F.R.E.D.A.G

Idag har jag jobbat. Som igår... Skillnaden var att igår JOBBADE jag!! Idag "jobbade". Mest drack jag kaffe och åt kakor och kaneläpplen. Det fanns verkligen ingenting att göra. Var sjukt pepp innan för vi skulle köra Dressingroom idag. Meeen så fick vi som sagt inte göra nått speciellt så det var som att köra Produktion. Inga kändisar alls....varken Snow Patrol eller U2... Meeeen jag ar ju iallafall stått på samma grymma scen.
Drack mer kaffe idag än vad jag gjort på alla de tidigare 22 åren. Börjar nästan tycka det är gott!!

Är hos Jannika nu å dricker Äpplepajsvin och farmar. Sjukt nördigt men väldans mysigt! Dock kommer min man inom fem minuter så jag får masa mig hem. Mer vin en annan dag!!! =D

...

If you're not the one, then why does my soul feel glad today?
If you're not the one, then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine, then why does your heart return my call?
If you you are not mine, would I have the strength to stand at all?

I never know what the future brings
But I know you're here with me now
We'll make it through and I hope
You are the one I share my life with

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you, then why does my heart tell me that I am?
Is there anyway that I can stay in your arms?

If I don't need you, then why am I crying on my bed?
If I don't need you, then why does your name resound in my head?
If you're not for me, then why does this distance name my life?
If you're not for me, then why do I dream of me as your wife?

I don't know why you're so far away
But I know that this much is true
We'll make it through and I hope
You are the one I share my life with

And I wish that you could be the one I die with
And I pray that you're the one I build my home with
I hope I love you all my life

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you, then why does my heart tell me that I am?
Is there anyway that I can stay in your arms?

'Cause I miss your body and soul so strong
That it takes my breath away
And I breath you into my heart
And I pray for the strength to stand today

'Cause I love you whether it's wrong or right
And though I can't be with you tonight
And though my heart is by your side

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you, then why does my heart tell me that I am?
Is there anyway that I can stay in your arms?

Your Love Alone Is Not Enough

Knäpp dag. Jag har helt galna humörsvängningar! Lipat som ett litet barn till och från och det känns verkligen som om hela världen ska rasa. Men jag har verkligen ingenting att vara ledsen för. Kan inte komma på en endaste liten grej att ha som anledning till mitt beteende. Mer än att jag uppenbarligen är en pms-kossa....

Jag ska käka, duscha, bädda ner mig å kolla på en fluffig film å vänta på nästa jordgubbsskörd. Och på att världen ska rasa!

"Sluta häll whisky i ögat på mig!"

Jag lever för farmen! Jag går upp på morgonen för att få skörda pumporna och går och lägger mig i noga avvägd tid för att tajma jordgubbsskörden. Sjukt tragiskt men oxå väldigt kul. Mitt liv som arbetslös har resulterat i att Farm Ville och Paradise Hotel styr mitt liv. Jag måste nå  nivå 16 imon!
Idag har mina pållar fått nya dojjor. Det var välbehövligt! Speciellt som Lillebror plockat av sig den ena. (dock hade Meppe och Svante tappat bort 3 var!!) Det var viktiga dojjor den här gången för det blir dom här som får åka till England och springa VM snart. Jag börjar längta lite!! =)
Har även ridit gymkhana på en B-ponny idag. Ägarna trodde den hade gått gymkhana innan. Mycket möjligt! Kan lova att jag inte satt många minuter på den stackars lilla ponnyn iallafall!
Kom nyligen hem från lite Vindrickningsövande hos min kära granne. Bäst är att Jannika tycker det är lika äckligt med vin som jag gör, och att hon är i klass med min seriositet när det gäller Farmen. Vi har i princip bara druckit vin och farmat i nästan fem timmar.
Jag har vart lite duktig idag med. Först dressyrade jag på Cäs. Blir mycket sånt just nu! Sen röjjde jag på loftet med Sven-Olof. Nu är allt gammalt golv borta och det ska läggas nytt. Se red jag ut en sväng på LB. Han var världsbästast idag. Uppförde sig riktigt ordentligt! Han är en stor pojke nu! =)

Gaad vad jag borde sova nu. Jannika har bestämmt ridning kl 10.00. Får nog ställa två väckarklockor om jag ska ta mig upp! Jag vill ju läsa mer i boken som jag lånade av Moa. Och så ska jag ju skörda jordgubbar om en timme. Kanske likasåväl inte ska gå och lägga mig alls idag. Meen då kommer jag vara så grinig imon så det var en dålig idé!

Gonatt till sen!


On and on

Det blev inget Varberg i lördags. Vi hamnade i Borås istället. Och det började trevligt...förfestade hos Moa å René. Men sen urartade det ganska rejält. Hatar att det var vi brudar som stod för det. Katrin stod för ambulansåkandet efter att hon blivit snorfull och svimmat på stationen. Moa var skitfull å spydde, väckte en halvdöd kille till liv genom lite dans(!?) och däckade sedan hemme med en hink på huvudet. Själv gjorde jag slut med min man i ett hastigt ögonblick och fick rätt mycket promenad i kroppen under natten! Min hälsporre är som bortblåst, undra om det verkligen var det jag hade..?

Så gårdagen gick åt till att softa och fjäska!

Idag har vi iallafall masat oss utanför dörren och käkat (jag åt ett supermeal!!!) och kört lite frisbeegolf. Kisse å René hann gå två varv på samma tid som jag å Moa gick ett. René kastade även sin frisbee i dammen så Moa fick bada lite.

Nu ska vi kolla på Baksmällan. Inte längesen jag såg den på bio men den var så sjukt rolig så jag kan se den igen!!

Saknar mina pållar! Imon ska jag hem å rida.. =)

Varberg

Idag ska vi till Varberg. Vädret är verkligen inte det bästa! Kanske lika bra eftersom jag brännt röven av mig!!
Var ute å red med Jannika i morse. Blev en kort tur...vädrets fel såklart! Kul att det ska vara fint väder i Stockholm idag. Hoppas det lite eftersom Pannis är där =)

Igår vare solning med Pannis och på kvällen blev det party hos Jannika. Sjukt gött! Mer party på landet! Tragiskt att sista bussen härifrån går så tidigt och att folket inte ville festa till morgonen denna gång!

Moa å Malou ska hämta mig på Järntorget om mindre än en timme och jag är inte ens halvfärdig för å åka. Måste se till att Cicci får Scandinaviumfilmen med men förhoppningsvis kommer Jocke och skor sen som han har sagt så då kan han ta med den =) Måste fixa min Ipod med som inte går att synka, jag blir galet trött på tekniken ibland! Förmodligen är det nått enkelt fel som jag inte fattar...


Sooool

Heeelt underbart väder! Vart på Smithska och solat med Pannis. Inget bad för det var massor av maneter. Nu ska jag ut och longera min lilla tjocka.
Tjing!

Var ligger landet där man böjer bananerna

I lördags bar det då av till Grebbestad med Anna och Sara. Vi såg karnevalen, var på fet brassefest, käkade galet god mat och sov hos två överdryga Stockholmare.

Söndagen gick åt till att försöka nyktra till. Vi gick i affärer och bara myste! =) 

Igår blev det bio - Brüno med Kisse, Moa, Malou, René, Sass, Fredrik, Kevin, Pelle å Hanna. Heelt galen film!

Idag verkar det bli djurpark med Moa... Ledigt hela dagen så vi får se vad vi kan hitta på! =)



I´m On A Boat, I´m On A Boat, With My Flippy Floppies, With My Flippy Floppies!

Boats N Hoes, Boats N Hoes!


Jag vill ju se girafferna!!

Moa lovade mig igår i stundens hetta att vi skulle åka till djurparken idag. Jag är sjukt pepp, schleten som få men vill så gärna se girafferna. Men närå, nu är planerna tydligen ändrade... Dock borde jag veta bättre! Kisse sa tillochmed det till mig igår när han hämtade mig, att det inte skulle bli nån djurpark. MEN JAG VIIILL! Undrar om det hjälper om jag lägger mig ner å skriker och sparkar vilt..? Åker vi då Moa??

Gårdagen var lyckad iaf. Förfest hos Bylund. Jag gjorde supergråggarna...borde bli  bartender, absolut! Sen gick vi ner till stan för å kolla på Melody Club. På vägen ner fick vi ett uppdrag; Att smuggla ut Moas Discosprit utan att Kisse å René skulle se. (Moa hade supförbud och fick egentligen bara dricka två öl) Såklart satt killarna i vardagsrummet och spelade tvspel så det misslyckades rätt fett! Hoppas René inte var en supersurgurka när Moa kom hem sen.
Vi såg Melody Club och jag å Malou käkade en halv pizza på vägen tillbaka till Bylunds plejjs. Mycket trevligt folk så vi gick ut rätt sent. Hamnade på Harrys såklart! =)

Ska leta upp en handduk nu så jag kan duscha, äta lite frukost och sen ska jag vänta på att bejb slutar bygga bussar och kommer hem. Kanske tar mig ner till Moa och våldgästar lite med.

If You Don´t, Don´t

Det spöregnar. Såå segt! Men jag hann iallafall rida båda mina kusar innan det började. Tog debutpass i nya paddocken. Inte helt klart med underlag och staket än men på väldigt god väg. Min kossaponny rymde ut på havrefältet med. För skojs skull lixom! Jag blev riktigt arg på kräket! Hade verkligen inte tid å springa å jaga honom. Men han kom så snällt igen. Bästa ponnyn! Man kan ju inte ens vara arg på honom.

Det blir utgång i Borås ikväll. Det blir riktigt skoj, jag är fett pepp! Ska nog börja göra mig iordning nu så jag inte blir sen. =)


Är man kräsen blir man utan!

Najsig dag idag! Gick upp ganska tidigt och red Cäs. Han har fått vita här i pannan vilket tyder på att han börjar bli lite till åren. Men det gör inget sålänge SkruffelFarbrorn tror att han är fem.
Sen städade jag lite för hela tjocka släkten från Stockholm kom på besök. Tog bussen in till stan och träffade min jobbcoach. Fick inget gjort idag men vi snacka lite plugg och så. Är väl det som ligger närmst till hands just nu. Sen kom Anna in å vi gick i lite affärer, åkte hem till mig och käkade för att sedan ta bilen tillbaka in till stan för en bio. Det blev Baksmällan och den var snorrolig!! =D
Så nu kan jag välja mellan 1. Rida Lillebror 2. Dammsuga bilen eller 3. Duscha och lägga mig framför tvn. Alternativ 3 är väldigt lockande men det lutar ändå åt 1 eller 2.

Det blir Grebbestad i helgen! Även om Lena bangat för en USA-resa och Susanne bangat av nån annan anledning som vi inte vet än, så ska jag fan dit! Lär bli att jag får ta bilen själv. Men Brasilianskt party och Grebbestadskarlevalen! De e grejjer det. Kul att jag är inbokad att sova i "villan" utan att känna en kotte där. Medans Anna ska sova någon helt annanstans, i nåns sommarstuga. Jag lär ju kedja fast mig i Anna när det blir dax att sova ;p Hoppas verkligen inte Anna skaffar ligg för kvällen!

Dagens skönaste kommentar; "Är man kräsen blir man utan!"

Fakkt app

Lyckades göra någonting med min fot i helgen. Gör snoront. Fick en grym tejpning och ordentliga piller av Tårtan så jag klarade mig igenom finalen i söndags. Men då skulle såklart Helena vurpa oxå så vi helt säkert skulle vara invalidoparet. Likasåväl iofs, så var inte bara jag skyldig. =)
Men det blir inget Individuellt VM... Tror inte min fot kommer bli bra tills dess. Ska nog åka in till sjukhuset om det inte blir bättre men jag drar mig för att sätta mig där i 10 timmar för ingenting. Sist fick jag en remiss på träskor lixom. Kunde dom inte gett mig lite piller och bandage så det iallafall hade vart värt mödan..?
Så dagen har mest gått åt till att tröstäta. Gjorde dubbel sats negerbollar för säkerhets skull. Har strukit lite kläder och städat lite i mitt rum. Ända tills jag hittade en skalbagge som låg på rygg och sprattlade... Men jag lämnade honom ett tag och sen var han nog död (får vi hoppas för annars lär han ha kvävts till döds i dammsugarpåsen). Även slängt lite kläder som jag ändå aldrig mer kommer använda.
Fick även för mig att jag skulle rensa min förrförra dator från viktiga saker som jag vill spara. Hade stora problem med att knäcka mitt lösen. Satt länge och klurade innan jag hämtade mamma. Hon knäckte det på 3 min. Hittade massor med roliga bilder men datan hänger sig efter en halv minut så man hinner ju inte göra nått. Har ingen aning om hur jag ska få ut bildjävlarna nu!

Väntar på att Jannika ska sluta jobba och komma å rida Meppe istället! Men om jag tar och kokar lite soppa och går ut och rider Cassler så lär ju tiden gå ganska fort..! =)



Wish us luck!

Seeegt! Tävlingen börjar om en kvart och jag sitter fortfarande i pyjamas. Min ponny står ute i stallet och ser ut som faan och jag har snoront i min häl! Så jag tänkte....om jag stannar hemma idag!?
Det gick iallafall rätt bra igår. Upphoppen är inget att hänga i granen och Hippo kunde gått minst tusen gånger bättre men vi ligger iallafall i ledning, trots mina misstag. =)

Det var inflyttningsfest hos Sofie och Jimmy igår. Väldigt förvånad blev jag när det var en annan Jimmy än förväntat som kom och mötte mig vid hållplatsen. Hon hade tydligen bytt upp sig. Det var väldans trevlig iallafall och vid tvåtiden serverades det tacos. Jag måste ha ätit flera hundra. Det skulle förklara varför jag inte mår helt hundra nu.

Jag får väl skynda mig nu så jag inte kommer för sent...


Woho!

Älska att Däck och Boll på Kona inte är med i helgen!!!

I´m always by your side!

Jag kan inte sova! Har nyss duschat å kollat på Paradise Hotel. Brukar somna som ett litet barn efter det ju, men idag går det bara inte.
Har krattat massor av grus idag. Nu är paddocken nästan klar. Väntar på den sista, finaste sanden som kommer på måndag. Seen så =)
Gick en promenad med Lillebror mitt på dagen. Det skulle jag aldrig ha gjort!! Höll ju på att bli uppäten av flygande insekter! Det är varför jag hatar sommaren!! Hmm....fast jag hatar ju inte sommaren egentligen då, bara insekterna, som ju faktiskt inte finns på vintern!
Sen tog jag med Cäs och åkte till Alingsås och tränade. Cäs tyckte det var gött att få springa lite igen! Och mer lär han få springa i helgen när jag ska rida Paren med Helena. Dock tänkte jag att jag kan få stå lite grenar då....typ DÄCK, Boll på kona och Svärd... Det blir väl bra!?! ;P



Åååh, så var vi ju i Halmstad i fredags! Vääry najs var det. Mer najs hade det blivit om jag inte hade gått och brännt mig det första jag gjorde!



Vi hade världens bästa musik med oss påväg till Halmstad. Dock var vi inte helt eniga om vad som var bra musik.




Vi åkte direkt till stranden för å sola å bada. Och såklart äta våran lyxiga matsäck!
(tur att jag ser så nöjd ut!)



Pannis när hon insåg hur mycket sand man får i håret av att ligga på stranden en hel dag




Vi gick en runda i stan och sen gjorde vi oss iordning i bilen. (inte alls så lyxigt!!)




Och satte oss i parken för att förfesta lite




Fast det blev rätt kallt så vi återgick till bilen...




Vi hann ta rätt många kort, spela in världens skönaste film där Anna luftcyklar (!?), dricka rätt många gråggar och tömma blåsan x antal gånger innan Pannis med lite desperation i rösten raggar upp 3 killar som går förbi.
Dom kunde iallafall Halmstad och tog oss till bästa plejsen. (finns det nått bättre än Morfars så är det väl bara att jubla!?!)




Här har jag nog snackat upp mitt shottande lite väl mycket av deras miner att döma...




Pannis var vild och tog kvällens uppdrag på största allvar!




Pannis gjorde min kväll! (och jag hoppas jag gjorde hennes lite oxå ;p)




Vi hittade ett väldans bra plejjs att sova (Pannis hittade även frukost!)




Innan vi somnade så var Pannis väääldigt tvungen att låna den afrikanska trumman lite å visa sina skills!!




Vi tillbringade även lördagen på stranden, innan vi slutligen begav oss hemmåt.


Två underbara dagar iallafall..!




Nu borde jag väl ändå kunna sova..? Ska upp snortidigt imon igen för å träna på Chack. Så måste jag hinna hämta möbler i gamla huset, rida Lillebror och åka och kolla efter ett par skor som jag sett. Och allra helst vara i Borås lagom till Kisse slutar. Yeah, yeah, det löser sig nog!
Natti!

Crap

Såhär är det... Vill man veta något, om någon eller någonting så ska man läsa andras bloggar. Allra helst tjejers bloggar eftersom dessa alltid skriver om allting. De är oxå tjejerna som är mest sneaky och kan snoka reda på den viktiga infon. Jag är en sån sneaky brud just nu. Och jag kan inte säga mer än; ANNA, DU HADE RÄTT!!!!

RSS 2.0