Ja men kuul!


Mysa Ner Sig Med Film


Smile Like You Mean It

Blev väck i morse av att mamma, Leif å Lana packade in sig i husbilen och drog till Tyskland. Kunde inte somna om så gick ut i stallet å sadlade Broshan å tog en lång tur i skogen. Sen blev det en ordentlig frulle å fix i stallet och med min sjukling. Efter det var det FIFA 13 jakt å jag höll på å bli galen. Så mycket hets för ett litet spel! Tillsist fick jag iaf tag i det (efter att ha irrat omkring i alldeles för många affärer iklädd ridkläder och stinkandes häst). Hem å slänga ihop en pastasallad och bege sig till jobbet.
Har nu jobbat, sovit, käkat å fikat. Önskar att det kommer vara såhär chill för evigt :)
Imon blir det å gå upp tidigt å åka till Jönköping.


Chill dill

Kvällsskiftet har börjat! Riiktigt softa dagar nu i början. Blir inte särskilt många bilar byggda. Har redan hunnit sova en och en halv timme. Dock har jag även hunnit käka upp min kvällsmat och är redan hungrig igen å kommer så få vara tills jag kommer hem igen, runt kl ett.

Härligt var det iaf att få sova lite längre i morse. Mockade för alla våra hästar. Käkade frukost. La i en maskin tvätt. Red lektion på Broshan, tränade raka linjer (vilket gick sådär). Åkte å gymmade och sen direkt till jobbet. Skönt att allt är klart och man bara kan slänga sig i säng när man kommer hem.

På fredag ska stygnen tas på TW och sen får hon börja gå ut i liten hage. Skönt!


Gymkhanaträning


Som Man Bäddar Får Man Ligga

Längtar så jag dör tills 15.48 då man kan stämpla ut å åka hem. Blir en sväng förbi solariet på hemvägen å sen hem å rida Cäs en ordentlig tur i skogen. Broshan får vila idag så bara en promenad med TW, mockning av 4 boxar å sen är det helg på riktigt! Mys ikväll men lär ju somna tidigt, som alltid på fredagar då man har jobbat. Men det här är iaf sista fredagen jag jobbar på ett bra tag. Nästa fredag bär det av till Jönköping för å shoppa på den årliga Charlies-rean.


Woho!

Hade lite julfeeling i morse! Gud vad mysigt det ska bli med vinter. Fast först en höst att njuta av. Om en vecka börjar jag jobba kväll å då kan jag rida när det är ljust ändå. Kommer bli riktigt skönt att ha gjort allt med hästarna innan jobbet.

Idag blir det gymmet å sen ska Broshan tömköras. Och sen är det chill kväll med mig själv å mitt ego.
Har lite saker som måste lösas men förövrigt rullar livet på jäkligt bra!


Par Sm 2012

I helgen reds det par SM och NM på Cäs med Ävish och Blezsy. Det gick väl ganska så upp å ner om man säger så, utom i finalen då det bara gick ner.
Fick bittert erfara att man inte kan rida på gamla meriter. Borde verkligen ha tränat mer! Cäs var märkligt lugn, vilket var väldigt skönt iofs. Dock var han inte så taggad som han brukar, vilket hade behövts! Tror att han bara har fått varva ner för mycket under en för lång tid. Vi hade verkligen för dåligt med fart. Men ett SM silver blev det iallafall, det ska man ju vara glad för. Eller...


Äntligen!

Frukost på sängen...som de flesta andra dagar. Det kan vara så att jag är den mest bortskämda bruden. Men gött äre, man ska ha pli på sin man :D

Idag är dagen äntligen kommen då TW ska in på kliniken för operation. Hon opereras förvisso inte förrens imon men äntligen är det på g. Så kommer bli en riktigt stressig kväll. Men först jobb...döda mig istället tack! :)


Heztnördish


Jepps, lördagskvällen har tillbringats i stallet. Härligt att vara helt ensam för en gångs skull å bara ha sådär all tid i världen. Har ryktat å pysslat, klippt lite manar å putsat lite träns. Å bara njutit av att ha världens bästa hästar, på världens bästa gård med världens bästa familj.

Gårdagen tillbringades först på Scandinavium. Det blev lite käk, cider, September, Joe Labero och såklart lite lastbilar. Sen drog vi vidare till Trädgårn å festade med grymmaste kollegorna. Tragiskt bara att man ska vara för gammal å trött så vi drog hem ganska tidigt...

Var ute å red på Brosh innan. Tog en ganska lång tur förbi Kättilsröd å bort igenom. Jisses vad trevlig han är att rida nu! Tror verkligen att tömkörningen gör sitt just nu!

Bilder från i torsdags;

 
 
 

Volvos nya bil orsakar onyttig torsdag

Volvo släpper en ny lastbil nu vilket innebär en hel del najs stuff. Idag är det choklad utplacerad i hela fabriken under dagen å det kommer även bli tårta i eftermiddag. Imorgon efter jobbet lastar dom oss på bussar ner till Scandinavium för käk, dricka å underhållning. Å sen blir det party på Trädgårn! På lördag har dom placerat ut ett antal av de nya bilarna runt om i stan å har även lite artister som ska spela. Älskar om mitt jobb ganska mycket faktiskt, speciellt sånna här dagar när man kan glida omkring, bygga lite bil å käka massa choklad. :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/849484/images/2012/pic_50485687e087c3290800149b.jpg" class="image">


Bästaste

Älska när man kommer vart igång hela dagen med jobb, gym, ridning å träning av barnen och möts av detta...


RSS 2.0