Our time now

Jag går verkligen på nån sorts asbra sparlåga. Jobbade ju igår å inatt å sen när jag kom hem i morse, efter att ha snurrat runt med Anneli, insåg jag att jag bara sovit en timme på två dygn. Ingen hit! Men jag har sovit tre timmar till nu så är pigg som en mört. Troligtvis kommer min kropp stänga av totalt nästa gång jag somnar och inte vilja vakna på ett par dar. Dumt att gå och lägga sig då!

Försökte mig på att rida i det här jäkla vädret. Ett varv i paddocken blev det sen gick vi in. Castor var måttligt road av min onödiga idé. Fick knappt ut honom genom stallet först, sen gjorde vi lite akrobatiska konster när Cäs försökte ha rumpan mot vinden och samtidigt lyda någotsånär. Dessutom blev det jättehöga styltor i hans små tassar så det var likasåväl att ge upp.

Cäs fick en ny sadel igår. Och jag fick lite ekonomisk ångest! Jag skulle satsat på någon annan sport. Bandy kanske. Då hade gårdagen förmodligen innefattat ny tejp till min klubba för några ynka tior istället för massa tusen lappar. Dessutom vill ju Broren och TW oxå ha nya sadlar så dom inte blir avundsjuka! Jag stänger Castor-kontot ett tag nu iaf ;p

Ska softa lite innan det blir till å åka till GFRK på strategigruppsmöte.


Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Jag börjar bli sämre än sämst på att uppdatera det här. Ännu mindre lägga upp bilder. Bilder förgyller, det gör det sjukt mycket roligare att läsa nåns blogg.
Helt okejbra måndag. Fått tömkört TW, töltat omkring på Sessan (ja, hon kan fan tölta den jäkeln!), å dressyrat på LB. Även vart i grannstallet å lastat Jackie. Gick ju bra till en början men kusen är envis som en åsna!!! Fortsättning följer imon :p
För imon kommer bli en snorstressig dag (Hur fan kan mitt liv vara stressigt, jag är ju näst intill arbetslös!?!) Ska befinna mig på Scandinavium 7.45 imon och bygga Depeche Mode. Har visst fått ett specialuppdrag enligt bossen och ska fixa iordning loungerna. Sen blire stressigt som fan, måste vara hemma till 15.00 då sadelprovaren kommer och vi ska hitta sadlar till Cäs, LB och TW. Efter det ska jag helst hinna rida LB och Sessan, träffa Anneli en sväng innan hon ska tillbaka till Stockholm. Och sen vara tillbaka på Scandinavium 22.45 för riv. Kuljul!

Jag är så sjukt sugen på Thailand med Pannis i April. Mhm...som att det kommer ske. Början på tävlingssäsongen jue, det vill jag inte missa. Tragiskt att jag har så svårt att bara släppa allt och åka. Ingenting lär förändras på tre veckor!?!
Ser ut som att jag får med mig Carro till Winnerbäck iaf =)

Ser ut som att det blir clear round på söndag med Cässel. Vi ska bara hoppa lågt isf, har ju inte hopptränat på år och dar!!
Och nu är Nisse snart tillbaka igen så vi kan börja träna på riktigt inför Scandinavium! SÅ många SÅ bra som kommer iår!! Men går det inte bra så kommer vi iallafall vara snyggast.. (ett tappert försök att hålla hoppet uppe) Jesus, jag längtar!

Cäs

Jag har visst en flygande ponny =D =D



Han skötte sig världsbästast på träningen idag! Massa massa kärlek på honom!!

Parapapapapapapapapapa

Vart mestadels med djuren idag. Blir lite extra roligt när man vart borta två dar :) Fått en åktur på Sessan, dressyrat på LB och tömkört Cassel. =)

Jag jobbar just nu hårt på att få Lego att sluta bita på mattkanterna och hämta tofflor som är lika stora som han själv. Han kommer alltid så stolt med tofflan men snubblar och voltar över den. Stackars liten!

Ska kolla på Paradise och sen blire nana.


Oslappt

Jag hade ju tänkt ha en sån där riktigt go dag idag. Bara sova, äta en bra frukost och eventuellt ta en promenad innan jag ska klippa mig kl. tre. Mhm...eller inte. Mamma ringer ju å väcker mig redan kl nio!!! Likasåväl å gå upp. Har fått tagit hand om Christofers tvättade tvätt som låg överallt. Passade på att fixa iordning i en av garderoberna med. Vika kläderna och lägga på rätt hylla. Män är inge vidare på ordning! (och jag som ändå alltid tyckt att min man är sällsynt pedant) Hoppas han inte blir putt. Jag hade ju i ärlighetens namn inte uppskattat om han gjort ett ryck i min garderob. Man har ju ändå sin egen ordning. Min ordnig är iofs på riktigt! Men det ska nog inte vara så svårt för honom att stöka till igen! =)
Nu ska jag klä på mig och åka och handla. Tänkte göra en ananaspaj men misstänker att det inte finns nån pajform... Ska ta å kolla upp detta genast!

When Love Takes Over

Igår fick jag, väldigt oväntat, en försenad födelsedagspresent av Pannis. Det var en snornygg bikini!!! Längtar till sommaren så vi kan ligga på stranden hela dagarna!


I fredags var det välkommen hem fest i Carros lya. Vi drack vin, körde Rockband och Fia med Hutt hela kvällen. Blev en del fina tal som hölls oxå :p Sjukt gött å ha er hemma igen tjejer!!!


Var visst så att det fanns ett fjärde alternativ till att min man inte hämtade mig inatt. Jag hade låst ytterdörren och lagt min mobil långt bort åt helvete. Skit oxå!!


Vi är vi hos Moa å René å Erik å har käkat tacos å fikat. Dax å åka hem å sätta på en film. Imon ska mannen jobba å jag ska klippa mig!!!! =D

"Man kan ju släcka oxå!!"


Polis polis potatisgris

Det blev ingen bra kväll igår ändå. Jag skyller på alkoholen!
Vi var hos Jakob för att fira att han har tagit sin polisexamen. Det var väldans trevligt!!! Men jag måste lära mig dricka med förstånd! Jag vaknade iallafall klockan 08.40 blevid Moa som skulle upp och jobba. Hittade René på soffan. Varför tog inte min man med mig hem!?! Det finns ett par alternativ där...
1. Han hittade nån way mycket snyggare brud på krogen
2. Han glömde mig
3. Jag hotade med att döda honom (alla vet ju hur seriöst det är!!) eller möjligen kräkas om han inte lät mig vara
Min man bara "sover". Han vet nog att jag tänker döda honom...

Ye

"Jag vill ju inte gifta mig, bara ligga lite!!"
Nu blire party!

Woho

Nu blire träning. Jag har tillbringat över sex timmar i stallet och med de andra kusarna idag så det ska bli trevligt med lite Cäsikvalitetstid.

Kärlek

Kom nyss hem från fika med Carro å Suss! Mycket tjöt blire. Ska bli så gött nu när livet återgår till det normala. Underbara brudar!
Kände mig tvungen att åka förbi systemet på vägen hem men råkade gå in på MQ först. Hittade PG där, hon jobbade stenhårt :p Fyndade en tröja å en t-shirt. Typiskt att systemet hade stängt när jag var klar.

Tog mig även till arbetsförmedlingen idag och redde upp det dära obehagliga brevet jag fått. Sjukt skön snubbe jag snackade med!!! =D

Jag saknar min man galet mycket! Funderar seriöst på att emigrera till Borås.

På fredag blire mera shopping!! =)


Dumma mej

Igår innan jag gick och la mig skrev jag upp 20 grejjer jag skulle få gjort idag. Jag gjorde nio. Det var ganska dåligt!!! Men jag skyller på att det tog lång tid med veterinären och med sadelprovaren.

Summan av dagen blev såhär...

Bra saker:
TW gick igenom besiktningen
Cäs och LB fick sina sprutor och uppförde sig väldigt väl
Jag red Prinsessan och det gick mestadels kalas
Fick jagat ifatt det där arbetsgivarintyget som jag jagat i över en månad
Hittade eventuellt en sadel som passar TW
Har sett över min ekonomi
Carro ringde och hon är hemma igen =)


Dåliga saker:
Gick omkull med Prinsessan på blankisen
Måste hitta nya sadlar till både Cäs och LB
Tog fel på tiden till arbetsförmedlingen
Fick inte gjort så himla mycket som jag hade tänkt


Meeen....det är ju ändå fler bra saker än dåliga så då måste det ju vart en bra dag!
Imon äre en ny dag å...då är man på hugget igen..å då jäevlar!


Påw

Snart kommer veterinären. Cäs och LB ska få sin sista botvax spruta och Lego ska få en rabiesspruta. Och viktigast av allt så ska TW besiktigas. Sen blir hon miiiiin!! =D

Lego adopterade Leifs vante. Han var så himla stolt!!

Gad

Har precis tillbringat fem timmar ute i stallet men är ändå bara klar med två kusar... Funderar på att försöka kravla mig upp på Sessan idag och se vad hon säger om det. Spännande!

Soooftish!

Gick en promenad ner till Moa å René innan...och Erik....och hälsade på och hämtade bilen. Åkte å handlade, lagade mat, kollade på 21, drack milkshake å nu äre nanitajm. Jag är verkligen inte alls trött, sov ju till halv två idag. Men vill gärna hem tidigt imon så jag hinner ta tag i saker.
Christofer har bäddat med nya snyggiga lakan =) Så nattinatti!

Hur jävla mycket drack jag igår?

Jag brukar ha rätt bra koll på mitt drickande. Det händer, men det är verkligen inte ofta som jag kryper hem. Men igår drack jag visst en hel flaska vodka. Visst, jag drack verkligen inget utöver det...inte en enda cider... Men vatusan! Jag brukar vara billigare i drift än så :p
Det var riktigt trevligt igår iaf! Kom galet mycket folk. Kan inte minnas senast det var så trångt hos Moa & René, OCH ERIK! (jag glömmer mig gärna där) Blev lite sent bara så när vi väl drog ut var det inte många minuter kvar tills XoY skulle stänga så det blev dåligt med utgång. Sånt som händer...

Långt kvar till formtoppen

Party it is! Jag är fett laddad. Är helt klar å redo å gå men mannen har visst låst in sig i badrummet.
Ska genast gå och blanda mig en drink. =D
Säg ingenting till mig
jag ser allting ändå
Säg ingenting till mig
det hörs på stegen när du går

Tyfiskt!

Ikväll äre avskedsparty för Matilda och Jenny. Dumma ungar som ska ut å åka sådär! Men fullt ös medvetslös!

Jag skrattar idag

Gick sådär på träningen. Men sjuukt gött å komma igång igen! Våra världsfräscha tröjor å schabrak hade kommit oxå så humöret är på topp.

När jag kom hem låg Lego innanför dörren å väntade. Men han kröp upp i knät direkt å somnade. Han skulle aldrig komma på tanken att klaga över mitt datormissbruk.

Imon äre fredag med jueeee!

Duschen pyjamasen å sängen nu. Så tar jag det där med att städa och söka jobb imon. Det är ju så tråkigt!!!

Imon ska bli en bra dag, jag ska få gjort massor!!?! =)


Vem lämnade vem

Fick sovmorgon idag. Sov till halv elva. Sen har jag bara fixat mat och mockat åt djuren och vart på promenad med TW och Prinsessan. Går ju för tusan inte att rida i den här kylan!!! Ska ut snart igen å roa LB en stund. Lego har rullat ihop sig i mina ytterkläder så det måste ju vara ett tecken på att jag ska stanna inne en liten stund till =)

Tolkade ju med Jannika igår. Cäs var så snäll! Imon får han eventuellt släpa omkring på Amanda och Filippa en stund! :p

Å idag är det träning!!!!

Nästa vecka kommer Anna, Carro å Clara hem. Feedt najs!!


Tussebisse

Goaste valpisen har vi!! Just nu ligger han å tuggar på arslet på sin giraff-zebra. :p

Alla pånnysar är motionerade utan Cäsi. Väntar på att Jannika ska komma så vi kan tolka. Vääry najs!!

Voffe

Vi köpte hund idag! Sötaste!

Å igår kom Prinsessan hit. Många ponnysar blire...

Så kommer de snö nu så imon skare tolkas!!!

Jag är så sjuuuukt nöjd just nu!! =D =D

Snörvel

Jag bara snörvlar. Som ett dagisbarn... =/ Sjukt segt!

Har latat mig hela dan. Åkt å handlat lite. Städat lite i foderrummet. Å fixat lite med djuren. Även gått en promenad med Jannika. Så har vi haft besök av Eva-Lena och Jocke. Fedt najs.

Ska gå och tömma tvättmaskinen nu å lägga i nya smutsiga hästprylar. Kör ett sånt därnt tvättrejjs. Så ska jag somna till OC.... =)

Suuuvk

Jag känner mig snorförkyld och supervek just nu. Å jag som ALDRIG blir sjuk!!!! Är grymt besviken... Jagat runt Leif i Sisjön idag för å hitta Echinagard. Ska ju blandas i vatten men jag blandade i julmust. Inget jag rekomenderar. Det får inte alls samma effekt!

Fucker!

Sluta raka benen och kom hit kvinna!!!
Jag lär ha hunnit supa ner mig själv innan Jannika kommer tillbaka. Jag har även en viss känsla av att hon skulle kunna dissa mig för viktigare behov... =/

Har ridit LB idag. Vi åkte bort till Alleby. Finaste ponnyn var han!!! Samlade sig i galoppen TRE varv på volten!!!! Sjukt att man kan vara glad för så lite!
Var å kollade på vovvarna med. Dom var underbara!! Jag ville verkligen älska Bernad mest för han har så gulligt namn, är tjock å snorsöt...men jag trillade nog dit för Lilla V. Med sylvassa gaddar!! Och crazy daisy mycket energi!!!
Hade träning på GFRK innan. Tjejerna var grymma och jag önskar dem egna ponnyer och två träningstillfällen i veckan från och med imorgon. Går det att lösa tror ni??
Sen gick jag en promenix med Jannika för å möta Anneli när hon kom med bussen. Vi gjorde Rocky Road, drack vin (övade) och spelade kort. Sen följde vi Anneli tillbaka till bussen å jag å Jannika fortsatte med vindrickandet och promenaden. Mer snö och vi hade kunnat sitta bakom LB i en släde med varma plädar och dricka spetsad varm choklad!

Vi har gjort en ny julskinka idag. Den är preciiiiiis klar. Najs majs gött kött äre!! Jag är trött på all annan julmat men julskinka kan jag nog käka fram till midsommar. Då det förhoppningsvis bär av till Tylösand!!! Jag vill, vill vill.

Så nu sitter jag och nynnar på Per Gessle - Joanna says (Iiiinte helt okej!) och väntar på att Jannika ska pallra sig över igen. Ska ta en cider till....för det är väl ändå lördag? (Känns mer som söndag)

Tjipp!

Voffsing

En hund ligger nära till hands nu. Mamma sa att det var upp till mig =) =)
Jag har aldrig ens velat ha hund...iallafall inte sen jag var 12. Men mamma å Leif verkar så positiva så kanske ändå....

Sugit!

Nyår blev inte riktigt som planerat...det blev totalt misslyckat. Så mycket misslyckat det kan bli. Men mellan 18.00-02.00 så var det en ganska så trevlig tillställning. =)

RSS 2.0