Not That Kind Of Girl

Är helt jävla tom! Tur att bästa skeden kom med filmer å buffade, puffade, stoppade om mig och höll min hand hela natten. Guld värt!

Blir bra att åka till Teneriffa nu och utvärdera livet lite, jag känner verkligen inte igen mig själv nånstans! Tror att jag nog var bättre när jag var en badassbitch utan känslor!

Har inte börjat packa än, fastän jag lovat PGsson otaliga gånger...men det blir kanske lite mer spännande å wildncrazy såhära iaf..? Allt går la å köpa där nere tänker jag å chillar nog lite till på att skriva packlista.. Om 12 timmar ska vi vara incheckade på Landvetter å här sitter jag på jobbet och kollar Youtube-klipp på nån som fångar kängurus utklädd som struts.

Tappade Broshan idag som passade på att motionera sig själv med tyglar och stigbyglar flaxandes på fältet. Jag tror att mitt hjärta stannade för en stund! Otroligt otrevligt faktiskt.

Spel och vin med grannen i lördags. Jag blev så galet bakis! Inte okej nånstans och jag fasar nästan lite för veckans supande.
Hans kids hade ringt på hos mig det första dom gjorde när dom kom från dagis idag oxå, dör lite vad dom är söta!


"Man vill bara gråta, ändå står man bara där och ler"

Det känns att det är fredag. Pojkarna spelar musik, dricker läsk i partymuggar å har dukat upp en jävulsk kakbuffé. Var inte så farligt jobbigt att motstå, tills dom kom med ett eget fat till mig å satte mitt framför datorn. Jag försöker snacka bort det med lite Audi r8 å flyttar bort kakorna i smyg.

Kom upp i hyfsad tid idag och stack till stallet för en uteritt på Broshan. Han var pigg å glad som vanligt. Bästa humörsboosten! <3 blev även att tömköra Olivia en sväng då Matilda ligger hemma halvdöd. 

Var å kollade på bil i morse. Den jag skulle kollat på från början var såld så fick spana på lite annat än vad jag tänkt mig från början. Är om möjligt ännu mer splittrad nu!! 

Mammsen å Leifsen var å köpte en för tidig födelsedagspresent till mig idag. Vill mest hem å montera ihop den just nu! 

Imorgon blir det shopping med min fina vän för på tisdag drar vi till Teneriffa!!! :D

Pussel

Alltså fler timmar på dygnet  efterfrågas starkt igen!! Har sovit totalt 5 timmar på två dygn å känner mig som ett utsketet äpple.
Jobbelijobb hela dagen å nu hem å ta in hästarna innan PGsson hämtar upp mig för bio. Jag lär eventuellt somna men det blir mysigt ändå. Kaffe å celsius i massor innan kanske hjälper..

Alltså...wtf!?!

När polaren ringer från sjukhuset och meddelar att hästen trampat av henne två tår. Alltså förlåt men jag kan ha skrattat.. Dålig vän här hej! Håller alla tummar att operationen går bra och att dom får dit dom, åt rätt håll helst!


Bitterhet klär ingen!

Redan onsdag, och nästan hela arbetsdagen är gjord! Går sjukt fort och om två veckor är vi på Teneriffa! Längtar ihjäl mig! Behöver sol å värme nuu, helst igår! Gjorde 20 timmar övertid i helgen, och har jobbat över lite nästan varje vecka sen semestern, så ska verkligen bli extra härligt att komma bort från jobbet ett tag!

Högeraxeln värker satan efter promenaden i måndags då Meppe släpade mig å Broshan hela vägen hem från måleriet. Han är inte på min favvolista och funderar allvarligt på om han inte bara kan få vila hela vintern! Men då blir han nog ledsen...eller om det är jag som blir ledsen, läge oklart där..!

Gunnel har kastat in handduken helt och ska få åka till skroten. Jakten på ny bil har börjat å jag har ingen som helst aning om vad jag vill ha. Lutar åt en ny skitbil men Leifsen är väl inte jättepepp på att rycka in när det ska bytas delar hela tiden! Funkar inte att åka omkring i hästbilen iaf, så mycket är säkert!

När jag ändå kommer få gå in å nalla i sparkontot till en bil så passade jag på att shoppa lite idag. Får nog bli en fortsättning på det imon eller fredag. Allt eller inget lixom! Jag är dålig på nyanser. Å andarna/änglarna/tomtarna/whateveritis säger att jag ska lägga mer pengar på mig själv....sååattteeeh!

Grattis till min syster å Viktor som skrev kontrakt på en liten stuga i södra skärgården igår. Kommer bli underbart att hänga där till sommaren!

Livet rullar på i vanlig ordning..

Ibland får man ta berget till Mohammed!


Just nu; middag till Bachelor 👌

När man inte får vara ute hela natten och leka...



Plusochminus

Dagens minus:
Glömde ljusen på på Gunnel i 2,5 timme. Hon är typ död och begraven om man glömmer dom på när man bara är inne en kortis på ica. Så hon lär ju knappast starta inatt när jag ska hem. 

Cäsi har vart dålig idag. Hoppas att det bara beror på vaccinationen igår och att han mår bättre imon!

Broshan skulle åkt å tränat med Mathilda idag men kunde inte följa med för vi hade deadline på vaccinationen igår å kunde inte skjuta på den.

Skulle köpa mjölk idag. Köpte istället kvarg för över 400 spänn.


Dagens plus:
Var på kliniken med Meppe å han är äntligen helt bra!

Hittade kvarg med pepparkakssmak!

Fick städat hemma idag så vi är redo för helg..

Står på kontrollen på jobbet så kommer troligen hinna se senaste avsnittet av Bachelor innan kvällen är slut. Väldigt viktigt att hinna så jag å PGsson kan diskutera utgången av detta drama i bilen på fredag!

Är på lite bättre humör än igår iaf! Tror att jag kommer kunna skratta åt åtminstone ett till skämt under kvällen!


Godmorgon måndag! <3




RSS 2.0