Dressyr Är Nya Grejen

Red lektion för M-L idag på Cäsen. Hittade något i honom som jag aldrig upplevt innan. Så himla coolt! Är galet pepp på nästa dressyrpass!




Bild från i somras...

Wierd

Har en sån olustig känsla i kroppen...

Verkar som att LB har lite dressyrtävlingar att starta i till våren iaf. Skojskoj! Saknar honom så mycket men han har det bra där han är nu. Så får han komma hem igen när jag vet lite mer hur jag ska göra. Och när Elin har tröttnat på honom :p

Väntar på att mannen ska komma hem från träningen så vi kan käka paj. Mums!




En underbar Nasse-vän


Gymkhanadag

Mycket gymkhana idag. Först har vi träning med laget, köra räser hem å släppa ponny i hagen, upp till Hålta för spetsgruppsmöte, å sen till Bulycke för gymkhanaträning. Full rulle! Tänkte köra till Alleby så fort jag fixat i stallet å värma upp riktigt ordentligt idag. Han var verkligen inte samarbetsvillig på uppvärmningen i torsdags. Har ju inte kunnat rida helt ordentligt i alla gångarter här hemma för paddocken har vart frusen, och han behöver ridas på mycket i början för å bli varm så stelheten släpper. Men nu är paddocken saltad så förhoppningsvis kan vi rida på här hemma nu. =)

Happyhappy

Började morgonen med en promenad innan frukost. Därefter bar det av å shoppa lite kläder. Hittade litegrann iallafall. Köpte även mat som jag ska laga så fort jag ridit TW. Mannen kommer hem idag så det blir mys hela kvällen. Fick även världens bästa surprice när jag kom hem. Kristina hade lämnat in mina whitakerbrallor som jag bara hade använt ett par gånger å som hade släppt i sömmen. Så jag fick ett par nya. Så jävla gött!!! Nä nu ska jag ut å rida! Är taggat som faen! Fast först måste jag hänga upp min tvätt.. =/ Måste även hinna se Nasse Hittar En Kudde snarast!!

Nasse!

I förrgår fick jag en sån fin present av min Tom-vän!


Pay pay pay

Gårdagen




Det var nån stackars förvirrad sate som trodde att jag å Äva var tvillingar. "Meeh, iallafall systrar!?!"


Shopping

Är så nöjd med dagens shoppande. Hittade inte överdrivet mycket på rean så det blev lite annat oxå men lätt värd sväng. Det blev ett asatjockistäcke till Cäse. Grönt med guldstjärnor på som mamma spanat in sedan länge, ett schabrak, stövelväska, en tröja, putsspray och ett svansskydd eftersom Merlin gjorde sönder sitt i tisdags. Jag är nöjd.

Gomorron!

Härlig morgon! Var uppe tidigt å matade hästarna. Men sen somnade jag visst om igen. Nu blir det gröt och Elsas värld. Sen blir det å åka till rean på svensk ridsport och till Lillbrosh. Ikväll blir det lajbans med Äva å Coco. Hinner förhoppningsvis en sväng på stan med. Behöver så mycket nya kläder. Får se vad riden räcker till. Är hästledig idag iallafall :)


Snart ere helg!

Dom spelar Friday Im In Love på radion och det är bara en timme kvar till helg. Fullt vattenkrig pågår! Jag är så så så dålig på att hålla masken!

Efter jobbet blir det hem å motionera TW å sen träning på Cäscäs.


Bästaste

Träning på Cäse idag. Första riktiga träningen inför Scandinavium. Han var så duktig så! Längtar!



Söndagslyx!


Matish!

Lagar lite matlådor för veckan.


Why?

Jättekonstigt när folk tar bort en från fb...verkligen!

Hur Ska Det Gå?

Vart uppe tidigt som tusan för å hinna morgonmysa lite med mannen innan hans avresa till Idre. Är hemma nu iallafall. Borde gå ut å motionera TW men det är kallt som tusan ute. Väntar nog tills det är ljust iallafall. Man kanske ska lägga sig å kolla på en film sålänge? Vet iallafall inte hur jag ska klara mig en hel vecka utan mannen. Kommer ha massa tid ju. Dessutom är vi lediga på fredag. Har redan förvarnat Eva om att jag vill ha en dejt med henne. Borde verkligen ta en rejäl shoppingsväng på stan! Hade hoppats på att kunna besiktiga det lilla röda åket idag, som haft körförbud i hela tre veckor! Men verkar som att det inte finns tid förrens på måndag. Jag får helt enkelt vara halvt handikappad en helg till. Fast jag har inte så himla mycket planer för helgen ändå. Imon ska jag försöka masa mig upp till GFRK å kolla lite på seriedressyren om jag får låna bilen. Äh, nu blir de film....snyftfilm!! =)

Mysmysmys

Ikväll blir det fett med fredagsmys. Ska hem till mannen snart å fixa lite käk. Imon åker han till Idre å är borta en hel vecka. Jag får klara mig. Men det gäller att utnyttja kvällen iallefall. Har precis köpt ett gäng aktier...eller well, de ligger som väntande å jag tror de går in på måndag. Kan inte så himlans mycket om de dära... =) Nu ska jag ta mig i kragen å pallra mig iväg till Torslandabyn.

Typiskt!

Verkar inte bli en nyttig dag idag iallafall....


Chill

Inte så värst hektiskt på jobbet idag. Dessutom två nya lediga fredagar i planerade att se fram emot. Sweet!


Lill Biss

Lill Biss verkar vara sjuk igen =( Stackars liten.





Blev visst att åka iväg på ärenden innan men nu blir det ut till stallet iallafall. Synd att det ska vara så satans kallt bara!


Fina Mepp

Var på Kungsbacka å hoppade igår. Meppsson var grym å stod helt snällt på lastbilen. Första rundan på 90 var katastrof, fick aldrig igång honom å därför hafflade vi oss över alla hinder. Han rev bara ett dock, men jag red verkligen katastrof! 1 m gick bättre å vi var felfria där iallafall. Körde hem sen oxå å var totalt död när vi kom hem. Väntade på middagen å sen somnade jag halv nio. Det var väl inte riktigt meningen.
Men nu är jag pigg och utvilad iallafall! Ut å fixa i stallet! Sen blir det träning med laget halv fyra, å träning på Bulycke kl sex.

Den Jag Litar Allra Mest På!

Blev träning på finaste prinsponnyn idag. Gaad vad han är lätt å rida. Bara å åka ju! Underbara ponny! Längtar sönder mig till Scandinavium! Behöver dock träna lite mer innan. Men det blir träning igen på söndag, förhoppningsvis med hela laget.






Imon är vi ju lediga men jag har lite planer på vad som ska hinnas med ändå;
Promenad med Castor
Dressyr på Merlin
Mocka å fixa i stallet
Stryka
Springa
Åka en sväng till Borås med morsan
Skriva ett par rader till GFRKs verksamhetsberättelse
Få in min tidrapport

Sen kanske jag får fler idéer =)



Nu blir det bums i säng! Men ska kolla på Elsas värld och Biggest Looser innan jag somnar.

Nattinatti!!


Woho!

Nu jävlar ska det övningsköras!!



Panik panik å massa gnäll

Börjar denna jobbdag precis som det avslutades igår - i panik! De nya bilarna ska byggas och alla springer runt som yra höns. De som inte går runt med viktiga papper och nickar å antecknar då. Nu blir det lugnt en stund men i eftermiddag kommer det ett par nya bilar igen. Tjo sko vad man blir på dåligt humör av all trängsel å hysteri.

Gick sådär på hoppträningen igår. Vi var lika sega både jag å Meppe, men inte en enda bom trillade iallafall sp det får räknas som en godkänd träning iallefall.

Nu...en liten slummer såhär på frukostrasten...


Det Finns Ingenting Att Tveka På!

Haft en awesome dressyrträning för M-L idag. Fina Cäs! Hade ångan uppe så red lite dressyr barbacka på Meppson oxå. Taggad för hoppträning imon =) Blir nog en sväng till Kba på lördag oxå för Pay And Jump.

Mannen har match såhär tragiskt sent ikväll så jag får klara mig själv. Blir nog å bädda ner mig till en film.

Vad fan hände med vädret idag då? Kan det inte komma snö till julafton så kan det vara! All snö undanbedes vänligen men bestämt.

Kommer förmodligen drömma om chops inatt. Obehagligt!


Göööött!

17 dagars ledighet så kommer man tillbaka till jobbet och är lediga på fredag. Jävligt najs start på veckan! Tycker väldigt mycket om mitt jobb just nu! :)


Gammal jävla skit!

Hatar gamla datorer! Har suttit hur länge som helst men inte fått ut ett skit ur den gamla burken.


I Miss You More Than I Should

Idag fick kusarna i stallet behandling av Marita. TW var finast idag...tills hon kom till Castor för han var visst allra finast. Helt underbart! Nu är det bara att köra på! Mammsen å Leifsen har haft disco på undervåningen ikväll. Å lagat asagod mat! Sweet! Blir en soft kväll hemma ikväll. Ska försöka få igång min jättegamla dator å se om jag kan rädda lite bilder. Minns inte ens vad som är på den så skulle det inte gå är det nog bara att glömma å gå vidare. Är även lite besatt av spindelharpan, som jag förövrigt suger på numera.

T.

Är inne på sista lediga veckan. Passade på att åka en sväng till Brosh idag. Saknar honom så mycket!!! Råkade även bli så att vi fick åka dit och hoppträna nu på kvällen då strömmen gått på KRK å det inte kändes lämpligt att hoppa i mörkret. Snällt av Elin å hennes familj att vi fick komma! TW hade en släng av kolik eller något igår men verkade helt ok idag igen. Castor gick awesome på dressyrträningen igår, förutom när jag ville träna förvänd galopp å han tränade byten för sig själv. Mitt fel men ändå... Annars är det bara att passa på och njuta av ledigheten. Imon kommer Natta å Lena hit på fika iaf. Får gå upp tidigt å baka nått... Näe, film å kaffe med mannen nu.

RSS 2.0