Vårstämning i stan

Redigt najs dag! Gick upp tidigt å fixade med pållarna. Åkte in till stan och träffade min jobbcoach, som förövrigt inte hade något vettigt alls att säga. Tog en fika å solade med Mikaela och Fredrica i Bältesspännarparken. Sen hem å tvätta. Å till GFRK på Strategigruppsmöte. Det sades en hel del bra grejjer så det kan nog komma något riktigt gott ur det här! Så blev det en kvällstur på Cäs, som gick riktigt bra. Dock rymde han och Lillebror och drog en repa ute på åkern så han ligger inte på pluspoäng idag ändå. Inga pluspoäng alls.

I´m On A Boat

Soft dag. Åkte med Cäs till Ale Spa i morse. Det blev helt plötsligt bråttom och mamma tyckte vi skulle ta en annan  väg än sist. Jo men smaaaaart! En långtradare hade vält så det var ganska så väldigt mycket stopp! Men vi kom fram till sist iaf, även om det kändas som en evighet...
Cäs gick i bassängen nästan på första försöket å sen fick han stå och sola massa länge. Asgött verkade han tycka det var idag! På vägen hem åkte vi förbi Tre Hästar och köpte en flug-mask som går ner över näsan. Han behöver det för hans lilla rosa näsa får ajaj annars! Ungefär en timme hann han ha på sig den innan han och Lillebror med gemensamma krafter bitit sönder den.
Red ut på Lillebror. Det går kalas både i skritt och trav sålänge man inte ska rida förbi en hage eller dylikt. Då blire bom stopp.  Så blev de en sväng på Mepplin med efter.
Skulle ju ridit med Lena imorgon bitti. Bajs då att jag ska till min jobbcoach och att Jannika ska rida Mepp imon. Får helt enkelt bli en annan dag. Lena var förbi en sväng nyss å snackade lite iaf. Najs majs!

måndag - igen...

Varför kan inte livet bara vara som på film??

Hora

Igår var det 25-års kalas för Susanne och Linnéa. Riktigt najs fest. Fler sådana tack! Så dåligt av mig att bara sticka i morse. Hoppas jag blir förlåten för detta. Bajs på Anna som bara lämnade mig i sticket igår ;p

Cassler är fräschig men får inte träna på ett tag. Känns baejj men man vill ju inte riskera sin älsklings hälsa! Han är trots allt det viktigaste jag har, det bevisar han gång på gång.

Lillebror kämpas det på med. Red ut på honom själv i helgen. Det var spännande vill jag lova! Han fattar snabbt men gör ganska mycket som han vill. Cässler leker kung i hagen och ger honom det ena bettet efter det andra. Trodde aldrig jag skulle hitta en kuse som är mesigare än Cäs. Men jag tror det kommer ändras med tiden...

Träffade Gabriella på bussen igår. Hon påminde mig om Bryggeriets existens. Jag måste gå dit snaaaart! Haha, neerd!

Leifsen köpte grejjor till mitt rum idag så snart kan jag nog börja inreda!! 

Gaad vad jag är trött på det här. Har verkligen lust att släppa allt och bara gå. Fuck, fuck, fuck!

Knowing Me Knowing You

Idag åkte Zoo Cool. Så nu känns det lite tomt. Har helt plötsligt massa tid för mina två egna pållar. Travade på Lillebror idag för första gången. Han var riktigt duktig!! Å Cäs är fräsch igen! Fast han ska få ta det lite lugnt för säkerhets skull. Var uppe i manegen och red lite lugn dressyr. Han var galet pigg!! Ganska förståeligt.
Å Lillebror fick skor idag på framtassarna. För första gången i hans liv. Men han verkade inte tycka det var det minsta konstigt att ha dojjor.
Var inne i stan med Pannis en stund och köpte present til Susanne som ska ha 25års-party på lördag. Lär bli fett najs! Träffade på både Mikaela å SNZ på stan, lite otippat =)

Är nöjd med tävlingen igår! Tjäcksi är nog den bussigaste kusen som finns. Mina tjejor red helt galet bra stundtals!

Imon bär det av till Skåne.


Happy, happy!

Jahopps. Så står han i stallet då! I den nya boxen som blev helt klar bara någon timme innan vi åkte och hämtade honom. Är såå nöjd! Han är så himla mysig! Och så knatade han direkt på transporten när vi skulle åka. Jag vet verkligen hur frustrerande det kan vara med en svårlastad ponny. Men nu har jag två lättlastade! =)

Var en sväng på Ullared först. Köpte gulligt täcke och grimma till den lille lillebrossan. (dock ser han ut lite som en stoppad korv i det) Sen bidde det bråttom till veterinärbesiktingen. Det var en riktigt nogrann veterinär vi fått tag på. Allt gick bra och det blev mycket komplimanger. Vi lastade, han knatade som sagt bara direkt på. Och åkte hem. Han fick bekanta sig lite med sina nya hagkamrater på andra sidan staketet men sen vare bara direkt in till maten. Den ponnyn älskar mat!!! Men det är gött å ha en lättfödd häst iallafall. Cäs tittade vädigt undrande när jag stod i en annan box och mysade. Jag fick helt galet mycket dåligt samvete.

Nu ska jag nana. Upp galet tidigt imon å mata kusarna. Ska vara hos min jobbcoach tidigt, tidigt.
Nattinatti



Våran nya familjemedlem

Grymt mysig helg!

Allt har vart perfa hela påsken! Vart i Varberg, Kinna och Borås. Ett jäklans åkande =) Å imon blire Varberg igen!

Cässel var på spa idag. Solat och knatat på rullband i bassäng. Mysmys! Fast mest trodde Cäs att han var en sjöhäst och ville simma. Han har haft ajaj  i vänstra bakbenet så han har bara tatt det lugnt under påsken. Hoppas, hoppas han är okej tills på söndag!!

Ska gå och lägga mig nu. Imon är en rolig dag! Tänkte gå upp tidigt å fodra kusarna och rida Cäs å Zoo Cool så vi kan åka och hämta nya kusen. Dock har vi inte tid för veterinärbesiktning förrens på eftermiddagen. Blää.





6 dagar kvar

På onsdag blir de veterinärbesiktning! Lovely!!!

Nu ska jag åka och träna på Cässel. =)


Du är efterbliven.

Still Counting

Ännu närmre ponnyn nu. Har lagt handpenning och väntar på en tid för veterinärbesiktning. Är som ett litet barn på julafton, det bara kryper i mig! =D
Jag kommer bli ruinerad. Cäsi ska på Spa på tisdag oxå. Så ska det köpas grejjor till nya ponnyn. Men jag tror jag ska lugna mig lite. Är ju bara en bäbis än så länge! Mamma tror aldrig Cäs kommer förlåta mig för detta. Men jag har haft ett långt snack med Cäs å han tycker det ska bli roligt med en lillebror!

Träning ikväll på älsklingen iallafall.

Ny ponny

Idag har jag vart och kollat på ponny. Provridningen bestod av två varv i skritt - med ledare! Planen var från början att köpa nått som var något yngre, inridet men inte finslipat. Som jag kanske ändå skulle kunna börja träna på i sommar. Nu sitter jag här och är helt såld på en ponny som är totalt oinriden, näst intill ohanterad, men heelt urgullig! Lite blyg men det lär ju blir bättre med tiden. För det blir nog faktiskt den här ponnyn. Har inte kollat på några fler men det känns ganska rätt. Heeeelt galet fucking mycket jobb men är det nån gång jag har tid så är det väl nu. Blir Zoo Cool såld oxå så har jag defenitivt tid. Men det kräver ju lite nu med. Här ska fixas veterinärbesiktning, en box, gärna en hage till, och såklart lite stålar. =) Har inte ens ringt och sagt att jag verkligen vill ha kusen så jag kan ju fortfarande ändra mig. Men det lär inte hända. Mamma sitter och planerar och Leif är ute och bygger box nu. Känns najs.

Var på Ullared med. Blev mest massa bös köpt...

Ge Mig Arsenik

När jag känner att allt bara är fakkt app finns bara en sak att göra. Det lugnar mig alltid. Jag släcker, sätter på en skiva me Håkan Hellström och lägger mig under täcket. Sen ligger jag där och funderar tills skivan är slut. Det funkar varje gång. Jag blir lugn och får perspektiv. Blir oftast inte det minsta klokare men det är en go känsla att bara ligga där och lyssna på texterna... Har funkat sen jag var 14. =)

Min dator är totalt kass och kommer krascha vilken dag som helst. Helt full med virus så mitt antivirusprogram är helt hysteriskt och ska varna hela jäkla tiden.

Nu ska jag ta till med måbragrejjen nummer 2. Att kolla på Cinderella Story. Jag älskar den filmen.
Imon är det träning på Finaste! Då blir allt bra igen!

 

Shoppingsugen

Jag vill verkligen ut å shoppa! Bajj bara då att alla jobbar. Jag får nöja mig slappa framför tvn. Det är ganska gött de oxå iofs. Är ju fredag med, då får man äta godis. Utan dåligt samvete! Men jag förtjänar dåligt samvete för jag har ätit godis nästan hela veckan. Dumma mig. Får bli hälsokur efte påsk =)

Love, love, love!

Idag blir det träning på Tjäcksi. Cässler fick hoppa idag istället! Det tyckte han var massa lajbans! CrejjsyDejjsypownie!

Vårstämning i stan

Gick upp tidigt i morse och masade mig iväg till Volvos arbetsförmedling. Blev lite trött när tanten som jag fick träffa där sa att jag inte behövde kommit just idag och trängt mig med de andra 800 som varslats från LV. Bajs kändes det då! Det var galet fint väder så vi käkade på Subway, jag, Mikaela, Fredrica och  Ida. Det blev även en sväng bort till Triumfglass där vi satte oss vid Röda Sten och solade, käkade glass och kollade båtar.

Nu ringde tanten från arbetsförmedlingen och sa att jag visst kan få Alfakassa. Så min tidiga morgon var inte helt förjäves!

Jehovas Vittnen stryker omkring här i området så jag tror jag ska evakuera huset omedelbart! Ska åka och rida min ponny nu. Blir nog mer dressyr idag för skruffel gick så himla bra igår! Massa kärlek på han! Och på arbetsförmedlingstanten!

RSS 2.0