Prio 372

Dåligt med bloggande här. Inte vart nån prio alls typ. Tror inte någon gråter för det. Utom möjligen min vbg. ;p

Inte hänt så mycket egentligen. Hade en grym dressyrlektion på LB igår. Var riktigt skoj. Idag skall han tömköras å det ska bli väldigt spännande att se.
TWs operation skulle gjorts igår men har blivit uppskjuten, vilket känns jävligt surt då hon inte alls diggar livet som glidare.
Cäs är den vanliga Cäsen med bestämda åsikter å testar Alicia lite titt som tätt. Humor har han iaf. I förrgår tränade jag å Ävish lite ihop å han bara går å går. Vet precis vad han ska göra.

Har fått kvällsjobb så om ett par veckor kommer mitt liv se lite annorlunda ut. Lagom till mörkret kommer så kan jag rida på dagarna istället. Och ha mer fritid :)


Tisdag

Halva jobbveckan snart avklarad. Blir en sväng till gymmet idag oxå. Pållarna får vila idag, ska bara känna igenom, pussa på dom å truga i Cäs lite mat. Sen blir det mys resten av kvällen.
Imon ska prinsessan in till kliniken igen. Hoppas allt går som planerat.


Låt det bara bli imorgon!

Seg å ledsam dag. Visste vad som väntade hemma. Blev en sväng till gymmet efter jobbet med Jojo å Abes. Sen hem å rida dressyrlektion på LB. Var trött och okoncentrerad så det gick askasst! Så nu tycker jag att det kan bli en ny, trevligare dag!


Idag är en hemskig dag :(

Sov så gott sen fina lilla killen!!!


Städdag i stallet


Nöjd Chey

Är sådär gött nöjd efter en ordentlig dressyrträning på LB å en bit smörgåstårta. Bara en dusch å film som saknas nu!
Imon är vi lediga från jobbet så då ska det gås upp tidigt å fixas så resten av dagen kan ägnas åt roliga saker. Hoppas på ordentligt med värme för jag vill åka å bada! Får la se vad dagen har att erbjuda :)


Den Bästaste Av Dom Bästaste

Tränade lite på mitt hjärta igår. Vi minns lite hur man gör iaf. Fina, fina ponny!!


Ångest

Ligger å solar med grov bakfylleångest! Usch usch usch! Men ändå inte helt omöjligt att det blir en repris ikväll :)


Sällskap av Bissenassen


OS

Fikar å kollar os på tv.


Besiktning


Imorgon är en stor dag

Så var denna dagen till ända å man ligger nerbäddad i sängen. Bangade utgång idag för imon är en stor å jobbig dag. TW ska veterinärbesiktigas. Det är med väldigt blandade känslor vi åker in till kliniken imon. Det skall röntgas och hela baletten. Dagen har bestått av två dressyrpass och sen middag å fika ute med tjejorna. Lite shopping på det och sen har kvällen avslutats med chilldrick på Paddingtons med CJ, Relä å Degen. Nu blir det å försöka sova. Upp tidigt å fixa iordning lilla prinsessan!


Kvällens skörd


Mys-tur


Bild Från Igår


Tre bröstvårtor och alla blir styva!?!

Påväg hem från min syster. Hade en riktigt trevlig kväll igår! Vi hade en del att ta igen så det blev lite sent, så stannade över. Men nu ska jag hem. I eftermiddag lastar jag å åker till Carro å rider med henne. Mys!


RSS 2.0