Happy happy

Tränat idag på kängurusäl. Hon var så himlans duktig!!! =D

Död

Är så himlans trött. Jobbade nio timmar i sträck idag. Tror jag hade rast max 10 minuter på hela dan. Inte fått gjort så mycket mer. Fixat lite i stallet, gått en promenix med Cäs å LB, tvättat lite, strukit lite å kollat på tv. Nu blire sängen..såå göött!!!

Lektion

Red dressyrlektion för Liza idag i sådär 2 timmar. Det var riktigt roligt!
Duktiga, duktiga Broren!

Whoopie

Jag har blivit grym på å gå upp på morgonen! Sen att jag gör andra saker tills jag blir sen är ju an annan sak...

Ta´t lugnt, livet leker!

Tjoho vad jag är som ett litet barn på julafton. Var med mamms en sväng på Naturnära å handlande liten krafftfoder till kusarna. Fick en kalasidé om att vi skulle åka förbi My One med å köpa en borstaavschabrakeninnandeläggsimaskinenborste. Minsann. Det hade dom inte! Jag hittade iallafall ett par nya braiga paddar till LB. Påväg ut fick jag den brillianta tanken om att eventuellt kanske prova ett par shortchaps. De passade inte. Men då hade jag ju redan krängt på mig ett par ridbyxor som faktiskt var riktigt snajsiga. Så det fick bli ridbyxor, paddar å ett par strumpor istället. Frågade även expediten om det var fel på mig eller shortchapsen. Hade jag inte ställt den frågan hade jag vart 3 lax rikare nu. Men det blev en himlans fart på henne å vi provade diverse shortchaps som inte ville sitta som jag ville. Så vi gick på stövlarna istället. Å vips hade jag köpt ett par. Försökte få morsan att betala dom för andra gången...(jag fick visst ett par tusen i julas till stövlar) men hon gick inte på det riktigt. Fick sponsring med en redigt fräsch T-shirt istället. Jag är fedt nöjd å glad å skuttar omkring som ett litet barn. Imon blir det lektion på LB för Liza. Det blir najselisnajs! Fast först upp till jobbet!
Var inte hemma förrens 03.05 inatt, så det blev knappt 3 timmars sömn. Vart seg som satan hela dan. Mycket tid tog det visst i affären så det hann bli kolsvart innan jag var klar i stallet.
Näe, nu ska jag sova så det blir imorgon snart! Lär inte bli minsta svårt å somna bara jag får lagt huvudet på kudden! =)
Gaasch vad jag älskar mitt liv!
Nattinatti!

På Plopps begäran... ;)

Det har vart en trevlig tripp till Danskinglandet. Mest för att vi vann såklart. Det är alltid trevligt! Fick dessutom pengar. hela 1000 DKK var! Fedt najs! Å så täcken, rosetter, pokaler å blommor å hela kittet! =)
Det blev både Bingo, köttfärs och även en del gegga, som utlovat..!
Sitter på båten hem nu å lär inte vara hemma i min egen säng förrens halv tre. Segt att jag börjar jobba kl 7 imon. =/ Tur att vi hann haffa datorerna så man inte behöver sitta i timmar när man kommer hem :p


Mot Danskinglandet

Och min lilla Dansk! Väldigt trevligt ska det bli. Blir säkert gegga, bingo å köttfärssås precis som vanligt! =)
Är påväg mot båten nu. Hatar att man blir så åksjuk av att inte kolla på vägen. Måste öva mer på de...

Från och med du

Undra hur många gånger Jannikas morsa har åkt förbi här nu ikväll!?! Känns som väldigt många.

Cässel var såå underbar å galoppera på idag. Tror aldrig han har vart så fin någonsin... Sen att resten gick skit...det kan ju inte han hjälpa!?

KBK

Har fångat fyra flugor på sånt däringa papper med lim på. (egentligen fem men en hade superkrafter och smet)Älskar att se asen lida!
Att man alltid ska vara så seg bara för att man råkar ha jobbat lite... Jag borde klippa gräset, handla, stryka och packa. DK Pony Cup på Sophie i helgen! Najs majs! Finns ingen snällare och ärligare ponny så jag känner mig inte ens yttepytte lite nervis.
Leif är i tyskland och hämtar en maskin. Gööööött å få lite lugn å ro här hemma. Jag borde flytta hemifrån på stört :p
TW, LB, Cäs å Meppe har fått massage. Mysigt tyckte dom nog! Alla tvåbenta fick fika istället. Mysigt tyckte vi. =)
Har verkligen nada vettigt att skriva idag. Ska ut å rida Cäs en sväng å sen ska jag börja med världens mumsigaste pastasallad.

Hur Ska Det Gå?

Hur ska det gå? Hur ska det gå? Hur ska det gå? Hur ska det gå? Hur ska det gå? Hur ska det gå? Hur ska det gå? Hur ska det gå? Hur ska det gå? Hur ska det gå?

Mira Made Of Gold

Spännande helg har det vart! Ridit par med Pee pee Coco på kängruponnyn Mira i helgen. Underbara ponny!!!
GRATTIS EMILLA OCH CHRIS SOM VANN!!! =D 
Geggigt vare oxå, å jag som inte hade tvättat sen vi åkte till Genéve har nu ockupering på tvättmaskinen i ett par dagar...




Så när jag kom hem från tävlingen igår så hade dom fångat en råtta i stallet. Han hade i godan ro suttit och mumsat havre i en tunna som nån glömt sätta locket på. Anna slängde locket på snabbt som satan. Länge försökte vi gasa ihjäl honom, säkert en timme. Men den jäkeln var seg som tusan och vägrade dö. Inte ens lite seg blev han. Så Annas man fic den smarta idén att dränka honom. Stackarn var faktiskt rätt söt ändå =( Men nu är vi en råtta fattigare tack å lov. Som om inte jag hade upplevt nog med drama denna dag ringde polisen på kvällen för det sprang lösa hästar i Tuve.  En stackare var påkörd. Såklart visade det sig vara Ferdinand, 26 år från GFRK. Var ute å hjälpte till å leta i två timmar innan alla kusar var tillbax igen. Tror resten var helt okej iaf...
Så jag kan ha råkat somna med alla lampor tända med datorn i knät ännu en gång =)

Dax å synda till jobbet!


Kalasdax

Dax å dra sig in till stan. Oskar Linnros it is! =)
Jobb helaste förmiddagen och sen hem å göra hästtjänst. Galopperat på Tassel idag jue. Han var nöjd å glad. Kan ha berott på dom nya superpjuxen han fick i morse iofs :p
Jäejäe, dax å rappa på. Kommer missa bussen så jag får gå ut å leta upp min cykel, pumpa för glatta livet å cykla ner till Holmvägen om jag vill hinna.


Biljävel

Tattaaa. Så gick biljäveln sönder. På Orust av alla ställen!!! Den bilen går i alla väder och kläder men nu var visst dagarna räknade. Åkte ut direkt efter jobbet å tränade Sofia. Borde anat redan då att Gud var emot mig. Det ösregnade och det blev små sjöar i mina dojjor. Såklart slutade det regna precis när jag satte mig i bilen för å åka hem. Kom sådär 2 km, till Ellös centrum. Sen ville inte mitt röda vrålåk mera... Så Sofias mamms var gullig å kom å hämtade mig så vi åkte hem å torkade. Leifs var gullig oxå å åkte å hyrde en kärra å kom å hämtade mig å den lille röda... Sen vi kom hem har jag bara hunnit träna på TW och bädda min säng, och klockan är redan alldeles för mycket.

Ska vi plocka körsbär i min trädgård...

Fast det går ju inte. För jag har inga. Däremot efterblivna björnbär. De kommer vara klara framåt november...
Var med Jannika innan i körsbörsriket. Vi hade med oss stege, bunkar, klättervantar och hela kittet. Men tji fick vi...snacka om att bli snuvade på konfekten. Å snacka om att alla blatte barn hade vart där och mölat. För var man inte 7 meter lång så var körsbärsantalet väldigt begränsat. Gud skrattade oss rakt i ansiktet. Men vi fick plockat en del. Mest halvätna. Hela 9 stycken fräschingar fick jag ihop. Efter att jag hade käkat klart då. =) Fick dock Jannikas oxå så det sved inte lika mycket i körsbärstarmen sen.

Nu ska jag invänta Anna och Lena för vidare långtur i det gröna. =) 

Natt

Faan! Borde gått å lagt mig för längesen. Fastnade först med spindelharpan alldeles för länge å nu sitter jag å kollar hästannonser. Har bara ridit två av mina djur idag och ändå hann det bli kolsvart innan jag var klar i stallet. JAG SKA INTE HA NÅN MER HÄST..!
APT imon bitti. Jag kommer stanna hemma å sova...

Najs majs

Jaaaa! Nytt bredband! Så behöver jag inte bli galen varje gång jag vill nörda framför datorn!

My precious!

Likör 43 går att blanda med allt. ALLT!


Teenage Kicks

Så vare kalas. Kalas är det för att det blir tårta. Annars hade det vart en helt vanlig födelsedagsfest. Men äre tårta...då ere kalas!!!
Hittade min dojjor innan. Och en hundring på gatan. Rabatt så att säga...
Nu börjar folket komma. =)
Tjipp!

Kalasdax

Kalasdag idag. Ska snart dra mig mot Borås för å hjälpa baby med käket. Fast först...in till stan å köpa dojjor!!!

Tomten är full!

En Rosa Pantern till mig så nu håller jag käften en stund!

Min fabs har börjat blogga igen!

Den här platsen är nån annans

Idag är softigaste av alla softa dagar. Har gjort nada. Kollat en film å tränat lite lydnad med Lego bara... Funderar på att göra lite nytta. Stryka, dammsuga, ta hand om räningarna eller måla tånaglarna. Svårt val det där.

Morsan å kusin har snackat lite om att ta hit en hästpratare. Låter asbra tycker jag. Skulle lätt avslöja henne om det blir Cäs hon ska prata med och det inte stämmer. TW och LB inte lika säkert...


John Blund å ja

Idag tog vi lite extra sovmorgon visst. Snart kommer morsan med frukost! =)

Onssda

Mera jobb idag. Mannen har fått ägna sig åt att lägga igen diket. Kollat på filmen som jag somnade från igår så nu ere dax å masa sig ut å hoppa lite på LB! =)

Fucking jävla landet

Jag bor på landet. Det finns inte en videoaffär inom rimligt avstånd. SUCK!


Årets första björnbär!

Var ute å red på Cäs innan. Vi norpade årets första björnbär. Mums sa Täss, han längtar tills hans alldeles egna björnbärsbuske är redo att plundras. Tjuvade även lite fler körsbär. Cäs är en mycket bättre kumpan än LB. Men så är han ju lite älde och visare oxå!
Ska strax in i duschen å sen åka å handla käk till mannen, som faktiskt får ta å pallra sig hit snart...

We are not afraid of birds!!

Det blev visst jobb idag. Kikade in en sväng på jobbet i morse och vips så var man satt i arbete. Har även hunnit med en ordentlig uteritt med Jannika och Meppe. Det började bra med att Meppe gärna hade dängt av Jannika. Kulkul! Sn var han snäll, synd =) Man får njuta lite av naturen ibland. Både hallon, äpplen och framförallt körsbär plockade vi. Det lär bli mer av dom snarast!

Imon blir det mer jobb å sen fyller mannen år. Hela 26 år. Det är sjukt gammalt! ;p


Söndag.

Igår vart det party hos ÄlsklingsMongoEva å hennes man. Väldigt trevligt och framförallt VÄLDIGT uppstyrt! Grillning å 10-kamp. Jag vet en lek som kommer göras igen snarast... =D Hade våra VM-låtar på repeat mest hela kvällen.

Idag har jag ridit Cäscäs. Sann lycka när han känns så fräsch. Men jag har fortfarande inte vågat trava honom ordentligt på böjt spår. Jag är så feg där! Sen har jag å mannen lagat mat, vart på bio, gått på kvällspromenad med Lego. Christofer lyckades även fixa internetet. Fedt najs! Var lite handikappad där ett tag...

RSS 2.0