Nordic Pairs

Nu bär det av till Norge!!!!!!!!!!! =D
Efter att ha packat, tvättat och fixat nästan hela natten är jag äntligen redo. Det ska bli galet skoj!!!!! Är sjukt pepp! Cäs kommer förmodligen vara alldeles stollig men det blir hans stora test inför Scandinavium...
Åh, nu har jag sådär bråttom igen...

Sista kvällen med gänget

Var på jobbet idag och lämnade in mina kläder, verktyg och passer-kort. Känns riktigt tungt... Ändå är jag glad att jag får mer tid. Dock har inte den här veckan börjat med någon som helst överbliven tid. Gick upp kl sex i morse, efter att ha legat och vritt och vänt mig och bara sovit tre timmar. Åkte till GFRK och jobbade. Ganska mysigt faktiskt! Men sen blev det till att hetsa till Volvo, sen till gården. Kom en tjej å provred Zoo Cool. Får se om hon blev intresserad men han kunde ju vart bättre i form och schystare riden i morse!! Sen åkte jag till PG och tränade på Chack. Nu börjar det dra ihop sig till norge!! PG hämtar jackorna på torsdag =) Jobba igen om nio timmar. Innan dess ska jag helst ha ridit min påw! Iallafall om jag vill träffa min Kisse imon. Men vi får se hur det blir med den saken.

Saknar dej...

lite ledsen i ögat

Sista arbetsdagen idag. Känns riktigt jävla ledsamt! Kommer sakna alla galet mycket. Idag ska vi iallafall möla pizza och lådsas att det är en alldeles vanlig måndag.

Ska åka å träna dressyr för Mikael snart, men först ska jag longera Zoo Cool. Det är kallt som faen och jag kommer förmodligen frysa arslet av mig. Sommar ja tack!!!

Extra tillagt nyårslöfte

Jag har så jävla svårt att säga nej. Det har blivit mycket bättre men jag slingrar mig alltid lite halvkasst istället för att säga direkt nej. Och samma sak gäller fan ett ja. Men där är nog anledningen bara att jag verkligen inte vill att folk ska bli besvikna. Jag är helt enkelt rädd att lova för mycket. Så det är mitt nya nyårslöfte (om man nu får lägga till i efterhand sådär) -Att säga ja eller nej!

tråk

Har verkligen inget skoj att skriva alls. Kisse sitter å spelar Guitar Hero och jag kollar på ponnysar. Snart kommer förhoppningsvis Katrin å Pasa och livar upp stämningen lite =)

Igår vare en lååång dag. Gick upp galet tidigt för att träna med PGsson. Det gick ganska så bra ändå med tanke på omständigheterna. Chääck var busig, men söt! Sun var tossig och tyckte PG och hon kunde leka gymkhana oftare!! Sen vare bara åka till gården, ta sig en powernap, och lasta pållen å åka å träna. Fick tvärnita vid ett cpigt rödljus så min stackars ponny trodde nog att jag vart ute å kalasat alldeles för mycket dagen innan. Tror nog ändå att allt mitt instyrande i väggar och bråkande med honom i torsdags hade gett lite resultat!! Scandinavium nästa!! =D
Sen hem igen, slänga av pånnibuset och åka till GFRK. Tjejorna var grymma och jag hoppas dom visar det på nästa tävling!! In i bilen igen och till Borås. Jag höll verkligen på att somna på vägen. Kisse gjode Flygande Jacob och Moa och René kom på besök! Tråkigt bara att jag hunnit somna när som skulle gå. =/

Jag gick ändå upp hyfsat tidigt idag!! Kl 11. Synd bara att jag mest masade mig ner, la mig framför TVn och somnade om. Så nu har jag sovit alldeles för länge igen och kommer fan inte kunna somna ikväll...

TVspel borde förbjudas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


GRATTIS PG!!!!

Som vanligt kommer min lördag vara tajt. Jag kan inte förstå att jag alltid lyckas knöka den!?! Ska iväg å träna med PG nu. Har fått låna Chääksi, det ska bli väldans trevligt! PG fyller dessutom 18 idag. Massa grattis till dig sötnöt!!!!!!!!!!!!!!! Så det blir nog fika och champagne till PG å sen bär det av hem å hämta Cäs för att åka till spetsgruppsträningen. Har även GFRK-träning och sen ska jag till Borås. Mindre tur att vi somnade alldeles för sent inatt och att jag faktiskt gick upp kl sex igår. Undra när jag ska ta igen skönhetssömnen. Det börjar bli lite brådis nu tror jag för färjan går om...25 minuter. Jag hoppas resten avfolket får en jädrans mycket lugnare dag med bakfylla och allt som hör lördagar till!

Sista fotsteget!

Jag har satt mitt sista fotsteg på en lastbil!! Iallafall på ett jävligt bra tag! Idag fick vi veta att vi bara behöver jobba måndag nästa vecka. På tisdag är de bara att lämna tillbaka alla arbetskläder, verktyg och id-kort. Det känns riktigt tungt faktiskt!
Så det har vart en ganska seg dag idag. Gjort det vanliga, ridit Cäs och Zoo Cool. Så imon får jag nog vara lite mer aktiv. Ska hämta Pannis och Susanne på på Landvetter på eftermiddagen och innan dess ska jag helst ha hunnit städa och tvätta lite. Träning på kvällen och sen bara softa med bejb. Göött!!

Zoo Cool var på Åby och röntgades idag. Det är minsann inga större fel på den kusen!

Jag bara fixar inte folk som är sådär jobbigt snåla!

Undra om som fortfarande spelar Neger och President i USA nu..?

Goodnight Fuckers!

mera sömn!

Tack Lena för att du lurade upp mig jättetidigt i morse ;)
Imon har jag inte bråttom upp iaf, då ska jag sova lite extra...
GONATT!!!!

Lycka!

Bra dag idag!!! Har lekt med min nya mobil så mycket jag bara kunnat. Det blev en spontanköpt c905 igår, precis innan affären stängde!! Lycka!!!!! Fick dessutom massa mobilspel av en på jobbet, såsom Ice Age, Happy Tree Friends, The Sims å sånna.
Har vart en lååång dag iofs. Peter hovslagare och Lars anlände till stallet 9.15 biip för att sko Cäs, Mepp å Svante. Jag fick lurat ner Lena till manegen för ett pass på Mepplin så han skulle vara snäll mot farbror Peter när han skulle sko. Tur att jag slapp =) Bussigt att det var det första jag gör när jag inte träffat henne på ett halvår!! Lena var nog nöjd ändå för hon gillar ju trots allt den knasiga Åsnan... Cäs ficknya pjuxx först iallafall å sen blev det minsann bråttom för att hinna bort till Mikael och träna. Vi tränade samling, ökning, avslappning i 1½ timme. Cäs var ganska duktig =) Vi har dock fått läxa till nästa vecka =/ Så det lär ju bli till att tråckla dressyr det närmsta. Utom imon för då ska jag å Lena ut å busa i skogen, om det inte är kallt och halt förståss!
Efter träningen åkte vi hem igen och då var Leifsen i full färd med att bryta upp golvet i den ofärdiga delen av stallet. Det ska iofs gjutas om, det visste jag ju. Men att han skulle göra det nu!?! Jag trodde minsann mitt rum skulle få bli klart först men ikke! Det är ganska bra å få klart resten av stallet iofs men jag tror inte det blir lugna gatan efter det. Finns ju massor kvar att göra! Dock har Leif gjort en ny snygg ritning på sista delen av stallet och det ser ut som att det blir en ponnybox, två storhästboxar och en fölbox. Det finns vissa fölfunderingar så det kanske inte är helt fel!! Det verkar iallafall bli fyra boxar till och jag kan nog inte annat än att vara jävligt nöjd! =)

Har även vart på Startkrafft innan jobbet (smarta människor går på arbetstid men inte Kim nej!). Vi (mest min handledare Lennart) skrev om min CV så den blev lite bättre. Ska finputsa lite till nästa vecka och ska även ta fram minst två jobb som jag vill söka. Det är bajjtråk att söka jobb!!!

Arbetsdagen flöt på bra. Är väl förmodligen bara 5 dagar kvar nu. Lär ju komma fler varsel.

Jag hoppas galet mycket att gud kan lämna lite kyla så snön blir kvar till imon..! Men det är väl bara önsketänkande som vanligt.

Nu ska jag nog sova så kanske jag orkar gå upp å köpa gymkort imon innan jag ska träffa Lena i stallet KLOCKAN NIO! Jävla galning!!!

I really want you!







Jag sitter å lyssnar på Plain White Ts - I Really Want You, och är bara så jävla lycklig..!

c905

Kollade precis mitt konto. Ledsen blev jag när jag insåg att jag gjort slut på lite för mycket pengar. Men tänkte ändå att om jag lever lite halvsnålt resten av månaden så har jag sparat till nästan halva min c905 som jag galet gärna vill  ha!!! Men så kollade jag även mitt sparkonto och insåg att jag fått över 5000 kr i sparränta. Visst, lite skatt på det men jag tror ändå att jag kommer kunna köpa min c905 nästa månad!! Jag vägrar nämligen att röra de pengar jag lägger undan som sparpengar varje månad. Får medge att jag är lite mesig med det men jag är en av dom som tror att lycka kan köpas för pengar. Iallafall nästan! Hellre olycklig och rik än olycklig å fattig lixom..!

Ridit två små monster idag. Först Zoo Cool, som jag trodde skulle dänga av mig utav bara helvete eftersom han var så knäpp med Clara igår. Men inte, han var from som ett lamm även om galoppen var det gungigaste jag vart med om! Sen red jag min fabborit e sväng med men det var ju så kallt att vi knappt orkade göra nånting. Det var bara att rida hem igen och värma sig.
Måste hitta en kista till som jag kan ha resten av mina miljoner täcken i. Leif har bestämt att jag inte får röra någon av de tre brudkistorna på vinden. Han ville gärna kolla vad dom är värda först. Dåligt tycker jag eftersom mina täcken är i stort behov av ett eget rum!
Försöker även jobba på att vi ska bygga fyra boxar till istället för tre. Leif å mamma är ju inne på å bygga jätteboxarna allan medans jag tycker det hade vart mer praktiskt med ponnyboxar! Dock inser jag att om så blir fallet så kommer min pålle inte längre få ha sin kungliga, rymliga svit. Men jag tror han kan överleva det... Det blir ju iofs inte lika snyggt heller om vi ska klämma in en box till. Och vi kan ju inte gärna banga spolspilta! Men vi får se, jag jobbar på de briljanta planlösningarna iallafall!

Ska iallafall bara vara hemma ikväll. Jag har blivit galet tråkig jag veet, men jag känner helt enkelt inte för att supa ner mig! Kan ta en cider i min ensamhet så jag somnar gött istället! Kan hoppas på att bejb orkar masa sig hit efter sitt släktkalas men det börjar se ganska mörkt ut!

Planerat nästan allt för Norgeresan. Vi ska ha både hästbuss å husbil med oss så de kommer bli lajbans! Jag å PG har paxat hästbussen så får päronen sova i husbilen. Mysmys! Längtar redan!



Fet sovmorgon!

Tog mig en riktigt välförtjänt sovmorgon idag!! Blev dock väckt av mamma, PG och Clabs men lyckades somna om.

Har ägnat morgonen åt att leta efter Cäsis pass som nu visade sig ligga hemma hos Elin.

Ska åka till gården snart och lyssna på Clabs smaskiga Axel-detaljer. Hon kommer dock mest för att rida Zoo Cool, vilket är tur eftersom det hade blivit min lott annars :p

Ikväll är det träning!! =D

Mera varsel

Möttes av en tämligen tom parkering när jag kom till jobbet. Det berodde på att Volvo lagt ännu ett varsel och hade stoppat produktionen så alla dagtidare hade åkt hem. Likaså fick vi börja dagen med ett infostopp. Det ser fan inte bra ut!!! Men dagen har flytit ganska bra ändå. Tänk vad lite semlor och dåliga skämt kan göra stämningen igen!

Gick upp alldeles för tidigt i morse. Hann väl sova fyra timmar tror jag. Fick segat mig iväg å klippt å färgat burret. Sen åkte jag å red min Cäs som förövrigt inte är helt samarbetsvillig för tillfället. Jag vill träna för Mikael nu, nu, nu!! Min ponny skulle även behöva nya dojjor men hovslagaren kan inte komma förrens nästa vecka. Stackars påw! Men han hade fetingrullat sig idag så han är nog ganska lycklig ändå...

Jag har hittat en ponny som jag vill ha!! (den har ni aldrig hört förut va) Bajs att den stå så långt bort och att jag inte kommer ha jobb i mer än 2,5 månader till. Får nog vänta lite med det. Jag har ju faktiskt redan en! Det är så himla kul att höra att folk tycker jag har lyckats med honom. Det var ganska mycket tvek på honom ett tag!
Jag kanske helt enkelt bara ska kidnappa Saags så har jag ju en ponny till. Det är ändå Leif som står som ägare på henne. Hmm...nu var jag nog lite dum! Men den ponnyn är helt enkelt bara så jävla go, och hon förtjänar fan att ha lite skoj!!

Jag hoppas på bra väder imon så jag kan slänga alla heltäckningsmattor som jag slängt ut genom mitt sovrumsfönster. Får komma på nått smart så Leif slipper köra upp hela trädgårn med traktorn. Det skulle han nämligen gladeligen göra!!

Undra om jag kan somna nu? För det hade vart väl värt! En film kanske? Ååååh, jag vill nana!

Nattinatti!!!

Tillbax på jobbet =/

Så vare till å börja jobba igen! Blir väl iofs bara mån, tis & ons i tre veckor till. Hoppas på det iaf. Jag älskar mitt jobb men när man vet att man ändå kommer gå så är det lixom inte så kul längre. Får vi gå hemma två månader med full betalning så kan jag dock känna att det är lite värt...

Jag måste sluta ta saker så jävla personligt! Vissa saker kan jag koppla bort helt asabra men vissa saker tynger mig mycket mer än vad det borde...
Imon ska jag nog gå bort å ge bruden en snyting! Fast jag lär inte vara lika arg imon vilket kommer resultera i att jag bangar. Ilska är den bästa kicken ibland =) Dock går det inte att få fram så väl i ett mail. Men sarkasm går att få fram...! =D

Imon kommer Lena hem!!!

Jag måste sova nu. Ska upp bajjtidigt imon å åka å klippa mig. Hinner jag så ska jag hälsa på Mosis om hon jobbar imon, vilket jag hoppas =) Jag fick världens gulligaste Tatty Teddy Nalle av henne i lördags!! Love!!!

Supervovven

Jag sitter å kollar på Pannis Thailandbilder. Det ser sååå gött ut!

Jag läste en rolig sak nyss. Folk har verkligen ingen självinsikt!!!

Det blir inget Danmark för mig den 23:e... =( Det blir däremot Norge den 30:e med PG som planerat!!! =D Jag kommer verkligen behöva den helgen för å testa Cäs på den typen av banor. Bus kommer han nog säga...

Ska nog kolla på Bolt Superhunden med hamstern i bubblan nu...

Rå lost!

Jag är totalt tappad! Har vart det större delen av dagen och det blir bara värre och värre. Måste vart alla räkor jag åt igår!

Första spetsgruppsträningen idag. Så nu är 2009 i full gång. Det gick ganska hyfsat iallafall även om min ponny var alldeles hysterisk emellanåt. Det är dax att börja bli alldeles jättenervös för Scandinavium nu!

Väntar på att Moa å René ska komma hem så vi kan åka dit å käka. Lutar åt att det blir Thaimat ikväll. Mums!

Lena!!

På tisdag kommer världens bästa Lena hem!!!! Det kommer bli världsbäst!! Saknat henne massor!!





Tömkörde min ponny i morse. Funderar ärligt på att försöka köra in honom. Han hade nog tyckt de hade vart skoj! Sen har jag å Clabs bokat klipptid och tagit en fika. Najs majs! 

Drömmer så konstigt

Jag har riktigt konstiga drömmar. Inatt drömde jag att stan höll på att sprängas. Jag var ett litet barn. Och jag åkte runt i kloaker under brunnsparken och försökte gömma mig. Hela tiden tänkte jag på att jag önskade att när stan rasade, att jag ändå kunde andas. Stenarna fick gärna lägga sig på mig men om jag bara hade huvudet fritt så kanske jag kunde överleva. Sova en stund och sen vakna. Det var en läskig känsla iaf.

Tankade över bilderna på systemkameran idag. Det är allt från Tibro till Renoveringen. Självklart på Cäs med! =D



Jag ska snart masa mig ut till min ponny å åka och träna.

=)

Lille Johnny är den duktigaste killen i klassen och är alltid först färdig med proven. För att han inte ska förstöra för resten av klassen säger fröken en dag till honom: -Johnny, du är så duktig att jag måste ställa dig en extra fråga. Det sitter 5 fåglar på en gren. Du har med dig ett luftgevär och skjuter en av dem. Hur många sitter kvar? -Ingen, svarar Johnny. -Vad menar du ...ingen? -Jo,den ene stupar i backen,och de andra flyr skrämt därifrån.Fröken nickar motsträvigt: -Svaret skulle egentligen varit 4, men jag gillar sättet du tänker på.
Lite senare räcker Johnny upp handen. - Ja, Johnny? - Fröken, kan jag få fråga dig om något? -För all del. -OK, 3 damer står vid en glasskiosk och alla har köpt sig en glass. En av dem slickar på glassen, den andra biter i den och den tredje suger på den. Vem av dem är gift? Fröken rodnar:- Ehh ... jag vet inte riktigt, kan det vara hon som suger på den? - Nej, fröken. Det är hon som har ring på fingret, men jag gillar sättet du tänker på.


NUU ska jag iaf sova! =)

Om du vill ha mig....nu kan du få mig så lätt!!!

Jag kan verkligen inte sova. Det beror på viss del till att jag å Bejb sovit till halv tre två dagar i rad, utan att ens ha gått och lagt oss särskilt sent. Jag har försökt det mesta... Kollat film, druckit te, pratat i telefon, hängt framför datorn, druckit cider, blundat. Ingenting funkar!!! Så nu har jag övergått till att läsa min fem år gamla dagbok  och lyssna på Håkan Hellström.
Hittade ett grymt citat från Elin;

"Jag sailor neger zoo kan och kommer härmed inte ge mig
förens killen i fråga är kär i mig och vill ha lite mysporr
med mig, annars använder jag min sailorzoo kraft och dödar
honom!"

Det är helt enkelt så dom ska tas karlarna! Inget daltande här inte! Mycket mysporr och mindre daltande...
MEEEN vad jag är trött på allt. Dom senaste dagarna har bestått av svartsjukedraman och dumheter. Kanske för att vi näst intill har bott inpå varann i två veckor, men ändå! Skitgött tyckte jag när bejb åkte hem i eftermiddags. Skitbajj kände jag ändå fyra timmar senare när han ringde och var hur söt som helst. Saknar massor!

Idag har jag iallafall ridit en och en halv timmes dressyr på min ponny. Han va dussi då!  Sen red jag hem och hämtade Mepplin å red en sväng på honom med. Fiin tjåckis!

Jag är så jävla trött på människor! Näst intill alla!!! Saknar min Pannis helt vilt! Kom hem nu älsking!!!!!!!

Jag hoppas att John Blund kommer och hämtar mig inom en snar framtid, annars lär jag vara superdupertött imon när jag ska sitta i tråkigt möte.

Jag hatar att jag älskar dig, jag älskar dig så mycket att jag hatar mig....

Russian Roulette is not the same without a gun

Hetsrakat resten av min ponny idag. Han älskar inte mig nu! Dessutom har vi bråkat så mycket vid lastningen idag så det blir till å tjata på mamma å leif om en ny transport!! Träningen gick ganska hyfsat iaf. Cäs var världens lugnaste påww!

Sitter å väntar på Christofer, som skulle vart här för längesen!!!

Jag måste ändå vara världens bästa på å tjata! Vill vända på min dörr till mitt rum. Så det öppnas innåt istället för utåt. Det går absolut inte sa Leifsen senast igår! Det skulle vara jättesvårt och man skulle få bygga om hela väggen å blaha blaha... Vi hade en lång och livlig diskussion då jag faktikt tror på filosofin att ALLT GÅR OM MAN VILL! Så idag erkännde han att det faktiskt kan gå. Ganska enkelt tillochmed! Eventuellt lyckades jag även tjata så att vi kan slå ut väggen till gästrummet så det blir ett större allrum!! Och då blir det även lättare att bygga nya badrummet. Jag är grym på arkitektur. Det kanske är mitt kall i livet..?

Jag hoppas att mamma å Leif tar sig i kragen och säljer huset snart, jag kommer aldrig flytta härifrån annars!!

Nu kommer min man, det hör jag på bilen...

Tragiskt

Jag sitter och lyssnar på Aaron Carters Crazy Little Party Girl. DET ÄR TRAGISKT!!! Men jag har faktiskt inget bättre för mig. Ska upp tidigt imon, har massa jag ska hinna med! Det blev inte bättre när jag fick reda på för fem timmar sedan att jag ska hinna med att träna själv imon med. Då fick jag kasta om ganska massa i almanackan! Dessutom är det släktkalas på kvällen som jag inte hade räknat in riktigt. Bejb skulle vart med egentligen. Men så hade jag ju glömt bort hela kalaset så han bestämde i morse att han ska till Ulricehamn imon å åka snowboard. Jag kan inte ens bli arg på honom för det! Jag tror att jag har vart arg nog iofs... Men han förtjänade det lite. Förra året på nyår skulle han prompt ha på sig sina röda, tajta jeans. Heeey, jag ville inte det!!! Samma sak detta året, fast iår skulle han prompt ha sina nya glasögon! Heey, lyssna på mig nångång! Jag älskr inte glasögon!!! Det är nog nån form av tonårsrevolt tror jag. Hoppas jag är tillsammans med snubben nästa år med för det ska bli riktigt intressant att se vad han tar sig till då! Hoppas på att det bara blir lila strumpor eller hög hatt.

Tog tåget från Borås i morse. Jag verkligen hatar att åka tåg!!! Tacka vet jag bil! Körkortet kom som en skänk från ovan. Jag började störtlipa när jag hade klarat körtestet! Pinsamt! Men det var ju så jäklans viktigt att klara det! Tror de va i Februari, massa snö, askallt....å jag red massa överallt. Winnie på Alleby varje dag, lektion på GFRK 3 ggr i veckan plus Almonteño en eller två gånger i  veckan. Kanske tillochmed att jag hade en gymkhanagrupp på GFRK nån kväll i veckan med.... Minns inte riktigt, men jag minns att jag hade fullt upp jämt och knappt hann äta! Skola, jobb å ridning nästan varje dag vare! Man sparar massor av tid med bil, det är en sak som är säker!

En ny trappa är påbörjad på gården iaf! Ett stooooort hål till övervåningen äre. Det är tur för jag får inte upp min säng för den andra trappan. Leif å min morbror Bosse har fixat å trixat hela dan. Ska bli spännande att se imon hur de har gått!
Det kom förbi en jättegullig tjej å mamma som vill ha stallplats hos oss. Dom var alldeles grymt trevliga och jag hoppas dom hittar en ponny snart =)
Så tog jag å Cäs en sväng till Stall Adam och red lite dressyr. Det får vi göra igen snarast, det ska gudarna veta!! Hoppas att Mikael kan komma och träna oss supersnart! Cäs var dum och superskev. Men mamma avgudar honom ändå så han fick ett nytt teddyfluffelipuffelitäcke av henne. Snäll mamms!
Så fick jag skynda mig till GFRK och ha träning med Frida och Anna. Sen fick jag skynda mig hem igen. Duschade, åkte till systemet, gjorde mig iodning och åkte in till stan för att dra några cider med min gamla gymnasiepolare RR. Han var sig lik, och vi planerade surpricer!
Nu ska jag iallafall sova. Det lär bli en lång dag imon!
Nattinatti!


Ordspråk

"Brottas aldrig med en gris. Ni blir smutsiga båda två, och grisen gillar det."

2009

Så vare ett nytt år! Tur att jag tränade på att skriva 09 redan förra året så det lär inte bli några som helst problem!!
Nyårslöften blev de inte så värst många. Man bryter ju dom ändå. Men jag gör ändå ett försök att 1. Använda tandtråd minst varannan dag, och 2. Käka lite mindre onyttigt (och självklart allt det där träna mer å supa mindre å allt sånt)
Gårdagen var lyckad iallafall! Middag hos Moa å René, asamysigt å supergott! Jennie bidrog med tårarna, Annelie med smartheten, Matilda med fyllan, Moa med dansen och resten med sin härliga närvaro!
Kvällen flöt ganska så bra! Dock innebar spelandet av Kampen mellan Kvinna och Man nedsatt hörsel,eftersom 10 fulla personer försökte överrösta varandra.  Pasi å Katrin tappade bort varann...det hör inte till ovanligheterna... Jag å Arto hade ett djupt samtal....det hör till ovanligheterna... Min förståelse blev aningens lite bättre.

Näe, nu ska jag nog återgå till Tv:n och min man. Likasåväl faktiskt! Händer lixom inte mycket annat en nyårsdag.

RSS 2.0