Waka waka

Är Borås. Galet regniga Borås. Är det lika regnit när jag kommer hem igen så tar jag nog livet av mig. Eller iallafall struntar i att rida mina hästar och då tar mamma livet av mig. :p
Måste fortfarande skriva om Genéve-resan... Började vid avresan att skriva ner lite roliga grejjor som hände. Det höll i tre dagar. Jag är värdelös på sånthäringa. Kanske om jag återger det i bilder..? Men det var så många gånger jag inte hade kameran med mig ändå så det skulle inte bli rättvist. Man var nog helt enkelt tvungen att vara med. =)
Är tillbaka i verkligheten igen. Å snart e de Summer Pairs å DK Pony Cup... =D Är så sugen på att träna. Men Playstation får ta det lite lugnt ett par dar tror jag nog...

Lego är klippt, han ser ut som jag vet inte vad! Synd på den fina pälsen, men han kanske kan få bli sig själv till vintern igen.

Jannika har börjat fixa i Das Torp så snart blir det inflyttning å BBQ 2010!

Sov till tre idag. Inte blivit så mycket sovit de senaste nätterna... Å igår åkte jag till Moa å René fastän jag borde stannat hemma å fått ordning på allt. Typiskt. Dax å åka hem å ta tjuren vid hornen. Kan ha råkat lova att jag ska kratta paddocken idag. Hur fan tänkte jag där... =S

Underbart!

Har haft en underbar resa till Geneve. Gick mindre bra i tävlingen men det har vart såååååå kul! Rapport och kort får komma sen... =D

Ska ut å rida ponnyerna och grubbla över hur jag ska göra med ponnyn nu... Sen blir det förfest och Neff ikväll med Älin, Callov å co. Rosa är temat. Jag har endast ett enda rosa plagg och det är tattigt och ligger i tvättkorgen. =/


Genéve

Underbar kväll igår. Välkommenhemparty för Elin! SÅÅ galet kul å se henne. Jag grät en skvätt...=D Synd att vi åker till Genéve idag. Men när vi kommer hem har jag 2 dagar kvar att träffa henne på. Sen åker hon tillbaka till basen i Japan.
Fick rakat och badat TW innan så nu är hon redo för redan...
Folk är redan på ingång så jag får nog rappa på, har inte ens packat halvklart åt mig själv.
Kommer bli en väldans trevlig resa iaf, det är jag säker på! 

Oh so little time

Massa släktingar från Stckholm här på besök. Trevligt med fullt hus! =)
Kommer bli en hektisk dag... Ska ut å motionera mina 3 tottosar först, sen blire handla å packa. TW ska rakas oxå. Å ikväll blire party! Får ju värma upp inför resan... :p

Tjo sko!

Grebbestad var kalaskalas! Dock var dagen efter lördan inte lika kalas. Men men det priset var värt att betala. Iallafall tycker jag det nu... =)

Jävla bökigt har det blivit med VM:et sen Ulle bröt foten. Kommer bli hektiska dagar fram till lördag men jag vill ändå tro att jag har lite koll på läget och inte kommer springa runt som en stolle på lördag morgon.

Nu ska jag gå ut och rida Brosh innan det är dax för träning med Julia och Sofija.

Grebbestad

Hemmakväll igår. Alldeles lagom. Fast jag slocknade redan klockan elva med alla almpor ända å vaknade nu. Vart ganska full rulle hela veckan... Minns ju lite dåligt men i onsdags vart de träning. I torsdags var jag ute i Borås å käkade med mannen å kommisarie Säll å sen vidare hem till Bylund för att sedan dra hem med mannen, sova å gå upp tidigt å gå till jobbet. Gillar sommartorsdagarna i Borås! =)

Joo, i torsdags köpte vi ju klänningarna till VMet jue. Måånga timmar har lagts på detta projekt. Men så....tatttaaaa! =D Var lite knivigt att få tag i alla storlekar men inget som inte går med lite vilja och våld!

Tror att jag ska gå ut och rida TW nu så jag kan dra mig mot Grebbestad. Är ju såndäringa Brasiliankt party ikväll! =) Väldigt god mat var det förra året! Tur att Anna å Sanna har åkt upp redan och mjukat upp dom vi ska bo hos så vi kan gå på det här partyt ikväll. Åååh, jag måste ju färsöka skynda mig nu ju! Kan man beställa lite fint väder oxå kanske?

It´s alright now

Usch! I morse vaknade jag med en sån jobbig känsla i magen. Lite alltärmeningslöst.känslan. Som om jag precis hade diskuterat om vad som händer efter livet, Varför livet uppstod, Och vad fan som händer sen?
Känns mycket bättre nu men fan segt att vakna så! Likasåväl att det inte blev nått shoppande idag.
Ska ut med djuren i skogen så fort Anna kommer. Pussa lite på Täss så känns allt kalas igen!




Mannen i våra liv som lättar upp tillvaron lite ibland!
(Jag talar för Anna oxå)


Baajs

Fett najs vare i helgen. Många trevliga grejjor hände. Började kalasens med att jag fick kalasbra resultat på fystestet. Skulle visst vara det bästa så det måste blitt nått fel!!! Sen åkte vi till High Chaparal. Fick en grym stuga att bo i. Bästa läget. Dock kan det vart för att det var en handikappsstuga. Undra om Younes skvallrade om våra störningar... =/
Det var snorvarmt och vi fick tränat PoleBarrels två gånger var innan vi gick  in å tävlade mot westernlaget. Dem vann...ganska stort... Men vi var glada ändå för att vi överlevde, och så fick vi prispengar. Direktdonerade till Schweizresan. Så vann jag å bästaste TW individuellt oxå. Måste blitt nått fel där oxå! Men vi fick mer stålar iaf! Och en stor fräsig staty! Tråkigt att den inte får plats bland mina andra priser för att den är för stor... =)
Hade uppvisning med. Tror det var lyckat. Han träna en extra gång oxå på granngården.
Vi levde lite onyttigt men annars var allt super! Extra bra blev det när Hanna trillade i bajsån innan vi skulle åka hem.

Är hos mannen nu. Vi har käkat Tacos med masssa Guacamole! Väntar på min fabboritmilkshake med sen kan jag tänka mig å kolla på tv å somna. Upp tidigt imon å jobba lite. Det blir naaajs.

Gomorron!

Daddys Little Girl

Idag har jag vart ett ganska ordentligt barn. Gick upp tidigt och matade djuren. Tog hand om Cassels sår å gick en promenad med honom. Red lite markarbete på TW. Hoppade Broshan. Så har jag tvättat, solat, städat, klippt gräset, handlat och lagat mat. Ska gå ner och ta hand om disken oxå som pricken över iet. Fast pricken över iet måste egentligen vara att jag är hemma spiknykter på en fredag utan att gnälla. Ska gå ut och packa ponnyn inför morgondagen. Måste upp sådär alldeles för tidigt igen för å hämta Hanna å vara i Alingsås klockan 10 å göra fystest. Woho! Jag är inte så taggad. Lär få betydligt sämre värden än sist... =(
Ser sjukt mycket fram emot morgondagen ändå. Vi har fått gött boende och jag behöver verkligen rida all gymkhana jag får möjlighet till på TeBEn.

Vem fan betalade för käket igår?

Kalasdålig på att skriva här jue. Ska kanske bli bättre. Iallafall för just nu...=)

Sen vi vaknade i morse (vissa vaknade väldigt nakna, vissa inte) har gårdagen bara blivit luddigare och luddigare. Men vissa saker är konstaterade:
Jag skulle inte tagit dom där sista shottarna. Och Eva skulle absolut inte köpt den där sista RedBull Vodkan!
Vi rånade två 15-åriga turkpojkar på tändare mitt framför ögonen på deras papps. Dom spelade med för att inte bli upptäckta... Det var lite gulligt! :p
Patricias lillebror är gaanska fräsch. Dock alldeles för ung! (och mest älskar inte Patricia att man säger sånt)
Det ringdes vissa inte särskilt genomtänkta samtal igår. (hejhejhejviärbarafjortonår!)
Vi fick mat till sist. Vem som betalade är dock ännu oklart.
Vi (mest jag då) somnade 3 gånger på väg från E20 hem till Eva. 2 av 3 gånger på marken. Och 1 av 3 gånger i Maddes bil, parkerad hemma hos Madde, med mycket av Maddes grejjer i.


"Inbrott ibilen i natt, dom jävlarna tog min jacka och lämna en kasse, polisen har iaf varit här och tagit med kassen"


Dagen blev slapp iallafall. Mest sov vi tills vi trodde att vi mådde bra. Åkte in till stan å köpte mat. Käkade, fikade, åkte till Hannes och hämtade mina grejer som vi glömt i hans bil. Det tog lång tid att komma på vart min stora blåa IKEA-kasse hade gömt sig. Vi träffade även världens gulligaste och vänligaste gräsklippare och såg världens fräschaste gård!
Sen åkte jag hem å gjorde lite nytta medans Eva åkte på loppis och sen la sig för å dö.

Ska gå upp snortidigt imon å hoppa Broshan lite. Och göra TW redo för High Chaparral i helgen.

Känns lite märkligt att folket är i Wales utan mig. Dock får jag gulliga sms ibland så det känns lite bättre! =)

Gonatt, nu är det min tur att dö en stund! =)


RSS 2.0