Favvobilderna från helgen!

Sitter å dricker lite varm choklad efter en lång dag. Borde väl duscha å gå och lägga mig som en normal människa. Men om drygt en halvtimme är det fredag och jag känner mig heltaggad så har ingen lust alls att sova. Var väl kanske lite dumt att sova både på frukost och lunchrasten idag kanske..:/
Fick lite hjälp av Mathilda efter jobbet med Broshi å Meppe, så jag hann motionera båda. Sen lastade vi Cäsi å åkte till Bulycke för dressyrträning. Mysigt att bara vara ponnymamma på läktaren för en gångs skull.
 
Här kommer några bilder från helgen när vi tolkade.
 
 
 
Broshan var grym till tolkning! Men så hade han, till sin fördel, bästa Anna i pulkan oxå!
Den sista bilden är helt klart den fräsigaste haha!

Its So Fluffy

Hängt med mami idag. Först gjorde vi klart stallet, åkte hem till mig för tvättid och nerplockning av julsaker å julgran. Sen åkte vi iväg å käkade och shoppade lite. Fick en superfin matta bl.a. Jag har världens bästa mamma! Känns som det är lördag idag. Men så är det bara fredag, lyx! Ser fram emot att gå till jobbet på måndag, vilket oxå känns lyxigt! Alla borde få känna så, alltid! 
Nä men dags att sova så man orkar hasa sig upp tidigt till gymmet! Innan allt januarifitnessfolk har vaknat och ockuperar!

Rund fluffig matta - check

Vänligen vänta, vänligen!

Kalasdag ju! 

Bara att jag knölade i mig fisk till lunch ger jag mig själv plus i kanten för. Har lite fobi för fisk sedan Leif å mamma "råkade" köpa hem tre kassar fisk och vi åt det till middag nästan varje dag flera veckor i rad. Eller månader.. Iaf kändes det så!

Tjuvstartade på ny avdelning idag. Och även om jag kommer sakna Janne å Co och all plattformsjinglebellsdans på Motor så tror jag att jag kommer trivas kalaskalas på Cab Trim. 

Sprang milen idag på under en timme. Rätt nöjd med mig själv då löpning verkligen inte är min starka sida!

Även haft sitsträning för Mathilda på Merlin. Tur att han är snäll, och skumpig...Mathilda lär ha träningsvärk imon!! Men ska man rida sin första bohuscup i dressyr så får man ligga i hårdträning. Och hon kommer ha så mycket lättare att sitta på Castor sen :)

Lego har fått en katt! En väldigt charmig Monster som spinner högt och är väldans rädd för Lego. Han borde komma över det snart då han är typ lika stor och faktiskt har vassa klor.

Jag borde sluta skriva i punktform. Kanske har hänt till nästa gång jag får för mig att skriva nått. Vänligen ha överseende, vänligen!

Every Little Thing

Nytt år - nya möjligheter...igen! Och jag är taggad som fan! Dags att ta tag i sig själv och göra saker lite bättre i år! Inga stora nyårslöften direkt men känns ändå peppande som tusan! 2014 kan ha varit mitt sämsta år hittills, på nästan alla plan! 

Har tillbringat åtta timmar i stallet idag. Det är ungefär vad det tar att motionera tre kusar och mocka fem boxar när man inte stressar.. Vart hemma och käkat å sovit en stund så nu är jag sugen på att åka tillbaka till stallet. Skadad tjej! Men ganska skönt att få känna så! :)
Ska nog byta om och åka till gymmet istället! Var väldigt nära att falla för frestelsen att gå ut idag, och det känns ju förvisso väldigt osocialt att sitta hemma ensam en fredag men det är det värt för att vara pigg och inte sova bort dagen imon!


RSS 2.0