Käft!

Kom ganska nyss hem från ett kommitémöte som inte vart så givande. Cyklade bort till Kindholms och insåg att mina cykelmuskler inte är som dom borde. Visserligen var det på mammas cykel som bara har 7 växlar och som aldrig växlar när man säger åt den, men det var nog mest mina ben som var klena! Tyvärr!
Inte gjort så mycket annars idag. Åkte hem från Borås tidigt i morse, åkte hem och sov lite mer. Vaknade av ett sms från Täm P. Åkte till gården och tog hand om mitt lilla djur. Anneli tuktade det andra djuret så jag hade massa tid å ta en extra promenad med min kossaponny. Men imon skall det ridas dressyr hade jag tänkt! Sen ska jag läsa på massa om hur jag ska preparera min ponny för resan till England.

Går det nått kul på tv nu? Mamma och Leif sitter å jobbar med Eva Lena och Jocke så jag har tvn heeelt för mig själv!!! Måste flytta hit min egen tv nån dag så jag kan kolla på det jag vill, när jag vill.

Pärlor åt svin

Jag måste vara världens absolut tråkigaste människa! Skulle egentligen åkt till Borås och gått ut med Moa och Fjola men nänä då tycker mitt huvud (och kanske lite mitt hjärta oxå) att jag ska stanna hemma å kolla på Robinson och möla Doritos! Bajs på mig! (och mitt otroligt mogna ordval)

Aj aj

Vart hos tandläkaren precis. Gjorde massa ont. Mycket ondare än vad jag vill minnas att det gjode förra gången. Nästa gång ska jag iallafall ta bort en trasig tand. Kommer göra helt fakkt app ont och jag kommer vara tvungen att ta bedövning. Finns nog inget jag hatar mer än sprutor! Fick iallafall med mig två tabletter Stesolid hem som jag ska ta 1 timme innan nästa gång. Så nu är jag helt plötsligt ett jävla obs-barn. Inte okej!

Ska nog ta och laga lite lunch nu. Inte så längesen jag åt frukost men jag tycker nog att jag är värd det. =)

You Could Be Mine

Åååh, jag har hittat en ponny jag vill ha...igen! Men för att ha en ponny till måste man ha ett jobb. Och eftersom tisdag är min sista dag på Volvo så ser det mörkt ut. Tog mig iallafall i kragen och sökte ett jobb. Så får vi väl se vad mitt öde blir....
Målade klart i min garderob idag. Kanske får finputsa lite imon möjligen men sen är det bara hyllor som ska byggas. Vill ju bygga om min lilla skrubb innanför till en toalett men jag tror att det kommer få vänta. Men annars är mitt rum näst intill klart. Ska nog masa mig in till stan nån dag snart och kolla på gardiner. Kanske kan övertala Lena att joina..?

Inatt drömde jag att Cäs dog. Var helt knäckt när jag vaknade, drömmen var galet verklig. Fick gå ut å pussa å klämma massa på lilla skrufflen så jag blev glad igen. Vet inte vad jag ska göra den dan den ponnyn inte finns mer. Nästan så jag hoppas att jag dör före så jag slipper uppleva det. Men nog med dramatik! Bör ju gå å lägga mig. Ska till tandläkaren tidigt imon. Blääää! Vill inte jue. Lust å lägga mig ner å gråta och banka i golvet men det lär ju inte leda nånvart eftersom jag är ensam hemma.

Nattinatti!

happs

Har inte skrivit här på massa dar jue! Kanske för att det inte hänt särskilt mycket...

Fredags; Red pållarna på morgonen. Sen åkte jag å Susanne köpte presenter till Anna. Blev galet nöjda över våra inköp. Haha! Sen stressades det hem till Susanne för ombyte och så drog vi till Anna på party. Jag var dock en riktig tönt och bangade utgång. Dålig stil eftersom tre fjärdedelar av festen bangade. Men jag å Lena lovar att gottgöra dig en annan dag Anna!!!!¨

Lördag; Uttagning till VMet. Det bidde jag, Fucker, Carro, Sandra och Bullen som får den stora äran. Sen vare GFRK träning och sen kom bejb.

Söndag; Gick upp helt sjukt tidigt och åkte och red. Tänkte vara smart och motionera monstrena tillsammans och tog Cäsi som handshäst. Mmm, visst! Dom kände verkligen på sig att jag inte hade all tid i världen och var extra störda. Zoo Cool kastade sig för brevlådor, stenar, stockar, soptunnor och för påhittade spöken. Cäs var snäll men tyckte såklart det var jobbigt när Zoo Cool trampade honom på tårna stup i kvarten! Blev iallafall klar till sist och åkte hem och jagade upp bejb. Vi käkade frukost och sen åkte vi och hjälpte Anneli att flytta. Mycket springandes i trappor blev det och jag kan lova att jag har träningsvärk i mina vader idag.
Tillsist var vi iallafall nästan klara så då åkte vi till Kinna och käkade och sov. Sen vare bara att åka hem till bejb och kolla på Beck. Det var inte helt okej att Oberg dog!!!

Gick ju upp sådär alldeles galet tidigt idag med (tänk om jag kanske får ordning på min dygnsrytm!?!) Tog bussen hem från Borås och ska nu ta mig ut till gården. Peter kommer och skor våra kusar om 25 min så jag kanske borde sätta lite fart. Malins ponny kom igår med så den måste man ju se med! =)

Detta är min sista hela vecka på Volvo. Baaaajs!

En helt vanliga torsdag med lite extra sol =)

Galet najsigt väder ute! Har vart ute å städat i garaget. Fast mest blev det att jag slängde saker. Tycker det är onödigt att spara massa skit bara för att. Både mamma och Leif är helt galna i att spara. Så jag gör dom väl bara en tjänst när jag avdunstar de saker dom ändå inte kommer sakna? Typ som gamla telefoner (3 st hittade jag)... Vad är grejjen med att spara dom egentligen? Lär ju troligtvis aldrig komma till någon som helst användning igen. Och om det skulle behövas så går det nog att lösa då... Vi som inte ens behöver hemtelefon. Det är mobiltelefonernas tid nu!
Hittade mina Barbiesaker med, men dom hade jag faktiskt inte hjärta att slänga!

Igår jobbade jag på GFRK. Trevligt som omväxling. Var galet trött när jag kom hem och lyckades somna på bordet medans mamma gjorde mat. Sen red jag och Karolina lektion för Sofia. Gick ganska så bra iallafall. Cäs var pigg även om jag ridit typ två timmar om dagen dom senaste dagarna...

Såg igår att Carro skrivit en notis som löd "Hur kan det bli svårt när jag är så jävla enkel?". Jag läste bara snabbt först och fick det till; Hur kan det bli svårt när jag är så jävla ego? Och jag tänkte kommentera. Men jag orkar inte bråka. Tycker det är synd att bruden faktiskt tror att hon är så rätt och lätt. Det har förstört så mycket....

Nu ska jag dammsuga och sen blir det ut till gården och rida Zoo Cool i det fina vädret! =) Och ikväll är det träning på Cässler...

Så vill stjärnorna

Började dagen med att ha ett rejält snack med min morsa. Det innefattade massa tyck och tänk, och även lite om och men. Eftersom vi varit galet irrierade på varann det senaste så var det likasåväl. Det slutade med att vi tyckte massa synd om varann och lovade att försöka vara lite mindre motsatser när det gäller det mesta.
Sen åkte Leifsen å köpte fika medans jag å Lena tog itu med Mepplen och gjorde honom träningsfin. Fikade i solen och Lena var överambitiös och smörjde =)
Så blev det dax för Lena och åka och träna för Mikael. Vilket såklart gick kalasens fick jag veta sen. Duktig Lena å Mepp!!
Jag blev galet uterittssugen så jag slängde på min kuse på Fiffis transport tog ett provåk iväg till GFRK. Red en riktig klätterrunda runt Bertilssons och runtom där. Kul att min ponny faktiskt tog bettet och stack en gång. Sheet vad arg jag blev. Galna ponny! Orkade dock inte bråka med honom så jag tänkte att om han får rejjsa av sig hela vägen upp för Brudarebacken så blir han säkert lugnare. Mmmm...säkert! Tog nog en halvtimme innan han kunde skritta ordentligt igen och undertiden hade jag skrämt slag på två vovvar och deras hussar plus tre pensionärer som var ute och traskade i godan ro. Det lär bli skarpare bett nästa gång jag får en sån här dum idé!

Åkte hem. Släppte ut Cäs igen. Skrattade rått när jag såg Svantes dreads han skaffat sig. Hela kusen hade lyckats rulla varenda del på hela kroppen. Camelot hade jobbat ganska hårt på de han med! =D Käkade och fikade lite igen. Städade mitt skåp. Red Zoo Cool. Fikade lite igen (nästan alla i hela stallet hade ju med sig fika idag). Lallade omkring lite till innan jag tillsist fick vett att åka hem.
Så nu har jag lagat mat till jobbet imon. Lax, ris och Hollandaisås blev det. Mums! Bakat kaka till Linda med. Har nu jävligt mycket disk som står där nere och väntar på att tas om han om. Det lär få vänta till imon. Är galet trött och borde ladda om tills imon.
Natti!

Söt

Drömde om den här sötiga ponnyn inatt...








wtf

Hur fan kan det komma mer snö nu?? Det lär ju vara mer snö ute just nu än vad vi haft på hela vintern. Tycker det är sjukt dåligt av gud iallafall. Han borde veta bättre!!!

9.30. Anneli ringde å väckte mig efter att jag snoozat tre gånger (brukar bli trettiotre) Jävligt nöjd med det med tanke på att jag gått upp klockan ett dom senaste dagarna... Ännu bättre var att hon villigt gick med på att tukta Zoo Cool idag. Gött å slippa en timmes dressyr!

10.00. Dator. Nördigt. Behöver jag säga mer?

12.41. Tog bussen in till stan. Höll på att kräkas! Jag hatar att åka kollektivt.... Det luktar äckligt, är trångt och man mår galet illa.

13.00. Träffade min jobbcoach. Han tyckte inte kalasensbra om mig idag. Hade inte gjort min "läxa" och inte börjat köra för mitt c-kort. Jag slipper iaf gå dit på fem veckor.

14.00. Tog bussen hemmåt. Mådde ännu sämre än på ditresan. Gick av vid torget och in på Swedbank och beställde ett nytt bankomatkort eftersom det jag har nu är knäckt. Kan inte förstå hur detta kunde hända! :p
Tog en sväng in på apoteket med. Tanten i kassan var galet överenergisk och trevlig så jag blev på väldans gott humör.
Gick hem i snöyran. Bläää!


Ska nog ta en Ipren och gå och lägga mig en stund och ladda om. Kommer aldrig kunna träna ikväll om jag ska dras den här huvudvärken...

Against All Odds

Slapp dag. Vaknade inte förrens klockan ett. Missade att rida med Anna och Lena kl halv nio. Åkte till IKEA och köpte förvaringsboxar till mig och Karolina. Sen åkte jag och red Zoo Cool. Massa fint väder! Sen har jag tillbringat alldeles för många timmar framför datorn. Inte alls hälsosamt! Lite hälsosam var jag när jag lagade mat....det blev potatis, spenat å fiskpinnar. Mer spenat åt folket!!!

Igår träffade jag den näst vackraste ponnyn i hela världen...nämligen Saags!! Hon var alldeles ullig och helt enkelt världens sötaste Gjiis! Hade lust att knöka in henne bak i Agnetas Volvo å ta med henne hem!




Nu ska jag kolla på Ally McBeal och sen förhoppningsvis somna... =) 

m.å.n.d.a.g

Sötnöt Anna har  vart här ikväll och vi har käkat och pratat om allt och ingenting. Massa mysigt! Kärlek till henne!

Var och tränade för Mikael i morse. Cäs var dussi!

Zoo Cool försökte dänga av mig typ fem gånger. Han var riktigt nära en gång!

Allting har vart mycket bättre idag trots allt!

.

Mår skit. Snälla ta bort mig!

Paarty

Jag har burit ett halvt ton cement idag. Jobbigt!
Party med bästaste brudarna ikväll!!! =D

c-körkort

Idag har Leifsen lovat att jag ska få ta c-körkort!! Han tror nämligen att han ska spara massor av pengar på detta! Ha. ha. ha. Jag skrattar rått! Leif tror nämligen att genom detta så kan vi köpa en stooor hästbuss för massor av pållar, istället för att köpa en svajndyr två-hästarsbuss. Jättesmidigt - NAAT! Som att åka runt i en jättepansarvagn! Men ooom vi nu mot förmodan skulle köpa en stoooor jäklans pansarvagn så måste jag ju helt enkelt ha fler ponnysar!?! =D Annars ser det ju löjligt ut! Smart va!?!
Så imon är det jag som ska ringa och boka körlektion!!! Hmm...fast det lär bli mamma som får ringa! =)

hata söka jobb!

Jag har sökt två jobb på två dar. Känner mig så jävla nöjd!! Det finns nog inget tråkigare än att söka jobb!!! Ska ut å rida med Lena nu, det blir lajbans! =D

kalas

Kom precis hem från kalas hos Kisses syrra. Massa trevligt även om jag är galet trött, men kommer förmodligen ändå inte kunna sova sen. Det finns tre alternativ; alkohol, tv eller sex. Jag tror jag kör på tvn xD
Natti!

Mer snö!?!

Är i Borås och väntar på att bejbi ska komma hem från jobbet. Det snöar, det är wierd! Borde la ändå vara vår nu! Är trött på att snön kommer sent. Den kan komma i december eller inte alls! Vet inte om det snöar i gbg men jag hoppas faktiskt inte det. Ge mig sommar nuu!!! Har iaf galet tråkigt. Har tittat på tv, käkat, tittat mer på tv. Trååk! Ska gå ut med soporna, det är mitt enda stora mission idag. Skulle egentligen lagat mat lagom till 16.15 men när jag var påväg ut genom dörren för å gå ner till affären ringer bejb å säger att vi får käk hos hans syrra sen. Happ! Så vad gör jag nu!?! Borde egentligen vara hemma nu å rida pållar, men tog mig friheten att dirigera om anvaret och ta mig lite hästledigt. Dåligt, jag veeeet! Saknar min fabsi!!!

Mest saknar jag jobbet! Visst, det går an nu medans jag har två kusar att rida varje dag, och en gård som skall byggas klart, helst direkt. Och viktigast...att jag faktiskt fortfarande har betalt. Men satan va baejj de kommer bli sen! Ska dock eventuellt jobba lite på konserter med Täm P i sommar. Bygga lite scen å sådär. Kan bli ganska trevligt faktiskt! =)







I started with nothing
Now I have something
I proved them all they where wrong
So glad I kept fighting and I never stopped trying
Been waiting to sing for so long
My winners song!!!






RSS 2.0