Alkohol = blä

Dåligt med bloggande här. Jag är cäss! Igår vart det grillchill på Alleby. Lite sistamitutenhittepå så vi var inte riktigt så många som vi kunde vart. Men det var väldigt trevligt ändå! Gårdagens missar; 1. Inga marsmallows! 2. Att smsa snyggepappan. (ledde till en deel ångest för vissa) Idag är det visst valborg. Kan bli min första vita på många år! Ska dra en sväng till systemet å bunkra upp men känner mig verkligen inte sugen. Får se lite vad Clabs har för planer å så. Näe, rida sista djuret så man kan fortsätta med tvättning, städning, solning och sådant. Kom inte upp fullt så tidigt som jag hade tänkt mig i morse så min planering är ganska kraschad. Men vad gör det om hundra år..? (eller två dagar)

Ppppokerface

Galet gött väder idag. Det blir bara bättre å bättre! Började dagen med en extrem bakfylla och förflyttade mig mellan sängen och toan varje kvart ända till klockan 12. Sen var det segdeg, ut å sola...å sen fixa med kusarna, för att bege mig till GFRK-träningen. Blev en sväng till Coco oxå å ta en match på dansmattan. Vill oxå ha en sån!!! Igår vart det grillning å pokerkväll hos Abbas. När den 95 % spriten kom fram så gick det utför. Tack Coco som kom å räddade mig ännu en gång inom loppet av en vecka. Ikväll blir de å kolla på Skändlas påskbrasa, käka lite middag å sen förferra hos Clabski. Och så utgång på det. Tror ni hittar mig på Flying å Parkan ikväll men mycket kan hända. Det svänger nått extremt just nu. Jag hoppas att den här kvällen gör mig klokare. =)

Sooool

Älska älska älska! Grym kväll igår med dansmatta å slödricka. Grym morgon med träning för Julia och Frida, och ett dressyrpass på LB Grym lunch nu med shopping å fika på stan med bästa CCna Vad fan hände? <3

Förra Inlägget

Hatar när man skriver från mobilen å allt bara smetar ihop sig. Är näst intill omöjligt att läsa tillochmed för mig som skrivit det!

VBG ändå

Får bli en snabb lägesuppdatering. Vill ju inte att Grannen ska tycka att jag är en dålig människa! Fast det tycker hon redan...iallafall att jag är korkad. Men det kan inte hjälpas. Annelie har fått barn! Jag trodde det var sådär 4 månader kvar eller nått. Så kass koll får man... Men grattis till Annelie och Arto iallafall!! :) Hopptränade på Mepps igår. Han var kalaspigg. Blev så förvånad så jag glömde rida ordentligt. LB skötte sig fint i söndags med ett nerslag på första rundan och felfritt andra. Nya tävlingar inplanerade 1a repektive 15e maj. Gymkhanatävling i helgen. Blir förmodligen på TW tror jag. Tog cykeln till jobbet igår. 24 minuter till jobbet och 17 hem. Blev bilen i morse men imon blir det nog tvåhjuligt igen. Jobba lite nu kanske. Har haft ganska softa balanser idag så har kunnat ta igen lite förlorad sömn :)

Partaj hos Degen

Pået igen!

Vem Fan Är Kung Hassan!?!

Halv städdag på jobbet idag. Jag hatar nog att städa sånt som inte är mitt eget. Å riktigt smutsigt vare! Uäääh! 5s märkte en hel del, vilket innebär massa tejp på golvet i olika fina färger. Imon är det tillbaka till dagiset igen. Sen väntar 2 4-dagarsveckor. Gött mos.
Nästa fredag är det pokerkväll hos Abes. Funderar på om det är hög tid å banga eftersom jag knappt kan poker och garanterat kommer suga stenhårt. Bättre å ta sig ut med hedern i behåll! Eller!? =)
Suttit å tragglat på alla 3 djuren idag, vilket innebar närmre fem timmar i stallet. Det blev visst ganska kallt nu på kvällen oxå...
Imon är det partaj i Evas sommarstuga. Blir asnaaajs!

Näe, lägga sig å kolla en film kanske... Fast jag behöver verkligen mer sömn. Men strunt samma! =)


Tillbax i hoppträsket

Hoppträning i Kba idag. Gick kalas. Meppe var grymmish! Blev nått hinder på 1,25 iaf så en tävling på 90 kanske man vågar försöka sig på snart. Typ andra omgången av Bohuscupen är nog siktet inställt på.
Bea hade gjort grymmaste emergency-kittet!

Min knörk kommer hem på torsdag. Hoppas vi har tid å hänga litegrann iallefall! Sakna, sakna!

Nu; dusch å sängen


Jag Är Tom

Michelle var här å hoppade LB innan. Ser fram emot söndan, ska bli kul å se om han sköter sig! Hon hoppade även lite på Cäse. Skojskoj sa han. Riktigt bra rider ungen =)

Blir snajs snajs med party i helgen. Vi lär göra Alinge Texas extreemt osäkert! :p



Clabs, Catrin å Carro..






Slutty Fucker Emil

Vår på riktigt idag! Blev en awesome skogstur med Lena å Meppe. Och grillning hos Coco. Å paaaaj med vaniljsås. Gaad jag är knökmätt fortfarande!! Men det var det värt! Tack för maten bästa Coco-kocken!! =)

I fredags blev det AW på Lounges följt av en sväng till Baris plejs! Gröna turtlesdrinkar is tha shiiet!
Å igår var det uppvisning i Helsingborg. Blev en riktigt trevlig resa! TW skötte sig oxå!


Vad skulle jag gära utan min lillkille!?!

Jag borde färga håret igen...

Lego va hos frissan idag. Han är så himla fin nu!


Vår

Det känns lite bättre nu. Men vi har aldrig varit bara vänner. Ikväll blir det aw med Clabs å Coco å sen får man se vad som händer! =)

Det här trodde jag inte...

Så sjukt! Å riktigt jävla elakt!!

Det som inte dödar, det härdar!

När man inte trodde att det kunde bli värre...

Usch!

Hade en väldigt ovälkommen gäst i mina byxor i morse...

The First Cut Is The Deepest

Helt ok dag. Förutom att chefen skrämmer mig, och att Linus å Christian drar de galnaste påhoppen. Men jag kan leva med det. LB gick superduper idag. Tiden gick alldeles för fort! Var å mätte djuret igår. Det var inte det lättaste när han spände upp sig å lekte stoooor häst. Men 140,0 är han iallafall. Å matte är väldigt nöjd. =) Är inte riktigt tillbaka i mitt psykiskt stabila jag, men det kommer. Tar lite tid att smälta bara... Drar till Clabs en sväng. Det lär få mig på andra tankar.

Skittisdag

Bryt ihop och gå vidare - funkar varje gång..

Caught In A Trap

Det här har visst inte hunnits med. Ingen aning när jag skrev sist ens.
Igår vart det tävling iaf. Gick helt ok. Var väldigt nöjd med allihopa mina tjejer och båda pållarna. Kunde nog ha ridit bättre men med tanke på omständigheterna så är det inget jag gråter över. Vi vann ju iallefall!! =)

I Lördags vart det middag å förferra hos Anna. Riktigt najs. Anna hade ordnat med hur mycket mat, efterrätt och godis som helst så det borde vart svårt att bli full och odräglig! Men visst ikke! Blev utgång, Lounges, efter mycket om och men och missade spårvagnar. Blev en del drama, å ett återseende av Partillegänget som vi hängde med för mååånga år sen. Kvällen slutade trevligt iallafall. Mindre trevligt på morgonen å fram till lunch. Men det som inte dödar, det härdar...eller!?

Var ute å gick en tvåtimmarspromenix med TW å Cäs innan. Mycket mysigt! Agerade sakletare och hittade en mössa, en rostig brodd och en snäll gammal farbror. Sen fick dom massage. Ponnysarna alltså. En lagom dageneftertävlingdag helt enkelt.

Imon ska LB åka till Åby å mäta sig. För nästa vecka ska min stora pojke ut på sin allra första tävling. Har redan planerat all utrusning med Michelle, vilket visade sig vara halva nöjet. =)

Har besök av mormor, morbror Bosse och B-M. Käkat underbar middag och god efterrätt.

Livet är jävligt komplicerat just nu. Fast egentligen inte. Är jag som gör det till det så får väl skylla mig själv.

Nu ska jag duscha å börja kolla på en film. Sen äre nattnatti.

RSS 2.0