PARTY

Är hos Moa å Jené. Det blir sup ikväll! Jag ska supa alla under bordet så vi inte kommer ut. Inte för att jag är bitter eller nått....men jag ska tävla imon å ska köra hem tidigt imon bitti. Så jag kan supa som ett svin i ungefär 3 timmar till. 3 och en halv om jag är snäll. Moa är och hämtar öl från en langare. Gjorde jag oxå när jag var 14. Skillnaden är att hon är 24. Meeeeeeen jag gillar henne ändå! =) Pojkarna sitter och spelar fifa, vilket ger mig full rätt att fejsboka.

Sitter och funderar på uppdrag tills ikväll. Förutom det att jag ska supa alla under bordet. Kanske ska ragga upp ett telefonnummer under foten? eller dricka x antal Rosa Pantern (det lär bli måååånga ikväll)? sno någons socka? (kan vi ha som gymkhanamaterial sen) eller spela in ett intressant tjejsamtal från toan på Harrys? Inget av det låter bra. Dels för att bejbi är med ikväll och dels för att jag ska köra tidigt imon. OCh dessuitom ska vi ju för tusan inte ut ikväll!!!! Ingen vits att hetsa. Ska be Jenny om ett uppdrag. Hon kommer komma på nått lagom svårt som passar kvällen. Nu ska jag öppna en ny Smirnoff Ice och joina fifarummet! Kommer jag ihåg ska jag skriva ett litet inlägg till senare, bara för att inte bryta mitt löfte om 2 uppdrag per dag.
Simma lugnt!

Fredagsmys

Nu har jag duschat och sett sista möjliga avsnitten av Riverside. Väntar på att Leif ska komma hem från affären. Mamma städar så det är bäst att hålla sig undan. Tänkte kolla på ett avsnitt av Ensam mamma söker, Robins, eller något annat. Christofer är påväg med men han skulle visst åka ett par ärenden på vägen hit. Bl.a. köpa ingruddlienser till alla Rosa Pantern som Moa å jag (mest Moa) ska göra imon. Jag längtar, dom är så himmelskt goda! Känner ingen som blandar bättre drinkar! =)

Fredagsmys

Nu har jag duschat och sett sista möjliga avsnitten av Riverside. Väntar på att Leif ska komma hem från affären. Mamma städar så det är bäst att hålla sig undan. Tänkte kolla på ett avsnitt av Ensam mamma söker, Robins, eller något annat. Christofer är påväg med men han skulle visst åka ett par ärenden på vägen hit. Bl.a. köpa ingruddlienser till alla Rosa Pantern som Moa å jag (mest Moa) ska göra imon. Jag längtar, dom är så himmelskt goda! Känner ingen som blandar bättre drinkar! =)

Kaffe

Nyhet; Jag har börjar gilla kaffe!!!! Var snorsugen i morse å har hinkat sen dess. Dock med både socker och mjölk, det är lite ostatus...

Har ridit ut med Lena idag. Det var mysigt. Även strukit, städat mitt rum. Tagit hand om alla hästarna i morse så mamma å Leif fick sova lite längre. Själv har jag inte sovit alls inatt. Jag bör nog gå å lägga mig lite innan Idol.

Riverside it is

Sov ju bort nästan hela dan så jag har inte fått mycket gjort. Men jag tog mig till träningen iaf. TW gick så himlans bra! Fina, fina ponny! Kul när folk tycker hon ser mer musklad ut med. Det värmer! Vi jobbar på det...

Vi har grymmigaste superlaget till på söndag. (hade vi ju sist med!) =) Kommer bli skojs!

Har kollat nästan alla avsnitt av Riverside nu. Jag borde lagt mig för längesen...


Frukost 15.30

Sådära, då har jag ätit frukost och kollat på ett avsnitt av Riverside. Serien suger! Skådisarna suger! Men det är ganska roande att kolla på ändå, tragiskt nog!

Nu ska jag ut å mocka och dressyra på LB. Sen äre träning på TW. Wiiie!

Trööött

Jag är så trött så jag inte vet vad jag ska ta mig till. Ska nog bara kolla klart på Bonde Söker Fru å sen blire nana. Sov bara 2 ½ timme inatt, ingen hit!

Har hoppat på tre pållar idag. Dom var duktiga!
Så är huset sålt nu. Inget mer Poetgatan 117.

Skitsvårt å hålla uppe ögonen nu....

Nanigt

Sårärarå. Då var kommitémötet avklarat med. Ganska intressant idag ändå. Jag var inte nära att somna en enda gång. Kan ha vart för att jag käkade hur mycket kaka som helst under de 3 timmarna mötet varade. Därmed har jag även brutit mitt hälsosamma liv. Men imon äre en ny dag så jag får la starta om då...

Missade såklart Andra Avenyn då. Funderar på om jag ska ta med datorn upp å kolla på det nu, eller om jag kanske ska sova. Får ta hand om pållisarna imorgon bitti jue för mamms å Leifs ska åka och städa i gamla huset. Nycklarna skall lämnas över till nya ägarna klockan tio.

TW fick nya dojjor idag så hon kan springa så fort, så fort på träningen på torsdag. =)

Filippa och Amanda har lekt med mina gamla barbiehästar så det är barbies i hela köket. Det ligger även kläder överallt. Mamma har haft storrensning bland mina för små kläder och gett bort en hel del till Katarinas dotter.

Det står hur mycket flyttlådor som helst i garaget. Så Leif har kommit på en ganska smart grej; Varje morgon ställer han fram en låda som ska rensas. Det som är kvar morgonen efter slängs. Det är nog en ganska bra idé!


Känner mig galet splittrad just nu.

Tisda

Har haft träning här hemma nyss å nu blir det kommitémöte. Rackarns att jag kommer missa Andra Avenyn!

Babyboom

Varför varför varför skaffar alla barn nu? Hallå!?! Är vi inte fortfarande barn själva??? Skit, jag har trott det hela tiden... Alla ska ju för tusan ha barn nu jue. JAG börjar bli sugen!!! Och det har aldrig never ever hänt förut!!! Hade bestämt sedan fyra års ålder (för det var nog där nånstans jag fattade att storken var en bluff) att jag aldrig ska ha barn. Ont och äckligt! Men nu....vad hände!?! Jag kan omöjligen ha börjar växa upp!!!
Jag är iallafall sjukt sugen, men Its Not Gonna Happend! Inte än på sådär... minst 6 år iallafall. Jag ska ha fint hus och fin bil först! Dessutom har jag ju Cäs sålänge att köpa grejjor till och svabba bajs efter! Han kräks iofs inte men det ser jag som en bonus!

Nu ska jag ut å ta hand om Cäs och hans Lillebror. Vi ska ut i sandlådan och lära oss att gå (fint)!

Bajsjobb!

Sitter här med den där satans jobbansökan. Sjukt tråkigt och mamma å Leif är väldigt måttligt hjälpsamma. Bläääääääääääää!

Hur ska det gå

Nu har bejbi åkt hem å jag kommer få sova själv ikväll... =(

Sitter och lyssnar på Melissa Horn. Så jävla bra!!! Glor även lite på bilder från Carros å Clabsis Asien-resa. Fyfan va gött det ser ut! Hade inte själv pallat att vara borta så länge men en vecka eller två hade vart riktigt underbart!




Tillråga på allt så har vi haft sånt där äkta sverigeväder idag. Regn, regn och mer regn. Jag hoppas vi får snö snart istället. Mycket snö i tre månader och sen en skitvarm sommar. Mmmm....önskedröm!!!

Undra om jag kanske ska börja ett nytt hälsosamt liv imon. Mindre godis? Mer sallad? Bättra på kondisen lite? Kanske ut och springa mer än en gång varannan månad? Söka det där jobbet som jag så gärna vill ha? Kanske få helt klart i mitt rum? Fått köpt en ny sadel till Lillebror? Hmm, nu rann jag kanske ifrån dom hälsosamma grejjorna... Men mer egentid, utan att det blir mer slappartid!

Jag är sjukt partysugen, en söndag!!! Men jag ska nöja mig med att gå upp och kolla igenom alla 40 inspelade videoband till kameran som jag borde lägga över på datorn och bränna ut. Dock skulle min data krasha direkt. Tänkte jag kanske kunde låna morsans jobbdator. Eller så fjäskar jag med René. Han brukar trots allt vara en hyvens kille =)

Det har vart en väldigt mysig helg iaf!




Bloggledigt

Jag tog lite bloggledigt över helgen. Tror man är berättigad till minst fem veckor om året. Så lär man ju kunna ansöka om mer. Jag ansöker om mer hos Jannika... =)

Minns inte ens när jag skrev sist...
Torsdags vare ingen träning och bejbi kommde hit.
Fredagen var vi bara slappa har jag för mig. Gjorde mest ingenting. Bakade iofs grymma muffinsar med choklad i. Igår vare träning på Cäs. Bejbi åkte in till stan sålänge och shoppade med Erik å René. Vi skulle gått på bio men bytte det mot körslaget. (!)
Inatt fick vi en timme till. Asnajs. Å nu har vi vart i Kungsbacka, på Freeport, Kungsmässan och Svensk Ridsport. Jag fick bara köpt ett par ridbyxor... =/ Nu har vi käkat å ska kolla på film.

Tjipp

Hoppla

Ställde klockan på 07.45 i morse och tänkte att nu tusan ska jag hinna med allt! Mm...visst, klockan 13.07 behagade mina sinnen att fatta att det brötades som tusan runt mig och jag vaknade. Mamma var i full färd med att packa upp prydnadssaker från en låda och jag hade såklart somnat på soffan.
Men jag har iallafall hunnit rida Lillebror, Zoo Cool å TW och städa mitt rum. Cäs fick tömköra sig av Lisa. =) Hann även teste westernsadel på Meppe. Ont i rumpan säger jag bara!

Nu kommer min man. Så ska vi käka strax oxå...

Jag saknar dig!!!!!!!!!!

Anna kom hem nuuu!!


Skit dag!

Denna dagen har inte vart mycket att hänga i granen. Enda lilla positiva var att Lillebror å Cäs gick kalas när vi hoppade. Men sen har resten bara vart jäfligt baej!

Hur kan du vara så kall

Fick inte gjort något av det jag skulle fått gjort ikväll. Mer å göra imon med andra ord... Lovat att åka med till gamla huset med och flytta saker. Vi har hur mycket grejjor som helst kvar och nya ägarna ska ha huset om en vecka.



Mitt nya databord. Som förmodligen kommer vara överbalamrat efter imorgon...=/


Ingen är så blind som den som inte vill se...

Har presajs haft träning med tjejorna. Gick skitbra idag faktiskt!!

Cäs har rullat sig hur många gånger som helst i den nya  sanden. Han ser ut som sjutton! Ser inte fram emot att behöva borsta honom imorgon... =/

Känns som jag har hur mycket tid som helst ikväll. Fast det har jag kanske inte ändå... Ska ju kolla på Andra Avenyn, viktigast! Och sen bör jag skriva den där jobbansökan som jag tjötar om konstant. Gärna stryka klart resten av min tvätt med. Tror att jag kan fördriva kvällen ändå... =)

Filippa sitter inne i vardagsrummet och kollar på film och käkar kakor. Hon är snorsöt!!!

...

Här är bilderna från kräftskivan som Jannika önskar. Planen var att lägga upp lite bilder på fb, men jag orkar helt enkelt inte just nu. Tänker gräva ner mig under täcket med en ny film. Enjoy, bästa partytrixen..!















måndäj

Grym dag. Tog mig sovmorgon i morse hur länge som helst. Gött när man får vila upp sig efter helgen. Inte gjort nästan nått alls idag....strök lite tvätt innan, kollat lite film, ridit ut på älgjakt med Jannika och Patricia, käkat massor av choklad och mysat med mina pållisar. Det räcker nog för idag. Ska kolla lite mer film bara... Har lånat en fjårtisfilm av Anna innan hon åkte, Wild Child. Passar mig alldeles utmärkt såhär en måndagkväll, eller närsomhelst i veckan fressten. :p

Jag lär ju få avvara en stund av min dyrbara tid igen senare för å skriva ett andra inlägg.

Lyckad dag!

Skulle nog kalla det här en riktigt hektisk men lyckad dag! =)

Fina, fina Cäs!!!!

Tävling!

Idag äre Hästfocus kval och Roger Sykes Cup. Pepp, pepp!
Ska ut och hämta min knasiga ponny från trädgårn nu. Hoppas för guds skull att han inte har rullat sig!
Sen ska vi åka å hämta Chance med så Cäs å Chance kan taktiksnacka sig lite! =)




Some fuckers never learn!

Ååååh vad dålig jag är!!!!!! Skrev ju bara ett inlägg igår. Lovar att gottgöra detta!

Jag sitter just nu och kollar på Körslaget. Riktig tantvarning på det!! Ska snart gå ut och natta pållarna men det är ju så SATANS KALLT!!!! Bangar både Ciccis och Katrins partajj ikväll. Extremt dåligt av mig! Men jag är ju så jäklans seg! Så ska jag ju sitta och skriva den jävlans ordningen till tävlingen en lördagkväll, för det känns kul. Naat! Hoppas verkligen att mina tjejor håller ihop det imon! Kan ju inte coacha dom första omgången =(

Igår vart de tacokväll hos Anna. Väldans trevligt! Dock lite mycket alkohol för vissa... =)

Träning i morse. Den enda med laget inför Hästfocus kvalet imon. Gick snordåligt!! Cäs var helhysterisk men ändå lite trög. Hoppas han tar sig i kragen tills imon. Det borde jag oxå göra!!!

Näe, nu ska jag gå ut till pållarna. Och sen måste jag skriva ordning, leta upp min lagtröja, städa mitt rum, bränna lite gymkhanafilmer till Linnéa och SOVA!! =)

Friday I´m In Love

Började dagen med att lyssna på Knappen och Hakim på Nrj. Sjukt sköna snubbar! Höll även på att köra över en asfet katt, vilket är min mardröm (att köra över en katt alltså, vilken som helst). Numera är jag mest rädd att köra över Raskatten. Jannika skulle döda mig!!
De sa även på radion att det skulle bli massa snö!! Här kommer det faan ingen snö! Bara massa regn... =/


Tog ut alla mina pållisar på en motionsrunda på en och samma gång. Likasåväl att bli av med eländet. Det är ju såklart bara eländigt pga vädret! =)

Nu ska jag duscha riktigt, riktigt varms. Fett najs!!


"Det klassas som mobbing. Mobbing är roligt, man ska sparka på den som redan ligger!"

TW

Fina ponnyn gick bra på träningen idag med. Hon fick bada sig innan och friseras. Värsta snyggingen blev hon då!! Är helt slut trots att vi hade en ovanligt lugn träning.

Red lite lektion för Lisa på LB innan. Han var oxå duktig! =) Blev dock lite depp när jag klippt honom och insåg att han inte alls såg rund ut pga den fluffiga pälsen. Kusen är faktiskt lite tjock. Fast mest är det ju babyhull såklart! =)

Nu ska jag bara duscha å sen, sen blire nana för hela slanten!!

Ny leksak inhandlad

Sådära ja! Då var en sprillans ny klippmaskin inhandlad. Jag är pankare än pankast med oxå som ett litet barn på julafton. Lär ju sova med maskinen under kudden de närmsta veckorna. Ska ut och provköra min nya leksak alldeles strax! TW blir första offret. Hon är halvcuttad redan och ser i ärlighetens namn inte klok ut. Så här ska snyggas upp!!! =D




Tredje inlägget idag!!!

Haha, sikken nytändning jag måste ja fått. Tragiskt att jag inte har intressantare saker att skriva om bara!

Sitter iallafall och ska skriva en ansökan till ett jobb som verkar helintressant!! Borde även börja skriva ordningen för GFRK´s lag inför söndag. Inget av detta blir gjort just nu då jag bara måste möblera om på min farm och sortera bilder på min dator. Dumma mej!

Ser fram emot morgondagen!!
Natti till sen!

Bästa pållarna

Idag blev det löshoppning!!! (Efter att jag sovit bort 7 timmar av dagen då) Alla pållisarna tyckte nog det var skoj!! Duktiga var dom!

Annars har jag inte gjort så mycket alls. Började klippa lite på TW men klippmaskinen är ju så slö så hälften skulle räcka. Blir nog till å åka runt imon i jakt på en ny eller nytt skär.
Ska unna mig lite tvtittande idag med. Bonde söker fru kanske... änner mig way mycket mer levande när jag hinner med sånna vardagliga saker. Sen vi flyttade hit till gården har mitt tvtittande förmodligen minskat med sådär 90 procent.

Jag har en sån olustig känsla. Det är verkligen nått som saknas. Jag tror att jag kanske möjligen kan börja ana vad det är....

Wallah

Tatttttaaaa, jag är vaken!!!! Fast...nu går jag nog och lägger mig igen.. =)
Vintern kommer tidigt i år, det är fan snorkallt ute!!!

(Det här inlägget kom endast till för att hålla mitt 2GångerOmDagenFramTillJul-löfte) ;)

På Jannikas begäran ;p

Jag skriver tydligen inte tillräckligt ofta. Men nu ska det bli ändring! (?) Två gånger om dagen fram till jul....det är målet. Mer om mitt inte alltför händelserika liv ska det bli!!!! Ska redovisa minsta lilla tolettbesök! Eller inte....

Så vill jag vill ha en klippmaskin nuuuuu! Skulle åkt och kollat runt lite idag men fick bråttom hem till träningen. Som gick fint förutom att det blev alldeles mörkt väldigt plötsligt!

Imon blir det troligen löshoppning för alla mina pållisar. Det kan bli lite skoj! Cäs har ju vart med ett tag men TW och Lillebror har nog inte gjort det alltför många gånger.

Snart börjar Andra Avenyn. För första kvällen på väldans länge är jag inte snortrött. Jag ska nog orka hålla mig vaken. Måste börja få lite ordning på sömnen, orka vara dödstrött jämt!

Jag är helt enkelt världens mest lyckligt lottade person! Kan inte förklara varför, det bara känns så!! =D


Tlöött

Tröttare än tröttast!!! Sov inget alls inatt. Hann lägga mig under täcket och vila i en halvtimme iaf...

Belönade mig själv med att åka bort till Gårda Johan och köpa en fet påse godis. Har fastnat framför tvn och kollar på Playa del Sol. Sjukt dåligt program!! Ska gå ut och kolla när Lisa tömkör Cässel nu. Riktigt gött att Lena och Lisa motionerar alla mina kusar idag. Jag hade inte orkat ha tålamod.


Hate To Say I Told You So

Massa jobb för mig för tillfället!! =D Har jobbat på Scandinavium hela dan å rivit Walking With Dinosaurs. Ska sova nån liten stund nu å sen upp igen å jobba! Kommer vara kalasdöd sen imon vid fyra när jag kommer hem å har två kusar att rida. Jippey!!

Igår vare träningar. Först spetsgruppsträning på Cäs å sen GFRK-träning. Sen körde jag som en dåre hem för å åka med mamma å Leif till IKEA. Problemet var att vi kom dit 10 minuter innan det stängde. Jag hann iallafall slösa pengar på ett nytt databord. Är sjuuuuukt nöjd!!! Dock var det inte så skoj när vi fick ut databordet på varuutlämningen och insåg att det inte fanns en chans att det skulle gå in i bilen. Så jag fick snällt vänta utan jacka ute i kylan, eftersom IKEA stängt, på att Leif åkte hem å hämtade ett släp. Det blev att jag tillbringade hela min lördakväll med att bygga databord. Fick packat upp mina nya datahögtalare med som jag fick i julklapp i julas. Pretty nice!

Väldans mycket trevligt folk som turnerar med Dinosaurierna. Fick en ny vän idag vid namn Iggy! Sjukt gullig var han och ursäktade sin lite sliskiga amerikanska polare som kallade mig biff och frågade hur tusans mycket jag tränade egentligen!? Jag tog det mest som en komplimang så dom var väl rätt gulliga båda två ;p

Är riktigt iriiterad över att jag inte får Farmville å funka. Mina lökar är garanterat genomruttna för längesedan!!!! =/

Näe, dax å nana lite. Med betoning på lite!!! Hoppas nästan att jag inte blir erbjuden mer jobb på ett tag. Behöver lite egentid, överhuvudtaget kanske kolla lite på tv eller möjligen en film. Finns inte mycket tid för det i mitt liv just nu. Christofer säger att jag är den mest upptagna arbetslösa människa som finns. Kanske ligger nått i det!! =)

Sweet dreams!

Freday

Min dygnsrytm är totalt fakkt app! Sover ju nästan inget på nätterna alls. Har vart heeelt död hela dan!
Kollar på idol med bejbi nu. Sen ska jag minsann övertala honom att sova :p

Grattis!

Grattis mamms som fyllde 50 år idag. Vi har massor med tårtor hemma. Mums, mums!

Walking With Dinosaurs

Jobbat på Scandinavium idag i 15 timmar. Det var riktigt skoj! Mest har vi tömt 40 lastbilar och riggat ljus. Dinosaurierna kom inte in förrens klockan fyra i eftermiddags. Några av dom då. Tror det står kanske 9 stycken bjässar där inne. Kul att dom hade mätt fel och höll på att inte få in dom alls. Ingen ingång var tillräckligt stor... =/ Men tror dom värsta kom in till sist, för långhalsarna och mamma t-rex står klara. Jag vill så sjukt gärna se showen!!!!

Mer har jag inte gjort idag. Kom ju hem nyss. Lämnade Borås klockan fyra i morse....ingen hit! Det blir nog bara farma, duscha, kolla Andra avenyn och gå å nana sig.















Fina, fina långehalsarna!! Jag vill ha en sån!


Tillbax på ruta ett!

J.I.P.P.I.E.

Sådärja

Nu har jag fått tillbaka kommentarfunktionen på min blogg! :p

Solsken

Vilken givande dag. Var ute och sprang en sväng innan och nu håller jag på att kolla ikapp avsnitten av Svenska Hollywoodfruar. Jag har näst intill gjort en ordning för GFRKs förstalag på RS & Hästfocus kvalet. Även ätit mer av mormorens bröd och druckit ett glas Baja Päron med mjölk.
Väntar på att bejbi ska träna klart och komma hem. =)

You make it easy!

Bösig morgon! Jag har försökt passa på att sova. Det gick sådär... Gick bara inte längre än till 10. Vart helt galet hungrig så jag har käkat upp nästan allt Christofers mormors bröd. Men jag ska snart vara duktig och gå ut och springa en sväng.
Igår var vi hos Moa å René och käkade tacos och kollade på fotboll. Arto och Annelie var oxå där med Iza som visade sin nya fina flamingo-leksak. Jättesöt!
Igår klippte jag även klart min kossa-påw. Han blev rosa. Som alltid....
Imon ska jag jobba på Scandinavium med att bygga upp Walking With Dinosaurs. Ska bli roligt!! Förutom att jag måste gå upp kl fyra... =/
Näe, dax å ta sig i kragen, det blir nog inte roligare än såhär..!

Ge mig jul!

Det luktade gran innan när jag var ute med Cäs å TW. Ge mig jul nuuuuuu! Massa fina lampor överallt, snö, julskinka, lussebullar, pepparkaksdeg, risgrynsgröt å hela kittet. Gärna tills imon om det går för sig.
Kommer få gå upp sådär gött tidigt imon för å hinna med allt...träningar, mer ridning och kräftskiva. Passar ju ganska så bra att jag är snortrött nu då. Har druckit massa Oboy och kollat på Natt På Muséet. Dax att runda av här då kanske. Natti!

Dressyr

Så nu ska Lillebror bli dressyrponny. Lisa tömkörde innan och han gick kalas. Jag fick tillochmed mig själv att lova att köpa en dressyrsadel till honom. Men det kan bli kul. Har inget alls emot att rida mer och seriösare dressyr. Så har jag ju redan två andra grymmiga kusar att gymkhana med så det passar sig ju alldeles utmärkt.

Cäs fick ta en sväng i skogen och klättra. Han lyssnar faktiskt riktigt bra på hackamore. Trodde att jag skulle få dö i början men han har vart en sån snäll pååw! =)

Jag har sån himla städmani. Men nu måste jag ju snart gå och göra iordning TW för träningen ikväll. Cäs får vänta till på lördag då spetsgruppsträningarna drar igång.

Imon ska jag nog försöka få mamms och Leifs å hämta vårat vardagsrum från förra huset, och gärna även ta en sväng till IKEA så jag får köpt ett databord och gardiner till mitt rum. Hmm....som om det kommer hända...

RSS 2.0