Bästa Busfrö <3


Somnar På Köksbordet!

Fy vilken dag! Är totalt slut och supertrött! Vart full rulle hela dagen med jobb å sen direkt hem för å åka in å kolla TW å Castor. Det visade sig att båda var helt ok så bara att köra hem igen å motionera alla tre pållisar. Ganska trevligt att rida nu när det inte är så kallt men hade behövt ett par timmar till på mitt dygn för å hinna med allt.
Nu blir det direkt in i duschen å sen hopp i säng. Ser inte fram emot morgondagen då jag misstänker att ett ordentligt psykbryt är nära då den mentala terrorn är bisarr. Men som en klok kollega sa; "om man ignorerar problemet tillräckligt länge brukar det försvinna!" Jag hoppas det, försvinn gärna ner i Josef Fritzls källare och plågas där tills du dör efterblivna hobbitjävel!!!


Sova sig

Var å kollade på så himla fina lägenheter igår. Bara väntar på att nästa hus ska byggas ju. Badrummen var gudomliga! Vill ha!!
Dags å nana sig nu för imon blir det jobb och sen ska Cäs få åka in till kliniken för å kolla sitt ben som inte är helt ok. TWsson får oxå följa med på en liten rutincheck.


Myskväll

Mannen är äntligen hemma så ikväll får han min uppmärksamhet. Vi har käkat tacos å nu ligger vi å kollar på Flight å myser med kaffe och choklad. Livet är allt bra härligt ibland! Är dock lite orolig för min fläckiga ponny som står hemma ledsen å skadad efter lite drama i hagen idag. Får bli extra mycket pyssel å kärlek på honom imon!


Film

Från träningen förra veckan - Broshans första riktiga gymkhanaträning.
 
 
 

Discofabriken

Sista arbetsdagen på veckan och det är disco i fabriken! Ska bli så skönt med helg!! Middag hos Carro imon å sen kommer mannen hem på lördag.
Ikväll blir det nog träning på Broshan igen.

Glömde visst gratta min granne på hennes födelsedag idag, fastän jag åkte med henne till jobbet. Jag är en dålig granne! :( grattis iaf Janne!

Mannen skickade en bild från Idre. Ser ut att vara himla najs väder. Eller inte...ungefär som här - KALLT!!


Jag Är Frågan, Du Är Svaret

Nattat hästar, gjort matlåda å duschat precis. Och innan dess var det GFRK-träning. Grymma ungar som kämpade på i dessa 15 minusgrader. Kul när dom vill så mycket och är så härligt glada! Hoppas verkligen att vi får ihop både Bohus- och Vårcupslag i år!

Gunnel är inte att lita på! Idag lurade hon mig ordentligt och startade i morse till jobbet men fasen inte när jag skulle hem! Snacka om opålitlig bil! Men jag har kommit fram till att hon inte gillar kylan någe vidare så imorgon får hon stanna hemma!

Får att inte vilja ta livet av sig för att slippa denna kylan så får man tänka på att det faktiskt kommer att bli varmare igen. Snabbare än man tror.
Bjussar på en bild från Brassepartyt i Grebbestad för ett par år sen...


Sweet Dreams!

Får bli ett ynka litet godnattinlägg idag. Måste upp lite extra tidigt imon eftersom jag dels hann till jobbet precis på minuten idag igen och dels så är jag inte alls säker på att bilen startar. Den strejkade iaf vilt när jag skulle hem idag efter jobbet! Tur att Johan är en hejjare på startkablar för annars hade jag stått kvar än. Men nu har Leifsen gett den lite kärlek i form av laddning och motorvärmare så om Gunnelfanskapet inte startar imorgon bitti så lär jag lacka ur, då blir det skroten för hennes del!

Bra Start På Veckan!

Jag bara älskar måndagar! Då har jag tid att gymma efter jobbet å jag har bara en kuse att motionera. Alla boxar är dessutom mockade när jag kommer hem, snacka om lyx! Tog en mysig tur på Broshi i snön iklädd tjock vintertäcke. Min mysboll!
Överlag känner jag mig inte alls så stressad för tillfället. Kan bero på att det är snorkallt ute så tillbringar man mer än fyra timmar i stallet så avlider man, dessutom är mannen i Idre och det är brist på obligatoriska träningar. Tror att runt den här tidpunken förra året hade jag dressyrträning på måndagar, hopplektion på tisdagar, GFRK-träning på onsdagar, gymkhanaträning på torsdagar och lördagar, och för säkerhets skull hade vi träning på Bulycke söndag kväll. Så hektiskt är inte mitt liv just nu och det är jag himlans glad för. Man får massa mer tid å njuta, uppskatta och bara vara.
Oh crap, nu börjar klockan dra iväg igen. Får absolut inte vara sen till jobbet imon igen! Natti!

Teenager For Life

Så var denna helgen över. Känns som jag sov bort mesta tiden, somnade åtta igår kväll och blev väckt tio i morse. Var välbehövlig sömn antar jag men vill ju inte slösa bort livet på å sova!
 
Suttit å kollat igenom gamla bilder. Shit vad man blir sentimental! Är superhoppsugen! Förhoppningsvis får jag tummen ur så fort det blir lite varmare. Det får det gärna bli snart för nu är jag trött på kyla. Hade inte bangat en resa till solen!
 
Söt bild jag hittade på Michelle å Broshan;

Äntligen!

Då har man provgått i trappan som tagit en sisådär tre år att få upp. Den är ännu inte klar men det är iallafall way mycket bättre än ett hål i taket!


Tillbaks På Ruta Ett

Det där med att uppdatera varje dag sprack änna med en gång! Kass är jag! Kan jag skylla på att det var mycket igår? Jobb, pållar å sen kom Carro med ett flyttlass från Stockholm som vi gladeligen hjälpte till att kånka upp i hennes lägenhet. Efter detta svettiga träningspass var det bara å köra räser hem till mannen för lite film å godis. Upp tidigt idag eftersom han ska till Idre.

Förmiddagens schema ser ut nått sånt häringa;
7.00 ut å ge kusarna deras frulle
Släppa ut kusar
Mocka
Uträtta lite ärenden, bl.a. mat till Cäsen skall inhandlas
Åka med Alicia till manegen å rida
Mycket hästar alltså!

Någon typ av bilder får komma senare för det börjar bli extremt bildtomt här.... :/


Underbara ponny!

Det blev träning idag på Broshan. Den första riktiga, med andra hästar, växlingar, flagga å hela kittet. Är så himla nöjd med hur han skötte sig idag! Kunde nog inte gått bättre. Han var superlugn å bara lydde rakt av, varje gren. Går å lägger mig med ett leende på läpparna!

Motivation and Inspiration

Nu får jag ta mig i kragen! Ett inlägg om dagen? Det är nog inte för mycket begärt! Med risk att de kommer se rätt lika ut då eftersom mitt liv består only av jobb å kusar. Känns det iaf som stundtals! Mannen åker till Idre på lördag så då lär det väl bli ännu mer jobb å kusar :/ nä men det ska faktiskt bli skönt å få lite rid över å göra annat.

Brosh ska eventuellt få debutera på en riktig gymkhanaträning ikväll. Är sugen iaf! Hoppas hoppas han sköter sig!


Övertid

Sitter å försöker tröga i mig lite frukost. Egentligen ledig fredag men jag har visst lovat att jobba över. Känns inte som ett vidare smart beslut just nu. Ögonen vill verkligen inte hålla sig öppna och sängen lockar mer än någonsin! Men det är bara å sätta sig i bilen å köra till jobbet. Sen kommer nog dagen gå ganska fort ändå. Är så glad att jag inte planerat in något med någon ikväll. Då behöver jag nog inte stressa efter jobbet. Gym å ponny är det som ska hinnas med bara.

Gick sjukt dåligt för mig å Cäs på träningen igår. Cäs ville inte alls springa som han brukar så vet inte om han kanske gjort sig lite illa i gårdagens bus i hagen. Får se idag hur han känns.
Dock förvånade han mig genom att lasta dig själv igår för första gången någonsin, 20 år gammal. Mirakel sker! :)


Sista lediga dagen

Imon är det slut på chillandet och tillbaka till jobbet igen. De sista dagarna har bara förvunnit, vet inte ens vad jag har gjort riktigt. LB och TW har fått dagens motion, alla boxar är mockade. Nu blir det träning för barnen och ikväll blir det träning på Cäs med Scandinaviumlaget. Sen är det bara till å duscha å nana sig för att gå upp halv sex imon igen. Wiie!

Men Jisses

Varför ska folk kasta en massa skit på de andra ridgrenarna som de inte själva håller på med? Ärligt talat så kan man faktiskt bara hålla käften om man nu tycker att det bara finns en gren i hela världen som är okej att sysselsätta sig med.
Jag ser mig själv lite som en allätare. Tävlar mest i gymkhana men tränar mest dressyr och även lite hoppning. Såklart rider jag i skogen oxå eftersom jag vill att mina ponnyer ska få variation. Kan ärligt säga med handen på hjärtat att jag kan se charmen i de allra, allra flesta sporter. Det roliga är ju att bygga upp hästen så att den blir bra och hållbar i det den gör, oavsett vilken gren det är. Tur att mina powpows är goaste å gladaste att jobba med iaf! =)
 
 
 
 
 

Grym dag igår!

Lillponnyn slutmätt till 138 cm. Vad hände där lixom!? Men jag är sjukt nöjd iaf!
Hann även med go kvalitetskväll hos underbara Anna med scones å film.

Nu ska ponnysarna ridas. Börjar med dressyr på Cäsen å hoppas att regnet håller sig kvar i molnen!


Uppladdning

Laddar upp med macka och varm choklad med minimarsmallows för en ordentlig uteritt på mitt lilltroll. Trodde att han skulle vara trött idag efter gårdagens hoppning med han stod å studsade i hagen vid lunchfodringen så det finns nog energi å ta av.
Sen ikväll ska han till Åby å slutmätas. Hoppas han uppför sig!


RSS 2.0