Fina Prinsen

Trodde att prinsen skulle vara helt död idag efter gårdagens frästur i Bertilssonsbackarna. Så en liten promenad stod på schemat i morse. Hade lätt räknat med att få släpa med mig den lilla eftersom han inte är ett fan av tråkiga promenader alls ens i vanliga fall, och rimligen borde vara extremt trött idag! Men kvicka steg å spetsade öron vart det, fina fina hjärtat! Kommer bli mer frästurer denna sommaren!! 

Blev ett litet stopp för fika vid Bertilssons café.

Går förövrigt så jäkla segt å jobba! Vill bara hem till min säng och ta igen lite sömn! 

Fina Åsn!

Påväg hem från Bulycke med åsneponken. Vi har hoppat lite P&J efter ett spontaninfall i morse när jag vaknade 9.15. Insåg att jag inte skulle hinna träna något inför Bohuscupen nästa helg annars så det vart lite hektiskt. Meppe gick bra iaf, blev en tung men felfri runda på 90 och en rivning på första hindret på 1 m. Gjorde en del tabbar som Mepp fick reda ut så måste ta mig i kragen å fokusera mer nästa helg! Men det var riktigt skoj iaf!

Nu blir det hem å lasta av, mocka ur lastbilen och packa upp. Och sen koppla på släp å packa grejer till Cäs så ska vi åka med tjejerna i stallet till Delsjön å fräsa i backarna! Helst ska jag hinna rida Brosh en sväng med! Hästar för hela slanten, som alltid! :)

Lite kvällsgym



Blev ett pass på lina för Broshan. I ösregn! Guds ironi när man kommer in i stallet igen helt genomdränkt och det preciis slutar regna. :/
Pålleskruttarna fick kvällsmat å pussar å sen åkte jag till gymmet. Dör litegrann här men ska köra en sväng till på bandet innan jag åker hem å tar en lång dusch! :)

"Titta mamma, hästen har rosa stövlar!"




Vad gör man inte för sin ponny!

Påväg hem från Lund. Har vart nere med TW hos en sadelprovare som vi har fått rekommenderat. Så nu toppar hon min lista på dyrast i sadelväg. Hon toppar de flesta dyrast-listorna när jag tänker efter...
Är iallafall jäkligt nöjd! Vet inte hur jag ska kunna göra upphopp i denna sadeln men det får helt enkelt lösa sig... Nu ska den skrittas in först så den sätter sig efter henne och så får det bli lite finjusteringar de närmsta månaderna när hon ändrar sig i ryggen men sen behöver vi nog inte krångla med detta mer! 

Åkte tidigt i morse och har en timme kvar hem så detta har verkligen tagit hela dagen! Mamma har även plockat upp en liftare som åker med sista biten hem. Nån tysk som ska till Frölunda å hälsa på sin kompis. Typiskt min mor att plocka upp löst pack! :)
Hann mocka i morse men måste rida Broshan när jag kommer hem så han är redo för hoppträning imorgon! Var längesen nu så ser verkligen fram emot det! Hoppas på fint väder bara!

Livet har börjat igen!

Jag jobbar numera kväll å har gjort så sen i måndags! Hur jäkla gött som helst!

TW, LB och Merlin fick behandling i tisdags och fick därför vila igår. Blev ingen ridning alls för mig så tog en tur med nya bilen å köpte glass istället. Lite chill framför tvn å sen jobb oxå så vart den dagen till ända. Idag är det nästan samma grej...blev klippning och slingning i morse och nu tänker jag bara ta med Brosh å TW ut på en promenad i solen. Mysmysmys! =) Jobb å gym på det å sen äre fredag!!

Falla Fritt

Åkt på förkylningen från helvetet igen. Är ganska besviken på mitt immunförsvar nu. Har ju lite bara vart å ta sig igenom helgen ändå. Har blivit hyfsat lugnt, allt är relativt.. Mycket ridning. Idag var det även träning med tjejerna på schemat och sen Jesus Christ Superstar med mami.
Käkat klassisk söndagstacos å mölat lite godis så känns som det är dags att försöka få lite sömn. Hade gärna korkat igen näsan så man får sova lite! Men vill inte riskera att snoret försvinner nån annanstans...in i hjärnan eller nått..? Känns otrevligt! Nänä, får bli ett par (många) snytturer även denna natt!
 
 

Det Blir Vad Du Gör Det Till

Precis hemkommen från dubbelfika med vännen Anneli som är i Göteborg över helgen. Fått catchat upp iallafall en del av vad som hänt sen vi sågs. Tog svängen förbi Kålltorp på hemvägen å drömde mig bort. Tror att jag nån gång kommer att bo där igen. Så mycket fina minnen! Gick även in på ICA för å köpa typ en färdigrätt ha till lunch imorgon. Hittade mest massa andra spännande grejjer istället, så det blev en dyr matlåda kan man säga... Najs å bara hänga omkring i affärer där man inte brukar handla hehe. Kvantum Munkebäck kan även vara den bästa...efter Angered som är allra grymmaste.

Behöver jag nämna att jag fortfarande är sjukt pepp på att köpa lägenhet! Är glad för det dock för fram tills jag blev 25 har jag inte vart minsta sugen. Trodde på riktigt att det var nått fel på mig å att jag aldrig skulle vilja. Hoppas att det kommer ut nått bra SNART! Annars kommer det nog sluta med att jag bygger mig ett hus här intill. Kanske får sänka kraven lite nu...

Blev en klätterpromme med Janne, TW å Meppe innan. Snacka om att min kondis är sådär å jag måste masa mig till gymmet imon!!

TW rullade fast i boxen idag. Aldrig haft en kuse i stallet som gjort det innan, obehagligt...=(

Imorgon blir det tandläkaren för att ta fler röntgenbilder. Orka med min käft alltså!

Klockan är alldeles för mycket som vanligt och jag kommer inte orka upp imon. Ge mig sommar å ljusa mornar tack!

Och Så Var Den Veckan Över...

...och det är ett helt år till nästa gång! Sjukt hur fort det går! Känns som det är så med allt nuförtiden =(
Är inte överdrivet nöjd med min ridning i veckan...behöver se filmen, bearbeta och begrunda... Chack var en pärla iaf!

Nån som inte är nån fucking pärla är iaf Merlin! Den jäkeln ville verkligen ha ihjäl mig idag. Skulle hoppa några pytteskutt å kräket laddade som tusan och krumelurade ihop sig å drog på efter hindrena så jag höll på att flyga som en vante. Får bli lite löshoppning imorgon så jag slipper riskera mitt liv =P

Fick träffat världens bästa Lena en sväng i lördags oxå innan hon satte sig på planet till Italien. Åh vad jag har fina vänner, bästabästa!! <3

Tagga om tagga rätt!

Snart dags för final!!!



RSS 2.0