Med grädde på!

Jag hann det mesta av det jag skulle ikväll iallafall. Har fått upp min persienn, äntligen efter flera månader. Det var visst inte så svårt... :p

En lagom helg. Födelsedagsmiddag och förfest hos Carro i fredags. Den bästa i stan på att laga mat! Å Patrik gör defenitivt den godaste tårtan i stan. Den enda egenskap en man behöver.. Lyllos Carro! ;)
Så utgång såklart. Lounge, Jazzhuset å Yaki-Da å vissa tog även en sväng till Orgia. Alla minnen är goda minnen!

Älskar att Clara lyckades skicka mitt sms till Carro, om vad vi skulle köpa i present. TYPISKT henne! Blev ett snabbt taktikbyte där.




Den här går på repeat hos mig...



"Åååh...med grädde på...."


Svart, Vitt Och Allt Däremellan

En heldag i Ullared med Pannis å Lena. SuperVolvon tog oss dit i räserfart. Dock var det galen kö när vi anlände 08.05. Fel helg helt enkelt. Ska tänka på det nästa gång... Men nu får det räcka för ett tag. Hittade knappt nånting. Men sen gick vi å shoppade annat. Så blev det skor, en jeansskjorta, ett ägg (det jävla omtalade ägget som Susanna talat så gott om!) och lots of filmer. Mest är jag nöjd med mina julgardiner. Det är ju för tragiskt. Men nu kan det gärna få bli jul så jag kan sätta upp dom. Imon är det ju ändå november, då börjar det väl bli lite ok eller? Affärerna får ju börja pynta i september. Fuskit...
Näe om man skulle ta å ta atg i den där tvätten som ska tvättas, persiennen som ska upp, rummet som ska dammsugas, kläderna som ska strykas, maten som ska lagas, ponnyn som ska ridas, alla nya grejjer som ska lekas med (nej Anna jag syftar inte på ägget!!), promenaden som ska promeneras (det blir väl jogging idag?) och så förhoppningsvis en sväng förbi Carro om det hinns.
Tillbax till jobbet imon. Vi får en ny brud! Eller en brud överhuvudtaget... Könsfördelningen är inte den bästa i dagsläget. Men vi jobbar på´t.


...

Det är troligtvis bara jag i hela Sverige som inte vill ha helg...

I wrote a letter in my mind, but the words were so unkind, about a man I can’t remember

Tagit en paus pga mindre sammanbrott men är tillbaka inom snar framtid. Troligtvis gladare å starkare än någonsin! Eller..?


Finaste, finaste!

Har en naken grisponny som står i stallet nu. Han är redo för träning imon. =D

Finaste, finaste!

Har en naken grisponny som står i stallet nu. Han är redo för träning imon. =D

Oh So Little Time

Ganska så effektiv dag idag. Tror jag lärt mig min tredje balans på jobbet. Hoppas på att få lära mig ännu en imon. Även skämten byttes mot nya bättre. Fick ett par nya killar till chassie. Sa även hej till sköldpaddorna. Får se vad morgondagen har att erbjuda... Det är iallafall fortfarande ganska så trevligt att gå till jobbet faktiskt. Men det lär väl släppa snart! =)

Fick ridit Brosh (som idag var överlägset världens bästa Brosh!) och TW efter jobbet, innan det var kommitémöte i Landvetter. Tack till Leifs å mamms som hade gjort extra mat till mig så jag slapp ställa mig med det iaf! =P

Saknar min man. Det är alldeles för kallt att sova ensam...


Månndejj

Fan vilket kasst väder det var idag! Jag var ute å promenixade med allihopa ponnysarna på en gång för att minimera vattenläckor i kläderna. Ute ett ganska bra tag ändå, likasåväl när det faktiskt var uppehåll ett tag. Tog en sväng förbi Jannikas hus. Smög omkring nån skummis. Kan ha vart hennes man, jag såg inte det var så mörkt. Det kan även ha vart nån som var ute på promenad. Eller nån som ville dödas, vad vet jag...

Dom skämtar fortfarande på jobbet om mitt val om pizza i fredags. Imon är det jag som på ett mycket vänligt sätt ber beodrar byte av skämt, det börjar änna bli gammalt och uttjatat nu. Jag vill inte heller höra orden lamm, kött eller lammkött i någon som helst mening!

Shet vad jag drömde mardrömmar inatt. Vaknade klockan fyra å kunde inte sova många sammanhängande minuter efter det.
Näe, dax å göra lite mackor för morgondagen och hoppa i säng! =)

Nassen

Tur att jag faktiskt har bilder även på denna datorn...


Så mycket bättre...om vi e tillsammans

Ny vecka - nya möjligheter! Jag har vart überseriös och vart å handlat mat till veckan som kommer. Även ställt mig vid spisen och gjort matlådor, och packat mackor, yoghurt och juice. Najs majs gött kött!

Emms och Ass tränade lite på djuren idag. Cäs flippade ur totalt. Hoppas han uppför sig bättre nästa gång. Är aldrig nån annan som har tränat en enda gren på honom innan så han var säkert lite konfundersam. Mer tid bara.

Gick en promenix med Jannika å Lego innan å snackade om allt mellan himmel å jord. Eller mest om allt mellan män å kvinnor egentligen.

Nu ska jag sova. Nästa gång jag skriver ett inlägg bör bli med bild. Vadsomhelst bara en jäkla bild e med! Jag har sett min blogg, den är dödstråkig. =/ Natti!

Whoopie

Prcis klar med två dagars VPS kurs. Vi fick diplom. Woho.
I morse var det skrapa rutorna dax för första gången. Snart e de jul.
Har 4 styck boxar att mocka och 3 styck djur att rida så det är bara att sätta igång! =)

Volvo Production System

Trevvli första kurs dag vare idag. Fick en hel morgon med teori och en eftermiddag med att bygga leksaksbilar å köra Billy Goat Game. Tror det blir najs imon oxå. Får iaf lite sovmorgon så måste inte vara på jobbet förrens sju. Like it alot.
 


Fining

Att det inte finns ett par timmar till på dygnet då! Gärna hemliga, bara för mig. Men så är ikke fallet så man får stressa på så gott det går... Jobbat hela dan, ridit Brosh, tatt en sväng till GFRK för å sedan åka hem å hämta Cäs å åka och träna på Alleby. Jisses vad jag är glad att han är igång igen!!! Kärlek, kärlek, kärlek!

Imon blire VPS-kurs. Jag kommer med största sannorlikhet somna..!



Defenitivt roligast idag...



Sweet dreams!

Röda katter

Tårta till frukost. Känns nästan som om jag själv fyllt år. Gjort klart allt i stallet. Ska åka till Naturnära å köpa hästkrubb, till Alleby å hämta material å sen ska jag lasta TW å köra till träningen.

Mannen är i Uppsala å kollar på ny bil. Najs majs.






TW när hon var väldans tjock...


Some Fuckers Never Learn.

Michelle har hoppat LB idag igen. Satan vad det går bra. Dom är som gjorda för varann tror jag minsann. Den lediga dagen har tillbringats med att göra nytta här hemma. Fick ryck i morse och tvättade 7 maskiner schabrak och handdukar, skurade i boxarna, mockade, tömkörde TW, krattade löv, skrev prop till SMet, kollade när Michelle hoppade, å kom precis in från en promenix med Cäs, Jannika och Lego. Sweet!

Nu blir det fira morsan lite med tårta å så tvn såklart! Kanske att jag fortsätter tvättandet lite oxå. Bra sysselsättning en fredagkväll!?

Hold On Little Apples

Dressyrat ordentligt på TW idag. Hon är en duktig tjej....ibland! =)
Skulle åkt å köpt födelsedagspresent till morsan men kom aldrig iväg så får försöka klämma in det imon istället. Efter jobbet och innan träningen.
Var med Jannika och brottades med Det Fantastiska Äppleträdet! Det var mest Jannika som brottades, som den trädkramare hon är ;p Hade lite svårt att sluta plocka så det blev en helt överfull hink. Första problemet var att ta sig tillbaka till moppen med alla äpplena i behåll. Sen kom svårigheten att starta moppen som inte alls tyckte det var en rolig utflykt. Då är det tur att vissa har kört fräsigaste moppen i hela Tuve i sin ungdom och är vän med dessa helvetesfordon. På vägen tillbaka var det såklart oxå svårt att hålla reda på alla äpplisar som lattjade runt. Dog lite när Jannika skriker "Hold On Little Apples" samtidigt som vi guppar fram på vägen i sicksackar mellan stenarna.

Nu ska jag ringa mannen å sen blir det nana. Natti!


Var är självinsikten?

Kalasdag på jobbet! Chassi är grymt! Blir en hel del knatandes ner till gamla avdelningen men jag ska nog vänja mig av med det oxå. Dessutom ledigt på fredag, det kan inte bli bättre!!

Såg nått så fruktansvärt roligt nyss. "Jag hade henne till april/maj". Hahaha!
Folk ljuger så dom tror sig själva!

Meet Me Halfway

Första dan på jobbet avklarad. Vi hade introduktion, vilket innebar massa tjöt hela dan. Hade dessutom hört det mesta på min förra introduktion. Döden var nära ett par gånger, jag kan verkligen inte hålla mig vaken i sånna situationer. Vi hade en rolig snubbe som kom å snackade om kvalitet iallafall. Han hette Alfred å var sådär alldeles kolsvart! Bröt lite gött oxå och lägger av en go presentation i stil med;
"Hej! Alfred Kumbu var namnet. Kommer ursprungligen från Trollhättan, det hör ni kanske på min dialekt"
Att jag inte dog av skratt!

 Det var en väldigt salig blandning av folk iaf! Jisses, jag var lite rädd! En snubbe som hade så jävla onda ögon! Hoppas verkligen inte vi ska vara på samma avdelning, jag fick hjärtklappning varje gång jag mötte hans blick och ville göra utfall när han snackade med mig. Chassi flöde 2 blir det iallafall! Fick insideinfo att Mackan å Nick kanske skulle vara där men jag såg inte skymten av dom. Hoppas verkligen dom är där imon!
Var nere en del på min gamla avdelning. Det kliar i fingrarna, jag vill bygga bil!!!!!!
Är rätt nöjd iaf, det verkar som om jag får ungefär samma lön som innan. Sweet!

Ridat dressyr på TW på en åker. Mest gjorde TW hoppsasteg å ville inte alls dressyra. Vi hittade ett mirakelträd. Det var så fullt av stora fina röda äpplen. Inte sånna där mörkröda som smakar skunk, utan lite rosaröda som smakar mums!
Var ute en sväng i mörkret med LB å Cäs med. LB tror att han är Pegasus, på riktigt. Cässel blir rädd då och flyr sin kos. Likasåväl!

Ska bli en spännande fortsättning imon. Klädprovning på morgonen å sen blir de direkt ut i fabriken.


Sweet

Fick röjjt på loftet igår. Blev kalasbra! Gött å ha nånstans å ha allt man inte använder så mycket... =)

Hann inte rida TW idag. Det var dåligt av mig! Men hon får nya pjux imon så efter jobbet blir det trimning.

Skicka hem supertjockisen från Biggest Looser, han är ju så jävla lipig!

Imon börjar allvaret!!!!! Wiiie..

When You Get What You Want But Not What You Need

Det var så himla kul å träna på Cässel i torsdags! Kunde inte sluta le... Blir väl samma lycka ett par träningar framöver. Snart börjar vi ju dessutom träna två gånger i veckan inför SMet. Wiie =)

I fredags ringde dom från Volvo. Jag hade väldigt svårt att koncentrera mig på jobbet efter det. Fick iallafall sagt upp mig så start på tisdag blir det. Lite bajs att jag inte hamnar på samma avdelning som Mikaela å Fredrica. Men vi får se till att lunchdejta ändå. Avdelning 29222 ska jag vara på. Iiingen aning om vad det innebär. Känns som det är uppe i LA kanske. Jag blir nog lite klokare på tisdag...
Sen var jag ute å käkade med Carro å Claabs. Så kom mannen lagom till natten.

Lördagen blev rätt stressig. Michelle kom och provhoppade Broshan. Gick riktigt kalasbra! Blir nog mer sånt. =) Fick klippt honom oxå, kunde gjort en hel kudde av pälsen. Sen hoppade jag ett par skutt på Cäse, slängde in TW i transporten å begav mig till GFRK.
Fick lagat käk hemma för å fira nya jobbet. Köpte godis för 220 kr å sen blev det bio - I Rymden Finns Inga Känslor.

Nu blir det ut å mocka för djurena, rida LB, kolla reprisen av IDOL-avsnitten från tors å fre å sen troligen till Borås.


RSS 2.0