Suvkig

Ligger halvdöd i sängen å kollar på New Girl. Här kommer jag bli liggande hela dagen verkar det som! Har inte tid å vara sjuk nu! På lördag är det tävling!! Å innan dess så ska hästarna hinna ridas ordentligt å jag ska packa å städa å allt detadär.
Var helt hundra på att det bara var min allergi som spökade. Mmm, vesst. En dunderförkylning är det nog jag har åkt på istället! Hoppas att jag inte hann smitta nån på jobbet igår!
Fördelen är att man får äta massa glass när man är sjuk, nackdelen är (förutom svinont i halsen, snor i hjärnan och en söndersnyten näsa) att man inte känner nån som helst smak. Så ovärt ju! Men man får låtsas =)

Döden tack!

Håller verkligen på att avlida!


Tillbaka i verkligheten

Jisses vilken helg! Det har vart så himla skoj men jag har vart igång nästan dygnet runt! Somnade dock i solen igår så har en bränna som inte är av denna värld! Tack mamma å pappa för det inte så grymma pigmentet ni gav mig!

Nu är prinsen hemma igen. Idag blir det dressyrlektion på honom.


Träningshelg

Så härligt å hämta hem Broshan idag! Han å Marko hittade tillbaka till varann väldigt snabbt! Fast jag hann bara torva boxen så var det dax att åka till Lycke för träningshelg.

Ligger i kvarnen nu å ska nana. Supermysigt plejs!! Vi fick bara tränat en gång i eftermiddags för det var så himla varmt. Men de grenar vi fick gjort gick bra iallafall! Så lite grillning på det, snack om mental förberedelse och laganda, frågefeud, å sen Eurovision och massa godis!
Borde stänga ögonen nu för dagens första träningspass blir om fyra timmar! Tjoho!!


...

Jäävligt kul fredag. Tack som fan!

Gött

Verkar som om det finns lite alternativ för Lillebror när han kommer hem. Göttish!


Bild från igår


Första grästräningen!

Idag tränade vi på gräset. Riktigt gött underlag nu innan det hunnit torka upp helt! Fin pony å nöjd chey!

Sova lite så det blir fredag snart! Om morgondagen går lika fort som idag så vore det kalas! Men det borde den göra när det är fredag. Sweet, sweet, sweet! Lägga mig å kolla på ett avsnitt av Eva och Adam.  Tänk när man var så liten, vilka världsliga problem man hade. Fast det fattade man inte då.

Coco har köpt en tatueringsmackapär å jag är sjukt sugen!

"äh, killar är nöjda bara det är ljummet å rör på sig"

Rasthäng


Saknad

På lördag hämtar jag hem min lilla prins igen! Längtar så jag dör! Inte efter å ha tre kusar å ta hand om men efter honom lixom!
Mer på schemat står träningsläger med VM-laget! Ska bli väldans trevligt! Känns gött att TW äntligen är igång så vi kan träna på riktigt! För tro mig, det behövs!
Näe, kanske dax å gå in å jobba. Iaf lite, det är väldigt lyxiga bilar just nu!


Lillnass

Var en riktigt trevlig tur igår. Lastade å åkte till Lizas stall så red vi ut å klättrade tillsammans lite över två timmar. Köpte även glass på vägen hem. TW lär ju ha träningsvärk imon! Men hon måste bli starkare å mer uthållig för VMet.

Verkar som om jag hämtar hem min Brosh i helgen. Fina, fina ponnyn!!


Ute på tur med Liza


Livet leker

Riktigt najs morgon, precis som de senaste dagarna. Hoppas hoppas det håller i sig såhär!


Underbart väder!!

Myser med mina underbaringar...


Tandläkaren

Sitter å väntar på att få komma in hos tandläkaren. Asalängesen jag var här nu så ska verkligen inte bli roligt idag. Men det är bara att göra för det lär ju inte bli bättre ju mer tiden går.
Taktiken var iaf å inte vara här för tidigt för man får ändå alltid vänta. Även denna gången!

Mannen gick upp tidigt i morse å åkte till vårdcentralen för å ta bort son stygn. Jag gick en pw, släppte ut hästarna, mockade, duschade, käkade frulle, slängde i en maskin tvätt å borstade tänderna tre gånger. Snacka om ångest!


Kvalité skare va!

Var uppe tidigt i morse å red en härlig tur på Cäsen. Han är allt bra fin den killen!!

Sen blev det lunch hos den andra mannen. Vi tillbringade lite kvalitetstid ihop; han kollade på fotboll å jag sov.

Nu är det dax för gymkhanaträning. Får bli på TW eftersom Cäsis sår bara måste läka tills på söndag! Han har fått ett litet sår bakom mungipan så jag rider på hackamore. Tjo vad inte skoj det hade vart å träna gymkhana på det!

Näe, får ta mig i kragen å gå ut å göra iordning häzzten. Måtligt roande väder... =/

Bullshit!

Blir så jävla förbannad på folk som ska bli bättre människor hit å bättre människor dit. Snacka inte så jävla mycket skit!

Saknar


Fredag

Sista arbetsdagen på veckan, hoppas tiden går fort! Har massa planer för ledigheten men ingen helt spikat så får se om det blir så mycket av det. Jag ska iallafall se till å sova ordentligt!
Det är iallafall inte överdrivet långt kvar till semester, vilket även betyder att det inte heller är särskilt långt till VM. Nästnästa helg blir det Norge iaf, det blir en bra början att se hur vårat lag funkar. Hoppas jag hinner få igång TW helt tills dess iaf, det är väl egentligen det viktigaste nu! :)


Ååh, får sån ångest!

Jobba dag eller kväll, det är frågan!?


Kortvecka iallefall!

Måndag morgon å jag känner mig som en zombie! Hoppas det går bra för mannen som är på sjukhuset iallefall. Han slipper ju jobba iaf. Blää, orkar inte!


Oh crap!

Fick sola på lite för hög effekt när det inte var så mycket å välja på. Jag kommer vara röd imon! Tyfiskt!


Cockpit

Var på bio igår å såg Cockpit. Bara älskar å gå på bio ju! Man borde gå varenda vecka!

Idag är det hästledigt. Så har lite planer på å tvätta, sola, springa (läxa av Frida!), köpa pållemat och ha GFRK träning ikväll.


Drettzyr

Brosh är redo för tävling på Clareberg!


Tur att jag har min Cäs!

Ännu en gång bangade jag gymkhanaträningen för dressyrträning. Lite för att jag är bitter över helgens resultat men såklart även för att det var en välbehövlig lektion. Gick bra idag! (bra betyder att jag fattade vad vi pysslade med) Cäs var bästaste killen som vanligt!




Gammal bild på Cäse som jag fick av förra ägaren.
Han är så gudasnäll min ponny! Även om han är knasig ibland. Men det har lärt mig så himla mycket. Är så tacksam att vi hittade varann. Fina, fina vi ska alltid vara tillsammans ♥


Uteritt i solen med en fin vän...


Tur att det är kortvecka iaf!?

Börjar morgonen med huvudvärk. Jag som aldrig har huvudvärk..! Blåsor i händerna oxå efter att ha krattat en himla massa igår. Dessutom hade vindrutetorkarna på bilen stendött när jag skulle till jobbet i morse. Jävla måndag!!


RSS 2.0