Vad hände med solen?

Träning nu. Snälla säg att det inte börjar regna!!

Beautiful Life

Är det bara jag som blir så galet nostalgisk när det spelas Ace Of Base-låtar på radion? Galet mycket minnen! Brukade alltid sjunga (fast jag tror vi mest mimade... Förhoppningsvis!) duett med min dåvarande bästis Frida. Vi satte ihop hennes å hennes lillasysters sängar å låtsades att det var en stor scen. Så hade vi pluggat in alla Ace Of Base låtar och även alla låtarna från Lejonkungen, och så hade vi konsert. Mycket underhållande!

By Anna

"Utseendet är inte allt men ibland när jag är arg på Andreas kollar jag på honom å tänker; Han är ju snygg iallafall!"

Fira fina Lena

Förferra med 23 brudar å 1 styck man. I väärldens finaste hus! Lena har även snyggaste morsan! (ikke att misstolkas) Nu bangar jag utgång för lite mys. I knoow, jag är inte riktigt funtad!! Puss å porr

Fedzt

Fredag eftermiddag och vi är inne på sista arbetspasset för veckan. Verkar dessutom som om vi nästan bara har lätta bilar att bygga så humöret är på topp. Fast visst inte för alla. Satan vad folk har humörsvängningar värre än en flock tonårsungar med kärleksproblem. Kastar kablar omkring sig å skriker å gapar. Suck suck! Bara dom skärper sig tills på måndag! Ikväll blir det födelsedagsgalej hos Lena. Grillning, tårta å alkohooooool! Jag har lite abstinens, det är ett varningstecken va!? Bion igår var grym. Vi såg Baksmällan 2. Lätt värd. :)

Bio

Verkar inte som att klockan vill bli 15.48 så jag får stämpla ut och börja kvällen. :/ blir lite stressigt men tror det ska gå ihop nu. Först snabb träning med Frida å Julia, och sen käk å bio med fining. Tror det blir en bra kväll :)

Trasigt

Att jag reagerar så starkt över en så liten sak. Fast...är det en så liten sak? Eller...reagerar jag verkligen så starkt? Ingen som helst aning. Men jag vet en sak...jag saknar det som var! Varför är det alltid så?

Jag borde inte göra dethär...

...det är även mycket man inte borde som man gör ändå.

Fan fan fan det skulle vart du!

Jag Har Lurat Mig Själv För Många Gånger Nu

Alldeles för mycket tid att tänka på jobbet idag.

Why?

Vad är grejen med tåskor? Gaad vad fult det är! Lite som tåstrumpor lixom...why? Vad är det bra för? Om man ändå ska hitta på nått så kan man la komma på nått bra. Som en app till blogg.se eller isglass med viol å lakritssmak. Faktiskt!

Måndag

Sitter å kollar på Total Blackout. Det är så roligt så jag nästan dööör. Snart blir det pizza. Sådär bra start på en ny nyttig vecka... Hade en riktigt trevlig helg i Danmark. Analsex funkar till nästan allt. ;p

DK

Mot Danmaaaaaaaaaaaark!! =D

Ett Sällsynt Exemplar

Är på jobbet. Egentligen ledig men så blev det övertid. Likasåväl, speciellt som vi mest glider idag! Tack tack tack till Coco som stannar å väntar på mig så jag slipper åka ner själv sen. Får bli stereon på högsta volym och lots of godis å glass. Like! Kanske ordnar upp sig tillsist ändå.

S J M D

Sitter och kollar på gamla kort. Galet hur fort saker förändras. Man vet inte vad men har förrens man förlorat det är så sant som det är sagt. Men...det kommer även nya underbara händelser i livet. Får man hoppas! =)

Första kvällen på riktigt länge som jag vart klar i stallet hyfsat tidigt, stannat hemma, å bara slöat. Fast mest har jag städat å strukit å börjat packa för resan. Känns gött.

Det blir visst inte roligare än såhär. Nu går jag och lägger mig...



DK Pony Cup förra året;



This Time Baby I'll Be Bulletproof

Försöker febrilt få ordning på saker men farbrorn uppe i himmelen vill verkligen inte göra det lätt för mig. Orka att folk ska tycka åt mig oxå, jag tycker alldeles för mycket själv redan. Tänk om man skulle ta å bli 12 igen å lyssna på mamma. För nu har hon slutat tjata om att jag ska städa mitt rum, inte gå in med spåniga strumpor å att jag sover för mycket. Man tycker verkligen mer om sina föräldrar ju äldre man blir. Eller iallafall uppskattar dom mer... Helgen närmar sig med stormsteg. Kanske Borde skriva en packlista så man inte glömmer nått, ser ut att bli väldigt stressigt på fredag. :/

Ja äj en pijajja

Glömde totalt av min tömkörningslektion idag så det blev inget med det. Blev ett åk med Janne å Gunnel, och även lite sol å handling. Fick för mig att jag skulle göra matlåda tills imon men helt plötsligt var klockan massor. Vi har kattbäbisar på jobbet. Nån hittade dom i en pall. Han hade legat å sovit i en annan pall och hört pipande. Väldigt söta iallafall. Hoppas på att både Janne å Jojo blir kattmorsor imon. Om inte mamman har flyttat dom.

Vatfänhänter!?

Svänger jävligt fort just nu, och jag gillart inte!

Samma åsna men med en annan sadel?

Är så trött så trött. Tycker makalöst synd om mig själv. Party igår, endast två timmars sömn inatt. Men dagen har flytit på bra ändå. Lillbäbin har hopptävlat på Alleby, det tog mestadels av min dag. Även träning med VM-laget. Gick sådär för mig men oj vilket underbart lag vi har! Ser mycket fram emot Danmark till helgen å så såklart VMet vecka 28. Näe. Nattinatti!!!

Fedzt!

Underbar dag! Börjande 08.15 i Torslanda med att hämta Lena å bilen. Lena var inte i kördugligt tillstånd nånstans. Full som en kastrull å kalastrött efter najsigt nattligt besök som hade klättrat upp för hennes stupränna. Varför har det aldrig hänt mig!? Jag borde visst träffa mer romantiskt folk... Hämtade upp Anna oxå å sen blev det Lager 157 å diverse andra affärer. Fick shoppat en del idag. Gött kött najs majs! Tog hela dagen så har inte hunnit rida ett enda djur. Får bli så idag. För nu är det återträff med gamla kollegor från hytt! Ska rappa på nu så jag hinner bli klar innan Mikaela kommer å hämtar mig.

Fredagen den 13:e

Och inget oturligt har hänt...som vanligt! Idag blir det bio. Limitless. Tänkte försöka å inte äta godis, men struntar nog i det iallafall. Vad är bio utan godis lixom! :) Näe, bygga två bilar till å sen e de rast. Så bara ett pass kvar. Vill ha helg nu nu nu! Massa kul att se fram emot jue!

Jag Har Ljugit För Mig Själv!

Awesome träning. Var så himla gött å ha Cäsen igen. Så har vi skaffat oss grymmaste femteryttaren tills på söndag. Ska bli kalaskul!!! =) Var jätteglad när jag åkte från träningen men det vände till ett bryt på fem röda. Kändes som om alla bitar föll på plats. Jag har så mycket undanträngt... Måste få rensat upp lite. Så sjuk känsla! Men nu är jag glad igen. Mest för att fabsiponnyn kändes så fräsch och att de är fredag imon. Och för att jag har så underbara människor i mitt liv! Eventuell utgång planerad imon. Hoppas jag inte är cptrött efter jobbet imon bara. Finns en ganska så stor risk. =/

När Det Äntligen Är Över

Var å hoppade Pay and Ride på Galoppbanan idag. Bara 70 å 80 för å testa lite. Meppe gick precis som på träning, lite piggare bara så det gick awesome. Får bli högre nästa gång för det kändes faktiskt lite löjligt. Men det blev en bra start så är sjukt taggad på mer hoppning iaf =) Var på kommitémöte oxå. Shit vad det aldrig kommer ut nått vettigt ur min mun. Varför är män så galet korkade? Klok sömn skapar kloka beslut visst. Så dax för lite klok sömn. Hoppas jag slipper drömma om massvis med maneter inatt.

RSS 2.0