Sommar <3

Påväg till Danmark för å kolla på individuella VM. Aaawesome!!


Fotboll


Varför tror alla att dom är Martin Timell?

Ligger å schteker lite på altanen, det är hur varmt som helst! Denna sommaren går det inte att klaga på vädret iaf! Var uppe tidigt i morse å red två styck kusar. Inte alls nöjd med morgonen och undrar när min otur ska vända. Sen vart det en stunds solning å lunch å glass med min syster som inte har semester, stackarn! Å nu är jag tillbaka här i bikini, hur gött som helst! Mindre gött att jag ska rida lektion om ungefär en timme och det är dödensalldelesförvarmtattrida-väder! Men bara att bita ihop, ser ändå fram emot det :)

Var å kollade på en lägenhet i söndags. Precis en sån jag vill ha fast denna behövde totalrenoveras. Tror att det var både original på väggar å golv, sjögrästapeter och plastmattor från 1965. Och köket...ingen hit! Jaja
Men det kan jag ju ordna tänker jag, har ju Leif lixom. Men problemet är bara att hela Tuve verkar ha en Leif! Eller så tror dom att dom är Martin Timell! För hela Tuve var visst sugna på att renovera! Så den jäkla lägenheten gick ju upp jättemycket, precis som de senaste lägenheterna jag kollat på. Blir så trött! Men nästa lägenhet jag hittar som jag gillar ska jag bara ha. Kosta vad det kosta vill!


Åka å bada med pållarna!


Semestern levererar!

Precis hemkommen från en riktigt trevlig kväll med vänner. Satt på Meddans tak å bara tjötade, sen grillade vi, åt glass och spelade spel. Har nog inte skrattat så mycket på länge.

Broshan gick som guld i morse och det kändes som jag aldrig skulle vilja sluta rida! Det är verkligen dom passen som gör det roligt att hålla på! Ska gå upp tidigt imorgon och rida igen, och jag längtar faktiskt!
Var även ute på en ordentlig tur med Castor. Han var busig och småtravade lite fastän vi egentligen ska vänta en vecka till eller två. Det gör mig så lycklig att han känns pigg och glad!

Imorgon skall vi nog ut med båten en sväng oxå. Hoppas på att hinna köpa en sån där stor gummiring innan!

Blir ett avsnitt Suits nu och sen ställa klockan på tidigt. Typ 06.30..! :/ så mycket man vill hinna! Imorgon skall jag även fånga in Cocos nya katt. Han heter Linus och är hemlös. :( I morse kom han å gosade järnet. Även med Castor. Sötgöte!!


Tjena tjena tjena

Ännu en dag med fint väder, som tillbringats mestadels på stranden. Jag har verkligen bränt röven av mig. Så jävla ont gör det! Blev inte bättre av en och en halv timmes dressyr på Broshan när jag kom hem. Men det var iallafall värt, han var duktig min lilla skrutt!
Ett par avsnitt av Suits och lite sömn så är jag redo för morgondagen. Skall börja dagen med att bara göra vettiga grejjer så man kan slappa med gott samvete sen =)

Sunshine

Whoppa! Så har semestern dragit igång med full turbo! Väldigt lycket hittills, fått gjort lite lagom av allt.
Just nu är det dressyrlektion 16.30 som är nästa punkt i kalendern. Ska gå ut och linda Broshan strax men först ska jag lägga i en tvättmaskin, för tvätta är något jag inte hunnit med än.
Trevligt att solen tittade fram till sist. Hade tänkt ligga och sola hela förmiddagen men det vart ju askallt så blev en tur i skogen på Meppsson istället. Nu är ju ingen ide å lägga sig, bättre att rida fram lite extra till lektionen. Vill tro att vi fått till det lite bättre sen förra lektionen. Iallafall galoppen. Får se vad Linda säger idag... =)

SEMESTER!

Så jävla najs med semester! 4,5 veckor! Hade en riktigt mysig avslutningskväll med jobbet igår. Vi käkade pizza vid vattnet och massa sommarbakelser, mys!
Idag har jag mest pillat här hemma. Motionerat alla tre djuren oxå å bränt mig lite på kuppen.
Nu blir det party! Är taggad till tusen :)

Bild från igår;


Finfin dag!

Idag älskar jag livet! Sol, en dag kvar att jobba innan semestern, har redan hunnit med en sväng på gymmet, och nu blir det en tur i skogen på min bästa vän! Life is for living ❤️


Sola Sig


Äntligen!

Härligt att sommaren äntligen kom tillbaka! Och nu är det bara fyra dagars jobb innan semestern, det kär ju gå fort! Skulle jobbat igår egentligen men det var så himla fint väder så orkade inte gå in. Städade lite i syrrans lägenhet efter helgens bravader, åkte hem å hämtade bilen (utan att tänka på att jag hade shottat en hel del kvällen innan) och gasade Gunnel mot Cocos trakter. Mhm, rakt in i en poliskontroll. Snacka om att jag såg mitt körkort få vingar där ett tag. Väldigt skakigt att blåsa och jag vet inte vad jag tagit mig till om jag åkt dit. Fy fy! Kommer tänka en extra gång innan jag sätter mig i bilen efter en utekväll igen!

Så sjukt najs å bo i Linné förövrigt. Hade jag inte jobbat å haft hästarna i Tuve hade jag lätt övervägt att flytta dit. Så himla himla lagom till allt!


Jahopp

Så var det sista dagen innan helg igen! Och bara en dag och en vecka kvar till semester! Galet ju!
Ridit alla tre kusarna i morse. Sen var jag och solade och mötte upp min syster för å få nycklarna till hennes lägenhet. Ska passa den å hennes tre katter när hon är bortrest över helgen. Skall bli riktigt najs, har alltid velat bo i Linné!
Helgen är inte riktigt spikad än men den ser ut att bli bra iallafall med både utgång och myskväll.


Dressyrlektion

Dressyrat för Linda Eriksson idag på Lilla broren. Gick ganska hyfsat men längtar redan till lektionen nästa vecka så vi kan förbättra oss! Härligt att vara igång med dressyrandet igen för det är förjävla kul när man får ordning på delarna!

Härligt att komma ut i hagen i morse och Cäs å TW kommer gåendes direkt när de får syn på en! Synd att det var Broshan jag skulle rida bara!


@ the gym

Färdiggymmad för idag. Gjorde bättre tid på 5 km än på länge. Rätt så nöjd tjej!


Wake Me Up When Its All Over

Tog mig tid för å ligga å dra mig i sängen i morse. Kollade ett avsnitt av Suits och vaknade i lugn och ro. Vinnande koncept för jag kände mig mycket piggare och gladare efter det. Ska nog börja varje morgon så i fortsättningen!
Resten av dagen har flutit på med dressyr, en cykeltur, promenad, dammsugning och så har Broshan och TW fått nya pjuks. Broshan var nöjd och posade i sina;


Börjar dagen med lite morgonmys!


RSS 2.0