Tid för annat än hästar

Hästarna är klara och resten av dagen skall ägnas åt shopping och bio :)


Jul jul jul

Wei! Är så taggad på allt som har med advent, snö och julsånger att göra! Och i helgen börjar julkalendern. Upp tidigt varje morgon och kolla på den och äta frukost i sängen. Vörtbröd å julskinka. Å julmust! Längtar efter pynt med tomtar, ljusstakar och julstjärnor. Och lukten av pepparkakor och glögg. I helgen händer det - då börjar den bästa tiden på året!


Bästa Vännen Man Kan Tänka Sig!

Så mycket kärlek till den fläckiga ponnyn så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Bästa bästa kompis!
 
 
 

Älskar Denna Killen Över Allt Annat! ❤

Så blir det ett år till för oss på Scandinavium! Cäsens femte år nu tror jag. Och mitt sjunde. Wiiie!
 

Kan inte sova

Spelar över gamla filmer från 2006. Just nu från NEC. Har även tagit en tur in till stan å hämtat mannens bror. Svårt att slita mig från filmerna så har inte kommit i säng än. Tror att jag har vänt lite på dygnen lite sen jag började jobba kväll.
Imon är det Scandinaviumsuttagsträning och sen träning med tjejerna hemma.


Bullisar


Bakdag

Dumlekakorna står i kylen och kanelbullarna på sin andra jäsning. Hoppas hoppas de går att svälja utan att kräkas..!


Nu Är Det Bäbisar I Fabriken IGEN!

Lilla nassen får ett nytt hem ikväll :)


Prinsessan

Är så himlans glad att allt är bra med min fina tjej!! :D


Uppe med tuppen

Vart uppe tidigt idag å gjort lite mys-frulle till killen som fyller 27 barre idag. Grattis älsk!
Slökollar lite TV å ska snart dra mig till gymmet. Idag är det kliniken med TW som gäller.


Grattis På Födilsedagen Leifsen!

14 år för Leifsen å Meppsson, de gråhåriga åsnorna ❤


Gymkhanaponnyn

Idag har jag tränat lite gymkhana på Broshan, för typ andra gången ever. Rider ändå på hackamoret just nu så nån vidare dressyr blir det inte. Broshan hatar hacket å är redigt missnöjd så det har bara blivit skogsturer senaste veckan. Var likasåväl å använda dagens ridning till nått varierat!
Han var iaf duktig! Det var lite vingligt ibland å han var lite stark så vi höll oss till trav. Men han gör det man ber honom så det ska förhoppningsvis kunna bli en käck gymkhanaponny av honom oxå en vacker dag. Är grymt sugen på att börja träna på riktigt på honom men det får nog bli nästa år.



Fair Enough

Är uppe lite extra tidigt idag. Finns så himla mycket jag vill få gjort denna veckan! Har redan fått frukost på sängen och legat och dragit mig en kvart. Mannen har åkt till jobbet å jag ska släpa mig till gymmet!


Inte Så Sugen Iallafall!

Har varit lite splittrad över torsdagsfikat idag. Har stundtals vart extremt sugen men försöker hålla mig till att vara nyttigrestenavnovember. Ganska svårt en dag som denna då det bjudits på diverse mumsiga småkakor, kanellängder å vaniljkransar. Tur som fan att en kollega har en kråka i nästan då! Eller...lixom sådär så den hänger lite utanför. Jag är verkligen inte sugen längre iallafall!!!


Onsdag

Precis dragit i mig en pestobulgursallad å en mango. Är gött trött efter innebandyträningen! Känns som att jag eventuellt kan komma att känna av lite träningsvärk imon. Hoppas hoppas, det ska kännas att man lever! :)


Men jisses!

Ahaha det finns så sinnes stora idioter på denna jord. Man kan inte annat än garva åt sånna puckon!


På Uppvisning I Munkedal


Mycket I Mitt Huvud

Det finns så mycket jag vill göra! Jag vill hoppa, dressyra, rida gymkhana, ha tre ponnyer, ha en ponny, köpa ny bil, köpa ny transport, köpa lägenhet, åka på solresa, åka på skidresa, åka till Norge på nyår, ha mer tid för vännerna, ha mer (iaf någon) tid för å ligga på soffan, samtidigt som jag vill tillbringa ännu mer tid med hästarna. Snacka om att jag håller på att bli knäpp på det här.
Dessutom har jag käkat för mycket fredagsfika så har ont i magen. Tycker hemskans synd om mig själv!


En Riktigt Bra Dag

Sista arbetsdagen på veckan, bara det räcker för att det här ska vara en riktigt bra dag! Dessutom meddelade chefen att vi kan stanna hemma på onsdag, med fullt betalt såklart. Sann lycka!
Började dessutom dagen med vörtbröd, julskinka och julmust. Så julfeelingen är absolut aktiverad. Dock är det inte så kallt än men det är bara en stor bonus. Framåt mitten av december vore det trevligt om det fryser på dock. Men jag kommer nog inte klaga oavsett. Ser fram emot den här julen mer än någonsin tror jag. :)


Onsdag

En sådär tråkig mittiveckandag idag. LB fick nya skor i morse. Å i förrgår blev han å Cäsen vaccinerade, så nu är de helrenoverade för ett tag. Igår kom även Beas nya häst så det var full hysteri i hagarna i morse. Fin dam är det, men med en hel del nerver verkar det som. Tror Bea gillar det dock :)

Segt på jobbet oxå. Får gå över till dagtid om ett par veckor för de ska lägga ner kvällsskiftet. Inte alls oväntat. Blir en del extra lediga dagar oxå så kommer inte klaga. Men det är så himla skönt å kunna rida när det är ljust så det kommer jag sakna!

Riktigt roligt på innebandyn idag men lär ha fetaste blåmärket imon. Även min tå är lite trasig efter tackling av Carro. :)


Lag SM 2012

Tävlade igår. Vi kom trea. Bara två poäng som saknades och jag stör ihjäl mig på min onödiga miss i sandflaskor. Men vi är ju lixom i en generationsväxling så det borde vara förlåtet! Red nog alla grenar igår så har allt lite träningsvärk gammal som jag är. Misstänker att Cäsen oxå känner sig lite seg idag.
TW däremot var inte seg idag! Tusan vad hon trampade på när jag tömkörde i morse.

Kämpigt första å tre timmarna på jobbet idag, dock har det lugnat ner sig nu så det finns tid för å leka med telefonen. Nån jäkel har satt en löjlig flagga på "min" cykel bara så man känner ju sig som ett cp när man ska ta sig genom fabriken.

I fredags var det utgång. Himlans trevligt faktiskt! Men har inte hunnit sova ut ordentligt så är fortfarande schleten. Hoppas på utgång med Moset i helgen! Sova kan man göra i graven!


Nattmys


Helg ljuva helg!

Väntar på att klockan ska slå 00.42 så jag kan stämpla ut och styra bilen mot mannen som förhoppningsvis har bunkrat med kaffe, dumlebollar och film.


Gullesnuff

Men var är min choklad? ;)



Innebandy

Pållen tömkörd, stallet mockat, jag är nyduschad. Tar en espresso från vår nya kaffemaskin å sen blir det in till jobbet för övertid och sista arbetsdagen på veckan.

Spelade innebandy igår med kollegorna. Var så galet längesen jag spelade sist, typ på gymnasiet skulle jag tro. Det var riktigt skoj iaf även fast jag stensög! Riktigt bra träning oxå. Nästa onsdag är det pået igen!


RSS 2.0