In Love With Myself

Gårdagen var precis vad jag behövde! Tack bästa Coco!
Synd bara att typ hela dagen idag bokstavligen försvann. Kom ganska nyss in från stallet och en ridtur med Unni på två timmar. Käkat lyxmiddag med mammsi, Leifsi å mormor. Snart dax för kaffe och tårta men först en dusch!

Btw så kom jag hem med mer pengar än vad jag hade när jag gick ut igår. Eeeh..?

Mys I Byn

Nu har vi myst vid brasan med alla inavlade. Dags att dra mot förferran!


Påskafton

Woho! Idag är det dagen med stort D! Party it is, no excuses! Dessutom skall den årliga påskbrasan tändas i byn, hur najs som helst! Coco kör räser hit så fort hon slutat jobbet så gör vi iordning oss å sen blir det förferra i Linné. Och sen blir det utgång på det. Jag ska defenitivt napa innan så jag orkar hela natten!! Wiie!

Så Himla Fin!

Lyssnar om och om igen...
 
 
 

Only Need The Light When Its Burning Low

Scandinavium närmar sig med stormsteg! Hittade denna bilden på mig å Cäscäs på deras hemsida :)


Bra start på säsongen!

Tävling idag på GFRK. Ponnyn skötte sig fint (som vanligt) och barnen var grymma. En finfin dag helt enkelt!


Right From The Start You Where A Thief, You Stole My Heart

Jävligt besviken men tror det är onödigt att bry sig. Orkar inte bry mig mer. Så bajs på att bry sig, det är överskattat!
Idag fyller en av världens allra bästa brudar år! Grattis underbara Anna!! Blir galej hos henne sen så dags att rycka upp sig och rida ett vettigt pass på Brosh. Helst packa lite för morgondagen oxå då det är tävling på GFRK med Cäscäs. Mamma kommer få släpa upp mig. =/
Walk away or try harder!

Följa med hem och torrsimma på mitt nya golv?

Lyxigt att få namnsdagsmiddag och choklad!


Idag är jag stark!

Alltså har ni oxå dagar när det känns typ som om man skulle kunna klara precis vadsomhelst? Idag är en sån dag för mig! Är gött glad å har massor med energi! Hoppas det håller i sig hela kvällen för jag har alla tre kusarna att rida idag. Blir ju oftast inte så bra när man är trött eller på dåligt humör men nu ser jag fram emot det! Chilldag imorgon istället då får jag hjälp av Alicia med Castor och Annie med TW så har bara Broshan. Det är dom dagarna man får njuta och ladda batterierna för de dagar man har alla tre själv!
Wiiie, nu ska jag studsa vidare här på jobbet! Livet leker!


Mest allmänbildade brudarna i stan?

Det värsta är att det brukar se ut ungefär såhär när vi spelar mot varann..!


Kommer Sakna Det Här!!


Motivation

Sitter å skriver en lista med saker jag vill göra under året. Väldigt bra för motivationen och ett bra tidsfördriv på jobbet!
Fredag idag och jag är väldigt pepp på helgen. Ikväll blir det myskväll med sis. Imorgon är det inte så mycket planerat sedan jag hoppat av spetsgruppen. Känns inte så realistiskt att rida för att bli uttagen till ett lag som skall tävla i Juli när jag helst hade behövt sälja ponnyn innan dess. Det är väldigt blandade känslor med allt runt det! :(
Hade behövt ta en sväng på stan och även göra ett ryck hemma denna helgen men tar det lite som det kommer för en gångs skull. Skall iaf prioritera träning i helgen. Beach 2013 snart ju å det hade vart väldans gött å slippa känna sig som en säl på stranden.


Ett Långsamt Farväl

Ingenting är som det borde vara...


Skitmåndag!

Sitter å försöker ordna upp tråkigheter. Mestadels saker som jag velat med som jag måste bestämma mig om nu. Fan vad jag hatar att vara vuxen ibland. Kan man inte bara göra allt? Om ändå dygnet hade lite fler timmar, iallafall för mig :)


Let It Fall

Så var första Pay and Racen ever avklarad. Det gick ju ändå ganska bra skulle jag vilja påstå. Synd att jag inte tog med Broshan bara, hade ju vart ett grymt tillfälle att träna in honom.
Blev ingen gymkhana alls för mig idag då träningen med Scandi laget blev inställt. Har chillat hela kvällen istället med pizza å film. Nu får det bli lite slapptittande på tvn innan John Blund infinner sig. Nöjd med dagen! :)


A New Day

Känner på mig att det här kommer bli rn grym dag! Härligt att vakna i tid å få käkat ordentlig frukost. Det får bli lite slökollande på tvn innan mannen ska iväg och spela match. Då ska jag hem å rida min trollisar <3


Tårtan


We Can't Go On Together With Suspicious Minds

Halvt kaosartad dag. Huvudet är så jävla stökigt! Det är så jag ser det...jag måste städa i huvudet för just nu är allt bara nerstökat!
Blev en rolig träning nu på kvällen iallafall med Scandi laget. :)
Avslutar dagen med lite påskmust och semletårta. Plus en film på det. Orkar inte grubbla mer.


It Ain't Over

Mot sis för ost å vinkväll! Haft en trevlig dag med spetsgruppsträning på TW. Är inte helnöjd med min insats men det får duga för idag. Imon är det ny träning! :)

Igår vart det laghäng hos Schullia. Väldigt trevligt å supergod mat! Inte så fasligt långt kvar till Scandinavium längre.


RSS 2.0