Shopoholic

Jag känner mig helt vild! Vill tillbaka till Scandinavium och shoppa mer grejjer!
Igår blev det köpt ett täcke till LB och ett till TW, ett träns och två schabrak. Idag har vi bunkrat med ytterligare tre täcken till TW, ett täcke till LB, strumpor, vitlök, två schabrak (varav det ena fick jag av Amanda!!!!!<3) och ett par boots med flufffluff till LB.

Men imon skall det fokuseras på tävling! Shopping får bli en eventuell bonus. Blir en riktigt lugn kväll med tv och massa sömn (?)

Leif har vart å köpt en lastbil idag. Det sista vi behöver är ett projekt till!!! Så nån gång om sju-åtta år kanske vi har en hästbil klar... Det hade ju vart kul! =)

Den jäveln!

Gud har verkligen ingen känsla för arkitektur! Satan i gatan! Men det lär ju säkert komma mer snö snart.. =D

I-D-I-O-T!

Jesus vad det finns pinsamma människor!!


Jag har världens ärligaste lilla djur iaf! Fina fina Cäs!!!
Hmm...Jag kanske skall ta tillbaka det tillsvidare, yttrar mig igen efter lördag... =D


Tror jag ska lägga på ett kol eller två nu om det ska bli nån pubafton för mig ikväll!! =)




We are all the winners?

Eller inte..! Idag blev det Irland. Men vi lyckades iallafall på nått märkligt vänster kämpa oss upp till en andraplats. Jag red som en kratta. Gjorde sånna galet grova missar!
GFRK red inte heller som väntat. Men jag är stolt ändå! Det är ett mysigt gäng brudar jag har! =)
Banan var väldans trevlig ändå måste jag säga! Men det var ingen hit att köra hem efter tävlingen. Var dessutom tvungen att åka via Alleby så Roxanne fick komma hem. Ögonen ville helst trilla ihop!! Tur att jag hade Amanda med mig som tjötade (och inte så lite heller ;p) och inte somnade en endaste gång.
Innan Laholm var vi dessutom å kikade lite på Scandinavium. Gjorde en så himlans pinsam grej å glömde köra undan bilen efter vi lastat av. Usch! Dom gillade nog verkligen inte om mig då parkeringsvakterna!
 
All Små Blå är slut! Det kändes i morse vill jag lova!!! Det var inte så lockande att gå upp å mocka, rida å packa med sig Cässel. Blev lite halvdan mockning, en snabbis ridtur med Amanda och sen mycket hjälp från mamma och Leif.
Jag kompletterade min mockning nu när jag kom hem. Pållarna kollade märkligt på mig, bara Sessan uppskattade min ansträngning. Hon rullade sig två gånger som tack.


Näe nuu ska jag gå och lägg mig å bearbeta sorgen. Det får bli ett slut på denna dagen med...

Don´t Be A Baby

Träningen gick helt okej. Vi tränade själva men fick ändå gjort en hel del. Hoppas verkligen att vädret håller sig jävligt passivt till tisdag! Äh, gärna resten av året oxå!!! 

Ser riktigt mycket fram emot kommande vecka. Imon blire välkomstkäk och troligtvis lots and lots of Små Blå och diverse annan alkohol.

Dessutom ser jag jäklans massor fram emot resten av året (bra svenska där)! Äger ju numera ett djur som jag faktiskt tycker det är lite roligt att rida individuellt på. Är ju inte så jättemycket för individuella tävlingar egentligen. Inte i närheten lika roligt att vara i ett lag. Men med TW kan det nog bli ganska skojs ändå. Hon är inte hälften så hysterisk som Cäs så man hinner ju andas lite, och det är ju ett plus! =)

Idag flyttade Julia och Dippy hit. Jag har aldrig sett så mycket rosa i hela mitt liv!!!!! Men det är gulligt =)

Näe, om man skulle duscha, kolla lite tv å nana..? Är ju en dag imon med. Å jag borde gå upp tidigt å rida innan det börjar snöa, för det ska det kanske göra enligt väderprognosen =/

Är så trött på människor! Tur att det finns små underbaringar så man inte tappar hoppet helt om mänskligheten!!

Sista träningen

Gick upp klockan sju i morse å gick ut å gav pållarna frukost. Sen somnade jag om, och vaknade för en stund sen. Skit oxå! Ska ut å rida nu å sen äre sista träningen klockan fem. =)


Fabulous

Jag har en hel lördagkväll för mig själv att slå ihjäl. Känns wierd, var ett tag sen sist! Mannen är hos sina föräldrar på kalas. Jag hade GFRK träning så jag följde inte med. Ångrar mig en aning nu.
Anna brottades med en träbänk inatt och fick sy och är svimningsbenägen så hon var inte så leksugen. Carro är på 30-års kalas. Likasåväl! Inte ens brytt mig om att ringa nån mer. Jag vill ju gärna vara lite insnöad... En stund iaf! Leker gärna med Jannika en sväng, kanske bygga en igloo, eller iallafall snölyktor! Men jag tror hon är hos sin man oxå! Så jag får roa mig själv. Ska gå ut och mysa lite med pållarna och gå en promenix med Lego. Så bör jag redigera lite filmer med men det brukar inte bli av. Ska baka dom där nedrans bullarna med som jag tjötar om hela tiden. Det går inte ens nått bra på tv!!! Melodifestivalen är totalt dötråkig å ingen rolig film går det heller.

Det är en bajslördag helt enkelt!!!! =)

Ba ba ba

Livet är ganska fint för tillfället... Scandinaviumvecka nästa vecka!!! =D

Ägnat dagen åt att softa. Bejb åkte och köpte Paprika-baguetter till frukost! =) Städat lite, lagat täcken, kollat massa tv med mannen. Åsså bakade vi. Snickerskaka och kladdkakemuffins med kinapuffar. Ska vara fika i Laholm. Om det finns nått kvar då. Bakade dubbelt för att öka chanserna. Imon ska vi baka kanel eller vaniljbullar. Men först ska jag in till stan å försöka hitta en klänning!!

Bättre blir det inte. Tog några bilder dagen till ära iaf! =)



Lego var mest i vägen när vi skulle laga täcken...





Några av muffinsarna


Lego fick en fin Sverige-dress


Avatar

Wohoo! Nu ska jag å mannen på bio å se Avatar 3D. Ska bli fett najs!

Tränade på TW innan. Hon var så duktig! Imon blire Scandinaviumträning på Cäs. Börjar dra ihop sig nu. Har inte ens hunnit bli nervös. Är alldeles för lugn! Ska jobba lite på det å hetsa mig själv så jag hinner nervosiösa av mig det värsta innan tävlingarna börjar.

Äh, det här gör ju ingen jävel glad... Nu ska vi åka å köpa massa, massa godis!! =D

Det blir en dag på stranden

Jag har sån dille på sommarlåtar. Kan lyssna på typ Tomas Ledin - En Dag På Stranden om och om och om igen. Underbar känsla!

Bakade vaniljbullar med mamma innan. Sånna däringa med gegg i. Imon blir det "vanliga" vaniljbullar.... =)
Tur att jag var ute å promenerade med Jannika å LB innan. Kanske en halv bulle mindre som lägger sig på magen iaf :p

Riktigt trevlig kväll igår. Var hos Nick med alla gamla hytt-kollegor. Var inte hemma förrens halv fem i morse. Vaknade klockan nio av att det luktade bränt. Mamma hade lyckats få brödet att fastna i brödrosten så det blev alldeles förkolnat.
Minns att jag, när mitt telefon-alarm ringde, försökte stänga av det med min fjärrkontroll till dvdn.

Har sorterat massa papper nu på kvällskvisten. Jag menar MASSOR AV PAPPER!!! Hittade en hel del grejjer som skulle vart inskickat för längesen. Får ta mig an det imon!

Men nu blire sängen. Jag är konstant trött nuförtiden. Tror jag ligger rätt många timmar efter i sömn-banken.  =/ Nattinatti!!

Timglas

Ikväll ska vi på Kisses pappas kalas. Jag har valt att följa med på det istället för en helkväll med brudarna. Är jag inte världens bästa flickvän då så säg!

Kunde inte rida LB idag för han var alldeles svullen i kinden. Ajaj! Blir tandläkaren med honom så snart vi kan få en tid!!!
Tog hundra år innan jag fattade hur man bygger stallet i farmville. Min intelligens är begränsad...
Imon blire fest hos Nick med alla gamla arbetskamrater. Ser väldigt mycket fram emot det!!! =D

Stjärnhällas San Antonio

Badade Lego innan. Stackarn är rädd för hårtorken. Men sen var han så stolt...for runt som en guttaperkaboll!!


Kollar på Paradisefinalen nu. Tragiskt men jag skiter i vem som vinner! Eller finare uttryckt 'jag hejar på båda' =)

Vår sista dans?

Jag skulle gett fan i att önskat mig snö av tomten! Nu vill jag bara ha värme!!

Sitter och väntar på att det ska bli lagom tid att åka på kommitémötet.

 




Vart ganska ordentlig idag. Sov inte mer än till halv nio. Har ridit tre av djuren, skrivit verksamhetsberättelse, och även fixat å trixat lite.

Bilderna är från idag. Kan inte bestämma hur jag ska göra med Sessan. Precis som jag hade bestämt mig för att hon nästan bara var ett odjur så skulle hon visa sig från sin allra prinsessigaste sida idag! Tyfiskt!


Näe, dax å ta in hästarna å bege sig mot mötet. =)


RSS 2.0