On the road

Är påväg till Norge nu. Wohoo! Massa roligt tycker Cääs! Vart en galet stressad morgon och lite förseningar men vi har iallafall hunnit till Tanumshede! =)

I´m in love with a fairytale

Taddaaa, så var huset sålt! För en halv miljon mer än vad vi ever vågat hoppats på. Och det är inte till familjen som tyckte min spagelgarderob skulle ingå i huset! Wohoo, jag kan åka och hämta min garderob sen!! Det ska jag göra... Och min säng!!!

Igår galopperade Lillebror för andra gången på kommando. Jätteduktig kuse! Hade honom med mig när jag red Cäs. Cäs är en vild ponny, han hoppade och studsade massor för att försöka komma före Lillebror så inte han skulle hänga med. Sen red jag Åsn med. Det var inte lika vilt men för att vara på den säkra sidan med att vara jävlig så släpade han iväg mig när jag skulle spola honom. Man har inte en chans när jättetjockisen bestämmer sig för att pysa iväg. Jag hade ändå träns på kräket.

Iallafall blev det en lugn kväll. Jag krattade lite gräs och pinnar i trädgårn innan jag åkte in till Bergakungen och kollade på State Of Play med Pannis. Najs majs!

Men nu är det en ny dag så ni ska jag gå ut och ta hand om kräken. Big smajl!!

Vi hade iallafall tur med vädret, nästan!

Igår fyllde världens bästa Lena år! Av alla människor så är hon den mest genomsnälla och glada människan jag vet! Det var fullt ös men jag hade förståss tagit bilen så mitt ös fick sluta klockan halv tio. Efter det drack jag bara Cola! Men innan dess (efter många välkomstskålar och vin till maten) fick jag för mig att låna Emelies nagellack och måla naglarna i rosa. (jag passar inte ens i rosa!) Skitnajs tyckte jag då! Mycket mindre hett insåg jag i morse när jag såg att det faktiskt var Transvestit-rosa! Men förutom det var kvällen perfa! Galet mycket trevligt folk, bra musik och en helvild Lena! För hon var verkligen helvild!! Jag var helt underbart glad när jag åkte hem! =)
Sen kunde jag inte sova såklart så det blev nästan ingen sömn alls innan det var dags att gå upp igen!

Idag har det vart final i Bohuscupen och Vårcupen. Jag hade Tjäcksi och vi vinnade!! (kunde aldrig ana) Nisse var lite halvdarrig där ett tag när vi bara ledde med 50 poäng ;p Mina tjejor var duktiga och kom 3:a & 4:a. Var galet trött efter tävlingen men det var bara hem å ta hand om pållarna. Lillebror galopperade i lina och lyssnade kalasbra på alla kommandon, för en gångs skull. Och Cäs fick dressyra och var oxå massa duktig! Men nuuuu har jag tid å duscha och kolla på The Holiday som jag lånat av Lena. Redan sett den filmen tusentals gånger men jag bara älskar den! Jag kommer somna som en stock sen!

vilken röra!

Jag försöker städa. Fast det går inte så värst bra. Det är grejjer överallt och ingenting står där det ska. Ikväll är det visning på huset så mamma å Leif släpar hit massor av grejjor som ska ha en ny plats. Hur fan kan det vara så jobbigt att flytta? Det kommer iaf 17 familjer å kollar så det verkar lovande! =)

Igår var jag på bio med Anna. Vi såg män som hatar kvinnor. Jag ville helst se en okomplicerad komedi för att inte bli ännu mer mörkrädd än vad jag redan är. Jag skulle stannat hemma! Men filmen var grym och jag har inte drömt mardrömmar inatt så det var nog värt ändå. =)
Innan bion red jag Jackie och Lillebror. Cäsi fick vila för han var heelt täckt av lera. Vet att man inte får göra så egentligen men det var rätt längesen han vilade helt sist. Han fick äta lite gräs istället.
Andra gången jag red Lillebror sen våran lilla vurpa förra veckan. Han slängde inte av mig men det var tur att jag hade Jannika och Merlin med, annars hade jag nog inte kommit hem helskinnad.

Jag har hittat en ponny till som jag vill ha. Mamma kommer bli vansinnig! Jag hoppas nästan att den är såld. Har ju inte råd med fler nu. Spanade på den ponnyn redan innan jag köpte Lillebror så det är lite som om ödet bestämt. Men nej, det lär inte bli något käk för mig ikväll om jag nämner det. :p

Mina tjejor vann iaf andra omgången av Bohuscupen i söndags. Dom red riktigt grymt! Nu laddar vi för finalen på söndag. Hade tänkt rida Cäsi då oxå så min fot får faktiskt ta och bli bra nu!!!

Jeje, dax att återgå till röran...

Kryckmongo

Seg dag. Kan inte göra så himlans mycket. Det tar mig galet lång tid att förflytta mig någonstans.
Gick omkull på Lillebror igår. Han blev rädd för en farbror som lyfte på kepan, kastade sig runt och halkade på asfalten. Det gick cp-fort, jag hann inte ens blinka. Så jag har tillbringat hela kvällen och natten på akuten. Den värsta smärtan släppte efter 4 timmar så det var en seg väntan. Diagnosen blev först bruten stortå som blev en spricka och som nu bara är en stukning. Vet inte hur det hände men är gött att inget är av iaf. Fick ett par kryckor och remiss på träskor. Jippey.

Jag fick iallafall för mig att jag visst skulle till min jobbcoach idag. Parkerade på Heden och skulle ta mig in till Brunnsparken. Det tog mig 40 minuter! Asjobbigt! Jag kan inte ens stödja lite på min fot. Som tur var har jag en snäll jobbcoach som körde mig till Heden sen efter vårat möte. Jag kommer aldrig hoppa på kryckor så långt igen!!

Skrittade ut en sväng på Cäsi med. Han måste vara den mest trafiksäkra ponnyn i världhistorien =)

Det lär dock inte bli någon tävling för mig i helgen. Känns bajj. Får se hur det känns imon iofs. Har inte tappat hoppet helt...

Ska nog se en film nu så man somnar gött.

Be my mirror, my sword and shield

Min älskling är frisk!!! Och jag är fri att börja träna när jag vill. =D Det är sann lycka. Känns dock lite tidigt att ta in honom på tävlingen i helgen. Men nästa helg så!!
Idag har han fått massage och nålar i sig. Jag hatart! Cäsi oxå. Men det kommer bli kalas. Imon ska vi på SPA med. Får sällskap av Eva och Tindra.

Idag kom Määdie och Tommy förbi. Sen var jag ute och red med Jannika en sväng. Stackarn har fortfarande nackspärr efter att Mepp dängde av henne efter ett hinder.

Är galet avundsjuk på Lena som fått jobb som Teamledare på Kappahls lager. Väärsta flytet ;p

Home Sweet Home

Tävlingen i helgen gick bajj...för mig. Jag lyckades trilla av första grenen på hela tävlingen, som var Hi Lo. Sen tappade jag Chack en gång i Founders oxå för säkerhets skull. Men alla andra red kalas så vi vann iallafall. =) Så nu är första omgången avklarad...
Dom har galet stora sniglar i Danmark!!

Cäs känns superfräsch så jag hoppas han kan vara med snart igen. Dock inte till denna helgen. Imon ska han få massage och på onsdag ska han på SPA. Sen så...!

Han som bor i huset bortanför oss på våran väg har tagit livet av sig. Så himla hemskt! Ha hade barn å grejjer... =(

Imon kommer Määdie och hjälper mig lite med Lillebror!





















Nordic League

Nu bär det av till Danmark...!

Det var tider det...


Segt

Jag hatar att stryka! Speciellt när man har ett ton tvätt. Så måste jag städa, packa för Danmark, städa husbilen, handla, laga mat. Kommer ingen vart alls. Rädda mig någon..

Be careful what you wish for

Gick upp tidigt i morse för å bli klar med kusarna tidigt så jag kunde få nått gjort idag. Visst, jag blev klar tidigt... Men har fortfarande inte gjort ett piss. Ska egentligen städa och börja packa ner saker i huset. Mäklaren kommer på torsdag. Känns lite trist ändå.
Funderar på att gå en promenad istället. Kanske gå upp till torget å köpa melon. Mums! Äh, jag får ta mig i kragen och göra en insats...
Tjipp


Svennebanan

Så var det lixom Maj. Sådär bara! Valborg i förrgår. Blev ganska lyckat ändå. Även om jag smällde i mig en hel pizza på fyllan. Såg cortegen med. I Borås då... Måste säga att göteborg har lite mer status på sina grejjor!! Fast stundtals lika dålig humor.

Igår vare käk (pizza igen!), frisbeegolf, mys i parken och galna humörsvängningar som gällde. Kul att Christofers grannar lät som dom tänkte slå ihjäl varann precis när vi skulle sova. Jag blev lite rädd kan jag erkänna.

Idag vare kusar för hela slanten. Tränade på Tjäcksi först. Han var duktig..! Sen red jag dressyr på Cässler. Han var oxå massa duktig..! Så tränade jag mina tjejor. Dom var massa, massa duktiga..! Sen red jag ut på Lillebror och då tyckte Gud att det var slut på allt det duktiga!! Men det blir nog bättre imon.

På fredag bär det av till Danmark. Wiie!

Nu är jag trött! Ska nog somna framför tvn. Det är ju bara alldeles för jävla gött!

RSS 2.0