Hem Från Fina Falsterbo!


Falsterbo!

Lyckades ta oss hit tillsist. Haft en träning allihop som gick bra! Sitter å käkar å chillar just nu, ska snart gå ner å natta hästarna.


Punka

Fast i Snapparp med punka på ett bakdäck på lastbilen. Sånt händer bara när Äva är med! Tragiskt att vi skämtade om det i morse! Jag ska aldrig mer skämta!!
Ååh vill vara framme nuuuu!

Redo För Helgen!

Äntligen färdig med dagens sysslor. Precis inkommen efter att ha badat ponnyn, smörjt, tvättat, packat å allt annat som skall göras inför två dagar i Falsterbo. Åker tidigt imon bitti. Träning på eftermiddagen, och på söndan är det uppvisning. Norges och Danmarks VM-lag kommer oxå, så det blir lite tävling. Vi har dock inte hela vårat lag med oss. Ulle har redan pyst iväg över det stora havet, och Julias ponny blev skadad igår. Så vi rider på fyra, med Jossan som inhoppare. Kommer bli grymt roligt!

Dax å ta sig en dusch å försöka hinna njuta lite av semestern. Tänker somna till en film. Klockan står på 06.00 =/


The Man Who Never Lied

Johanna har precis vart här å provridit Brosh. Hon ska passa honom när vi är i Wales. Känner mig väldigt nöjd, tror att min lilla prins kommer drillas massor.

Nu blir det mer promenad. Tredje för idag. Kul! Känner mig extra tillfreds med livet idag. Tror det kan vara för all uppskattnig. Eller så är det bara för att det är semester snart. En dag till överlever jag lätt!!

Värme

Det är så satans varmt! Vill ju inte gnälla på vädret när det äntligen är lite sommar men att få ligga på stranden en sån här dag hade känts mycket mer passande än att jobba. Men bara en dag kvar. Sen jävlar, semestern ska utnyttjas till max!!
På lördag morgon åker vi till Falsterbo. Ska bli riktigt skoj! Hoppas på bra väder är bara. Wiie!

I Hope You Find It

Inte så gött väder idag men får hoppas att det kommer. Så himla värt å kunna lägga sig å sola när man kommer hem från jobbet. Man blir så himla mycket piggare. Fast just nu känns sol å pigg vääldigt långt borta. Måste, måste lägga mig tidigare på kvällarna!

Verkar iallafall som om jag kommer ha en ponny mindre snart. Det gör mig både gla och väldigt ledsen. Alltid svårt med avsked. Men ibland är det för det bästa...

Missförstådd

Hur kan man inte fatta vad fan man gjort!? Å hur kan man vara så lam å bara sitta på sitt arsle å tro att det ska gå över av sig självt!? Utan ansträngning. Lite blod, svett å tårar har väl ingen dött av... Näe, känner mig bara frustrerad å maktlös. Kan man inte göra nått så är det nog likasåväl å sluta bry sig helt.

Bild från fredagen


RSS 2.0