Innan jobbet!

Himlans härligt det där med kvällsjobb! Har hunnit med alla måsten i stallet å gjort matlåda till senare. Bikinin är på och jag är ute på promenad med Lego och hoppas på å få lite färg. Hinner nog lägga mig på altanen en stund oxå när vi kommer tillbaka. Awesome att kunna utnyttja nästan alla dygnets soltimmar innan man stänger in sig i fabriken för veckans sista jobbpass. Det är fredag <3


Gonatt!

Dags att nana sig efter dagens kvällspass på jobbet. Har både duschat, ätit och åkt hem och bäddat ner mig, och ändå slutade jag för 10 minuter sen. Tacka vet jag flex! Å tacka vet jag goa kollegor som gör att kvällarna går så fort!

Hade en trevlig förmiddag med shopping och lunch med bästa Coco! Precis vad jag behövde..

Nattinatti!


Go söndag!

Försov mig lite i morse å det såg ut som jag skulle pajja hela dagens planering. Var ute på lite reunion med naturvetarna från gymnasiet igår så var redigt trött i morse. Men efter mycket stress och hets så löste sig dagen till det bättre! Bohuscupsbarnen gick å vann hela skiten och Vårcups"barnen" kämpade grymt i underläge å red sin kanske bästa tävling hittills ridmässigt.
Kom hem mycket senare än beräknat så det blev ingen släktmiddag idag som planerat. Istället tog jag en lång tur i skogen på Merlin och sen en liten löprunda följt av promenad som nervarvning innan pållarna skulle ha kvällsmat. En dusch, lite samtal å nu sitter jag här.
Imon blir det upp tidigt igen för shopping med Coco! Helst ska jag ha hunnit allt med djuren innan så vi kan vara i stan när det öppnar. Får se hur det går med den saken =)

Tankarna vandrar hela tiden till det finaste jag har...
..min kloka, underbara och allra bästa vän!

Fan!

Fanfanfan! Det skulle inte vara över än!


Älskade lilla hjärtat!


Första kvällspasset i tungjusteringen

Idag börjar jag jobba kväll, och även i tungjusteringen. Har haft två dagar på jobbet nu när jag fått gå å lära mig det jag själv tror ska vara bra att kunna. Snacka om att jag är ett stoort frågetecken över vad som komma skall. Blir väldigt spännande att hoppa på passet ikväll å se hur detta går! Jobbet innebär ju att hitta fel på bilarna. Och hur många fel kan det inte vara på en lastbil lixom!? Ska bli väldigt lärorikt iaf!!
 
Dags att börja rör på sig, måste handla innan jobbet oxå!
Imon bitti blir det till veterinären med Cäscäs iallefall! Idag har han busat som en tok så det verkar ju inte vara helt kört för hans del iaf! Hoppas hoppas att han blir bra snart!
 
 
 
 
 
 
 

Lägenhetsvisningar

Vart och kollat på lägenheter igår! Sheet vad svårt det är! Blev tyvärr lite kär på kuppen!


Lever, men det är knappt!

Har sovit hela dan idag! Utan att överdriva så har jag bara vart vaken 1,5 timme och jag somnar fortfarande när jag lägger huvudet på kudden. Mina förhoppningar om att kunna gå till jobbet imorgon minskar för varje timma som går. För jepp, jag vill hemskt gärna gå till jobbet imorgon. Det känns som man smiter när man är hemma oavsett hur sjuk man är!
Väger mellan att gå och lägga mig igen och att masa mig ut i stallet. Har tillbringat knappt 20 min där de två senaste dagarna. Har aldrig hänt förr om jag inte vart bortrest! Broshan har vilat dessa dagar så idag MÅSTE jag rida, blir svettig bara av att tänka på det! Men jag kommer göra det om jag känner mig själv rätt! :)


Hemma Från Jobbet Idag

Frukost;


Wiie!!

Fick kvällsjobbet jag ville ha! Är så så glad!!
Klarat mig med nöd och näppe på jobbet idag. Mår riktigt kasst :/ har som tur är fått lära mig massa ny saker idag så inte haft tid att känna efter hur jag mår. Bara att hänga i nu och gå ut och göra stallet och rida Broshan så kan jag bädda ner mig sen! :)


Kan Inte Sova

Har dragit på mig världens förkylning! Väldigt svårt att sova då det känns som om andningen inte riktigt går på automatik just nu! Halsontet från helvetet är oxå här å joinar :)
Men imon är ingen lämplig dag att vara hemma från jobbet på då jag börjar på ny avdelning. Får snällt ta och pallra mig upp om två timmar om jag så skulle vara döende. :)

Tjing tjong!


Party Like A Rockstar

Woho! Party idag igen! Gäller att utnyttja helgen. Har en del socialism att ta igen :p Coco är bästa kumpanen ikväll med! Väntar på att den rackaren ska komma hit så drar vi på förferra hos Meddan och sen till m2.

Gammal bild från typ 07...

Enough is Enough!


It Can Only Get Better

Känns som om jag kastat upp alla bollar i luften och bara väntar på att se var dom landar. Det är nog precis så. Är förvånansvärt nöjd med livet för tillfället trots allt men ska bli så spännande att se vad framtiden har att utvisa. Life is for living!

Var duktig och pallrade mig till gymmet idag och fick lite gjort faktiskt! Gött kött!


När Gamla Dörrar Stängs Öppnas Alltid Nya

Från att ha varit en sjukt nöjd tjej när jag vaknade i morse (förutom att jag blev väckt av samtal från ett av mina barn som var magsjuk) till en kraschlandning, igen. Vaknade verkligen med känslan av att allt höll på att falla på plats. Ja men jo tjena..! Drömma går ju alltid... Kusen gick inte igenom veterinärbesiktningen för tävlingen så min värld rasade lite för en stund. Hade verkligen sett fram emot tävlingsdagen och ponnyn var grymt fräsch igår så det var väldigt otippat!
Fick iallafall vara med och rida några grenar på Melde och nu står en nöjd Cäs å mölar hö i sin box så jag är inte ledsen mer. Bästa ponnyn kan behöva lite vila och få äta upp sig igen. Och jag får en chans att träna mer på Broshan. Allt har väl en mening trots allt!


Äntligen helg!

Precis hemkommen från jobbet, har bara tryckt i mig en tallrik havregrynsgröt med blåbär och banan. Haft en jobbig dag på jobbet då dom satte mig som kontrollant. Då ska man kolla att allt sitter på, och även sitter ordentligt fast på bilen. Snacka om att man blir trött i skallen av allt småpill!
Nu är det iallafall helg! Så satans gött! Ska verkligen passa på att njuta! Börjar med ett dressyrpass på Brosh. Ska rida med bett idag, vilket jag inte gjort på 1,5 vecka. Lär ju inte bli världens glidigaste ridpass men vad gör det :)
Ut i stallet nu. Lots of Smiskey på er gott folk!


RSS 2.0