Jag är sjåklad sjåklad

Det är jag inte. Jag är sjukt bitter. Nåja...litegrann iallefall. Men inget ont som inte har nått gott med sig. Det är väl så? Snälla!! Imon kan jag iallafall börja svära igen.
Bajs att jag har körförbud på Opeln från och med imon. Har både missat besiktningen, inte bytt till vinterdäck, och så har bakdäcket låst sig tillråga på allt. Så det blir moppen imon. Eller, för att avstyra en säker kall död, så väcker jag morsan så hon får köra mig. Hon kommer inte älska mig tror jag.

Näe, jag som skulle fått fortsatt min julstädning Men så blev det för mycket avslöjanden på Evvah så jag blev så distraherad och glömde mig.
Men imon...imon har jag en ledig kväll å hinner med sådant dära =) Bör dock besöka en bank direkt efter jobbet då min lilla dosa har kalasdött. Svikare! När man behöver den som mest... =S

Imorgon; vänskapen sätts på prov!

Flyinge med Cäsen i helgen. Whoopie!!

Natti

Går å lägger mig nu, ögonen går i kors... =/
Får gå upp satan så tidigt imon istället och betala mina räkningar så det blir gjort.
Sen...erkännandets dag!?!

Fuck

Jag vet ärligt talat inte vad som är värst...

Gårdagens

Kan hända den bästa...














1:a advent

Det är 1:a advent idag. Och det snöar!!! Morsan julstädar å pyntar som aldrig förr!
Kom precis in från ett dressyrpass på LB. Han var Så duktig! Happyhappypåw!
Denna dag skall användas väl... Ska fixa mer här hemma, ut å springa, sen blir det nog en sväng till Alleby för å kolla på Annas rodeo, å sen ut till Orust för träning med Sofia.



Världens bästaste



Fick en present av Kristina å Linda igår... =D


Stjärnhällas San Antonio

Gött å komma hem efter en super dag på jobbet å mötas av Bissenassen! Han är inte lika liten å söt längre men ååh vad vi älskar honom ändå!! =D

Next...mockning, tömkörning med Brossan och träning på Kasslern.



Mer hallisar å folket

Jobb jobb å jobb. Å sen ponnys å ponnys. Å imon blir det mer jobb. Men i ärlighetens namn är det oftast ganska så trevligt på jobbet, med vissa reservationer :p
Min mor frågade mig om önskelista idag. Jag har ingen aning. Vill minnas att jag kommit på två grejjer som jag önskar mig men minns inte alls vad de va. Får klura på det. Tomten kanske vet...han borde ha koll.

Jannika har sånna galna hallisar. Dom mobbar mig på jobbet för att jag ser lite konstiga saker då och då! Men inte fan snackar mina djur med mig iallefall ;p

Näe, en dusch på det å sen kudden.

Hur ska man kunna snoka reda på något om någon om man måste vara vän med dom för å se allt!? Jag gillart inte..


Hej Mitt Vinterland!

Jag älskar snön!!! Det är enda gången det är lika mysigt att vara ute som inne. Å allt blir ljust å fint. På söndag får man börja julpynta. Jag ska sätta upp mina nya julgardiner!! =P

Här kommer lite pics från lördan...


Party Coco



Förlovningen


             



Believe me!


Waaah

Så vart de ny vecka igen! Och nya möjligheter (var det visst nån som såg det som för jag blev dejterbjuden nästan det första i morse när jag kom till jobbet...)
Blev ridning av två styck kusar när jag kom hem å sen iväg till Alleby för kommitémöte. Tog visst väldigt lång tid men nu är det äntligen nanitajm!
På söndag är det första advent... Tiden går galet fort! Har redan börjat önska mig saker till min födelseda för säkerhets skull.
Å nästa helg blir det Flyinge!! Har lite svårt att bestämma vilket djur som ska med bara... =(



...Peepee Coco...

Ååh

Jag kollade. Kunde inte låta bli..!
Jag förlovade mig!....Eva bör anmälas för sexuellt ofredande... Och jag stal minst 5 hattar och en mössa under kvällen, märkligt att jag bara hade med mig Ciccis solbrills hem!

Rosa gris!

Mycket trevligt arrangemang igår! Har lite ångest för å kolla bilderna på kameran, har inte vågat göra det än! Älskar att Jossan käkade kanelen, jag sitter här å skrattar för mig själv... =D

Nu blire middag med tårta som efterrätt för Leifsen fyller (väldigt många) år idag.
Och sen drar jag mig mot centrum för fika å bio.

Näe, en dusch på det kanske!? Mitt hår ser ut som om det vart med om ett helt krig =/ Och det har det ju lite oxå.


Partytime

Jisses vad det inte var kallt att sova inatt iallefall!
Snö ute i morse med. SÅ mysigt!
Har vart papp hela dagen! Har precis duschat å mitt hår vill aldrig torka. Borde raka av mig det snart. Jag tar en drink...i all väntan... =)
Ikväll blire party på Alleby!

FULLAST VINNER - ALLTID!!

Jag är sho-klad, sho-klad

Gomorron!

Får nu ångra att jag inte satte i motorvärmaren på bilen igår. Borde gå ut å starta den nu på momangen så kanske den är lite tinad om en kvart när jag ska åka... Är redan klar och taggad för sista arbetsdagen på veckan! Well well...inte så taggad ändå kanske... =S
Sola efter jobbet idag och sen blir det fedagsmys!! =)


Little Things

Bra dag idag!

Träning på TW. Gick väl sådär.

Har bara ett avsnitt av OTH kvar så det tänker jag ängna lite tid åt en stund. Förra avsnittet var så himla sorgligt. Garanterat bara jag som tyckte det...



Torsdag morgon

Uppe med tuppen å ska duscha å steka köttbullar!


F A J A H S F

Soft dag idag. Fick min dagliga pallsömn.
Imon blire jobb halva dan å sen seminarie och grupparbete med andra arbetslaget. Sweet!

LB var världens finaste lilla skrutt stundtals idag!

Bilen dog i Sankt Sigfridsbacken för andra gången på en vecka. Jag ville döda den jäkeln. Fick stå och skämmas en stund innan han ville starta igen. Fan vilket övertag han har :P

Blev en sväng med Janne till Mollys. Tror jag tog i lite för mycket och lär få lida för det imon... =/

Hoppas på Flyinge 4-5 december!!!



Appropå ingenting... Så jävla likt!


101116

Sover så dåligt om nätterna! Det är verkligen snorkallt i mitt rum. Så nu har jag tänt massa värmeljus för inatt ska det sovas! Meeeeh....höj elementet tänker du!? Men man ska inte leka med elementen i gamla hus. Sist jag gjorde det blev det vansinnigt varmt så då kunde jag inte sova för det. Kyla och värmeljus ska nog bli prima! =)

Efter dagens arbete står det 38-32. Jobbar mig uppåt. Blev inte så mycket spelandes för jag intog min plats i fosterställning i en pall å nanade större delen av rasterna. Får ju föritusingen ingen sömn om nätterna! Imon blir det mera tid för kortspel. Vi ska visst inte bygga särskilt många bilar för vi har redan byggt fler än planerat. Det är ett märkligt tänkande dom har på Volvo.

Kallt var det att vara ute med alla djuren idag. Dom var fina allihopa. Förmodligen tyckte dom det var lika kallt som jag å ville bara in.

Näe, ett avsnitt OTH å sen släcka lampan... =)

Schmeckeri!

Jag får så mycket pisk på jobbet!! I Skitgubbe! Funderar mycket på om det spelet har nått med skicklighet att göra. Jag kan leda hur stort som helst och ändå vinner Abbas typ varenda gång. Just nu står det 26-34. Om jag inte hämtar upp mig ska jag få ett straff. Tyckte det lät kul först men efter vidare efterforskning så drar jag tillbaka min glädje.

Carolina Johansson kommen om ungefär två år få benämningen konstapel. GRATTIS till det! Sjukt baejj bara att utbildningen är i Stockholm =(

Behöver jag säga att Castor är det finaste jag har! Finns ingen som får mig på så gott humör när jag är arg som honom. Fina fina älsklingsponnyn!!!



Skruffeln!


We R Who We R

Fick tårta till sist! Så nu är jag nöjd! =D

Jag har inte vart singel på 7 år. Det är sjukt ovant och jag har galet mycket tid på nått märkligt vis! Förmodligen mest psykiskt. Idag har ja hunnit fixa allt i stallet, rida (Broshan gick riktigt bra idag!!), sola, shoppa, fika, springa, tvätta, stryka, dammsuga å kolla på tv. Ska ta och göra en defrag på datorn, den löper stor risk att krascha inom en snar framtid. Så byta lakan i sängen, göra mackor till imon å slutligen krypa ner till en film.

Bilen har totaldött flera gånger denna veckan så det blir nog att kolla på både bil och dator snart...

Världens bästa dansk antastar landet nästa helg. Vi gillart!!! =D




I väntan på...

Sitter å väntar på att resterande här hemma ska bli tårtasugna! Varför vill den stunden inte infinna sig? Blir chokladprinsesstårta....MUMS!!

Love And War

Shopping med Clabs å Carro idag. Hittade en hel del...bla en klänning till Cocos å Rebeccas födelsedagsparty nästa helg. Nöjd som tusan! Men funderar ändå på att försöka hitta lite komplement imorgon.

Längtar till måndag!! =)

Torsdagsträning

Nu blire träning på Play Station! Whoopie!! =D



Alive

Whoopie doopie doo. Så råkade jag somna på jobbet idag, och snarka, och missa bilen jag skulle bygga. Som tur var väckte Anna mig å hjälpte mig bygga. Måste skärpa mig imon! Kan kanske inte ligga hela natten å kolla på OTH ändå.

Efter jobbet blev det en snabbritt på Cäs å sen iväg å träffa min kära syster. Det var alldeles för länge sen sist! Käkade å tjötade hur länge som helst. Mycket trevligt. Åkte å handlade, å sen blev det en sväng till Tobbes pappsis jobb. Lämnade tillbaka en film å kollade när han gjorde superputsen på fälgarna. Jag har mycket att lära vill jag lova!

Nu får det helt enkelt bli mer OTH. Även fast jag missat alla kvällens tv-program. Vet inte riktigt hur jag ska överleva men de går förhoppningsvis att se på nätet. Får bli morgondagens projekt.

Jag drömde så konstigt inatt. Riktigt pinsamt rent ut sagt men jag vaknade så rackarns lycklig. Har suttit i hela dan. Mer sånt tack! =)

Den här veckan har gått så galet fort. Snart ere helg!

Tomten Jag Vill Ha En Riktig Jul

Så så så mysigt med snö!
Var ute å promenixade med Liza i två timmar. Vi hamnade tillsist borta vid torget, å sen gick vi å kollade på snygga hus på hemvägen. Morsan hade gjort mat när vi kom tillbaka. Lyx!

Rotation på balanserna på jobbet blev ett hett ämne idag. Jisses vilka popcorn vi har på våran avdelning! Fortsätter dom såhär så kommer jag på riktigt vilja puckla på nån! Men jag hoppas att någon av de vänliga (och snäppet smartare) själarna ska ta tag i detta snarast!

Sheet vad jag hoppas att julkalendern ska vara bra i år! Det låter verkligen så. Hoppas det är liiiite pytteytte likt Mysteriet På Greveholm iallafall...! Snälla!

En Ny Istid!

Sheet vad det är kallt! Man glömmer varenda år hur satans kall vintern är! Och det här är ju bara början. Det är verkligen överskattat att ha häst på vintern. Men man vill ju inte ställa av dom heller! Ridit både TW å LB å höll verkligen på att frysa arslet av mig! SM-ponnyn fick sig bara en promenix!! =)

SM-GULD, SM-GULD! Jag är fortfarande happelyhappy! Och mätt efter gårdagens segermiddag.... :P

Hade tappat bort mitt passerkort till jobbet i morse. Som tur var hade någon vänlig själ lämnat in det till vakten. Imon börjar vi bygga i 50-takt. Fast vi ska bara bygga 32 bilar så det blir troligen ledigt sista passet. Jag ska genast gå igenom alla gamla spel som ligger i en låda. Har lovat Jonas Den Försvunna Diamanten. Dom är så kräsna på min avdelning. Dugen minsann inte med vilket skitspel som helst.. =/
Försöker lägga över lite nya låtar på min Ipod oxå för säkerhets skull. Men teknikens under spelar mig spratt gång på gång!



Jag ska aldrig mer supa!

Föri attans vad jag aldrig blir helt nykter igen. Det har tagit hela dan! Kunde käka första gången halv åtta, och kunde absolut inte köra till GFRK-träningen. Vad hände där?
Peepee Coco är en jäkel på att hetsdricka - och att lura till sig käk. Jag är mest dålig på att bryta arm.
 Sång är inte min starka sida heller...
Imon äre SM som gäller. Grejjerna är packade å totton är nattad. Ska skriva klart programet å sen blire å somna till OTH.

I Just Want Your Kiss

Allt är ersättnigsbart sägs det!!! =)


Ledigt!

Totalledig dag är det!!! Inget jobb, inga hästar att rida. Dock massa material som ska fixas inför tävlingen, program som ska skrivas, protokoll som skall göras. Och sprit som ska inhandlas! Helst ska jag hinna med en vända på stan oxå.. För ikväll blir det paaaarty!!


GuldK(l)impen

Mot sista träningen nu. Cäs för debutera i bussen för Helena har snott transporten till sin träning.

På efterfesten:
"Kom så går vi och kollar på när min mamma sover!"

Fan oxå!

Jag måste sluta tänka. Bara stänga av... Sluta känna. Bara stänga av det med. Sådär som vissa andra gör. Det hade vart awesome!!

___

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Just Gonna Stand There And Watch Me Burn

Whoopie! Fått tatt tag i lite viktiga saker idag. Känns gött, jag kommer kunna sova med gott samvete. Inatt vaknade jag bara en enda gång! Mycket konstiga drömmar hade jag...

Brosh fick sig en helklippning idag. Hans päls har växt galet fort! Murmeldjuret. Tror han är redo för mer hoppning på torsdag med Michelle =)

Kortvecka denna veckan. Ledig fredag och har troligen tid för mig själv. Hade verkligen behövt shoppa!!

På söndag äre SM. Tagga tagga tagga!!

RSS 2.0