Mot Jönköping!!

Charlies-REA it is.

Mår sådär alltså.

Svimmade på jobbet i morse. Känner mig vek, å gillart inte! Ska se hur det går under dagen. Är snart möte å det kan vilken döing som helst traggla sig igenom. Plus att jag kan se fram emot pannkakor till lunch. Fast just nu känns det mest som jag ska kräkas. Måste fixa så jag har en kuse å träna på ikväll oxå. Träna orkar man väl alltid!? :) kärlek till mannen för att han tar hand om mig.

Pay And Jump

Bilder från idag som Linda tog:

























Bilder på Broshan får jag nog sno från Frida... =)


Pisseblött

Hoppträningen idag fick ske i ösregn. Inte en torr fläck på kroppen hade jag när jag kom hem. Meppe var duktig å det gick ganska okej trots allt regn. Precis duschat å tänker åka hem till mannen direkt å krypa ner i sängen å kolla på Gossip Girl. Imon är det en ny arbetsdag. Då vill jag helst inte höra om när mina kollegor skjuter på barn som smäller smällare eller bonkar på folk med basebollträn för att dom spelar trummor.
Verkar som om vi får en ny vääääldigt söt vän i stallet snart. Hoppas hoppas =)
Det får gärna sluta regna nu, tack.


Tävling

Tävling på fabboritprinsessponnyn idag. Hon var duktig, även om de känns att ni inte har tränat nästan nått. Ser fram emot å komma igång ordentligt igen. =)
Å om två veckor är det Par SM!

Nu blir de gött käk med familjen å mannen å sen glass, choklad, chips, å så ska det bakas negerbollar inför morgondagen. ska man synda ska man göra det ordentligt..!?
Men är inte tävlingen klar för sent imon å jag inte är dödstrött så tänke jag haka med Daniella på ett pass Militairy Fitness. Men då får jag ha lite ork kvar oxå...


Idioter!

Ska döda dom jävlarna som slangade bensin ur min bil inatt. Tur att jag bangade å tanka igår av ren lathet. Och tur att jag har en gammal bil så jag slipper bry mig om märken i lacken. Men död åt dom iallafall!!!

Ponnyräkan är badad. Men jag är måttligt taggad fr morgondagen. Känner verkligen att jag skulle tränat mer. MYCKET mer!

Men nu blir det käk å sen kolla matchen med mannen å co.


RSS 2.0