Halmstad

Inom tre timmar ska jag å Pannis ge oss av mot Halmstad. Sol och bad står överst på listan. Blir utgång på kvällen med. Är galet pepp! Fast jag börjar bli lite stressad nu eftersom jag inte packat riktigt, eller ridit, eller duschat, eller gjort strandmat. =/

Igår var verkligen en stressig dag! Gick upp snortidigt för att åka och träna på Tjäcksi. Gick ganska kalas ändå =) Sen fick jag tuta iväg till arbetsförmedlingen eftersom jag missat ett "viktigt" möte. Fick parkeringsbiljett av en annan tjej som hade två timmar kvar på sin. Fin gest, så redan där blev jag på väldigt bra humör!! Tog ett snack med tanten på arbetsförmedlingen och fick en ny tid. Sen bar det av till Delsjön för att sola med Täm P. Najselinajs! Jag lyckades sola två timmar utan att bränna mig!
Bilbesiktning stod oxå på agendan. Galet trevlig kille som gjorde besiktningen. Vi hann snacka om allt från humörsvängningar till musik och mina ben (!?!) Bilen gick iallafall igenom, vilket var tur för annars hade det minsann inte blivit någe Halmstad idag!
Hem å bygga lite paddock sen. Det börjar bli halvklart - snart! Vill ha nu, nu, nu jue!! Lastade Cäs å Eek och åkte till Björlanda Kile. Jag hade stora planer på simning för min ponny. Trött skulle han bli! Det slutade med att vi inte alls fick bada, utan bara skritta en sväng. Bajs!
Red en kvällsrunda med Anneli med. Lillebror var snorlat! Meppen med. Men vi fick pratat om djupa saker iaf - som alltid!!






Ska nog lägga på ett kol nu! Ljög precis för Leif och sa att jag höll på med nått jätteviktigt. Det är inte helt sant alls!

Vääry najs

Helt okej dag idag. Fick sova länge eftersom pållarna går på bete. Passade på att sova ända till klockan 12. Så red jag Cäsi. Han var pigg och glad. Tänkte att han skulle få ta det väldans lugnt den här veckan eftersom han gått ganska hårt på senaste tiden, men han var inte alls inne på min linje.
Softade resten av dan i väntan på att Jannika skulle sluta jobba å komma å ta hand om den Stora Tjocka. Hon behagade dyka upp sent på eftermiddagen. Jag klippte Lillebrors man lite, fast det råkade bli ganska mycket! (ångrade mig i samma stund som jag började) Tänkte att om han såg lite anständig och ordentlig ut så skulle han säkert bete sig därefter. =) Det blev ändå en ganska ordentlig tur på nästan två timmar, och tro det eller ej men Lillebror blev hur mogen som helst efter klippningen! Vi galopperade två gånger och kusen var from som ett lamm! Så nu är min ponny kvalificerad till De Ridbara Kusarnas Klubb. Ska dock ut å rida med Anna tidigt imon å jag hoppas verkligen inte han hunnit kolla sig i spegeln innan dess, för så kommer han kasta av mig i rent missnöje över sin ojämna friss.
Imon blir det även Strategigruppsmöte och Bio. Terminator Salvation står tydligen högst upp på pojkarnas önskelista.

Paddocken är påbörjad nu iaf. Dräneringsrören är lagda och jag har skottat grus idag. Mer lär det bli imon! =p

Teamwork

Norge gick okej. Men vi missade förstaplatsen. Så nu blire till å rida utav bara helvete till helgen!
Jag behövde inte hoppa av å på en enda gång nu i helgen. Så jag har inte fått prova min fot än. Jag hoppas den börjar göra sitt jobb snart!

Jag behöver nana nu om jag ska orka åka med Cäs på Spa imon. Bajstidigt! Min dygnsrytm är i total obalans!

Hur kan någon SÅ snygg bli SÅ ful???

RSS 2.0