Ibland får man kompromissa...


Pensionärsvarning!!

Jissas vilken träningsvärk jag har efter gårdagen. Kan inte förstå hur detta är möjligt och får dessutom väldans dåligt samvete mot min gamla Cäs. Hoppas inte han var lika otränad för denna tävlingen som jag! Men han fick ta en kvällpromenad med Linus innan å såg inte alls så missnöjd ut, ändå.

Tillbringat eftermiddagen på Allum. Var tänkt att jag skulle fått shoppat lite men det var mycket roligare å shoppa till mannen. Så en kräm å gräsfrön var allt jag kom hem med. Imon ska jag odla mer gräsmatta är planen. Men det är mycket som ska hinnas med på sista lediga dagen.... =/

Nu blir det Valborgsmys!

Mandingo

Whoopie! Idag är en riktigt bra dag! Ikväll blir det käk å bio men innan dess tänkte jag få lite vetigt gjort så man kan koppla av på långledigheten. Dessa dagar skall utnyttjas till max. Redan slängt i en tvätt. Tänkte även få strykt all rentvätt, städa lite och putsa å packa för omgång 2 av Vårcupen imorgon. Är jäkligt tävlingssugen just nu. Hoppas det håller i sig imon =)



Seminarium

Vart medarbetarseminarium idag. Gött som omväxling. Blev en hel del tjöt, ett band som spelade, fika och lite uppfräschning av avdelningen. Pojkarna passar ruggigt bra i diskhandskar.


En vanligt dag i fabriken..?


Väntar på veterinären...


Harmoni

Riktigt soft sista pass på jobbet! Sen hem å byta om, mocka för kusarna, käka nått, åka till Ale med TW, å sen till GFRK för gymkhanaträning. Ikväll verkar det vara en ny som kommer. Eller två, beroende på hur man ser det. :) Sen hem å dejta mannen å kudden. För att masa sig upp tidigt till mer jobb imon. Men då är det iaf seminarium halva dagen.


Snälla var frisk

Imon blir det återbesök hos fabblo doktorn för TW.

Tååta


Matkoma

Ligger i total matågodiskoma på soffan å kollar hoppningen å smuttar vin med Liza, mami i Leifson. Helt rätt en fredag!


Fredagsmys


Jag står bara här å ler.

Blev visst en heldag på jobbet idag iallafall. Men gött soft är det. Smet iväg på lunchen å fixade lite grejor så jag kan åka direkt hem till världens bästa plastgranne Liza sen! Får bli promenad, grillning å vin ikväll verkar det som.

Meppe fick åka in å kolla sin skada igen som vi trodde gått upp. Men som tur var så var det inte så illa ändå. Men det kommer fortfarande ta asalång tid innan han är frisk å igångsatt.

Cäs var fabbro igår på träningen. Han har blivit så klok mitt lilla hjärta!

Fick mycket beröm på min nya avdelning oxå så är gött nöjd just nu!


Ååh orka!

Är galet pollenallergisk idag! Nyser å snorar som ett mongo. Å de värsta är att man blir så himla trött å lipig. Jag orkar inteeee! Men det är iallafall fredag! :)


Bästaste Broshan!










Ser fram emot nästa tävling på Clareberg i början av maj!! =)



Mys-dag

Jobb, jobb å jobb. Tur att det är sista dagen imon innan helg! Har massor jag vill hinna med i helgen ju! Vart hästledig idag så efter jobbet blev det en promenix med Liza. Vi ska bli såå hurtiga nu å promenera varje dag. Vi är grannar iallafall en å en halv vecka till, å det skall utnyttjas till max!!
Blev även middag, GFRK-träning å kvällskaffe med rastning av hundarna. Mysigt!

Nu får det bli en dusch, lite läsning (ja jag håller på å läser en bok!?) och nattinatti för mig. Måste vara på topp imon när jag ska piska mina kära kollegor i quiz me. Det är på liv å död!!

Hunddagis


Tillbaka i verkligheten

Måndag igen och tillbaka på jobbet. Sov väldigt bra inatt. Men det var inte svårt att gå upp för det. Går runt å är sådär löjligt nöjd efter dressyrtävlingen igår. LB å Elin gjorde grymt bra ifrån sig å vann. Gött stolt man blir!
Men jisses vad det tar lång tid med dressyr!! Första start 12 å andra 18, och sen prisutdelning på det. Kunde åka hemmåt vid 20. Men det var lätt värt!


Finfint på jobbet!


Sant


Fredag 13:e

Dagen har flutit på ganska bra. Hade en lite dispyt med Meppe när vi var ute å red som innebar en del testande av okänd mark.
Kollat lite Lets Dance å bakat negerbollar. Nu blir det ut å kvällsfodra hästarna å sen en dusch å krypa ner i sängen till en film. Upp tidigt imon för å åka in å jobba. Tjo sko! Men jag kan leva med det! Bara bra att ha något som uppehåller tankarna!


Kungligt

Får kungligt besök i fabriken idag! Prins Daniel ska komma å tjingsa en sväng. Ett jädra rabalder! De flyttar tillochmed på våran rast för han skull!


V K B K

Bestäm dig fort. Helst för rätt sak.


Broshan i söndags


Då kör vi!

VM it is!!


Underbaringar!

Påväg hem från stan. Försöker åka kollektivt, men eftersom jag är totalt ovan nuförtiden så missade jag bussen precis. Suck å dubbelsuck! Men mer tid för mig själv å mina tankar. Var då himla trevligt å träffa C å C idag. Dom får mig bara att må så himla bra. Idag var jag inte alls shoppingsugen fastän det finns massa grejer jag behöver. Då väljer dom ut ett gäng kläder som dom gillar å puttar in mig i ett provrum å peppar till max. Underbara små vänninorna! Kärlek!


Jag tar tag i mitt liv!

Som min kloka mor sa för ett par veckor sen... "man måste tycka om sig själv för å kunna tycka om andra"
Det är väldigt sant. Så nu är det jag som tar å gör ett uppryck!
Dagen har tillbringats mestadels med nyttigheter. Shoppat på IKEA, städat, tvättat, strukit, fått skickat lite viktiga mejl å sånt och tagit hand om djuren. Blev även lite karusellåkande å telefondejt. Morgondagen får fortsätta i samma spår. Jag kan bara inte fungera ordentligt om det inte är ordning å reda på saker. Det är lite av en last i livet. Hade vart väldigt gött å bara kunna skita i allt utan att störa sig.
Blir nog även lite shopping med CJ å Clabs å möjligen nån form av alkoholintag med Äva å Coco.
Nu blir det dusch å film!

If you're not the one then why does my hand fit yours this way?


Suvkis!

TW känner sig säkert lite risig nu! Hon har fått en kamera i halsen å även sköljning i lungorna. Så nu blir det å ta det lugnt å äta medicin så hon blir bra. Veterinären tyckte visst att min lilla räka var lite tjock! Men jag tänker inte lyssna på det örat för jag är så glad att hon inte är supertunn! Vi ska bara omfördela å göra lite mer musklisar så fort hon är frisk!

8 kg choklad har vi hemma! Fast lite är lixom uppätet nu....


Livet suger just nu

Allt är totalt uppochner! Känner verkligen för å kompa ut å åka hem å dra täcket över huvudet å stanna där ett par veckor.
Dessutom är ponnyprinsessan in e på kliniken idag å tar lite prover för att hennes hosta inte försvunnit.

Blir inte gladare av att läsa S blogg!


Lovar å svär

Är helt hundra säker på att det inte finns Karma i denns värld! Uuuh!

Söndag

Grymt trevligt igår! Asagod mat, saftvin å härligt folk. Å jag vill ha en likadan lägenhet som Anna å Andreas!!!

Såg världens största humla nyss å det är dessutom april så nu måste värmen komma snaaaaaart!
Ut i stallet nu å göra allt det som måste göras.

RSS 2.0