Mindre än fem timmar...

...tills det är dags att lasta, köra till Alleby, lasta om, för att sedan åka till Lysekil. Bohuscupen hopp final på Meppish it is! Kanske borde ha bangat att åka till gymmet halv elva och gått å lagt mig istället..? Men vill man så har man tid! Har en riktigt god frukost som väntar på mig imorgon, skäl nog att somna snabbt :)

Livet På Landet

Ligger å slökollar lite gött på tvn å ser i ögonvrån något svart som rör sig apfort!  Inser att det är en stor spindel och börjar åla mig och slita i täcket, då springer den jäveln rakt över mig. Här snackar vi stor panik! Så otrevligt!! Men nu har jag iaf lyckats få in det lilla aset i ett glas med en bok över, så han lär stanna där inatt. Imorgon är det jag som ser till att få förstärkning!!

Har inte sovit en blund sen jag skrev det förra inlägget. Tror att det kanske finns nån trötthetströskel å att jag gått över den så att kroppen går på nån extrasömnsreserv. Är lixom inte det minsta trött! Å jag som vill sova å gå upp tidigt imorgon för att rida å sen hänga resten av dagen i stan med en av mina närmsta vänner. Testar väl att blunda å räkna kor. Hoppas ingen mer spindel är på krigsstigen!! :/

Gitarrer & Bas, Trummor & Hat

Gjorde en liten tabbe igår och tackade ja till övertid när jag kom in till jobbet. Hade egentligen planerat hela min fredag med bra grejjor, gym, lunch med syrran å tre timmars soltid. Men så blev det ju såklart inte då. Hem inatt å sov fyra timmar innan det var dags att gå upp och åka tillbaka till jobbet för en övertidsfredag. Vart lite halvkämpigt efter lunch när tröttheten satte in men nu är det iallafall gjort. Försöker tänka plus på lägenhetskontot så känns det lite lättare. Ska kolla på en tvåa nästa vecka som jag har lite förhoppningar på.
Även hunnit slappa framför tvn en timme men nu får det änna vara dags att ta tag i pållarna. TW ska få sig en promenad och sedan ska jag rida ett ordentligt dressyrpass på Broshan. Han var så himla fin när jag tömkörde ute igår! Hoppas det sitter i idag! Sen ska pållarna få äta lite gräs oxå innan det är dags att nana sig.
 
Själv ska jag belöna mig själv med nån god glass eller lite godis ikväll! Haft en bra vecka med massor av broccoli å sånt därnt grönt men idag är det ändå fredag! Lär ju somna gott ikväll iaf!
Men först är det jag, TW å Joshua Radin som tar en promenix =)

Broshans debut

Idag har Broshan gjort sin gymkhanadebut. I morse bar det av till Lilla Edet för Vårcupen omgång 2. Lite hastigt å lustigt påkommet så några träningar med laget har det inte vart. Är så så så nöjd med hur han skötte sig! Vi var defenitivt inte snabbast på banan! Men han reagerade inte för något och han lyssnade i princip hela tiden! Dessutom så stod han som ett ljus helt själv på transporten så stooor guldstjärna i kanten idag!
Hängde kvar i stallet lite extra ikväll å borstade, lindade, krämade, linimentade, gav kvällsmat och pussade dom små näsorna godnatt.
 
Fredag å lördag har det varit hoppkurs på Merlin för Tomas Torgersen. Min ridning var inget att hänga i granen men Mepp skötte sig, och vi hade ändå hyfsat okej känsla sista rundan på lördagen. Bara att fortsätta träna! Nästa helg är det dags för Bohuscupen final!
 
Är pepp på veckan som kommer! Ska planera hästarna bra så jag hinner med både gymmet å vänner ordentligt! Ringa dom där samtalen som jag alltid skjuter på och gärna städa bilen! Och sova 7-8 timmar dom flesta nätterna! Det får vara prion!
 
Hade inte klarat mig utan bästa hästskötaren (och fotografen) Annie i helgen! Guld värt att ha någon till hästarna som man kan lita på till hundra procent å som alltid ställer upp!

Bästa bästa

Nu är det helg igen! Veckorna går fort som tusan! Bästa med att komma hem på torsdagar (fast det räknas väl som fredag) är att göra en stor tallrik gröt å bädda ner sig framför tvn till en serie. Kolla tills ögonen inte längre går att hålla öppna och sen sova så länge man vill! Inga måsten imorgon! Bästa bästa!

Dä ä helg!!

Dricker grogg å lagar mat. Mysfredag ❤️




RSS 2.0