Cross That Line

Tillbringat senaste timmen med att montera ihop en hylla jag å mami köpte idag. Tror nog inte att mina grannar älskar mig när jag är brutal med min nya hylla mitt i natten. Men det blev fint till sist! Borde sova men är inte alls trött!

Skulle åkt med stallgänget till Delsjön och klättrat idag, men fick en ridfri dag idag tack vare Annie som åkte med dom istället och klättrade Broshan. Hur gött som helst! Ibland behöver man få samla lite inspiration och motivation till kommande ridpass. Fastän motivationen faktiskt är ganska hög nu med alla kusarna. Jag har helt enkelt dom bästa tåwtåwsarna!

Igår fick jag sällskap av Eva! Lagade lite käk och satt och pratade hela kvällen. Mysmys!

Upp tidigt imorgon för å åka med Mathilda och Castor på Pay and Ride. Finaste lilla ponnyn står tvättad och knoppad hemma nu. Filmkameran på laddning, snickerskaka och negerbollar bakade. Jag och Anna ska vara ponnymammor åt vårat hjärta! Åh vad det ska bli kul att se dressyrCäsi imorgon!

Nä, nu ska jag ringa min syster och prata tills jag somnar! :)

Polispådrag i Skändla - IGEN!

Fullspäckad fredag med 8,6 timmars jobb och sedan 4 kusar som ville ha motion på det. Med lite hjälp från mammsen så löste det sig oxå. Har äntligen landat i soffan, nyduschad med en kopp te och en chokladkaka.

När jag kom till stallet idag var det stora polispådraget påkopplat i Skändlaskogen. Vart en autistisk kille som hade försvunnit och både hundpatruller å helikopter var ute och letade. Efter ett par timmar hittade dom honom, skönt det!

Hade snuffigaste ponnyn kvar till sist. Det blev "bara" en uteritt på finaste C eftersom jag var trött och hungrig. Ändå toppades mitt humör av en tur just på honom! Som han frustar å skuttar när han vill springa fort! Blev lite fräsgalopp iaf, så tror han kommer sova gott.




Fruktsallad och Chai Latte

Hemkommen från stallet. Blev en dressyrlektion på Broshi, som inte gick överdrivet bra. Blir å fortsätta trimma ordentligt imorgon!
Även en tur i skogen på Meppsson. Vi kollade in bambisar och tränade kort galopp.

Avslutar kvällen med en stor fruktsallad och Chai latte framför Idol. Tristan är ju lätt min favvo än så länge, snacka om känslosam å tacksam kille :)

Bäddat ner mig i soffan hos mammsen å Leifsen.

Kom nyss från sjukhuset, och tycker rätt så synd om mig själv just nu! Testade å ringa en vän och beklaga mig - funkade bara delvis. Åt lite äppelpaj - funkade bara delvis. Dessutom regnar det utav bara satan och jag har två pållisar som står och väntar i stallet. Hade klarat mig på två timmars uppehåll! Snälla vädergudarna!?



Im Gonna Marry You Anyway

En sån dag!! Men en bra sådan :D

Vaknade åtta i morse, pigg som en mört för ovanlighetens skull! Städade och plockade hemma, gjorde matlådor för veckan, gick ut å gick en sväng och hittade riktigt mysiga motionsspår som jag inte hade en aning om fanns.
Sen bar det av till stallet. Hjälpte mamma att införskaffa äpplen (med påse, äppelplockare och hund i högsta hugg) till Tomas överraskningspartaj.
Blev lite ridning oxå innan det var dags att åka till Bulycke för gymkhanaträning. 
Trött och nöjd tjej nu som kommer sova gott inatt :)

Första klippningen gjord!

Idag klippte jag första stycket får. Han fick stöövlar, halvklippning å lite polisongtrim så nu bör han vara redo för vinterns hårdträning!

TW och Merlin fick en uteritt och Broshan ett dressyrpass. Fina ponnyskruttar!!

Igår blev det en uteritt med Carro, som propsade på att rida barbacka på Broshan. Kan ha råkat släppa på Cäs lite i galoppbacken, och som hon tjöt! Som en stucken gris! Skrattade så jag höll på att kissa ner mig och kunde ju då inte heller bromsa! Vi kom iaf båda hem med livet i behåll på glada å nöjda ponnysar! Hann hem lagom till att mysa framför Idol med te och massa fruktsallad! 

Bara att torka håret, borsta tänderna å så får det bli sängen. Fler timmar på dygnet efterfrågas!

RSS 2.0