Bättre sent än aldrig!

Det snöar!!



Födilsidag!

Blev väckt tidigt i morse av grattissamtal från en av dom bästaste vännerna! Somnade om och sov ut ordentligt. Vaknade och gick en promenad. Sen har hästarna fått sin motion...Cäs å jag var uppe å klättrade på Skändlaberget och så blev det ett dressyrpass på Broshan i paddocken. Fick ätit lite födelsedagspizza, å tårta. Fått fina presenter. Avslutade kvällen i stallet med att kvällsfodra och så fick det bli en sväng till gymmet. Så nu är jag pigg som en mört...suck! Valet för närmsta timmen står mellan att städa eller baka julgodis. Blir kanske båda! :)

Det är sånna här dagar man får som mest klarhet i vilka ens närmsta är!





Not Everyone You Lose Is A Loss

Det är så satans najs att jobba kväll igen! Inte så många veckor denna gången men allt kvällsjobb är bra jobb! Dock lyckades jag bli aningens sen idag när bankmötet drog ut på tiden. Skulle nog kunna sitta i evigheter och prata sparande, aktier, fonder och pension så glömde av tiden lite.
Näst sista jobbdagen för veckan avklarad. Och bara två dagars jobb kvar till julledigheten. Inte en enda seriös julklapp är köpt och det är inte ens färdigpyntat hemma. Jag har inte bakat en endaste liten julgodis och granen är fortfarande kvar på gården. Men vad gör det om hundra år! 
Nu blir det att ta en dusch och bädda ner sig för att somna till en film, och sen upp tidigt imon för att åka till stallet å rida powpows. Hoppas att Lilla Bror inte fått några bestående men efter gårdags uteritt då han fastnade i ett träd och vi även blev jagade av en flock hundar i den stenigaste, blötaste å brantaste backen på Skändlaberget.

 Saknar gymkhanan på min lilla tös :(

Tell Me That You've Had Enough

Det är redan en vecka in i december. Andra advent har bjudit på regn (massor av den varan dessutom) spetsgruppsträningar och pizza!

Började morgonen med att snooza en timme! Åkte till stallet och släpade ut Merlin i ösregnet för att longera. Fick bli kort och intensivt men vi hann ändå bli helt genomdränkta. Utsläpp och mockning innan det var dags att bege sig till Alleby för dag 2 av spetsgruppsträningar. Gick helt okej (kunde gått bättre/kunde gått sämre) men det var iaf roligt :) dock får jag nog träna mer på burpees (googlade precis hur det ska se ut och jag gjorde väl inte riiiktigt som man ska haha)
Åkte å köpte pizza med mamma, käkade och somnade på soffan. Vaknade halv nio och insåg att jag hade en ponny kvar att motionera. Det blev ett kort longeringspass för Brosh oxå men han verkade inte ledsen för det. Nu är pållarna nattade, jag är hemma och duschad, redo för sängen. Ska bara skicka ett mejl och beställa ett nytt gymkort oxå...sen blir det nattinatti!

RSS 2.0