TW

Fina, fina, fina prinsessponnyn som har skött sig så bra i helgen!!!

Tävling

Trevlig kväll igår. Synd bara att jag inte drack mer med tanke på att jag kommer missa Moas party ikväll. Jag borde vetet bättre... Var på Linnéterassen en sväng. Såklart lyckades Carro få kläderna av killen vid bordet brevid. Clabs och Arvid är fortfarande i mina ögon ett väldigt suspekt par... Kallt som satan men väldigt trevligt sällskap. Tog dessutom sista bussen hem för att vara säker på att jag har skjuts x 2 tills ikväll men eftersom det ser ut som om jag inte kommer hinna till partyt ändå så var det ju ganska onödigt!

Nu är det dax för tävling iaf... Efter att jag mockat, ridit Cäs å LB, tvättat TW och packat in alla grejer... Känns som jag har gaaanska bråttom! Rider jag lika dåligt som på träningen i torsdag så stannar jag hemma imon. =/

Å Morfar Haj...

Är man en ond människa om man önskar någon döden? Jag tror lite det... Vilket gör mig till en ond människa. För det finns ett par (typ en eller två) personer vars gravar jag gladeligen dansar på när dom går och dör. Uuuh, vidrigt folk äre!

Åt helvete att tävlingen inte börjar förrens klcokan 12 på lördag. Det förstörde verkligen all min planering den dagen!!!

Snart bär det av mot Alinge Texas för träning på Das Thivai. Woho!!

GRATTIS ANNA FÖR ATT DINA 3 LÅNGA SVÅRA ÅR ÄR ÖVER!! ;D

Det finaste jag har!

Jag vill att Cäs ska vara frisk, nu nu nu!!!!!!! Har tid på Åby på fredag morgon. Jag ska jobba så mamma å Leif får åka med honom. Hade så gärna velat åka själv. Menmen huvudsaken är att han kommer dit. Å förhoppningsvis har dom något vettigt att säga.



Underbaraste!


Näe, nu ska jag bädda min säng, duscha å sen blire ett nytt avsnitt av OTH.
Ingen mer potatis!!! Lyxxx!


Favorit i repris

Why?

Historier Vi Kan

Gött å vara färdig med tottona så tidigt idag. Har även strukit lite. Ska börja tvätta och stryka lite mera...
Det här ska bli en nyttig dag! =)

It Kills Me

Jesus vad jag har mått galet idag. Var hos familjen Lind och hälsade på och fick värsta svimningsattackerna. Mamma gissade på vätskebrist och jag tror hon kan ha rätt. Iaf tillbringat kvällen väldigt stillsamt med min nya OTH box. Så nu är det mycket bättre!
Har solat lite innan idag men var uppenbarligen alldeles för försiktig för den enda kräftfärgen jag har kommer från gårdagen.. =/ Nu ska vädret bli sämre oxå....baaajs! (jag måste sluta säga det!)

...

Mår så fucking jävla dåligt! Kryper snart ner i graven själv...

Ungefär såhär e de

Woho! Party tånajt it is. Inte så ball att jag ska köra TW till VM-träningen imon vid lunch. Men det är NH kurs med Broshan innan dess så jag bör ju nyktrat till =)
Är hos Carro nu. Grillning var planerad men så kom de ju värsta skitvädret. Eller så ska man inte säga för det är sådär gött klibbigt varmt som det inte vart på år å dar. Men det är väl bara gött ett par dar å sen är men väl trött på det med....
Blev ingen träning igår så jag och Carro körde invigning av hennes balkong. Tacos å öl å massa skitsnack. Fedt najs!
Idag fastnade Leif med traktorn på åkern. Undrar om han fick loss den, han hade inte fått det när jag åkte hemifrån...
Hoppade lite på TW å Brosh idag. Duktiga pånnysar har jag iaf! Oftast... =)
Näe, dax å snacka lite närmre med min cider, å kanske även Carro och de snart anländade resterande gästerna..!
Have a vääry najs najt! ;p

I Got Two Tickets And A Dream

Ganska najs helg hare vart. Inte minst för att det var långhelg. Men sen skötte TW sig så himla kalas. Alldeles lugn var hon. Synd att jag inte kan rida ordentligt bara... =)

Måste ringa alla i VM-laget och försöka ändra träningstid på lördag. Först glömde jag bort NH-kursen jag ska på och nu hade jag glömt GFRK-träningen. Så det blir en del pussel.

Har sån himla One Tree Hill abstinens...måste bara åka å köpa en ny box!

Life is, life is, life is good!

Fina TW har gjort det igen. Hon är min vän, fast inte i skräpet!!!
Tävling idag. Har gått helt ok. Eva red jävligt kalas iaf! =) Sen vare träning på GFRK. Alla var superduperduktiga idag! Körde iväg mammsen å Leifsen till Kindholms för en stund sen. Lasses nya bil är nooog inte så tråkig!!!!! Det är inte ofta jag är avundsjuk på folk men vill ha, vill ha, vill ha!!! Så nu har jag å mannen huset för oss själva ikväll. Ska snart laga mat. Blir panerad torsk (hur man nu gör det!?), färskpotatis och bearnaisesås. Ska väl egentligen vara romsås till men det är lixom inte riktigt samma sak! :p blir nog blåbärspaj å vaniljsås till efterrätt med!
TW är duschad, transporten framkörd å grejjorna är packade inför morgondagen oxå.

Känns just nu som om jag är världens mest lyckligt lottade människa. Fast livet hade vart mer perfekt om jag kunde få en sån bil som Lasse har då! Jeass please!

Hoping for the best but expecting the worst

Finaste Täz var på återbesök på Ale i förrgår. Efter fyra timmar var vi tillbaka på noll. Dom hittar alltså ingenting och ville påbörja en ny hältoutredning. Jippey - NOT! Vi åkte hem....
Så idag åkte vi till Stefan Andreasson. Han hittade ett sträckt korsband och även en bristning i bogen. Så det ska bli spännande att se hur Cäs ser ut imon. Han fick mirakelmedel för magen oxå så man kan väl kalla det en helrenovering... Tillbaka dit om 14 dagar. Men är det inte bättre snart så blire Ale igen! Jag vet varken ut eller in med den lilla kraken, om han ändå kunde prata!!

Var i Alingsås och tränade med Eva i morse. Jag kommer dö i helgen! Nu är jag nästan säker.. :p

Har beslutsångest över hur jag ska göra ikväll. Åka till Moa å supa eller bara ligga hemma å dega och invänta mannen som ska mecka med bilen? Kan tänka mig å städa å baka lite... Men å andra sidan så är ett shotrejjs inte heller fel....såattteee!

Vinnaaaa!

Tw gick så himlans bra i finalen idag. Snel hest!
Börjar redan fasa för nästa helg! Stackars Eva som kommer få dras med en gnällande Kim och en knäpp TW...
Gick ut å sprang en sväng (med betoning på liten) när jag kommit hem och fått ordning på ponnyn och alla saker.
Är hos Carro nu. Mölar godis å kollar på film (snart). Nästa vecka får bli en nyttig vecka!
Imon ska käsa Cäs till Ale igen. Snälla låt det bli imorgon fort!!!

Tataa

Fick städat bilen innan. Hittade massa bös! Red en härlig tur med Carro, och nu ligger jag och mannen och chokladkalasar och kollar på One Tree Hill. Fedt najs! =)

Fridag!

Vääry najs dag idag, förutom att det blåser så man håller på att blåsa bort! Ska åka å lämna de däringa smutiga täckena på tvätt nu å sen kommer Carro, och vi ska rida en sväng. Senare ikväll kommer mannen å så blire mera softande.
Blir tävling på TW på söndag. Gick bajs på träningen igår och lär inte bli så himla mycket bättre på söndag. Men mest är det ju jag som inte gör som jag ska.

Ge mig sol!


Woho

Ikväll äre dags för årets första utomhusträning. Ska bli mycket trevligt!

Har målat lite på stallet idag. Tror nog att vi får en hel sida klar snart. Fast idag är Leifsen i Skåne och köper fönster till hästbussen...som oxå blir klar snart förhoppningsvis. Jag måste verkligen börja med C-körkortet snart !=) Snart, snart, snart, allt är snart!

Igår var Eva här och visade Tindra och tränade lite. Gick kalas för Eva, mycket mindre bra för mig... Min enda önskan är att inte dö nästa helg! Jag hoppas TW håller sig på benen... =D

Cäs ska på återbesök på Ale på måndag. Jag ser inte det minsta fram emot det. Han är ju bättre men jag vill ha honom frisk NU!

Näe, om man skulle ta å åka å lämna smutsiga täcken för tvätt i Mölndal? Eller så fortsätter jag bara kolla på filmen tills det är dax å koppla på transporten och göra iordning TW. Nackdelen med gräs är ju att man måste brodda. Fan att inte Leif är hemma :p


Maxa

Hade en helvetes ridtur igår. Dumma Broshan har kommit på att han kan resa sig så fort det inte passar. Vill inte ha en sån ponny. Det är inte minsta coolt när dom står på två ben. Forhoppningsvis var det bara en väldans överskottsenergi, han har bara skrittat sen i fredags då han blev vaccinerad. Men idag kommer Natalie å ska rida. Hoppas han uppför sig!

Ingen bra fysträning igår heller. Jag var galet illamående ett tag...

Nu ska jag käka frukost själv och ge djuren frukost och sen blire intervju...

Första VM-träningen

Gick upp alldeles för tidigt i morse för å åka hem till Eva och lämna TW och möta resten av folket. Sen bar det av för att göra fystest. Gick ganska så bra tror jag. Men får förhoppningvis bättre värden om veckor när vi gör det igen. Sen blev det dax för allra första träningen inför VM-träningen. Gick ganska så bra! =) Tw är en ganska snel ponny ibland....

Jag dör om inte Cässel blir bra snart. Anna och hennes man kom ut å pussade på honom så nu bör han ju bli mirakulöst frisk!

Jag kröp inte hem på Valborg...jag ringde mamma....

RSS 2.0