Bio

Bio å fika med Knörken idag. Välbehövligt tror jag.

Mysboll

Fortsatt gött väder idag så jag bröt lite rutiner å lät pållarna komma i andra hand. Åkte hem till mannen å solade. Somnade dock å vaknade av att solen hade flyttat sig å vi låg i skugga.
Blev ett dressyrpass på TW när jag kom hem å en kvällspromenix med Cäse. Marita har vart här idag å kännt igenom djuren å alla mådde bra. Mest Cäs förvånansvärt nog =) TW har musklat sig jämnare å är inte sned i bäckenet längre. Å Broshan mår oxå bra. Då är jag nöjd!

Imon är sista arbetsdagen på veckan. Får bli en sväng till Ullared på fredag dag, å på eftermiddagen ska Broshan å Michelle hoppa för Ted Nätterqvist. Spännande!

Ensamt å sova utan Mysboll inatt... =(

Hatar spindlar!!

Har haft galna humörsvängningar idag. Det kan ju omöjligen vara helt hälsosamt =/
Tagit underbara motionsrundor på mina djur efter jobbet. Inte så trevligt när det landade en jättespindel på mitt lår mitt ute i mörkaste skogen. Jag dog för en stund. Hoppas att man kanske fått nån färg iallafall.
Åka till mannen nu å hoppas han har lagat godaste käket. =)

Gå å dö snälla!?!

Orka med jävligt bittra och elaka personer. Undrar hur man orkar med sitt tråkiga liv? Tur att det finns solstrålar! Nämner inga namn - ni vet vilka ni är. Kärlek!!!!

Fejnt

Fick bli en snabbis med hästarna idag, är ju så härligt varmt!! Ska åka bort till Torslanda Ridklubb nu å kolla på Michelle å Broshan när dom tränar dressyr. Är dag 2 idag å gårdagen gick kalas så tror att det kommer gå minst lika bra idag. =)

Legofan!

Gick vilse i skogen innan. Tänkte ta en liten promenix med Lego på Skändlaberget. Mmm yeah right, gick kalasvilse å när jag äntligen hittade en väg hem så stack jycken. Hittade honom ingenstans så jag gick hem till Janne för å säga till henne å ringa om hon hittade honom. Å där satt den jäkeln i hennes vardagsrum. Morr!

Nån hade ställt en korg med choklad, vin, kex å en blomma här. Inget kort. Vi efterlyser de vänliga själarna! =)

Nope, dax å dra sig. Ha en underbar kväll!!

Midsommarafton

Mysig början. Har legat i sängen tills nu. Behövde det! Vaknade halv sex i morse av att en viss horbrud ringde. Måttligt road! Blev dock på bättre humör när jag spanade in min lön. =)
Blir midsommarfirande i Trollhättan ikväll. Hoppas Coco klarar sig utan mig =(
Nästa helg åker vi till Chappen. Lite ändringar så det blir jag, Coco, Äva å Jossan. Kan inte bli bättre!! Hoppas på lika fint väder som förra året.





Glad midsommar!! =)


Jag vill inte känna såhär.

Har vart en riktigt tung dag idag. Tur att Lena kom hit innan så vi kunde tjöta lite. Hoppade även lite på TW, som oxå gjorde mig på bättre humör. Hon å Cäse har hittat varandra så dom går å myser i hagen. Hoppas deras romans håller hela sommaren!

Nu ska jag lägga mig å kolla på en film å käka jordgubbar med mjölk. Jobb imon.


Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör


Försöker Hålla Masken

Går runt med en väldigt olustig känsla. Vet inte riktigt hur jag ska göra mig av med den.

Thanx!

Tack till truckisen som körde av ett par kablar innan. Gav mig en go powernap såhär på morgonen. Väldigt uppskattat! :)

Jävla tisdag!

Sån jävla huvudvärk! Och jag som aldrig blir sjuk!?!
Träning ikväll iallefall. Så får man hoppas på lite ompyssling av awesomemannen sen.

What The Hell

Brutal fylla i lördags! Vaknade upp i söndags å hade ingen aning om vart jag var. Men jag var försedd med täcke, kudde, cola, spyhink, å mina kläder hängde på tork efter nattens regn. Blev mycket ånger mellan nio och tre. Tack till Madde å Pierre som släpade hem mig. Det är då fan att Gud inte kan höra skillnad på kräla å kräkas! Jag tänker...aningens färre shottar nästa gång kanske!?!

Paartey!

Mot Alinge Texas!!

Övertid

Helt ok å jobba idag, även om man helst hade legat kvar i sängen. Har iallafall käkat god frukost å lunch! Efter jobbet blir det ridning på Playstation, en powernap å sen åker jag å Gunnel till Alingsås. Förferra hos Äva å Potatisfestivalen it is.

Broshan debuterade LB idag. Två nedslag. Jag är hyfsat nöjd! Han kan bättre.. Är ändå väldigt stolt över min stora lillkille! Hem å träna meeeera! :)

Fredagsmys

Fortsatt soft på jobbet idag. Men fick ett helt glas vatten över mig av en efterbliven kollega. Död till honom! Fick tillbringa halva dagen i min varmågo. Höll lite på å dö av värmeslag.

Dressyrat lite på LB som ska åka å hopptävla med Michelle på Askim imon. Dom får sköta sig själva för jag ska jobba över. Men jag är inte alls orolig. Galet grymt med talang har kiddon!! =D

Now; Fredagsmys med hemlagad pizza, godis å glass. Skulle vilja påstå att jag förtjänar det efter denna ootroligt hårda arbetsvecka, men det är inte riktigt sant. =/

Puss å porr


Du Får Passa Dig Som Satan

Jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Kråkation in the Näsion

Trevlig träning idag med VM-laget. Underbara människor!! Vi kommer ha en så så så rolig vecka! =) Tidningen kom till träningen å deras fotograf var inte rädd om sitt liv vill jag lova!





















Gaad jag längtar!


In Your Head

Sitter å väntar på lunchrast! Mest på lunchen å lite mindre på rasten. Godaste pastasalladen till lunch jue! Dagen har börjat soft, löser av lite folk när dom ska skriva rapporter eller på möten. Idag blir det motion av 1 eller 2 styck djur, solning å pannkaksstekning. Skäms på lipigt folk!!

Bara När Jag Blundar

Vart andon på jobbet idag. Med det menas att man gör nada, vilket så även var fallet idag. Egentligen ska man justera fel, men det är ju väldigt svårt när mina grymma kollegor inte gör några.

Funderar mycket på det där med å lita på folk. Tror mitt problem är att jag litar lite för mycket... Men inte denna gången. Jag vill inte.


Det finns ju bara en jag litar på till 100 %. Han gör mig aldrig besviken!





Finaste varelsen på denna jord.


Jag Kommer Inte Höra Av Mig Igen, Och Jag Kommer Inte Ta Skulden!

Skulle hunnit så mycket mer. Men som vanligt på helgen så tar min kropp sig lite sovmorgon. Vaknade precis innan 10. Alldeles för sent. Har fortfarande inte hunnit ut å sprungit, strukit, städat mitt rum å förberett för kommande vecka. Men skiter i det dårå å åker till Han istället. Vi ska laga mat å kolla film. Hoppas på å få in en promenad med. Så gött väder! Räknas det som sommar nu?

Var på solariet men dom hade visst sommaröppettider, vilket innebär stängt på söndagar. Värdelöst! Men what to do...

Fick köpt en klocka idag iallafall. Älskar den! Men måste ha den gröna oxå. Och gärna den röda med! Beroendeframkallande... =/







Mycket lycka för tillfället. På alla plan!


Så Får Det Bli

Ett parti spindelharpan å sen en joggingtur...

Ljudet Av Ett Annat Hjärta

Vaknade av att min mor ringde mig i morse. Hade visst somnat inatt utan att ställa klockan, borsta tänderna och med full mundering på. Iallafall jag :p Blev å kasta sig upp å åka till Alleby å hjälpa till på hopp meetinget. Blev så galet hoppsugen! Inte ens säkert jag hinner åka å hoppträna på tisdag ju! Är både kommitémöte och eventuellt gymkhanaträning. =(

Nu har jag iaf två kusar att rida å sen gymkhanaträning med Julia & Frida. Funderar starkt på att stanna hemma ikväll å skippa alkoholen. Är så opepp på å festa. Men det släpper kanske sen =)

Are You Gonna Stop My Heart From Falling In Love?

Seg dag på jobbet. Fredagar ska vara enkla! Hästledigt idag så slängde mig i soffan direkt när jag kom hem. Men nu är jag duschad å packad. Ikväll blir det mys med pizza å film.


Tossda

Skattepengar inkomna - check! Synd bara att jag med största sannorlikhet inte kommer unna mig nått extra för det. Älskar att lägga pengar på hög, det är min näst största last i livet. Eller tredje största....men det är baej iallafall!

Jag Skulle Inte Banga Att Lossa Några Skott I Din Kropp

Du har gjort mig så illa. Så varför tycker jag om dig ändå?

Rastlös

I brist på annat cyklade jag till torget å köpte några Celsius. Dom är aawesome!








8 min dit å 8 min hem. Nu får det bli en promenix med bästaste!

Föregående år



2009






2010


Grillchill

Awesome dag! Vaknade upp ganska så irriterad, vilket jag verkligen tycker har sina skäl, men sen blev dagen grymm. Kalasväder, rolig tävling å en Cäse som uppförde sig mestadels :P Lite tråkigt bara att jag missade å åka å kolla på folket från jobbet när dom spelade Metall cupen. Vi ligger tvåa efter dagen å har ett helt ok heat imon så det ser ganska ljust ut. Now; cider, grillat käk å Duell-spelet med Ääva å Coco.

Nisse Cup

Spräckte mina ridbralls i första heatet så har ridit 6 grenar med flashat arsle. Inte så fräckt! Men annars går det fett najs. Min Cäse är bästaste! :)

Between The Lines

Ledig idag men det lyckades ändå bli stressigt. Fick dödens huvudvärk å pallade bara å rida ett styck djur. Betyder att imon blir ingen hästledig dag som planerat, men kan leva med det. Hann även in å shoppa litegrann. Fast inte som jag tänkt så får bli nån mer dag inom det närmsta! Hade skrivit 15 grejjer som jag behövde å köpte bara annat ju.

Now: 5 kamp på Liseberg med jobbet. Sen käk å sen utgång. Bajs på mig som glömde mitt lisebergskort hemma. Är med Linus å Christian å har börjat förkröket så att köra hem å hämta det är tyvär inget alternativ. Morsan kommer sluta älska mig när jag ringer henne å ber henne komma med det. Får leva med det.

Va gör vi, nu kör vi!!

RSS 2.0