Regn

Inte okej med detta väder när man har tre kusar att rida! Blir till å gå ut i stallet å göra vad man kan, å sen får en varm dusch, film å te bli belöningen innan kvällens arbete.
Väntar även på att bilen ska komma och hämta en pålle i stallet idag. Alltså en riktig jävla skitmåndag!!

Vintermys

Tillbringat min lördagkväll i stallet. Klippte bla ponny, tredje denna veckan. Innan dess var det träning med laget.
Fått rensat ut lite bland gamla saker här hemma. Sjukt vad man sparar på onödig skit. Men det finns även så mycket sparade minnen. Hittade bland annat en kärlekslista från när jag gick på lågstadiet haha!

Väntar på att mannen ska tröttna på festandet å vilja bli hämtad. Får bli en film med tända ljus å chokladbollar sålänge =)

Go Freeeda!

Det gick bra med TW. Vi har fått ett igångsättnigsschema så om fyra veckor ska hon ha börjat trava å då ska vi tillbaka till veterinären för återbesök.
Är klar med allt för idag å väntar bara på att ha träning med mina tjejor klockan fem. Sen blir det helg på riktigt. Naajs!

Imon.

Imon är dagen då TW ska in på återbesök på kliniken å kolla sig efter operationen. Imon är det 6 veckor sedan hon opererades och 4 veckor sedan stygnen togs å hon fick börja gå i sjukhage. Tror att chansen är stor att hon behöver två veckor till i liten hage, men det blir gött å få svart på vitt hur långt hon har kommit iallafall. Hon hade nog väldigt gärna börjat ridas direkt om hon fick välja själv. Så himla mycket överskottsenergi i damen nu!!



På utflykt å rastar mammorna!

Är på Ullared med Pannis å våra mammor. Ska inte, ska inte, ska inte gå lös! :)


He's So Fluffy I'm Gonna Die!


Hemskt!

Var tvungen att kolla på Kalla Faktas program om Parken Zoo nu när jag kom hem. Usch vad vidrigt! Blir så himla ledsen, JÄVLA AS! Cäs hade velat adoptera en Bongoantilop tror jag nog! Sjukt fina djur!

För En Lång Lång Tid

Känns som den här killen kommer stanna i mitt liv läänge! 3,5 år tillsammans redan å det har gått sjukt fort! ❤

 

 


Våldsamt Stillsamt

Vaknade som en zombie i morse å kunde verkligen inte gå upp ur sängen. Tur att min dressyrtränare ringde å väckte mig så att jag tillsist fick hasat upp ur sängen. Påsarna under ögonen var inte att leka med!!
Iaf ut för å ha lektion på LB. Vi tränade flyglandningar och öppnor idag. Sjukt taggad på att rida imon å fortsätta träna.

Carro blev faster inatt! Känns som tiden går sjukt fort! Om några år är det vi som går med stora magar i våra egna hus.


Perfect

Haft en himlans bra dag. Underbart väder! Det är så gött å vara ledig fredagar, man hinner med helgen på ett helt annat sätt! Fixade i stallet i morse, tog mig tid å gå ut å beta mina djur. Tråkigt för dom å gå i grus/leriga hagar å se det sista gräset vissna. Dom blev väldigt glada att få käka gräs igen, blir nog en stund imon oxå.
Sen blev det en sväng till Backaplan å kolla lite kläder men var visst inte alls på shoppinghumör så det blev inte ett enda plagg med hem. Likasåväl för jag måste rensa ut min garderob nu innan jag köper mer nytt.
Klockan blev två och det blev dax för tömkörning av Broshan. Han lekte lite Lipizzanare å spanska ridskolan ett tag och var snygg som attan men skärpte sig tillsist å jobbade på bra. Härligt å bara få titta å njuta av sin fina ponny.
Sen blev det dax för gymkhanaträning med tjejorna. Försökte att ta dom grenarna som vi har haft problem med tidigare men idag satt allt precis där det skulle. Det är fräckt när det kommer över en hur stora framsteg som egentligen skett.
Fick knött in en liten ridtur på Merlin precis lagom till mörkret. Han är verkligen underskattad den kusen. Önskar att jag får mer tid så jag kan rida honom mer. Han är egentligen en sån himla fin häst att rida (dock ett as att hantera!) men han behöver stärkas jättemycket. Väldigt lärorikt att rida honom då han plockar fram mina största brister i ridningen.
Snabbt in i duschen, fick panik när jag insåg att jag hade en snedspringare i håret å kutade över gårdsplanen i morgonrock å tofflor å ropade på mamma. Hittade inte den jäkeln så hoppas jag fick med honom när jag slet å drog vilt i mitt hår.
Sen hem till mannens bror på släktträff å nu är vi hemma å kollar på tv. Fast det är bara jag som kollar för han har somnat. Jaja då kan jag ju kolla på vad jag vill iaf :)



Hufvudschtaden i december

Precis bokat resa för å hälsa på Carro i Stockholm. Ska bli awesome!


Lite Extra Glad...

...blir man när mannen har lagt en överraskning bredvid matlådan som han lagat till mig. Jag har lixom tre underbara män i mitt liv!! ❤


Just Because It Burns Doesn't Mean You're Gonna Die

Hade världens sämsta morgon idag. Vaknade med skum känsla i kroppen efter en konstig dröm. Flumkollade lite på min telefon å såg att mina aktier rasat med 20 procent. Gud vill verkligen inte att jag ska bli rik iaf! Klockan var ganska mycket men jag kröp ändå ner i sängen igen å drog täcket över huvudet.
Gick upp tillsist å red dressyrlektion på Brollan. Tur att den killen verkligen vet hur man gör sin mamma på gott humör! ❤


What If You

Chillkväll med ljus, go musik å en cider. Bara jag å mitt ego... Man måste nog ha sånna här kvällar ibland :)

Inställd gymkhanaträning idag men som tur var var Ann-Sofie här å tömkörde Meppe så hon tog sig an Castor oxå. Farbrorn hade bestämda åsikter å stod ganska mycket på två ben men tillsist blev det iaf bra. Lär ju bli mer tömkörning för den killen!




Under The Same Sun

Haft en härlig dag på stan. Fick köpt lite fina kläder både jag å mannen. Ligger å drömmer om ett par superfina skor jag provade men aldrig köpte. Tänker jag lika mycket på dom på söndag så åker jag till affären å köper dom.
Imorgon är det träningar på schemat. Sen ska jag måla hemma är planen.

Ligger å jäser lite efter att ha tryckt i mig alldeles för mycket godis och nötter. Ska ta å kolla på Ice Age 4 nu. Hoppas den är lika rolig som de första tre.



Filmtajm

Film å fruktstund på jobbet i väntan på att stämpla ut 00.42. Det kunde vart värre :)


Your Love Is My Drug

Var riktigt nära att börja gråta när jag vaknade i morse. Försov mig tre timmar till en viktig grej jag var tvungen att fixa och det kändes lite som om världen rasade när jag missade det. Men ryckte upp mig å ringde ett samtal så allt löste sig till det bättre. Så man kan säga att jag fick löst det jag skulle med tre timmars extra sömn som bonus.
Sen har dagen bara löpt på med stallfix, matlådelagning och tömkörningspass på Broshan. Och nu jobb såklart. Men det är chill för vi har knappt nått att göra kvar, och så kom Nick nyss förbi med snickerskaka. Ibland är det bara så gött å leva!

Imon blir det ännu bättre! Shopping, resturang å bio är planerat.

Nu blir det kvällsfika med goa kollegor.


Life is good!!

Dagen har bestått av dressyrträning på Brollan. Tränade program, riktigt kul! Sen fix i stallet å en lång frästur på Cäse. Tror både jag å han behövde det!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/849484/images/2012/pic_506b51ce9606ee5ea4f17036.jpg" class="image">


RSS 2.0