Mer pånnisar åt folket!

Sitter å letar ponny på nätet. Officiellt är det till Isabelle men innerst inne tror jag nog att jag spanar mycket åt mig själv! =) Men det blir inget med det just nu för jag har alldeles för lite tid som det är! Dock hittade jag två c-ponnysar som hade vart grymma åt Frida och Sandra. Hade vart klockrent om hela laget kunde ha egna ponnysar! Det skulle innebära mer träning å mer skoj som i sin tur leder till ännu bättre resultat!!

Imon är det jobb igen! Jag längtar inte. Vi blir bara färre och färre. Jag saknar Emo! Det var tider det, hembakt minst en gång i veckan! För att inte tala om hur gött de va å ha nån som passade mig när jag sov!





Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right

Hungrig

Har vart ute på gården å pussat på Cässler. Han är världens bästa!!
Nu ska jag möla pizza å godis, dricka julmust å kolla på Gossip Girl och Andra Avenyn. Det ska bli gött, behöver nått annat att tänka på en stund!
Jag hoppas Anna följde mitt råd ikväll, det ska bli spännande att höra alla detaljer ;)

Bakissöndag

Ju äldre man blir ju mer baksmälla får man! Undrar varför dock... Kanske börjar levern bli schleten? Ork att börja fundera över sånt dock.
Trevlig kväll igår iallafall. Fast lång! Började med att fixa iordning oss hos Clara. Det tog tid! Carro å Clara ockupperade plattångarna totalt. Tur att Neggin kom å kunde göra en sistaminuteninsats i mitt hår. Sen bar det av till Kviberg för att börja supa på riktigt! Grymmiga CD-skivor brända dagen till ära. Clara var eld och lågor! Efter ett tag åkte Carro till Kossans fest. Hon hörde av sig ganska snabbt å talade om att de va röjj! Jag å Clabs bestämde oss för att det kunde bli trevligt så vi gick och tog vagnen. Väl där var det dax att spela spelet. (Jag tror att det gick väl ut i slutet av kvällen, om Carros uppgifter var riktiga ;p) Vi stannade dock alldeles för länge för när vi väl kom in till stan så var klockan närmre två och det såg alldeles omöjligt ut att ta sig in på Park Lane detta århundrade, så vi drog till Valand istället. Mest tillbringade jag tiden där inne sittandes i en soffa med Kossans vän. Vi valde ut personer och gissade jobb och musiksmak. Tror nog vi hade minst alla rätt!! Dock tog även denna kväll slut tillsist, efter att Carro hällt ut kicken av min Smirnoff Ice på mig. Tack älskling!! Sedan lämnade jag mig själv åt ödet då både Carro och Clara hittat varsin värdig sängkamrat för natten. Några gulliga tjejer som hittade mig på Donken sällskapade mig i nästan en timme i väntan på min jävla buss som aldrig kom. Thaanx alot! Var hemma sådär 6.30.

Bara softat idag. Kollat film och bara vart allmänt göttigt bakis. Skulle dragit på nått investerarmöte med Tim men det blev inställt.

Min ponny har tillbringat dagen på Billdal. Han rev ett hinder i första klassen och kom 5:a i sin andra klass. Duktig Skruffel och Elin! 

Jag blev nyss bjuden på dejt. Det var lite gulligt...dock inte alls lämligt! Det finns ju bara en jag vill ha...


Nio dagar kvar!

Nu är det bara nio arbetsdagar kvar till julledigheten. Jag längtar så fett! Då ska jag tolka efter min pånni (om det är snö förstås), baka julgodis, hugga ner en gran, julpynta (mamma är redan i full gång att planera julpyntet i stallet), så blir det till att tränga runt på stan å handla julklappar i flera dagar bara för att hitta något bra att ge folk. Det lär bli den enda kroppskontakt jag lär få i jul, för från och med idag så är Christofer bojkottad! Jag vet inte ens vad jag vill att han ska göra. Säga förlåt? Ringa gång på gång när jag inte svarar? Skicka gulliga sms med nallebjörnar å hjärtan? Eller blommor choklad å paket på posten? Kanske hyra ett flygplan med någon gullig banderoll efter? Näe.....det är inte det jag vill! Jag vill att han ska ge fan i att gå på den där jävla festen på lördag. Men det kan jag ju inte tvinga honom till! Jag brukar aldrig vara kinkig med sådant men den festen är BIG NO NO!
Tur att Kossan ska ha förfest på lördag då. Mindre tur att jag faktiskt inte vet vad människan heter, för för mig är han lixom kossan. Bör nog plugga på det tills på lördag om jag ska få följa med! Då blir de Clara, Carro å Cimp som gör Göteborg osäkert igen! Har tagit det alldeles för lugnt alldeles för många helger det senaste så nu blir det till att ta igen! Kul att jag bör dra Anna i koftan på söndagsmorgonen å åka ut till Billdal och hejja på Cäsi å Elin när dom tävlar. Fast det var Annas förslag att åka!! Jag skulle aldrig komma på den exellenta idén själv! Mamma har gett upp hoppet för längesen om att få sin dotter att ta sitt ansvar som ponnyägare. Istället har hon växt in i rollen att se efter det stackars taniga djuret dag som natt! Vilket jag dock tackar och bockar för! Även om jag älskar min ponny mest av allt så är det inte kul att passa upp på Cässler 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan - 365 dagar om året, och det är vad han förväntar sig vid det här laget då min mamma ger honom särbehandling av kunglig klass!

Nä  nu ska jag knöla ner mig i sängen, kolla ett avsnitt av Dharma & Greg och sedan för hoppningsvis somna så att det kan bli imorgon och jag kan börja utnyttja den välförtjänta helgen!

En helt vanlig jävla måndag...

...som har vart kalas! Förutom att jag fick en svim-attack (höll bokstavligen på att dö) och att Jonkish spöade mig fett i skitgubbe å vann med sådär tjugofem-nitton. Jag kickar asset imon istället!!!

Btw så vinnade min ponny å Elin en klass i söndags. Bästaste ponny, å sötaste Elin!

Seg onsdag

Hela dagen har gått åt till att jobba. Hela fucking jävla dagen! Från 07.00 till 00.36. Har nog somnat sådär sex-sju gånger på jobbet. Chefen börjar nog bli trött på att jag aldrig kan hålla mig vaken på mötena. Det börjar bli pinsamt!
Det har inte flytit alls idag... Jag å Chrille missade  totalt att sätta routorljus på en bil så vi fick backa tillbaka två bilar. Det höll på att gå åt helvete. Sen satte vi ett tak fel med. Volvo tror att dom är så himla käcka med sina nya lastbilsmodeller. Mmm, skitsnygga...men dom går fan inte att bygga!

I morse jobbade jag på GFRK. Jäkligt mysigt faktiskt. Det var längesen nu... Bajj att Jonsson var ledig bara annars hade det vart precis som på den gamla goda tiden. Mata lite kusar, släppa upp dom, mocka, köra lite traktor, fika, mysa. Hade jag inte haft en egen kuse så hade jag lätt kunnat tänka mig å jobba där igen. Men inte så kul å tillbringa nio timmar av dagen i ett stall å sen åka hem å ta hand om sin egen. Känns inte lockande nu iaf. Får la se hur man tänker i april när man blir arbetslös...

Gött att det iallafall inte blir nått mer jobbandes den här veckan! Helg vare här!! Dock har jag en del att göra ändå. Helst vill jag bara att det ska snöa så man kan burra ner sig under täcket å kolla på nån disneyfilm. Man snön får vänta till januari ändå. Eller åtminstone till julafton. Är väl ingen som helst jävla risk att man skulle få lite snö till tomten dock.
Nån som kommer ihåg snöstormen typ 95 eller när den va? Jag kommer ihåg att jag byggde snöigloosar med min granne Snillet Nihleen. Det är allt jag minns. Fredrica minns att hon hade engelskaläxa och att det var piroger i bamba... Sweet! =)

På söndag ska Cäsi å Elin hoppa Godishoppet. Jag hoppas han sköter sig mitt lilla monster!! 



Välkommen till min nya blogg! Eller inte...

Nördigt som fan! Så jag gjorde mig en jag med... Vilket var jävligt onödigt just nu eftersom jag verkligen borde sova! Ska upp å jobba om lite drygt fyra timmar. Kräkas!

RSS 2.0